HTC Exodus 1S: Ακόμα ένα blockchain smartphone

, HTC Exodus 1S: Ακόμα ένα blockchain smartphone

Η HTC είναι μία εταιρεία που τον τελευταίο καιρό δεν έχει τόσο δυνατή πορεία στην αγορά των smartphone όπως παλαιότερα ωστόσο, αραιά και πού βλέπουμε και από μία πρόταση. Αυτήν την φορά η Ταϊβανέζικη εταιρεία κυκλοφορεί το Exodus 1S, ένα smartphone σημαντικά φθηνότερο από τον προκάτοχο Exodus 1 το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με τιμή $699.

Χαρακτηριστικά

Το τηλέφωνο έχει οθόνη με μέγεθος 5.7 ίντσες και ανάλυση HD, η οποία συνδυάζεται με τον Snapdragon 435, 4GB μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο ο οποίος αγγίζει τα 64GB. Επιπλέον, το τηλέφωνο έχει μία μονή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος η οποία ανέρχεται στα 13MP. Τέλος, η μπαταρία φορτίζει με MicroUSB και υπάρχει η 3.5mm headphone jack θύρα την οποία έχουν εγκαταλείψει αρκετές εταιρείες. Τέλος, το τηλέφωνο κοστίζει €219.

Υποστήριξη full bitcoin node

Το smartphone αυτό παρόλο που δεν έχει high-end χαρακτηριστικά και πολλές κάμερες όπως κάθε άλλο flagship smartphone στην αγορά, έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό σύμφωνα με την HTC. Πιο συγκεκριμένα, το τηλέφωνο υποστηρίζει cryptocurrency και μπορεί να “τρέξει” ένα full bitcoin code. Σύμφωνα με τον Phil Chen της HTC, το full bitcoin node δίνει στο τηλέφωνο την ικανότητα να αναμεταδώσει, επιβεβαιώσει και να επικυρώσει τις συναλλαγές μέσω bitcoin, προσφέροντας καλύτερη προστασία του απορρήτου και ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στην ασφάλεια του δικτύου.

Παρόλα αυτά, η εκτέλεση ενός τέτοιου node καταναλώνει πολύ ενέργεια με αποτέλεσμα να χρειάζεται η σύνδεση του τηλεφώνου σε μία πηγή ενέργειας. Επιπλέον, η HTC συνιστά την σύνδεση με το Wi-Fi ενώ για να τρέξει το node θα χρειαστεί και η αγορά μίας κάρτας SD η οποία θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 400GB. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το Exodus 1S δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για mining.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aλεξανδρος Γ.

Όταν καταλάβουμε τι είναι το BITCOIN και πως λειτουργεί, μπορεί να αγοράσω ένα ένα…!

Satoshi Nagamoto

Με τέτοια χαρακτηριστικά άπατο πάει.DOA. Αστείο που λένε ότι τρέχει full node.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.