HTC Desire στο Γερμανό με τιμή 399 ευρώ

Super τιμή για το HTC Desire από αυτή την Πέμπτη 15 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα Γερμανός. Ένα από τα καλύτερα Android smartphones που κυκλοφορούν στην καλύτερη τιμή της αγοράς, 399.20 ευρώ. Εκμεταλευτείτε την επιδότησή σας στην Cosmote (για να ρίξετε και άλλο την τιμή) και αποκτήστε το με επεξεργαστή 1GHz, οθόνη αφής AMOLED και ελληνικό Android 2.1. Best buy!

Η προσφορά ισχύει από 15 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

, HTC Desire στο Γερμανό με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

76 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Τέλεια προσφορά για ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της χρονιάς!!
Είναι προσφορά ορισμένου χρόνου ή θα κρατήσει για αρκετό καιρό;

Αντώνης

Και για να καταλαβετε πριν 6 μηνες αγορασα το htc hero στην τιμη τον 499 ευρω.Ειμαι πραγματικα πολυ απογοητευμενος…γιατι εχο ενα κινητο που ειναι αχρηστο μπροστα στο desire… 🙁

πάνος

η τιμή ειναι για σύνδεση σε κάποιο συμβόλαιο; πρέπει να έχουμε απαραίτητα επιδότηση cosmote? Ή ειναι η τιμή της συσκευής τέτοια;

alexandros

Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? Χθες αγορασα το Desire 450 ευρω! επρεπε σημερα να κατεβει 50 ευρω?? OMG… Fail…. :/ 🙁

alexandros

Παντως περα απο την πλακα, δεν το πιστευω ποσο χαμηλη ειναι η τιμη του. Δλδ και 450 που το αγορασα “ψιλο-φθηνο” μου φανηκε αν σκεφτεις πως εχει τα ιδια specs με το Nexus One αλλα το Nexus κανει 650 ευρω απο Expansys. Και το Samsung Galaxy S με τα ιδια παλι specs κανει 599. Βεβαια το Samsung εχει την super AMOLED οθονη αλλα και παλι ειναι μεγαλη η διαφορα 200 ευρω. To Nexus One εχει απαραδεκτη υψηλη τιμη…

stratos

Χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω από καταστήματα, τέτοιες προσφορές. Έστω και για μερικές μέρες… Πρέπει να καταλάβουν οι καταστηματάρχες, και ιδιαίτερα αυτοί που πουλάνε είδη τεχνολογίας πως, με την σημερινή οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων μας, μόνο έτσι θα προσελκύσουν πελάτες. Η λύση είναι μία και είναι μονόδρομος… Πρέπει να συμβιβαστούν με χαμηλότερο ποσοστό κέρδους, από το μη πούλημα συσκευών…. Για να δούμε αν θα ακολούθήσουν και άλλοι παρόμοιες τακτικές…

Panos

Πολύ καλή η προσφορά!!! Περιμένω το iphone4 ρε γαμ*** μην κάνετε τέτοιες προσφορές

ssarl

Με ή χωρίς AMOLed?

βασιλης

με αυτη την προσφορα του γερμανου το σκεφτομαι να παω να το παρω!! αλλα δεν ξερω..αξιζει τα χρηματα του,γτ και παλι δεν ειναι λιγα! τι λετε??

Αντώνης

Ναι ναι..Κώστα του εβαλα το 2,1 τελειο τελειο πραγματικα πολυ ωραιο(το μονο που του λιπη ειναι το friend stream και live wallpapers..δεν πειραζει ομως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα..!!

GeorgeX

Τετάρτη πρωί πρωί επίσκεψη στον Γερμανό! Δε μπορώ άλλο έχω φρικάρει με το Ν97!

Andreas

Παιδιά εγω το έχω το τηλεφωνάκι εδώ και 3 μήνες σχεδόν με αγο΄ρα απο εξωτερικό. Όποιος ασχολείται με τετοια κινητά, να τρέξει να το πάρει. Αξίζει και με το παραπάνω. Τα πάντα λειτουργούν άψογα, δεν έχει κολλήσει ποτέ και η πλοήγηση στο ιντερνετ είναι super

Efthimis

@ssarl. Γιατι υπαρχει περιπτωση να ειναι χωρις AMOLed? 🙂

GeorgeX

Τετάρτη 14 ή Πέμπτη 15? Με μπέρδεψες ρε Κώστα!

ssarl

@Efthimis Βεβαίως. Οι καινούργιες παρτίδες του Desire είναι με SLCD από την Sony λόγω της έλλειψης AMOLED από την Samsung. Ακόμη και η HTC στο site της δεν γράφει πλέον για τύπο οθόνης: https://www.htc.com/gr/product/desire/specification.html
Μπορεί εκεί να οφείλεται και η μειωμένη τιμή.

Μανολης

Δεν δίνει όμως μόνο αυτό παιδιά δίνει κ το χ10 100 ευρώ φθηνότερα μπορεί να έχει κ αλλά μοντέλα

jivaras123

Η τιμή του έπεσε επειδή σύντομα τα κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S ή καμία σχέση?

Efthimis

@ssarl. ΟΚ, δεν το ηξερα…

DJTaurus

Παιδια μου αρεσει που ρωτατε αν αξιζει η οχι το κινητακι ωστε να το χτυπησετε…οταν σε δυο με τρεις μερες θα εχει εξαντληθει το αποθεμα του γερμανου ελπιζω μερικοι να μην χτυπουν το κεφαλι τους στον τοιχο :)…ειναι τρελη ευκαιρια…οποιος προλαβει προλαβε!!!

GeorgeX

Είναι σίγουρο ρε παιδιά αυτό με την Amoled? Υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε χωρίς?

Efthimis

Σε δυο τρεις μερες απο την Πεμπτη πιστευω να εννοεις, μην παω την πεμπτη και δεν εχει μεινει τιποτα… 🙂

GeorgeX

Εντάξει είχα ενδιασμούς επειδή δεν τραβάει βίντεο σε 720p και έχει μόνο 15fps άλλα λέω μη τα θέλουμε και όλα αλλά χωρίς amoled πάει πολύ!

DJTaurus

Εγω παντος θα παω αυριο στο κεντρικο καταστημα να δω αν γινεται με προκαταβολη να το κλεισω νωριτερα.

Τι σας εχει πιασει με τις οθονες amoled…τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα…εδω ακομα περιμενουμε το froyo σιγα μην βαλουν τις SLCD απο τον ιουλιο…και επιπλεον οταν πηρα τηλ το τμημα εξυπηρετησης πελατων της HTC για ευρωπη οχι μονο μου διεψευσε κατι τετοιο μονο που δεν με εβρισε που τολμησα να του ζητησω να μου επιβεβαιωσει τις φημες για SLCD οθονες.

DJTaurus

@GeorgeX….σιγα την απωλεια με την amoled….αμα δεις την super amoled του Galaxy οκ ναι να το δεχτω….και η LCD του xperia μια χαρα οθονη ειναι…οκ χανεις λιγο σε χρωματα αλλα κερδισεις σε ορατοτητα σε εξωτερικες συνθηκες και αυτονομια μπαταριας oπου του Desire ειναι τραγικη…ασε που στην HTC κανουν λογω για Super-LCD οθονες και οχι απλες LCD.Aλλα και παλι μεχρι να τις βαλουν τα ζωα μου αργα…

DJTaurus

Να προσθεσω οτι το Desire με την επισημη εκδοση λειτουργικου 2.2 Android (froyo) θα υποστηριζει 720p. :)…..ευελπιστουμε μεσα στον αυγουστο να γινει το update.

ssarl

Παιδιά, με ή χωρίς AMOLed το κινητό είναι καταπληκτικό και αξίζει σίγουρα τα χρήματά του. Το έχω από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και είναι ευχαριστημένος. Απλώς αναρωτήθηκα αν θα έχει SLCD.

wolf2010

Εχω ακούσει ότι το SAMSUNG GALAXY S έχει κάποια προβλήματα με το GPS (δεν έχει καλό σήμα έως καθόλου) έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο???

Υ.Γ ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει το GALAXY S αλλά μάλλον πάει σφήνα για DESIRE (με τη προσφορά τιμής) και θέλει πριν αγοράσει κάποιο απο τα 2 να του απαντηθεί η παραπάνω ερώτηση.

ευχαριστώ

giannis

πραγματικα απιστευτη τιμη ,μπραβο
Αν βρω να πουλησω το Ν900 με βλεπω να χτυπαω αλλιως οκ θα ειμαι και παλι(μην πω και καλυτερα απλα εχω αυτο το κολλημα να τα αλλαζω γρηγορα)
Κωστα το σαιτ με τις αγγελιες υπαρχει να το βαλω εκει;

renata21

Παιδια μια παρατηρηση για το DISIRE.Δεν εχει πολυ δυνατη ενταση ηχου στα ακουστικα του.Οταν ακους mp3 η ραδιο σε εξωτερικο χωρο η ενταση ηχου δεν αρκει.Το προβλημα αυτο υπειρχε και σε αλλα HTC.To προβλημα αυτο αναφερεται σε ξενα site.Μπορει καπιος να πει την γνωμη του? Ειναι ο μονος λογος που δεν αγοραζω το DESIRE.

hraklhs

εμενα παντως μια χαρα δυνατα ακουγεται απο τα ακουστικα…το μεγαφωνακι του ειναι βεβαια χαμηλο…αλλα μην τα θελουμε κι ολα..το τελειο τηλεφωνο δεν βγηκε ακομη και ουτε θα βγει ποτε…το κινητακι ειναι σκετη τρελλα…τα σπαει….εγω το πηρα 499 αλλα δε με πειραζει…χαλαλι του….τα αξιζει!!!!

GeorgeX

Παίδες εγώ μόλις έκανα την κράτησή μου και θα το έχω τη πέμπτη το πρωί!! Το απογευματάκι πουλάω και το Ν97 και bye bye Nokia, android is here 😛

Πέτρος Καΐρης

ax……tha valw ta klamata…..oute ta 400 den exw gia na to parw kai to thelw tooooso poly….

bill88frost

είχα φάει τον κόσμο για να πάρω αυτό το κινητό και δεν έφτανε η επιδότηση και τελικά έκανα έκπτωση στα πάγια…όλα αυτά πριν από 4 ημερες….θα βάλω τα κλάματα

Panos

Τελικά έχει την amoled?

android7

Παιδιά σας κολάει σε παιχνίδια και avi αρχεία?

Θοδωρής Ψάθας

399?!?!?!? Αυτά είναι ….

Ο Γερμανός δεν είχε και τις άλλες 2 εταιρίες??? Η θυμάμαι λάθος???

Marios Basileiou

Και εγω το ειχα παρει 540 πριν κανενα μηνα αλλα τι να κανουμε,σιγουρα δεν μετανιωνω που το πηρα και δεν το χορτασα ακομη 😛 αλλα αν το επερνα και τοσοοο πιο φτηνα δεν θα με χαλαγε καθολου:P Μην το σκεφτεσε παιδια ειναι τρελλη ευκαιρια και το κινητο τα σπαει!!!!

nikostama

@GeorgeX…για την κρατηση εδωσες καποια προκαταβολη??τι ακριβως συμφωνια μπορεις να κανεις με τον germano???

DJTaurus

Οχι κωστα δεν σε θελουμε στην παρεα μας….μεινε με το galaxy 😛 😛

GeorgeX

Απλά πήγα και τους είπα θέλω ενα desire. Και μου λέει η κοπέλα ότι δεν έχουν αυτή τη στιγμ;ή δλδ σήμερα αλλά από την πέμπτη όπου θα ισχύει και η προσφορά. Άφησα τα στοιχεία μου και την πέμπτη το πρώι θα πάω να το παραλάβω. Χωρίς προκαταβολή όλα ok! (Δηλαδή έγινε παραγγελία στο όνομά μου. Αυτό το έχω ξανακάνει στο γερμανό με κάτι ανταλάκτικα που ήθελα παλαιότερα)

Tzok

Όποιος το έχει πάρει ας μας πει για την μπαταρία του…αν και δεν πρέπει να κρατάει πάνω απο μιάμιση μέρα μέτριας χρήσης..!!φαίνεται πολύ καλό…

kostast

Παιδια η μπαταρια του οντως με μετρια χρηση κραταει 1,5 μερα.αλλα με σκληρη χρηση…wifi,video,games…με το ζορι 1 μερα!Κατα τ’αλλα το κινητο ειναι υπεροχο,οθονη σουπερ…μακαρι με την εκδοση 2.2 να βελτιωθει η μπαταρια κ να τραβαει βιντεο 720p(αν και τωρα τραβαει πολυ καλο βιντεο).Α και κτ αλλο το led flash που εχει αν κ ενα ειναι πολυ δυνατο!!

Spyroscesarsc

Παιδιά, δεν τίθεται θέμα με την οθόνη! Τα desire αν φορέσουν SCLCD θα την φορέσουν από Ιούλιο και μετά. Δηλαδή, τα Desire που θα φτάσουν Ελλάδα στα τέλη του καλοκαιριού ή από το φθινόπωρο.
Η τιμή είναι φοβερή και σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά το Desire! Θα ήθελα να έχουμε στα καταστήματα διαθέσιμο και το Galaxy S για να δω πως θα αντιδρούσε η Samsung που σκοπεύει να βγάλει το Galaxy S με 200 ευρώ παραπάνω.

Η HTC φέτος τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά! ‘Ολα τα κινητά της έχουν ξεπουλήσει και δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά. Το Desire πρέπει να είχε αποθέματα και είπαν να το ξεπουλήσουν κ αυτό. ‘Ενα μπράβο στην εταιρία και τις πολιτική της στο θέμα τιμών.

Ο στόχος της Samsung να ξεπεράσει την HTC σε πωλήσεις στον τομέα των smartphones εντός 2010 τελικά μάλλον θα αποτύχει. Αλλά ακόμα και αν πετύχει, η HTC θα είναι και πάλι κερδισμένη αφού η ζήτηση που έχουν τα κινητά της έχει ξεπεραστεί κατά πολύ από την προσφορά (το όνειρο κάθε εταιρίας)!
Τύφλα να έχει η Apple! 😀

pantelis

Πωλείται htc Hero με 2.1 λόγω… DESIRE!!! 😀
οσο οσο

christos.9926

iphone 4 1799 euro sti kypro… 😮

Panos

Κώστα επειδή δεν έχω πάρει ακόμα κάποιο smartphone και με έχει δελεάσει αρκετά αυτή η προσφορά θέλω να μου πεις εσένα ποιό κινητό σε λειτουργικό σε βολεύει περισσότερο στην καθημερινή χρήση ios ή android. Σκέφτομαι που να πάρω ένα android αν και για λόγους συμβατότητας (επειδή έχω macbook) τείνω πιο πολύ προς τον να περιμένω το iphone. Εσύ τι θα έκανες?

idGirl

pedia ap to germano mu ipan simera oti to desire de tha to exun 399 ebro ke de ixii i epidotisi 🙁

georgio

den nomizw file mou gt egw pou rotisa sto germano mou ipan oti kai apo extes borousa na agorasw to htc desire sta 399 eyrw… den kserw ti ginete telika….alla simera tha paw na to agorasw kai tha sas pw!

giannis

και γώ που ρώτησα μου είπαν ότι απο αυριο τόσα θα έχει,μάλιστα επειδή στο νησί που είμαι έχει και χαμηλότερο ΦΠΑ θα έχει ακόμα πιό κάτω

idGirl

tha exi 399 ala i epidotisi den ixii mu ipan

giannis

telika k ego pou pira tilefono mou eipan sketi syskeui i foritotita i neo simbolaio me epidotisi de ginete as diorthosi kapoios to keimeno

Petros

Το εκλεισα απο χθες το κινητο με μια προκαταβολη 40 ευρω.Το σαββατο θα το εχω……..

Tryf

Με φορητοτητα και επιδοτηση 240 ευρω μου βγηκε! Επωφεληθειτε!!!

GeorgeX

Παιδιά εγώ σήμερα το πήρα και έχω να πω μια λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

georgio

paides to pira to proi simera kai ontos einai fovero kinito… aksizei me xilia ta lefta tou!!!

Tomy

Eγώ παιδιά σήμερα πήγα το έκλεισα για το σάββατο με μια προκαταβολή γτ δεν υπήρχε διαθέσιμο τώρα!
και τελικά η επιδότηση δεν υσχύει μαζί με την έkπτωση, αν το πάρετε με επιδότηση ισχύει η αρχική του τιμή δλδ 499€!

jiimv26

Ρε παιδιά τη σημαίνει φορητότητα??

nikostama

Και εγώ το πήρα! είναι τέλειο!απο αυτό γράφω τώρα!

Πέτρος Καΐρης

Stripste ki allo to maxairi se emas pou den exoume ta lefta na to paroume….
Alla tha to kerdisw sto diagwnismo tou TeckBlog!
😛

LAZAROS

Το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα Το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα το πηρα.Πανε 400 ευρωπουλα ,Πανε 400 ευρωπουλα,Πανε 400 ευρωπουλα,Πανε 400 ευρωπουλα,Πανε 400 ευρωπουλα ,Πανε 400 ευρωπουλα,Πανε 400 ευρωπουλα,Πανε 400 ευρωπουλα,

Spyros

Με φορητοτητα μου ειπαν 322Ε . Δηλ με οσα λετε υπαρχει περιπτωση οταν παρω τη συσκευη σε κανα 10ημερο (τοσο μου ειπαν χρειαζεται για να εγκριθει η μεταφορα απο τη wind στη cosmote) να μην ισχυει αυτη η τιμη που μου ειπαν?

pablo

Ο/Η Tryf λέει:
Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 στις 13:12
Με φορητοτητα και επιδοτηση 240 ευρω μου βγηκε! Επωφεληθειτε!!!
—————————————————————————————————-
δεν ισχυει η προσφορα αυτη παραμονο για αγορα σκετης συσκευης..
κοινως οσοι εχουν επιδοτηση κ το θελουν δε θα ειναι μεσα σε αυτους που 8α το παρουν 100 ευρω λιγοτερα απο οσο εχει αρχικη..απατη..

Μanos

παδια εχει και το Χ10 με 473 ευρω

leonidas

paidia to kinito ta spaei !!! pira tilefwno sto germano kai to paraggeila tilefwnika tin tetarti 8a to exw ! to exei kai enas filos mou kai to exw xeiristei . gamaei kai dn kolai ka8olou ! apla TELEIO !!!!
megali euairia pou pisteuw dn prepei na tin xasete ! kai gia ekeinous pou perimenoun to iphone 4 to eida se ena site 900 euro ! ELEOS ! 900 euro kai sta perisotera pragrata merika kinhta to skizoun ! to 8ewrw megalh malakia na paei kapoios na to parei

Panos

Παιδιά πήρα το desire χθες αλλά επειδή το μετάνιωσα και θέλω να πάρω το iphone4 το πουλάω 350 ευρώ. όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει mail στο liakpan83@gmail.com

voulkanizater

Παρακαλώ εάν δεν είμαι στο σωστό τοπικ μεταφέρετε το μηνυμά μου..

Γεια σε όλους,
θα ήθελα τη γνώμη σας ανάμεσα στα HTC desire και Motorola milestone XT720..

Η αλήθεια είναι ότι το motorola μου αρέσει πάρα πολύ εξωτερικά και όσο να ναι κουβαλάει και ένα flash xenon και μία HD ανάλυση (1280×720)..

Αλλά σας βλέπω όλους τόσο ευτυχισμένους με το desire, κι η μείωση της τιμής του σε συνδυασμό με τα σχόλια σας παραπάνω με έχει βάλει σε σκέψεις..

Αλήθεια γιατί θεωρείτε το desire τόσο καλό;
Δλδ σε τι σας έχει εξυπηρετήσει η HTC συσκευή τόσο πολύ σε σχέση με άλλα κινητά;

Και όποιος/-α έχει κάποια γνώμη για την προτιμότερη συσκευή μεταξύ των δύο παραπάνω (Motorola Milestone XT720 -VS- HTC desire) ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Κώστας

Αγόρασα το κινητό από τον Γερμανό, όμως το κινητό είχε καμμένο pixel. Μικρό το κακό αφού η HTC δίνει την δυνατότητα αντικατάστασης του κινητού για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσα σε 14 μέρες όπως άλλωστε μου το είπαν από το service της HTC. Έλα όμως που έπεσα σε κάκιστους υπαλλήλους του καταστήματος Γερμανός προσπαθώντας είτε να μου το αντικαταστήσουν με κομμάτι της βιτρίνας είτε να μου δώσουν τα λεφτά πίσω είτε να το στείλουν όποτε αυτοί θέλουν στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση επειδή χάνουν όπως έλεγαν την έκπτωση των 100 ευρώ. Τελικά μετά από μεγάλη φασαρία μου έδωσαν απόδειξης για service και όχι αντικατάστασης για να μπορέσουν οι ίδιοι να στείλουν την συσκευή όταν τους βολεύει.
Το αν θα γίνει αντικατάσταση και πότε θα γίνει κανείς δεν ξέρει…
Αυτή είναι η εξυπηρέτηση των καταστημάτων Γερμανός και να σημειώσω πως το κινητό εξοφλήθηκε με μετρητά…

mitsakos

@Κώστας σε ποιο καταστημα το βρηκες γιατι πηγα χτες σε 5 και δεν υπηρχε.το πιξελ πως καταλαβες οτι ειναι καμενο?

Κώστας

Στην Στουρνάρη αλλά δεν έχουν άλλα κομμάτια και ούτε θα φέρουν. Επίσης δεν θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το κατάστημα. Τους θεωρώ πολύ κακούς επαγγελματίες. Από τις 3 του μηνός η τιμή θ’ ανέβει στα 499 ευρώ.
Το pixel είχε μόνιμα μαύρο χρώμα το οποίο φαινόταν πολύ όταν το background ήταν λευκό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.