HTC Harmony, Με Windows Phone και μεταλικό look One;

Η HTC ίσως ετοιμάζεται να αξιοποιήσει το design και την αλουμινένια κατασκευή του HTC One και στην αγορά των Windows Phone 8 smartphones εκεί που η Nokia έχει γεμίσει τον κόσμο με πλαστικό. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναπτύσσει το μοντέλο HTC Harmony με οθόνη 4.7 ίντσες S-LCD3 ανάλυσης 1920×1080 pixels, 2 γίγα RAM και κάμερα Ultrapixel.

HTC Harmony, HTC Harmony, Με Windows Phone και μεταλικό look One;
Στην εικόνα απεικονίζεται το HTC One με “οθονιά” από Windows Phone.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
costasckn

μετά και τη gdr3 αναβάθμιση, θα δουμε πολύ ωραία πράγματα στα windows phone…!

Timotheos

Καλημέρα. Η GDR-3 Ξέρουμε τι βελτιώνει στα wp8?

Pavletos

Μ αρέσει!!!

tech21man

Ωραια specs. Η GDR3 θα φερει ενα notification tile για αρχη. Υποστηριξη για οσους πυρηνες αντεχει η …φαντασια και αναλυσεις full HD. Ελπιζω, tap tap to wake. Γιατι δεν υπηρχε αυτο το χαρακτηριστικο πιο πριν δεν μπορω να καταλαβω (οχι μονο στα wp).

ΓιαννηςΡ

Καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος και ποικιλια!ομορφο αλλα θα προτιμουσα ενα Lumia 925

antonis

η διαφορα του με το htc one ποια ειναι??

antonis

οι εταιριες εχουν ξεφυγει καθολου εμπνευση πια.. τα πρωτα κινητα ηταν ολα διαφορετικα τωρα ολα ιδια.. sammy apple sony nokia htc.. τα ιδια και τα ιδια

Apistolis Vlv

Θέλω να διαφωνήσω με αυτο το σχολιο που εγινε για την Nokia, το πλαστικό το Lumia είναι πολύ ανθεκτικό και με πολύ ωραία αίσθηση…….

DEMETRIUS

άντε μακάρι ρε φίλε!θα είναι πολυ κοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοουλ!!χαχα

Ζόρζ

@antonis θα συμφωνήσω!!!!

sisufos

To taptap to wake έχει έρθει με το GDR2. Οσο για το notification center, νομίζω θα έρθει τις γιορτές των χρηστουγέννων στο 8.1 ( blue ). Βελτιώνονται συνεχώς και μπράβο τους γιατί είναι μια ομορφιά..

JohnWave

Αν ποτέ αποφάσιζα να πάρω Windows κινητό και είχα τα χρήματα τότε θα έπαιρνα αυτό μιας και το android Οne είναι για μένα το ιδανικό κινητό για το 2013 ως τις 5” από κάθε άποψη.Μακάρι το Windows marketplace να γίνει κάποια στιγμή αντάξιο του google play και μακάρι η Microsoft να δώσει περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης του UI.

Δnμnτρns

Επιτελους να αρχισει να μπαινει στο παιχνιδι και το WP 😀

o.k.man

Μπράβο πολυ ωραιο smartphone! (εξυπνόφωνο στα Ελληνικά!!!) Ισως να είναι και ο αξιος διαδοχος του HD2.

Χαραλαμπος

Παιδιά ,θέλω την βοήθεια σας,να περιμένω για αυτο ή να πάρω τώρα το lumia 920

Apostolis Vlv

@Χαραλαμπος εννοείται πως το 920! Έχω εγώ το 820 κ πάει ρολόι.

Nickolas

Είναι πανέμορφο το άτιμο οτι λειτουργικό και να φορέσει.
Πάντως με ένα νέο leak που διάβασα σε ξένο site υπάρχει περίπτωση το notification center να κατεβαίνει από πάνω σε στυλ android. Επίσης όλα τα wp8 ανεξαρτήτου μεγέθους οθόνης θα πάρουν τρίτη στήλη με εικονίδια και απ’οτι κατάλαβα θα μπορείς να αλλάζεις και το χρώμα του background. Φυσικά όλα αυτά φήμες ακόμη, αλλά σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.

Αποστόλης Ρόδος

Το design αυτής της συσκευής και τα καλούδια του ειναι εκπληκτικά. Η κάμερα με χαλάει μονο.

manolinio7

Apostolis τι ‘εννοειτε’ το 920? Δηλαδη πιστευεις οτι το htc θα κολλαει? Αν δε το πιασεις στα χερια σου δε θα βιαζεσαι να δινεις απαντησεις..

kostas

920 στα 280 από σκρουτζομαγαζο αυτή τη στιγμή είναι gg .και χάρτες δωρεάν. και καλητερη κάμερα απο όλα τα ανδοιντ που κυκλοφορούν .μπες gsm arena και κανε σύγκριση.

nikos

Πεδία εχο το lumia 720,και σκεφτομε να πάρο το 925,φοβερό τιλ το ίδα και μου αρεσαι πουλη..καλο και το 920 αλα πουλί πάχος ρε πεδία..

nikoσ

Πουλι ομορφο το htc harmony,αλα θα είναι πανάκριβο ..

Apostolis Vlv

Manolillnio, δε λέω ότι θα κολλάει απλα πιστεύω ότι είναι καλύτερο το 920… Η Nokia είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της Microsoft, δε μπορεί η htc να βγαλει καλύτερο κινητό από την Nokia, δεν έχει καν την τεχνογνωσία.

fenomeno

ρε παιδια ξερει κανεις πως λενε την εφαρμογη που δειχνει την ωρα και θερμοκρασια στο HTC ?????

christos

Πουλί μ αρέσου τα windows φίλε μ.

Chris K

@nikoσ Αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο! Μαλλον εισαι μικρος για να λες οτι δεν εχει την τεχνογνωσια η HTC να βγαλει καλυτερο κινητο απο τη Nokia…:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.