HTC Desire HD, Το Ευρωπαϊκό EVO 4G;

Σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου η HTC θα ανακοινώσει ένα ή περισσότερα smartphones. Εδώ στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Old Billingsgate, στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει το event της HTC και αυτό που ευχόμαστε μεταξύ άλλων είναι να δούμε το HTC Desire HD που αναμένεται να είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση του κορυφαίου EVO 4G που κυκλοφορεί στην Αμερική.

Αναμένουμε: Οθόνη αφής 4.3 ίντσες, επεξεργαστή 1GHz, κάμερα 8 Megapixel, Android 2.2.
Λίγες ώρες υπομονή. Το ή τα νέα HTC smartphones θα βρεθούν στα χέρια μας και κάτω από το φακό του TechblogTV. Πάντα με ελληνικό commentary!

, HTC Desire HD, Το Ευρωπαϊκό EVO 4G;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
basilhs

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΤC ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

FaTaL_ErrOr

Eλπίζω να υπάρξει και κάποια σύγκριση με το Galaxy S

Savvas

Παιδιά συνήθως πόσο καιρό κάνουν να φθάσουν Ελλάδα αυτα τα κινητά που θα δούμε στο event?

Kostas

den ine mono afto etsi ipame kai gia kapoio dipirino sosta?

Aris

Για να δούμε τι θα δούμε 🙂

erimin

anamenoyme !!!

Takis

Σημερα Τεταρτη ειναι 15 Σεπτεμβρίου ομως

Αντώνης

Σημερα εχουμε 15 Κωστα… ….

giannis

περίμενα κάτι περισσότερο απο την HTC δεν ξέρω μου είχε αφήσει πιό πολλές υποσχέσεις…

Kostantinos

καλο αλλα πολυ μεγάλο

george

Ελπίζω να μην έρθει μετά από 2 μήνες γιατί είναι άδικο να μας τρελαίνουν και μετά να μας κολάνε σον τοίχο !!Θέλω να σκορπίσω το Samsung galaxy s ,την πλαστικούρα και να πάρω το Desire HD !!Δεν του λείπει τίποτα και η 8αρα κάμερα ,είναι πολύ σουπερ !!Ειχα το desire το πρώτο και το ξέρω πολύ καλά !!Έψαξα αρκετά το κομμάτι του galaxy και είναι πολύ καλό εξίσου με το desire hd !Βέβαια το desire hd το βγάζουν παλικάρι κάποια χαρακτηριστικά παραπάνω ,σημαντικά !!Ελπίζω στο skroutz η τιμές να πέσουν κάτω από τα 600€ !!

george

Όταν σοφάρεις φίλε (Kostantinos) με την 3.7 και κάτω θα καταλάβεις πόσο θλιβερή είναι η κούραση ,ακόμα και στα 2 λεπτά ,στα μάτια σου όταν δεν μπορείς να είσαι κοντά στο pc γιατί η γυναίκα σου γκρινιάζει ,””πάλι στον υπολογιστή “” και ένα μωρό να γκρινιάζει όλη την ώρα!Έλεος !! 4.3 και ας είναι οποία εταιρία θέλει !!

yannis

μη βιαζεστε παιδακια. Κατ αρχην στο HD Desire απουσιαζει η 2η καμερα η μπαταρια φαινεται ”λιγη” κ η οθονη δεν ειναι ουτε καν amoled οταν στο samsung Galaxy S υπαρχουν ολα αυτα με εναν μικρο συμβιβασμο στη καμερα 5 κ στο μεγεθος οθονης. Κ ασε που το Galaxy εχει SAR μονο 0.25mW!!! η HTC παραδοσιακα εχει πολυ ”θερμα” τηλεφωνα. ειπαμε.. οχι να γερασω με ζαλαδες για να κανω μονο τη καυλα μου.

vasilis

το htc desire hd πιστεύω οτι ειναι μια δοκιμαστική εκδοση και οτι αν πανε καλα οι πωλησεις θα βγει και htc desire hd2 το οποιο θα καλυπτει τα κενα του προκατοχου του (ελειψη 2ης καμερας και έλειψη θυρας HDMI, μπορει κιολας η οθονη του να ειναι AMOLED αλλα δεν παιρνω και ορκο γιατι η htc δεν τα συνηθιζει αυτα). παντα ετσι κανει. αν πατε να δειτε ολα τα μοντελα των κινητων της htc, παντα ειναι ζευγαρι. πχ το α μοντελο και απο διπλα το α2 μοντελο. δεν ξερω γιατι το κανει αυτο. ειναι τρελο. οσο για το htc evo 4g που περιμενουν πολλοι δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει ευρωπη, ποσο μαλλον Ελλαδα μονο και μονο λογω δικτυου. το ξερω ακουγεται κουλο αλλα κατα 99,9% δεν θα ερθει. αλλα δεν πειραζει. η ταχυτητα επεξεργασιας του htc desire hd ειναι πολυμεγαλύτερη απο αυτη του evo 4g. αυτη τη στιγμη οπως εχουν τα πραγματα παρε samsung galaxy s. τα εχει ολα εκτος απο 8 mp καμερα αλλα αυτο δεν πειραζει καθολου γιατι στα smartphone δε μετραει και τοσο πολυ η καμερα νομιζω. και στο κατω κατω της γραφης αν θες κινητο με καμερα παρε sony ericsson satio με 12 mp καμερα. γενικα για… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.