HTC: Εμφανίστηκε στο Geekbench άγνωστο mid-range με 6GB RAM και τον Snapdragon 710

HTC, HTC: Εμφανίστηκε στο Geekbench άγνωστο mid-range με 6GB RAM και τον Snapdragon 710

Τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, η HTC δεσμεύτηκε το 2019 να εστιαστεί στη δημιουργία midrange και flagship smartphones. Έκτοτε, δεν έχουμε ακούσει πολλά από την ταϊβανέζικη εταιρεία η οποία δεν περνάει την καλύτερη περίοδο της, αφού οι πωλήσεις smartphones έχουν πιάσει πάτο.

Επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα η HTC αφαιρεί συνεχώς εφαρμογές από το Google Play Store, κάτι που έχει κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται αν η εταιρεία ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την αγορά των smartphones.

Ωστόσο, σήμερα εμφανίστηκαν στο Geekbench μερικές λεπτομέρειες για ένα άγνωστο HTC smartphone. Σύμφωνα με την καταχώρηση της συσκευής στο Geekbench, το HTC smartphone φέρει τον αριθμό μοντέλου 2Q7A100 και είναι εξοπλισμένο με τον mid-range επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 710. Επίσης, η συσκευή φαίνεται να έχει 6GB μνήμη RAM και να τρέχει Android 9 Pie. Αξίζει να σημειωθεί πώς κατά πάσα πιθανότητα η HTC δουλεύει καιρό πάνω στη συγκεκριμένη συσκευή, διαφορετικά θα είχε προτιμήσει τον διάδοχο του Snapdragon 710, τον οποίο ανακοίνωσε πρόσφατα η Qualcomm.

Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε προς το παρόν για τη συσκευή, καθώς στο Geekbench δεν υπάρχει κάποια βαθμολογία για τις επιδόσεις της. Λογικά θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά μέχρι η HTC να μας ανακοινώσει το νέο της μοντέλο, αν το κάνει τελικά. Όπως και να έχει, αν και η συσκευή παρουσιάζεται ως midrange, ο επεξεργαστής που διαθέτει την κάνει πιο αποδοτική από το τωρινό mid-range της HTC που δεν είναι άλλο από το U12 life με τον Snapdragon 636.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αποκλείεται ο τιαματ είπε θα κλείσει!
Βασικά όποια εταιρία έχει πτώση σε πωλήσεις έτσι πάει θα κλείνει απλή τιαματολογικη.
LG, Sony, ακόμα και η Samsung σε κανα 2-3 χρόνια (μέχρι τότε θα την έχουν περάσουν χαομι, Ναόμι, Χαβάη, οπο, ζοπο και εβίβα) θα κλείσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.