HTC και Facebook, Αναπτύσσουν από κοινού ένα Facebook Phone; [φήμες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για ένα Facebook Phone, επομένως είμαστε επιφυλακτικοί. Το Digitimes επικαλείται πηγές εντός των τειχών του “φρουρίου” της HTC, οι οποίες φέρονται να δηλώνουν ότι ετοιμάζεται ένα νέο Android smartphone το οποίο θα έχει μια αποκλειστική πλατφόρμα μόνιμης σύνδεσης στο Facebook, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου.

Η HTC είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κινητά τηλέφωνα με έντονο social networking χαρακτήρα, τα Salsa και Chacha, ενώ το Facebook εμφανίζεται να ενδιαφέρεται να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές του με την παρουσίαση ενός τέτοιου κινητού. Φυσικά, όλα τα παραπάνω παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας και καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει αναφορικά με το ζήτημα. Εσείς πιστεύετε ότι έχει νόημα να παρουσιαστεί ένα τέτοιο Facebook phone, κατασκευασμένο από την HTC;

, HTC και Facebook, Αναπτύσσουν από κοινού ένα Facebook Phone; [φήμες]

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Μα κάτι αντίστοιχο δεν έχει και η Sony σε όλα τα Xperia smartphone της, το λεγόμενο “Facebook στο Xperia” (ή κάπως έτσι τελοσπάντων); Με αυτό όλες σχεδόν οι λειτουργίες είναι συνδεδεμένες στο Facebook (επαφές, album φωτογραφιών, μουσική κτλ);

Πάντως γενικά πιστεύω πως ένα τέτοιο κινητό θα είναι ο ορισμός του “φακελώματος”! Τελείως ανούσιο και αδιάφορο για εμένα… Μόνο κάτι ανεγκέφαλα κοριτσάκια ίσως το πάρουν *. Επίσης αν βγει κάνω μια πρόβλεψη πως θα είναι από τα φθηνότερα της HTC, για να “αναγκάσουν” λόγω οικονομικών να το αγοράσουν. Βρε ουστ! Πρόβατα και victims οπως λέτε εσείς αμερικανάκια του Facebook εμείς δεν γινόμαστε!

Υ.Γ.: *Για οποιονδήποτε/οποιαδήποτε παρεξηγηθεί σας προλαβαίνω και σας λέω ότι δεν είμαι σεξιστής. Οτι βλέπω με τα μάτια μου λεω… 🙂

Σπυρος

Συμφωνω με τον φιλο Πανο.Δεν νομιζω πως θα εχει ιδιαιτερο νοημα η κατασκευη ενος τετοιου smartphone.Εκτος και αν ειναι τοσο φθηνο οπως ειπε και ο Πανος ωστε να σε κανει να το σκεφτεις να το αγορασεις.

παν

πιστευω δεν υπαρχει λογος να φτιαχτει ενα τετοιο κινητο (ποσο μαλλον προσβασιμο στο facebook)
αφου με την καινουρια ενημερωση εχεις καμερα(απευθειας στο facebook), συνομιλια(του facebook) και το ιδιο το facebook. ποιος ο λογος τοση προσβασιμοτητα σε μια ιστοσελιδα κοινωνικης δικτυωσης; δικιο εχει ο φιλος Panos! μη γινομαστε facebook victims!

tainia

αυτό έχει γίνει με το ΚΑΡΑαποτυχημένο και πανάκριβο ChaCha..!!! ααα και το ελλιπές vodafone 555…. τι παραπάνω θα έχει δηλαδή αυτό που φημολογείται με τις προηγούμενες αποτυχίες!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.