iPhone 13: Το 5G modem θα είναι της Qualcomm
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Τετάρτη, 25/04/2012 · Νίκος Καϊμακάμης
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για ένα Facebook Phone, επομένως είμαστε επιφυλακτικοί. Το Digitimes επικαλείται πηγές εντός των τειχών του “φρουρίου” της HTC, οι οποίες φέρονται να δηλώνουν ότι ετοιμάζεται ένα νέο Android smartphone το οποίο θα έχει μια αποκλειστική πλατφόρμα μόνιμης σύνδεσης στο Facebook, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες του κοινωνικού δικτύου.
Η HTC είχε παρουσιάσει στο παρελθόν κινητά τηλέφωνα με έντονο social networking χαρακτήρα, τα Salsa και Chacha, ενώ το Facebook εμφανίζεται να ενδιαφέρεται να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές του με την παρουσίαση ενός τέτοιου κινητού. Φυσικά, όλα τα παραπάνω παραμένουν στη σφαίρα της φημολογίας και καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει αναφορικά με το ζήτημα. Εσείς πιστεύετε ότι έχει νόημα να παρουσιαστεί ένα τέτοιο Facebook phone, κατασκευασμένο από την HTC;
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Redmi Κ40 Pro αποκαλύπτεται πλήρως και γίνεται το πρώτο K series smartphone της Xiaomi με Snapdragon 8 series.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εκτός από το Samsung A32 5G, υπάρχει πλέον και το απλό Α32, το οποίο απευθύνεται στις αγορές που το 5G δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες.
Πέμπτη, 25/02/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε EMUI 11 για το Huawei P30 Pro αλλά και το Huawei P30 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γαλλία.
Μα κάτι αντίστοιχο δεν έχει και η Sony σε όλα τα Xperia smartphone της, το λεγόμενο “Facebook στο Xperia” (ή κάπως έτσι τελοσπάντων); Με αυτό όλες σχεδόν οι λειτουργίες είναι συνδεδεμένες στο Facebook (επαφές, album φωτογραφιών, μουσική κτλ);
Πάντως γενικά πιστεύω πως ένα τέτοιο κινητό θα είναι ο ορισμός του “φακελώματος”! Τελείως ανούσιο και αδιάφορο για εμένα… Μόνο κάτι ανεγκέφαλα κοριτσάκια ίσως το πάρουν *. Επίσης αν βγει κάνω μια πρόβλεψη πως θα είναι από τα φθηνότερα της HTC, για να “αναγκάσουν” λόγω οικονομικών να το αγοράσουν. Βρε ουστ! Πρόβατα και victims οπως λέτε εσείς αμερικανάκια του Facebook εμείς δεν γινόμαστε!
Υ.Γ.: *Για οποιονδήποτε/οποιαδήποτε παρεξηγηθεί σας προλαβαίνω και σας λέω ότι δεν είμαι σεξιστής. Οτι βλέπω με τα μάτια μου λεω… 🙂
Συμφωνω με τον φιλο Πανο.Δεν νομιζω πως θα εχει ιδιαιτερο νοημα η κατασκευη ενος τετοιου smartphone.Εκτος και αν ειναι τοσο φθηνο οπως ειπε και ο Πανος ωστε να σε κανει να το σκεφτεις να το αγορασεις.
πιστευω δεν υπαρχει λογος να φτιαχτει ενα τετοιο κινητο (ποσο μαλλον προσβασιμο στο facebook)
αφου με την καινουρια ενημερωση εχεις καμερα(απευθειας στο facebook), συνομιλια(του facebook) και το ιδιο το facebook. ποιος ο λογος τοση προσβασιμοτητα σε μια ιστοσελιδα κοινωνικης δικτυωσης; δικιο εχει ο φιλος Panos! μη γινομαστε facebook victims!
αυτό έχει γίνει με το ΚΑΡΑαποτυχημένο και πανάκριβο ChaCha..!!! ααα και το ελλιπές vodafone 555…. τι παραπάνω θα έχει δηλαδή αυτό που φημολογείται με τις προηγούμενες αποτυχίες!!!