Δευτέρα
16/03/2015

HTC: Τι ανακοινώνει Τετάρτη 18 Μαρτίου στις ΗΠΑ;

Η HTC ανακοίνωσε στην MWC 2015 τη νέα ναυαρχίδα HTC One M9 αν και περιμέναμε να δούμε (σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει) και το HTC One M9 Plus. Στη συνέχεια o επικεφαλής της αμερικάνικης HTC, Jason MacKenzie επιβεβαίωσε ότι δεν έχει τελειώσει με τις ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα είχε πει ότι η HTC ετοιμάζεται να κάνει μια “τεράστια” ανακοίνωση στα μέσα Μαρτίου η οποία μάλιστα θα διαφοροποιούσε την HTC από αντιπάλους όπως Samsung και Apple. Σήμερα ο MacKenzie εμφανίστηκε και πάλι, αλλά αυτή τη φορά μέσω Twitter και έγραψε ότι Τετάρτη 18 Μαρτίου θα ανακοινώσει μια μεγάλη έκπληξη για το HTC One M9 στις ΗΠΑ και ότι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να επιλέξεις το HTC One.

Αυτό δεν γνωρίζουμε τι μπορεί αν σημαίνει, μπορεί να σημαίνει ότι ετοιμάζεται η μεγαλύτερη έκδοση της ναυαρχίδας, το HTC One M9 Plus που δεν είδαμε τελικά. Μπορεί να δούμε και κάτι που αφορά μόνο τις ΗΠΑ. Περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη.

Update: Η HTC ανακοίνωσε το “Uh-Oh” πρόγραμμα αντικατάστασης του HTC One M9 αν πάθει οτιδήποτε μέσα σε 12 μήνες. Προς το παρόν δεν είδαμε HTC One M0 Plus που συνεχίζει να απασχολεί τα leaks.

htc event

Φωτογραφίες από προηγούμενα leaks

htc one m9 plus

htc one m9 plus

HTC One M9 Plus

Πηγή

Μάθε για: , , , ,

Συντάκτης: .

3 Σχόλια

 1. Ο/Η Loki λέει:

  Εντάξει, κάνει μπαμ έτσι όπως το ανακοινώνει.
  “Big surprise” (κάτι μεγάλο δηλαδή) και “never been easier to choose HTC One”.
  Όλα δείχνουν μεγαλύτερη έκδοση του Μ9.
  Βέβαια, αν απλά είναι κάτι σχετικό για το Μ9 που προορίζεται μόνο για τις ΗΠΑ, θα απογοητευτώ.
  Αυτές οι “region only” στρατηγικές των εταιρειών μού τη δίνουν.

 2. Ο/Η Τάκης λέει:

  Που είναι η ανακοίνωση ρε παιδιά;

 3. Ο/Η Λορένα Σιούτη λέει:

  @Τάκης Τελικά δεν ανακοίνωσε νέα συσκευή ή κάτι που να αφορά την Ευρώπη, αλλά το “UH OH program” για αντικατάσταση του HTC One M9 αν πάθει οτιδήποτε και ισχύει μόνο για ΗΠΑ.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.