Σάββατο
21/11/2009

HTC HD2, Ποιότητα βίντεο και φωτογραφιών

HTC HD2, Δοκιμάσαμε την κάμερα των 5 Megapixel. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στα 5 Megapixels με ανάλυση 2592×1552 pixels super fine και το βίντεο 640×480 pixels MPEG4, όλα σε ρυθμίσεις auto. Η τοποθεσία είναι στην ακτή Αλίμου δίπλα στο καφέ Όστρια.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο, δεν επιτρέπεται το ζουμ.

Όλες οι φωτογραφίες έχουν γίνει resize στα 570 pixels μήκος και από κάτω τους βρίσκεται cropαρισμένη λεπτομέρια χωρίς καμία άλλη επεξεργασία.

HTC HD2 photo sample 1

HTC HD2 photo sample 1 details

HTC HD2 photo sample 8

HTHTC HD2 photo sample 8 details

HTC HD2 photo sample 2

HTC HD2 photo sample 2 details

HTC HD2 photo sample 9

HTC HD2 photo sample 9 details

HTC HD2 photo sample 3

HTC HD2 photo sample 3 details

HTC HD2 photo sample 5

HTC HD2 photo sample 5 details

HTC HD2 photo sample 6

HTC HD2 photo sample 6 details

Χωρίς ζουμ
HTC HD2 photo sample no zoom

Ζουμ στη μέση
HTC HD2 photo sample half zoom

Φουλ ζουμ
HTC HD2 photo sample full zoom

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

42 Σχόλια

 1. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Πρώτη φορά βλέπω να δοκιμάζουν την φωτογραφική μηχανή ενός κινητού και να φωτογραφίζουν γιαούρτια σε σούπερ μάρκετ! LOL!
  Δεν τραβάει καλά σε ήλιο ε;

 2. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Ναι ρε Κώστα τίποτα άλλο δεν είχε μέσα το σούπερ μάρκετ να τραβήξεις ?Μονό γιαούρτια ? Και θα συμφώνησω με τον isidoro στον ήλιο βγάζει ψιλοχάλια φώτο. Α, να ρωτήσω κάτι το φλας που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσησε η htc να βάλει κάνει τίποτα η΄είναι διακοκοσμητικό?

 3. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Το καλό με τα γιαούρτια είναι πως οι συσκευασίες είναι πολύχρωμες και έτσι φαίνεται τα χρώματα… (πως τα τραβάει…)
  Επίσης έχει άθλιο ζουμ. Ακριβώς όπως με τα LG.

 4. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Σωστός ο παίκτης

 5. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Παιδιά, τα γιαούρτια(!) ήταν η μοναδική φωτογραφία μέσα στο Super Market που δεν βγήκε κουνημένη. Απαγορεύεται να τραβάς φωτογραφίες ή βίντεο μέσα εκεί, με αποτέλεσμα να το κάνω στη ζούλα και να βγαίνουν κουνημένες.
  Όπως λέεις και ο isidoros είναι για να δούμε τα χρώματα σε εσωτερικό χώρο.
  Έχει πρόβλημα με το έντονο φως, καίγονται στο λευκό χρώμα.

  Και εγώ καταλήγω ότι πάλι δεν τα πήγε καλά στην κάμερα η HTC. Μπορεί να έβαλε (επιτέλους!) διπλό φλας αλλά η ποιότητα δεν με καλύπτει. Βέβαια δεν νομίζω να πάρει κάποιος το HD2 για την κάμερα όπως και δεν παίρνεις το iPhone για τον ίδιο λόγο.

  Τι σίγουρο πάντως είναι ότι θα ήθελες μια καλή φωτογραφία όταν χρειαστεί και δεν έχεις μαζί μου ψηφιακή φωτογραφική.

  Τις καλύτερες φωτογραφίες από HTC τις έχω δει από το Magic.

 6. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  (Σκλαβενίτης;)
  Πάντως έπρεπε να είχε καλύτερη κάμερα. 700 ευρώ δίνεις και έχεις αυτή την ποιότητα;
  Στο iPhone μπορεί να μην είναι και τόσο καλή κάμερα για τα λεφτά που δίνεις (για 3,2 ΜΡ κάμερα όμως είναι φοβερή) αλλά έχεις όλα αυτά τα ατέλειωτα και τέλεια apps που σε καλύπτουν.
  Αν δεν είχε WM το HD2 δεν θα είχε καμία διαφορά με το LG GT505.

 7. Ο/Η aritoni-akouseto.gr λέει:

  Αρκετά καλές φωτογραφίες αν και κατ’εμε θα έπρεπε να φτιαχτεί μια φωτογραφική μηχανή με κινητό και όχι το αντίστροφο όπως συμβαίνει τώρα.

 8. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Ναι αν δίνεις 700 εύρω για ένα κίνητο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΙ ΑΤΑΙΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ!!!!!Άκους εκεί κινλητο χωρίς tv-out που λόγικα η htc θεώρησε ότι με τόσες ίντσες δεν χρειάζεται , τρώγεται άκουσα, διαμαρτηρίες για ξασπρίσματα στις γώνιες της οθόνης . Κώστα αυτό αληθεύει?Επίσης βίντεοσκόπηση χωρίς ζουμ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΗΤC δεν έδωσε την απαραίτητη πρόσοχη σε κάποια θέματα που εγώ τουλάχιστον θεώρω πολύ σημαντικά.

 9. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Την κάμερα την έχει παραμελήσει. Το ξασπρίσματα πότε πρόλαβαν να το δουν;
  Πάντως είναι απαράδεχτες αυτές οι μικρές λεπτομέρειες σε κινητών 700 ευρώ. Για όλους αυτά τα λεφτά είναι ο μισθός τους!!

 10. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Ηρεμήστε ρε παιδιά. 699 έκανε και το πρώτο HD με κάμερα 3,2. Δεν θα βγει ποτέ το απόλυτο κινητό, κάτι θα λείπει για να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο.

  Lefteris, εμένα δεν με απασχολεί καθόλου το αν έχει ή όχι tv-out ένα κινητό, τουλάχιστον αν δεν τραβάει βίντεο HD. Δεν βλέπω κάποιο ξάσπρισμα, απλά στο κάτω μέρος της οθόνη είναι έντονος ο φωτισμός από το backlight της οθόνη. Θα δοκιμάσω να του περάσω και μια μαύρη εικόνα για να το τσεκάρω καλύτερα. Αν μένεις Αθήνα ένα στο 4ο Techblog Workshop να το δεις από κοντά.

 11. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  “Ηρεμήστε ρε παιδιά. 699 έκανε και το πρώτο HD με κάμερα 3,2. Δεν θα βγει ποτέ το απόλυτο κινητό, κάτι θα λείπει για να περιμένουμε το επόμενο μοντέλο.”
  Ναι όμως τότε η μεγαλύτερη ανάλυση ήταν τα 5 ΜΡ. Τώρα είναι τα 12.
  Εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει σαν κινητό. Χίλιες φορές το Ν97 που σου άσπρο είναι φοβερό, είναι πιο φθηνό, έχει και Sympian και όχι WM και έχει καλύτερη κάμερα.
  Μετά πάμε στο Satio. Ακόμα πιο φθηνό με 12ΜΡ. Sony Ericsson, Symbian…
  GPS το HD2 έχει; δεν το έχω δει πουθενά.

 12. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Για την κάμερα δεν κατάλαβες πως το είπα…
  Καμία σχέση, μα καμία σχέση σύγκρισης του κουραστικού N97 με το HD2. Γιατί… θεωρείς ότι είναι καλύτερο το Symbian από το WinMo?

  Ναι, GPS έχει και δουλεύει μια χαρά με το Google Maps και το Sygic Drive που του πέρασα από το Omnia II.

 13. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Κουραστικό το Ν97;
  Μου αρέσει καλύτερα το Symbian…
  (off-topic τελείως…)

 14. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  καλές σχετικά φωτογραφίες και το βίντεο. αν προσέξει κανείς την ροζ απόχρωση (μόλις και που διακρίνεται) στο βίντεο αλλά και στην 7η φωτογραφία.. Ο μηχανισμός πρέπει να έχει κάποια προβλήματα υπο κάποιες συνθήκες. αλλα κανένα κινητό δεν είναι τέλειο

 15. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Ποια είναι η φωτογραφία 7;

 16. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Πιτσιλλος, γενικά ναι… δείχνει να “χρωματίζει” τις φωτογραφίες, χμμμ… Φαίνεται στα σημεία με λευκό. Ακόμα και στον ουρανό τις προ-τελευταίας φωτογραφίας. Αν θυμάμαι καλά και το πρώτο HD πούσαρε λίγο χρώμα.

 17. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  @isidiros η 7η φωτο είναι αυτή που στο βάθος είναι η μαρίνα και το μικρό τοίχος με το γκράφιτι…

  @cVlachakis σωστό και για την προ τελευταία φώτο ! το ίδιο συμβαίνει και στο βίντεο στο 1ο ακριβώς frame ! πριν πατήσεις το κουμπί για να παίξει το βιντεο δώσε λίγο προσοχή στον τύπο με το μπλε φανελλάκι! το περιβάλλον γύρω του είναι σχετικά ροζέ…

  η κάμερα γενικά είναι απογοητευτική για ένα τέτοιο κινητό αλλά λογικά τα μυαλά της HTC θα κάνουν μια αναβάθμιση της κάμερας μέσω κάποιου update…

  πάντως εάν δεν είχε αυτό το πρόβλημα θα ήταν το καλύτερο κινητό χωρίς αμφιβολία ! και με ένα συνδιασμό ενός polaroid pogo….

 18. Ο/Η john206gt λέει:

  Ευχαριστω το διαχειριστη του techblog για ολες τις προσπαθειες του ολο αυτον τον καιρο να μας φερει πρωτος τα καλυτερα κινητα. Σεβομαι την αποψη του και την αποψη των παιδιων για την καμερα. Κατα τη δικη μου αποψη οι φωτογραφιες ειναι καλες. Οι “ξασπρισμενες” φωτογραφιες που αναφερονται οφειλονται κυριως στην επιλογη του cropped τμηματος απο τον Κωστα. Δεν τον κατηγορω τον ανθρωπο αλλα απλως η αντανακλαση του ηλιου στο νερο βγαινει παντα ασπρη απο ολες τις μηχανες του κοσμου, ειναι σα να θες να φωτογραφισεις τον ηλιο. Επισης το πιο δυσκολο πραγμα για μια φωτογραφικη μηχανη (ακομα και για το ανθρωπινο ματι) ειναι να φωτογραφισει θεματα που κατα ενα μερος ειναι σκοτεινα και στο υπολοιπο κομματι τους ειναι λουσμενα στο φως. Κατι παρομοιο ειναι οταν βλεπουμε σε μεταδοσεις στην tv αγωνες που το γκαζον ειναι μισο στη σκια και μισο στον ηλιο. Ακομα και οι πανακριβες καμερες της τηλεορασης δεν ξερουν πως να το κουμανταρουν. Αυτο το λεω για τη φωτο με τις γλαστρες οπου και παλι το cropped τμημα ηταν τα φωτισμενα φυλλα.
  Και παλι ευχαριστουμε για το review! Φιλικα Γιαννης

 19. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Ναι του βάλαμε δύσκολα! Θα ήθελα τη γνώμη σου για την συνολική ποιότητα των φωτογραφιών.

 20. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Κώστα αύτο που σου είπα χθες για τα ξασπρίσματα στις γώνιες το έψαξες?Άμα αληθεύει για ε΄μενα θα είναι λογίκο γιατί με 65Κ οθόνη μπορεί να μην καλήπτει τις απαιτήσεις της οθόνης

 21. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Ή φταίει το backlight όπως μου είπες χθες?

 22. Ο/Η Andreas_ku990 λέει:

  Καιρό να περάσω από τα μέρη σας και πρέπει κάποτε να δίνονται οι απαραίτητες απαντήσεις. Από τότε που βγήκαν τα WM (PPC – PDA – όπως θέλετε πείτε τα) μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει αξιοπρεπείς φωτογραφίες που να δικαιολογούν την τιμή τους. Όχι μόνο από την HTC αλλά και από τις άλλες εταιρίες που έχουν φτιάξει τέτοια κινητά.

  Πρώτα απ’ όλα τα Windows Mobile κινητά τηλέφωνα δεν είναι απλά κινητά όπως νομίζουμε. Δεν απευθύνονται σε όλους μας και ιδιαίτερα σε μικρές ηλικίες. Από την αρχή έγινε φανερό ότι πρόκειται για business Phones που δεν στόχευαν πουθενά αλλού. Η Microsoft το έχει ξεκάθαρο ότι είναι αποκλειστικά και μόνο για αυτό, απλά οι εταιρίες προσπαθούν να μας διαδώσουν το αντίθετο που όπως είναι φανερό δεν είναι έτσι. Πρόσφατα μου έλεγε ο φίλος μου ότι είδε το HTC HD σε ένα κατάστημα στην κατηγορία των Camera Phones, εδώ γελάμε! 😛 Ούτε μουσικά είναι, ούτε φωτογραφικά, ούτε τίποτα, είναι απλά Business. Οι μουσικές δυνατότητες., οι φωτογραφικές κ.α. μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι πρόσφατα λέγαμε ότι πρώτα είναι PDA (Personal digital assistant) και μετά τηλέφωνο αλλά τώρα προσπαθούν να το κάνουν όπως έπρεπε να είναι.

  Ας πάμε στο θέμα μας που είναι το HTC HD2… Το HD2 φίλοι μου (ναι θα το πω) είναι το καλύτερο PPC που βγήκε ποτέ (και από το Omnia II) αλλά καλύτερο και από άλλα τηλέφωνα της αγοράς. Το μόνο (για εμένα) μειονέκτημα του είναι το OS του αλλά και αυτό θα αναπτυχθεί κατάλληλα αφού η Apple είναι ένα σκληρός αντίπαλος. Είναι λοιπόν όπως είπα το καλύτερο PPC και κοστίζει 560-700 ευρώ (εξαρτάται από που θα το πάρεις). Ποτέ μέχρι στιγμής και ποτέ στο μέλλον δεν θα βγει το τέλειο κινητό, πάντα θα έχουν ελλείψεις για να μπορεί να συνεχιστεί ο διάδοχος του. Η κάμερα του HTC HD2 για εμένα είναι ίσως η καλύτερη που μπήκε ποτέ σε PPC αλλά στο φως του ήλιου υστερεί λίγο. Παρ’ όλα αυτά για ένα PDA, είναι υπεραρκετή όπως επίσης και αυτή του Omnia II. Ίσως με μελλοντικό update (που το χρειάζεται και σύντομα) να διορθωθούν αυτά όπως συμβαίνει και σε άλλα τηλέφωνα (να σας θυμίσω τι έγινε με το Ν95?).

  Άρα καλοί μου φίλοι μην κατηγορείτε την εταιρία, γιατί αν ήσασταν στην θέση της το ίδιο θα κάνετε. Απολαύσετε την μεγαλύτερη οθόνη της αγοράς, τον γρηγορότερο επεξεργαστή, το τέλειο GPS του και άλλα πολλά και αφήστε την κάμερα. Είπαμε δεν είναι για όλους μας…

 23. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Ναι μπόρει να είναι το καλήτερο κίνητο του 2009 έαν όχι σίγουρα ένα από τα καλήτερα της χρονιάς δεν νομίζεις ότι πρέπει να μην ξεχνάμε το xperia10 είναι προ-πυλών και λέγεται ότι θα ύπάρξει μια μάχη μεταξύ τους και την apple που λένε οτί θα αντεππιτεθεί κι αυτή σε αυτή την μάχη ΓΙΓΑΝΤΩΝ !!!!!!

 24. Ο/Η isidorosr20595 λέει:

  Τι άλλο μπορεί να βάλει στο iPhone; Φημες για ράδιο υπάρχουν μόνο!

 25. Ο/Η nkk λέει:

  Για μένα προσωπικά η φωτογραφική είναι κάτι τελείως έξτρα σε ένα pda… ίσως να είμαι λάθος, αλλά ποτέ δεν αισθανθηκα ότι πρέπει να έχω μια συσκευή που ΠΡΕΠΕΙ να τα κάνει όλα τέλεια… αυτό που με νοιάζει είναι εκεί που μου τη βαράει και θέλω να πάρω μια φωτο, να μπορώ… ας μην μπορέσω μετά να την κάνω γιγαντιαίο πόστερ, αρκεί να μπορώ εγώ να θυμάμαι τη σκηνή… Πολλές φορές έχει γίνει η ίδια συζήτηση… άλλωστε, όποιος θέλει να βγάλει πραγματικά καλές φωτογραφίες, θα χρειάζεται πάντα φωτογραφική μηχανή, με τους έξτρα φακούς της, τα φίλτρα της κλπ… Εκτιμώ την htc, είμαι χρόνια fan και πελάτης της και με το hd2 θα παραμείνω…
  cvlachakis, όπως πάντα ευχαριστώ για την προσπάθεια και για την ενημέρωση, αν και από ότι έχω καταλάβει, μάλλον το hd2 σε έχει κερδίσει αρκετά μέχρι στιγμής… χαιρόμαι που εγώ δεν έχω υποχρέωση να είμαι αντικειμενικός…

 26. Ο/Η Antreas λέει:

  @lEfTeRisSs, Νομίζεις ότι το Xperia X10 δεν θα έχει προβλήματα; Ήδη από την στιγμή που βγήκε έκαναν λόγο για τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει και δεν τα είχε. Δεν λέω πολύ καλό αλλά καλύτερα να το περιμένουμε και να δούμε με τα μάτια μας τις ψάρια πιάνει και αυτό 😉

 27. Ο/Η cVlachakis λέει:

  john206gt, η φωτογραφία με τις γλάστρες έχει τραβηχτεί σε σκιά.

  lEfTeRisSs, 1. στο κάτω μέρος της οθόνης είναι έντονο το φως του backlight.
  2. Θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε το XPERIA X10.

  Andreas_ku990, συμφωνώ μαζί σου. Στην περίπτωση του HD2 η ποιότητα της κάμερας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

  nkk, το HD2 είναι Hi-End. Αυτό δεν αμφισβητείται. Μέχρι να κυκλοφορήσουν αρκετά μοντέλα με 1GHz επεξεργαστή θα πρέπει να το σεβόμαστε, σαν κάτι ιδιαίτερο. Αυτό το τελευταίο που λες περί αντικειμενικότητας δεν το κατάλαβα…

 28. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  κάλα οk τεσπα!!Δεν είπα ότι δεν έχει προβλήματα όλα τα κίνητα έχουν εστώ και κάποιο μικρό αλλά ρε guys για το hd2 δεν είπα τίποτα κάκο απλώς ότι πέριμενα καλήτερη κάμερα κατατάλλα νόμιζω ότι το υπόλοιπο του κίνητου σε ξεπληρώνει και με το παραπάνω γνώμη εκφράζω.Θεωρώ οτι η κάμερα είναι σημαντική . Άλλα και εγώ το για to i-phone μου δεν παραπονιέμαι έχει κάμερα 3.2 τέλεια σε σύγριση με αλλές όμειες και όπως το hd2 έχει τα υπόλοιπα τέλεια !!!!!

 29. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  @cVlachakis όσο αφορά τα γκρουπσ επαφών εννοούσα
  π.χ Να δημιουργήσω ενα φάκελλο “εστιατόρια” και μεσα σε αυτο το φάκελο να έχει τις ανάλογες επαφες..

  Me touchsense απλως κάνεις ενα μικρο γκρουπ απο γενικές επαφές για γρήγορη κλήση, σωστα?

 30. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Το ίδιο λέμε. Ναι γίνεται.

 31. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Ρε Κώστα το U.I του είναι κάλο?Τα απς?ο επερξεγαστης καλος?ο browser κάλος?sorry για τις πολλές ερωτήσεις

 32. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Ναι μια χαρά είναι το κινητό, σε όλους τους τομείς που ανέφερες. Δεν βρήκα κάτι ενοχλητικό, πάει σφαίρα. Καμία σχέση με ότι έχουμε δει να τρέχει Windows Mobile.

 33. Ο/Η Πίτσιλλος λέει:

  Ευχάριστα νέα παίδες για το πρόβλημα με την ροζ απόχρωση σε βίντεο και φωτογραφίες ! Η HTC παραδέχτηκε ότι υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα με το HD2 και ανέφερε ότι οι προγραμματιστές της εταιρείας ήδη βρίσκονται επι ποδός για να διορθωσούν το συγκεκριμένο πρόβλημα το οποιο θα γίνει μέσω κάποιου update (hot fix). Η εταιρεία δεν έδωσε ημερομηνία για το hotfix.

 34. Ο/Η lEfTeRisSs λέει:

  Κάλο αυτό!!

 35. Ο/Η Antreas λέει:

  Σε κάποιους είπαν για software problem και σε άλλους για Hardware. Τελικά κανείς δεν ξέρει τι ισχύει. Ο χρόνος θα δείξει, ότι και να ‘ναι θα λυθεί 😉

 36. Ο/Η GREG λέει:

  Φιλοι μου ότι και αν βγει αν δεν έχει το λειτουργικο TOY IPHONE θα ειναι λίγο.
  Αν προσθεσουμε και τα apps απλα δεν εχει ανταγωνισμο.
  Οσο για τις φωτογραφιες και τα βιντεο ποιός απο εσας έχει τυπωσει σε φωτογραφικο καταστημα φωτογραφιες και ποσες? Αλλο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη αλλο κινητο.
  Ολα ειναι αντιγραφα του λειτουργικου της κινησης των οθονων του zoom της φιλοσοφιας της APPLE. Η εταιρεια αυτη ειναι πολυ μπροστα οι Κορεάτες και οι Ιαπωνες απλά αντιγράφουν και κλεβουν ιδεες για να μην κλείσουν….
  Απο τοτε που αγορασα το IPHONE δεν ξανασχοληθηκα με νεο κινητο, εχω κλεισει με το θεμα κινητου, απλα ενημερωνομαι για τεχνολογια.
  Μην χανετε χρόνο αγοραστε ενα iphone και μπειτε ευκολα και απλα σε ενα αλλο κοσμο.
  Το τελευτειο μου κινητο ηταν ενα htc που το χαρισα στον γιο μου να παιζει.

 37. Ο/Η Antreas λέει:

  Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Το iPhone δεν είναι το καλύτερο και ούτε θα γίνει, ούτε κάποιο άλλο βέβαια 😉 Όλα θα έχουν ελλείψεις και κάποια χαρακτηριστικά που δεν μας αρέσουν αλλά ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Δεν μπορεί κανείς να μας πει πάρε iPhone και τελείωσε, το iPhone εμένα δεν με καλύπτει για αυτό και πήρα iPod Touch.

  Τώρα όσο αφορά το λειτουργικό έχω να σου πω ότι περιμένουμε πολλά, πάρα πολλά… Και από Maemo, και από Android, Windows Mobile και άλλα που ίσως έρθουν στο μέλλον. Ποτέ μην είσαι σίγουρος, η τεχνολογία είναι ασταθής, ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει 😉

 38. Ο/Η GREG λέει:

  Τώρα όσο αφορά το λειτουργικό έχω να σου πω ότι περιμένουμε πολλά, πάρα πολλά…

  Γιατί να περιμένουμε όταν ηδη το εχουμε εδω και καιρο??
  Το iphone ειναι ενα ipod touch συν περισσότερεσ δυνατοτητες.
  Απλά δεν μου αρεσει να αγοραζω τηλεφωνα αντιγραφα οταν το πρωτοτυπο ειναι καταπληκτικο.
  Χρονο για χασιμο φιλε Αντρεα δεν εχουν ολοι…..

 39. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Παιδιά, κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι συγκεκριμένο μοντέλο κινητού είναι το καλύτερο που υπάρχει/ υπήρξε. Όπως λέει και ο Αντρέας, ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις και… γούστο! Συμφωνώ όμως και με το GREG στο σημείο που λέει “Μην χανετε χρόνο αγοραστε ενα iphone και μπειτε ευκολα και απλα σε ενα αλλο κοσμο”. Έχω το 3GS για πρώτο μου κινητό και σας πληροφορώ ότι δεν μου κάνει όρεξη να κυκλοφορήσω ούτε με το HD2 ούτε με X10…

 40. Ο/Η mickeynx λέει:

  ολα καλα σχολια αποψεις αλλα κανεις δεν εκανε την παρατειρηση γιατι δεν εχουμε υλικο απο φωτο και video στο σκοταδι να δουμε τι αξιζουν οι συσκευες και δεν μιλαω μονο για το HD2 που πιστευω σε συνολο αξιζει

 41. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Γιατί εκεί δεν παίζει κανένα καλά!

 42. Ο/Η Βαγγελης λέει:

  Γεια σας!!!!
  Βλεπω τις συζητησεις σας εδω και λιγο καιρο σχετικα με το HTC HD2,μου αρεσει αρκετα αυτο το κινητο!!!!!!
  Σχετικα με το προβλημα τις καμερας ( η ροζ αποχρωση στο κεντρο) βρηκα αυτες τις 2 φωτογραφιες πριν και μετα απο το update που εβγαλε η HTC….

  ΠΡΙΝ ΤΟ UPDATE:
  1.
  [IMG]http://i49.tinypic.com/2who9is.jpg[/IMG]
  2.
  [IMG]http://i50.tinypic.com/2s84neu.jpg[/IMG]

  KAI META TO UPDATE:
  1.
  [IMG]http://i48.tinypic.com/23val5c.jpg[/IMG]
  2.
  [IMG]http://i46.tinypic.com/2uzfino.jpg[/IMG]

  βλεπουμε πως ακομη υπαρχει μια πολυ μικρη ποσοτητα ροζ στο κεντρο αλλα πιστευω πως δεν ενοχλεί!!!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.