HTC J Butterfly, Επίσημα το πρώτο smartphone με οθόνη Full HD 1080p

Ανακοινώθηκε επίσημα το πρώτο smartphone με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels (Full HD) τεχνολογίας Super LCD 3 (S-LCD3). Ονομάζεται HTC J Butterfly και οι Ιάπωνες θα είναι οι πρώτοι τυχεροί κάτοικοι του πλανήτη που θα το υποδεχθούν. Το Butterfly ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή S4 Pro χρονισμένο στο 1.5GHz με Adreno 320 GPU, μνήνη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel.

To HTC J Butterfly θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο μέσα από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της KDDI. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά του σε άλλες χώρες.

HTC J Butterfly (HTL21)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 1.5GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
RAM: 2GB
4G/ LTE
Οθόνη: 5 ιντσών, S-LCD3, 1920×1080 pixels, 440 ppi
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 2.1 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, infrared, NFC, Αδιάβροχο
Μπαταρία: 2020 mAh
Διαστάσεις: 143×71×9.1 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, HTC J Butterfly, Επίσημα το πρώτο smartphone με οθόνη Full HD 1080p

, HTC J Butterfly, Επίσημα το πρώτο smartphone με οθόνη Full HD 1080p

, HTC J Butterfly, Επίσημα το πρώτο smartphone με οθόνη Full HD 1080p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

103 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos

Καιρός για την htc να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Με μία σωστή τιμολογιακή πολιτική και με σωστό χρόνο διάθεσης (άμεσα) πιστεύω θα κερδίσει μέρος από το χαμένο έδαφος. Προσωπικά μου αρέσει πολύ και το design.

Well done htc.

antonis

super το κινητο αλλα ειναι…..htc.. ποτε δεν θα παρω

Μάκης

Πολύ ωραίο design, styling, χαρακτηριστικά και όλα τα σχετικά. Αλλα HTC δεν ξαναπαίρνω, το service τους είναι πιο άθλιο από ποτε..

Panagiotis Gr.

ξαφνικά το Note 2 φαίνεται άσχημο και ξεπερασμένο. χε χε χε

VasiliSIII

Πάμε για Note III τώρα που θα πατήσει των ανταγωνισμό!

manolis tsagkarakis

ενδιαφέρον κινητό με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά.. σίγουρα κοιτάει στα ίσια το Note 2…!!!!

Jim

Όμορφη συσκευή και με πολύ καλά χαρακτηριστικά!Πολύ μικρή μπαταρία όμως….μόλις 2020 mAh και 5” οθόνη….!

Νίκος Σ.

Φοβερο design και δυνατα χαρακτηριστικά! Μια καλή τιμή του λείπει (δυσκολο) κ θα είναι αστέρι…

panos13

Μονο και μονο που εχει full hd οθονη δεν θα το αγοραζα. Κοροιδο δεν με ποιανουν να ανεβενει το κοστος μια συσκευης με ανουσια χαρακτηριστηκα. Οταν Κυκλοφορισει σε hands on διπλα σε hd super amoled θα υστερει… Μετα απο 300 ppi το μονο που μετραει ειναι η ποιοτητα της οθονης.

Teo

Ομορφο και ΚΟΚΚΙΝΟ…αλλα θα πρεπει να δουμε και τι κανει απεναντι στο ΝΟΤΕ ΙΙ.
Εκει θα φανει αν ειναι τερας η οχι

fanis

και ολως τυχαιως συγκρινουν την οθονη με το Iphone γιατι ειναι μαπα κ δεν ασχολουνται αχαχαχααχαχχαχαχα

Jig Janus

Σωστος ο fanis!
Δεν φτανει που τους ανοιξαν τα ματια αλλα τους καθεται και στο λαιμο 😉

Manolis

πολύ καλή προσπάθεια από την htc.
Έχω ως δεύτερο τηλέφωνο ένα htc 2.5 χρόνια και δεν έχει κολλήσει ποτέ!
Πραγματικά εργαλεία.
Θα αγοράζα σίγουρα ξανά!

Wolf

Πολύ ωραία συσκευή ειδικά για εμάς πού μας αρέσουν οι μεγάλες οθόνες..! Θετικό και το ότι βάλανε υποδοχή για κάρτα αποθήκευσης..! Μια ερώτηση όμως ρε παιδιά… βλέπω καινούριες συσκευές πού βγαίνουν και υποστηρίζουν κάρτα micro sd μέχρι 32 gb.Γιατί δεν υποστηρίζουν μέχρι και 64gb όπως το gs3 και το note2…!

MEDS

Κανείς άλλος δε παρατήρησε ότι το κινητό είναι πιο κοντινό του SIII παρά του NOTE2???
Η HTC απλά έβγαλε ένα ONE X+ στις 5 ίντσες. Δεν έχει ούτε καν stylos, καμία σχέση με το NOTE!

greeceandroid

Αυτό που λέει ο panos13 έχει κάποια βάση. Δηλαδή εφόσον δεν διακρίνουμε διαφορά πέραν των 300ppi, η Full HD ανάλυση θα κάνει να ζορίζονται περισσότερο ο επεξεργαστής/gpu για να ανταπεξέλθουν.

Και ο MEDS έχει δίκιο, όσον αφορά την σύγκριση με το s3.

Όπως και να χει εμένα μ αρέσει πολύ. Επίσης μ αρέσει να βλέπω να ξαναέρχονται οι υπέρυθρες σε συσκευές (!). Το δυσάρεστο είναι ότι πολλές τέτοιες συσκευές δεν έρχονται στην Ευρώπη οπότε πιθανότατα να μην το δούμε ποτέ

sotiris

απο μπροστα ειναι κακασχημο ενω απο πισω ειναι πολυ ομορφο. το ui κι αυτο χαλια…

Thodoris

παιδια, αυτό το “αδιαβροχο” πώς το εννοεί?

xperiakias

προσεξε κανεις το with google απο πισω?

Nikos

ok panos13 εσύ μην το πάρεις και πιαστείς κορόιδο και ξέρεις ότι μετά τα 300ppi δεν έχει διαφορά άσε τους άλλους που δεν ξέρουνε αν έχει διαφορά η όχι να το πάρουνε.

Σταύρος Παπαγεωργόπουλος

@xeriakias. Όλα τα android smartphones το έχουν αυτό στο καπάκι πίσω.

Πάντως εγώ πιστέυω πως ναι μεν η οθόνη έχει φοβερή ανάλυση αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο γρήγορο όσο άλλα κινητά όπως samsung galaxy s3.Από την στιγμή που δεν ξεχωρίζεις τα pixels γιατί να βάλεις και άλλα, για να χαλάς περισσότερη μπαταρία και να βάζεις επεξεργαστή και gpu να τρέχουν στο full?

Μάλλον είναι νωρίς ακόμη για full hd κινητά.Μόλις μπει Nvidi geforce gtx560 σε κινητό τότε το ξανασκεφτόμαστε.

xperiakias

@Σταύρος Παπαγεωργόπουλος εισαι σιγουρος οτι το εχουν ολα?

Λευτερης

@Σταυρος, δεν το εχουν ολα τα android smartphones. Εγω ειχα 4 android μεχρι σημερα και το μονο που ειχε το λογοτυπο της google ηταν το nexus one.

Μανος

Εγώ πάλι έχω ένα galaxy 550 τον 100Ε και το έχει το λογότυπο της google!

md03582

ποιο note?? το παιρνει παραμαζωμα… κορυφαίο κινητό.. και htc..

Nίκος

Τηλεφωνάρα!!!!!

Nicos

Εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά στα χαρτιά τουλάχιστον…
Πιο πολύ για ανταγωνιστής του galaxy S4 μου κάνει (όταν αυτό κυκλοφορήσει) παρά του Note. Αυτός ο ανταγωνισμός με το μέγεθος της οθόνης πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, το S3 (το οποίο και έχω) είναι πια πολύ μεγάλο !!! και δεν μπορώ να φανταστώ να κουβαλάω 5+ ίντσες για τηλέφωνο. Το ιδανικό για μένα μέγεθος ήταν οι 4.3 ίντσες του S2 και θα ήθελα να δω νέα τηλέφωνα σε αυτή την διάσταση αλλά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουν τα καινούρια. Το S3 mini ήταν απογοήτευση!

Lefteris

Τα σπαει, ειναι πολυ ωραιο, προσωπικα μολις το ειδα στη σελιδα μου αρεσε πολυ! Και εμενα μου φαινονται πολλες οι ιντσες αλλα οκ, θα ηθελα να δω ενα hands on! Και προπαντων να ερθει Ελλαδα!!!!

Γεραμανης

Σιγά που δε μετράνε τα ppi Το ίδιο βλέπεις άμα κανεις ζουμ ?Απο τα κορυφαία χαρακτηριστικά στην επιλογή τηλ είναι τα ppi !

Steve

Καλό κινητό βλέποντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά δεν παύει να είναι HTC με την γνωστή ταϊβανέζικη ποιότητα κατασκευής. Το Xperia YUGA C660 είναι το smartphone που θα επέλεγα

md03582

@steve τι λες?? εχεις ιδεα απο smartphone???

Nik

Ναι, καλα.
Η HTC αντί να βελτιώσει αυτά που θέλουν βελτίωση ασχολείται με χαζομάρες. Η ανάλυση άχρηστη για οθόνη 5 ιντσών. Ακόμα και HD εφαρμογές δεν υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση. Μπαταρία πολύ μικρή. Αναλυση πολυ μεγάλη. Σέρβις άθλιο. Αναβάθμιση αργεί. Τιμή του 1χ ήταν αν θυμάμαι καλά 700 ευρώ. Αυτό με τι τιμή θα δώσουν; 800; Η εταιρίες δεν πάνε καθόλου καλά. Από δω και πέρα μόνο nexus θα πάρω, ή wp8/iphone. Το θέμα με αναβαθμίσεις σε android μας έχει κουράσει πολύ.

georgekos

τι iphone 5 και τα λοιπα htc σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ.

Νικος Σ.

Βλέπω ορισμένους που σχολιάζουν την ποιότητα της HTC. Δεν ξερω αν ποτέ διέθεταν τηλέφωνο της εταιρίας. Έχω ένα HERO από το 2010 κ ακόμα λειτουργεί άψογα παρ’ όλο που του έχω βγάλει τα μάτια με κακομεταχείριση σκόνες κ πεσίματα…

xperiakias

@md03582 έχει!!!! SONY XPERIA YUGA!!!

md03582

@xperiakias αμφιβάλλω..

giannis

Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι ήθελα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Όπως και να το κάνουμε σε φορητή συσκευή η μπαταρία παίζει μεγάλο ρόλο

Μιχαλης

Ο/Η Νικος Σ θα συμφωνησω μαζι σου εχω το HTC HD 2 του εχω αλλαξει τα φωτα τι windows phone 7.5 τι android του χω βαλει τι πεσηματα εχει φαει ποσες φορτισεις εχει περασει κ ομως αντεχει ακομα.Ολα τα HTC πραγματικα και απο ποιοτητα κατασκευης τους βγαζω το καπελο…
GO ON HTC….

Apo-delirium

Σα να λεμε…Καλυτερα και απο εκτυπωμενη εικονα…ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

john

Μην τα παραλεμε γιατι οταν η HTC εβγαζε ΤΗΛΕΦΩΝΑ με windows οι αλλες εταιριες ειχαν μαυρα μεσανυχτα.Ασε που εχω αλλαξει 6 τηλ HTC τον 700 ευρω τα τελευταια 10 χρονια και κανενα δεν εβγαλε προβλημα.

Ζιαρκας

Οσοι δεν εισαστε κατοχοι HTC δεν εχεται “δικαιωμα” να την κρινεται.
Η HTC ανοιξε τον δρομο για ολα αυτα που εχουμε εμεις σημερα σε κινητη συσκευη..
Εχουν αρχισει τα “παιδια” της Samsung και μοιαζουν επικυνδηνα σε αυτα των Iphone.
Πολυ καλα τα κινητα της Samsung,ημουν κατοχος S2 και τωρα S3.Αλλα Htc ΔΕΝ ειναι απο οποιαδηποτε αποψη.Καμια διαφορα σε ταχυτητα το S3 απο το One X.Και το λεω γιατι εχω και τα δυο κινητα.Απλα μην λεμε βλακειες,το καθε Ηtc κρατοντας το στο χερι σου καταλαβαινεις ποιοτητα κατασκευης.Και απιστευτο το Sense..

MasterMind

Οποιος μιλάει κακή ποιότητα σε HTC συσκευές απλά είναι στον κόσμο του. Κάτοχος Desire HD, Wildfire S και νυν One X δηλώνω στα ίσια οτι δεν πιάνεται σε ποιότητα από κανένα android τηλέφωνο. Μόνο το iphone 4 και πάνω την προσπερνάει

George

Ούτε κατα διάνοια δεν κοιτάει το Note. Πολύ καλή συσκευή αλλά κλασσικά η htc σε 3 μήνες θα βγάλει το HTC J+ και αυτό θα πάει στα σκουπίδια.

dark_master

Κατ’ αρχήν όσον αφορά το J κάτσε πρώτα να έρθει στην Ευρώπη με το καλό και μετά μιλάμε για τον αντικαταστάτη του (J+ αν κ όποτε…). Ωραίο τηλέφωνο. Ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει και προς τα μέρη μας.
Όσον αφορά τις εφαρμογές που ανέφερε κάποιος παραπάνω σε λίγο καιρο θα υποστηρίζεται και σε full hd.
Όσοι πάλι γρινιάζεται για την ανάλυση της οθόνης δεν βρίσκω κάπου το αρνητικό σε αυτό.Αν δεν αρέσει σε κάποιον τότε ας μην το αγοράσει. Καλό είναι να υπάρχουν εξελίξεις από όλες τις εταιρείες σε όλους τους τομείς. Αυτό που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ή το θεωρώ άχρηστο μπορεί σε κάποιον να φαίνεται χρήσιμο-επιθυμητό και το αντίστροφο.Άλλωστε αν δούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα που κάποτε λέγαμε πως είναι άχρηστα στη καθημερινότητα μας σήμερα έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο. Οπότε κάθε αλλαγή/καινοτομία πρέπει να είναι καλοδεχούμενη!

md03582

Σας ενοχλει που εχει full hd οθονη?? Μαλιστα… Ζησαμε για να το ακουσουμε κι αυτο…

konstantinos

τέλειο…αλλά android 🙁
μισώ τη Google και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πώς αγόρασαν τη Motorola και μιας και τα λέμε ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πώς η ORACLE αγόρασε τη Sun microsystems… ποιό απλά δεν μπορεί το software να αγοράζει το hardware…μισώ και το google.com και το google earth και τώρα μισώ και το youtube μιας και το αγόρασε η google… αν ο κόσμος άνηκε σε μια εταιρία, αυτή θα ήταν η sun microsystem από που και ώς που μια εταιρία λογισμικού την αγοράζει;;;; αυτά τα λίγα παιδιά πάω να κάνω το facebook brake μου 🙂

Tony Cool

Οσοι απαξιωνουν την htc και δεν αναγνωριζουν την συμβολη της στην προοδο των smartphones εχουν μαυρα μεσανυχτα.Οσοι παλι δεν αναγνωριζουν οτι τα τελευταια χρονια η htc εχει ψιλοχασει την μπαλα με ολες αυτες τις συσκευες που βγαζει (και ακυρωνει τις προηγουμενες που μετρανε λιγους μηνες) παλι εχουν μαυρα μεσανυχτα.Τα αποτελεσματα φαινονται και στις πωλησεις αλλωστε.Στο θεμα μας:εξαιρετικη συσκευη,πιθανοτατα θα το προτιμουσα απο το s3 του οποιου το glossy φινιρισμα με παραπεμπει σε κινητο των 150 ευρω,αλλα το note 2 ειναι εντελως αλλη περιπτωση και η συγκριση αδικει το htc.H χρηση του stylus απο μονη της κατατασσει το note σε αλλη κατηγορια.

Makis

@Tony Cool…καλά άσε και κανέναν να πει την γνώμη του για τα HTC γιατί με χαρακτηρισμούς “Μαύρα Μεσάνυχτα” κλπ…δεν βοηθάς. Φυσικά και γνωρίζουμε την μεγάλη συμβολή της στην τεχνολογία, αλλά εφόσον κάποιοι τα έχουνε δοκιμάσει και λένε με λεπτομέρειες τι συμβαίνει είναι καλό για τους υποψήφιους μελλοντικούς αγοραστές…

MarioVito

Φαίνεται πολύ ωραίο κινητό! Από τα χαρακτηριστικά του φαίνεται να φυσάει!
Παρατηρώ πάντως πως όλοι συγκρίνουν τα κινητά τους με το iphone. Δεν ξέρω αν τα iphone ειναι τα καλύτερα τηλεφωνα(για μένα είναι), μιας και οι ανάγκες του κάθε χρήστη είναι διαφορετικές……., αλλά αυτό που είναι βέβαιο και αυτό που γνωρίζω είναι πως είναι το ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ στα κινητά τηλέφωνα. ΝΑΙ ολοι συγκρινουν το κινητό τους με το iphone. ΝΑΙ όλοι θέλουν να είναι καλύτερο από αυτό! Ο,τι είναι η Porsche για τα roadster ειναι και τα iphone στα κινητά τηλέφωνα.

Δημητράκης

@MarioVito Ποιος το σύγκρινε σοβαρά με iphone σε αυτό το post; Δεν έχεις άδικο όμως, συμβαίνει αρκετά. Η δική μου άποψη είναι η εξής: Ας μη γελιόμαστε, το κινητό δεν προκαλεί αισθητικά. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω στασιμότητα στο design. Ας μην ξεχνάμε ότι με την ανάπτυξη των μηχανημάτων CNC οι σχεδιαστές έχουν πλέον άλλες δυνατότητες μορφοπλασίας, Όλο το σκεπτικό – οθόνη μεγάλη, μαύρο καδράρισμα και κουμπάκια κάτω που το ανεχόμαστε τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια – ακόμα και ο κοινός και πλέον χρησιμοποιημένος χρωματικός συνδυασμός, κόκκινου με μαύρο, θεωρώ ότι δείχνουν πως οι εταιρίες επιλέγουν την ασφάλεια της στασιμότητας παρά τον κίνδυνο, μα και συνάμα την προοδευτικότητα, της διαφοροποίησης. Μετά λύπης μου, ως βιομηχανικός σχεδιαστής, διαπιστώνω ότι η αισθητική έρχεται σε δεύτερη μοίρα – από τις εταιρίες – και αποκαθηλώνεται από το marketing και τον πόλεμο χαρακτηριστικών. Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει όταν το κινητό πάψει να είναι mainstream. Όσον αφορά στην αξιοπιστία της HTC, εγώ έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Για την οθόνη και τα 300ppi δε γνωρίζω οπότε ας πει κάποιος μηχανολόγος ή ηλεκτρολόγος καλύτερα, αν και το ζήτημα είναι πολυπαραμετρικό. Από τη μεριά μου θα πω την άποψή μου ότι οι 5″ είναι για… Συνέχεια »

tsekboy

Εγω να σας πω τι έχω καταλάβει?

Έχω ένα iphone4, 22-23 μήνες, jailbrake. Αποφάσισα βλέποντας το 5 και όσα γράφουν χρήστες του 5 σε αμερικάνικα blog, Cydia κλπ, να πάρω κάτι με Android.

Διαβάζω σχεδόν καθημερινά techblog 3 βδομάδες τώρα. Ξεσκονίζω παλαιότερα άρθρα συσκευών, διάβάζω ΟΛΑ τα σχόλια, και δεν μπορώ με τίποτα να καταλήξω στο τι θα πάρω. Μέσα απ τη πολυφωνία σας, έχω “πελαγώσει”!!

Το 85% των σχόλιων σας είναι απο fanboys εταιριών που σχολιάζουν λες και ανήκουν στο payroll τους, φανατίλα μέχρι βλακείας και μόνιμη απαξίωση απο τους μεν προς τους δε, και τούμπαλιν! Δηλαδή εγω που εχω iphone, πρέπει να απαξιώνω τα samsung απ ότι έχω καταλάβει.

Τέσπα. Ελπίζω να χω βγαλει μια άκρη μέχρι τα μέσα Δεκέμβρη, (να ναι καλά ο Βλαχάκης και να χει κάνει κι άλλες παρουσιάσεις) γιατί άμα περιμένω απ τα σχόλια των περισσοτέρων..τότε όλοι μάπα κινητά βγάζουνε κι οι μισοί σχολιαστές εδώ τα παίρνουν απ τις εταιρίες…

Chris

Ολοι ξέρουμε ποσο γρήγορα προχωράει η τεχνολογια. Δεν ειναι λοιπον δυνατόν να μείνουν τα κινητά στα 720p απο τι στιγμη που μπορουν να πανε στα 1080. Μην ξεχναμε οτι οι εταιρείες προσπαθούν να βγάλουν κατι καινούργιο για να πουλήσουν. Α και δεν θα ζοριζεται καθόλου γιατι ο snapdragons s4 pro ειναι πιο γρήγορος απο ολους τους αλλους, εχει την πιο καινούργια κάρτα γραφικών και ram διπλάσια απο αυτη που ξέραμε για κινητο. Δεν Ανταγωνίζεται αναγκαστικά το note με μόλις 2 ιντσες μεγαλυτερη οθόνη απο το galaxy και 3 απο τις υπόλοιπες ναβαρχιδες. Ούτως η αλλιως σε λιγο καιρό δεν θα υπάρχει κατηγορία ταμπλετοφωνα αλλα μονο φωνα.

Φίλε tsekboy αν θες το πιο γρήγορο πάρε galaxy s3 an θες να ακούς καλή μουσικη πάρε htc one x αν πάλι θες μενού σαν του iPhone σε ευκολία πάρε καποιο απο τα Nokia που κυκλοφορούν και αν θες να το συνδυασεις με εξαιρετικές επιδόσεις τότε περίμενε να βγει το Nokia 920. Ρωτά οτι επιθυμείς.

Όσον αφορά την μπαταρια και το iPhone εχει πολυ μικρή αλλα είδατε τι αυτονομία του παρέχει. Συμπέρασμα δεν βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα.

MEDS

Καλημέρα!
Τι θα γίνει ρε κορεατοταϊβανοαμερικανιές, θα βγάλετε κάνα κινητό με ελάχιστο frame(bezel) ή όλα τα κινητά σας θα έχουν 3 εκατοστά πάνω-κάτω απόσταση από την οθόνη και 1 εκατοστό από τα πλάγια??? Μέχρι και οι τηλεοράσεις έχουν μικρότερη απόσταση.
Πολύ θα ήθελα να δω τη 5άρα οθόνη με πραγματικό edge to edge και άσε όλα τα άλλα να μοιάζουν προϊστορικά!

Makis

Προς tsekboy και άλλους. Το παρακάτω το έγραψα σήμερα και αλλού…το κοπιάρω και εδώ…

Βρίσκομαι “μόνιμα” στην Κορέα λόγω δουλειάς και σήμερα έπεσε στα χέρια μου ένα Samsung Note I, το οποίο αγοράσαμε μεταχειρισμένο, αλλά σαν καινούριο, με 400 δολλάρια Αμερικής (με spare μπαταρία κλπ..κλπ.)…
Εντυπώσεις; καλό αλλά μέχρις εκεί…και ψιλολαγκάρει και ψιλοαργεί και τελικά όχι τόσο ουάου όπως το περίμενα…

Γιατί τα γράφω αυτά;…Αναθεωρώ ότι έχω πει στο παρελθόν για τα Apple. Παρόλο που δεν έχω δουλέψει ακόμη κάτι παραπάνω από Apple 4, δεν υπάρχει πιο smooth λειτουργία σε τηλέφωνο, πιο γρήγορη φωτογραφική, πιο ελαφρύ λειτουργικό…πιο…πιο…πιο…πανάθεμα το όμως που είναι τόσο ακριβό και με σχετικά μικρή οθόνη…τίποτε άλλο.

Alexskyspirit

Να ξεκαθαρισω σπανια γραφω αν κ το σαητ το παρακαλουθω ενα χρονο κοντα σαν μεσο ενημερωσης και ”χαζεματος”…σπανια γραφω διοτι οταν εχουμε θεμα δυνατο π.χ. τωρα παντα γινεται πολεμος ανευ ουσιας.μπλεξαμε παλι iphone και π…..μπλε.ξεκολληστε μερικοι ρε μαγκες.κ κατα δευτερον αν δεν εχεις κατι να πεις μην γραφεις.λεει ενα παιδι πιο πανω η γνωστη κατασκευαστικα Htc.δινω κ το αμαξι μου δεν εχεις πιασει Htc στα χερια σου κ δεν εχεις ασχοληθει με το θεμα.δεν υπαρχει η κατασκευη του μακραν η νουμερο ενα.αλλα επειδη ειχα htc τωρα θα παρω αλλη μαρκα δεν κολλαω στην htc.οκ καλο χρυσο αλλα εχει καποια μειον η στη τελικη να παρω κατι αλλο ρε αδερφε.

tsekboy

@Chris,Makis,Alexskyspirit

Ευχαριστω για τα info παιδες. Νομίζω αυτές πρέπει να ειναι και οι απαντήσεις σε τέτοια site. Ουσιαστικές ωστε να γινεται ανταλλαγη πληροφοριών και εμπειριών. Νομίζω οτι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρη που έχω βάλει στον εαυτό μου deadline ν αποφασισει, θα δυσκολευτώ αφάνταστα.

Chris κάποιο που να χει όλα απ αυτά που περιέγραψες δεν υπάρχει, ε? θα το παιρνα..Μάλλον για htc one s με βλέπω (αν βρω με επεξεργαστη 1,5 όμως, όχι 1,7 που σμπρώχνει το Πλαίσιο λές και είναι κελεπούρι)

Δημητρακης

@tsekboy Γιατί θέλεις να αλλάξεις το iphone 4; Όπως και να ‘χει, εγώ θα περίμενα να δω το lumia 920 πριν επιλέξω. Να δούμε αξιόπιστες κριτικές για το νέο λειτουργικό καθώς και τυχούσες αστοχίες υλικού για να αποφανθούμε. Να ξέρεις βέβαια ότι το γυαλιστερό πολυκαρβονικό δεν κρύβει καλά τη φθορά. Το κινητό προτείνει και κάτι διαφορετικό σε σχεδιασμό, πάντα κινούμενο στα χνάρια προηγούμενων κινητών της εταιρίας. Ίδωμεν… Αν πάλι θέλεις android, τότε καλύτερα επίλεξε το galaxy s3, όπως είπαν και προηγούμενοι. Αν πάντα διαθέτεις το ποσό. Εμένα προσωπικά, η μόνη εταιρία που με έχει απογοητεύσει είναι η motorola. Θα την απέφευγα σε μελλοντική αγορά. Αυτά

Chris

Tsekboy εχω να σου προτείνω το εξής. Θα εχεις ίσως ακουστα το Xperia s. Σε ταχύτητα ειναι ενα αξιόλογο διπυρηνο smartphone με εξαιρετική ποιότητα ήχου και μεγάλη ένταση. Η οθόνη του παρόλο που ειναι ανάλυσης 1280 720(οπως και σε πολλα αλλα κινητά ) επειδή ειναι 4.3 ιντσες εχει 340 pixel ανα ιντσα απλα τέλειο. Και βεβαια ανεπανάληπτη κάμερα 12 mpixel. Πρεπει να εχει γύρω στα 350 τωρα. Για τσεκαρε το γιατι μπορει να σου βγει πιο φτηνό απο το one s.

Chris

Επειδή καταλαβα οτι έχουμε μερικούς μάγκες στην παρεα θα ηθελα να πω πως κάνουμε μια απλή συζητηση κι ο καθενας λέει τις απόψεις του. Δεν χρειαζεται να εκνευριζομαστε για ψιλου πήδημα .

md03582

@Tsekboy φιλε μου σεβαστή και η γνώμη των παραπάνω παιδιών, αλλά νομίζω οτι σε android αυτη τη στιγμή οι καλύτερες επιλογές είναι τα one s και one x. Τεχνικά χαρακτηριστικά, ποιότητα κατασκευής και sense ειναι πολύ μπροστα απο οτιδηποτε άλλο. Αν δεν βιάζεσαι, θα σου πρότεινα να περιμένεις και τα windows phone 8. Τα lumia 920 και htc 8x δείχνουν εξαιρετικά

mixalis

το tablet θες να πεις γιατι κινητο με μεγαλυτερη απο 4,3 ΔΕΝ ειναι κινητο
Βγαλτε full hd σε 4 αρα οθονη και τα ξαναλεμε αμαν με τις παντοφλες

xperiaFan

Θα συμφωνήσω μετον Chris 3 ποστ πιο πάνω. Δεν παίζει ρόλο τόσο η ανάλυση όσο και το μέγεθος της οθόνης από μόνα τους αλλά ο συνδυασμό τους που δίνει το dpi! Το xperia S εχει από τα καλύτερα στην αγορά και πραγματικά αξίζει όσο λίγα κινητά τα λεφτά του!

Chris

Πες τα ρε Μηχαλης να αγιάζει το στόμα σου

tsekboy

@Δημητρακης: το 4 θα το δώσω στον πατέρα μου, καθότι συνταξιούχος τεχνικός H/Y, το χει ανετα πιστευω. Του πήρα το μάιο με μια μικρή επιδότηση ενα φτηνό Νοκια με touchscreen, και τον λυπάμαι που πολεμάει να το δουλεψει. Ο κυριότερος λόγος είναι οτι 2χρόνια σχεδόν, νοιώθω να το βαρέθηκα&επιτέλους θέλω flash!!

@Chris+md03582: Μες το μυαλό μου είστε παίδες. HTC one S, X & xperia P&S είναι αυτά που έχω σαν πρώτες επιλογές. Το δυσκολότερο της επιλογής είναι τι προσφορές θα έχω απ την επιδότηση ή τη φορητότητα στο καθένα απο αυτά. Π.χ: έχω vodafone που δεν δίνει όμως το xperia S. Αν πάω cosmote, θα το έχω σίγουρα υπ όψιν, αλλα εδώ στο techblog, έχω διαβάσει κάμποσα αρνητικά σχόλια. HTC είχα το touch2 με windows. Φρίκη. 11μήνες μετά, πήρα το μήλο4. Βέβαια, πολλά έχουν αλλάξει μέχρι τώρα. Με τη SONY δεν έχω κάνα θέμα, πέραν του ότι δεν μου πολυγεμίζει το μάτι το interface όπως της HTC. Σας ευχαριστώ για το χρόνο και τις πληροφορίες σας!!

Silender

Να υποθέσω ότι όλοι εσείς που “τα χώνετε” για τη μεγάλη ανάλυση στις 5 ίντσες
θα τα χώνετε και σε κάτι 10ιντσες ταμπλέτες με 2048×1536 ε?

:rolleyes:

md03582

@tsekboy φίλε μου το touch2 ήταν το πρώτο μου smartphone, καταλαβαίνω τι εννοείς “φρίκη” ωστόσο σκέψου οτι μιλάμε για ένα entry level smartphone των 300 ευρώ τότε και όχι των 600 κ 700. Είχε μια οθόνη 3,2 ιντσων που σου βγαίνανε τα μάτια, λειτουργικό βαρύ για smartphone και το χειρότερο όλων, resistive και όχι capacitive οθόνη! Καμία σχέση με τα htc one s και x οπότε μη φοβάσαι! Καλή σου μέρα και καλή μέρα σε όλους σας!

Techfan

Μπήκαμε και στα κινητά στην Full HD, αναμενουμε με αγωνία και επόμενες συσκευές με την ανάλογη ανάλυση (σε ευρώπη ελπίζω)…

Axilleas

Makis, tsekboy

Δεν είστε οι μόνοι που έχετε τέτοια διλήμματα και καταλαβαίνετε την απόκριση να ειναι αρκετά πισω απο ios. Μην το δοκιμάσετε καν με αλλες εταιριες παρτε κατευθειαν galaxy nexus ή τον αντικαταστάτη του. Χρησιμοποιω χρόνια ios, εχω ακομα ipad και δε το αλλαζω και στα πολλα κινητα που εχω δει μόνο το galaxy nexus ρίχνει κανονικα και με το νομο σε iphone. Είναι το μονο που δεν εχει θέματα lag. Δεν έχει την καλύτερη κάμερα, δεν εχει το καλυτερο επεξεργαστη, αλλά δεν εχει δειγμα lag, δεν εχει θεματα, προαφανως ο κωδικας του ειναι πολυ optimized για το hardware του. Παιρνει και τις αναβαθμισεις κατευθειαν. Για μενα που ειμαι χρηστης ios δεν υπαρχει λογος συγκρισης, δεν παει και να βγει 8πυρηνος, τετοιο smothness μονο στο ios αντιστοιχο. Μην το σκεφτειτε καν αν κανετε μεταβαση.

Χρήστος

είμαι απο τους φανατικούς χρήστες HTC, το πρώτο μου ήταν το Τouch Pro που το σκυλί ακόμα δουλεύει, και μου έβγαλε και την στρατιωτική μου θητεία, μετά πήγα σε wildfireS και τώρα στο Evo 3D. παράλληλα με τα HTC πέρασαν πολλά κινητά απο τα χέρια μου, και λόγο δουλειάς αλλα και λόγο “βλακείας” μου. είχα όλα τα iphone μέχρι το 4άρι, απίστευτα smooth αίσθηση, ΑΛΛΑ δεν μου αρκεί, πολύ κλειδωμένο για τα γούστα μου(μου λέτε και για φακέλωμα της google, για το itunes γιατί δεν μιλάτε άραγε?), απο το 4άρι και μέτα δεν ξανασκέφτηκα να αγοράσω/δοκιμάσω το 4s ούτε και το καινούριο μακρόστενο “τούβλο”, όλα τα ίδια είναι ουσιαστικά. επίσης είχα και κάποια symbian κινητά (αθάνατο Ν85 μέχρι που έπεσε στην θάλασσα και το έχασα) και ένα Galaxy S τώρα πάμε στο ζουμί της υπόθεσης, έχω δοκιμάσει άπειρα HTC κινητά, και κυρίως τα δικά μου κινητά τα είχα λιώσει, κυρίως το Touch Pro που έτρεξε μέχρι και android 2.2 παράλληλα με windows mobile 6.5. η ποιότητα κατασκευής είναι απίστευτη, ακομα και το συρόμενο πληκτρολόγιο δεν έμοιαζε έτοιμο να ξεκολλήσει όπως άλλα κινητά της εποχής του. το πλαστικό του πολύ καλής ποιότητας(και μιλάμε για κινητό του 06) που με όποια χρήση… Συνέχεια »

ilias26

Πρων κατοχος
HTC DESIRE HD :
-τρισαθλια χρωματα οθονης,
-πολυ κακες φωτοφραφιες και video σε νυχτερινη ληψη,
-παρα πολυ χαμηλος ηχος ,
-πολυ κακο σημα στο gps ακομα και σε ανοιχτους χωρους
-πανακριβο

HTC ONE X :
-οθονη εξισσου απογοητευτικη με πολυ μουντα χρωματα καμια σχεση με super amoled
-μπαταρια και παλι μικρη με το ζορι με μια μερα και χωρις να υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης
-φωτογραφιες & video εξισσου απογοητευτικα σε νυχτερινη ληψη
-ηχος και παλι πολυ χαμηλος
-πολυ χαμηλος ηχος ακομη και με τη χρηση των ακουστικων
– otg δεν υποστηριζει
-.πανακριβο
Υποτιθεται οτι το one X ηταν το μεγαλο στοιχημα της HTC
Εγω ο βλακας νομισα οτι η htc θα βελτιωσει τα λαθη της σε μελλοντικες συσκευες και θα βγαζει κινητα που θα ικανοποιουν απαιτητηκους χρηστες (υποτιθεται το one x ηταν ναυαρχιδ(ι)α οταν βγηκε)
Αρκετα δε την ξαναπαταω….

Demis

@ilias26 αυτο που για σένα είναι πλεονέκτημα (τα πσευτικα υπερτονισμένα χρώματα του amoled) για μένα και πολλούς άλλους είναι μειονέκτημα εμείς θέλουμε να δείχνει εικόνα όπως είναι και όχι “photoshopped”

ειχα στα χερια μου το one x
μπαταρία 2 μέρες με μέτρια χρήση, ήχος μια χαρά στα ηχεία και απολαυστικότατος στα ακουστικά (εκτός αν είσαι κουφός) otg αυτό που είχα στα χέρια μου υποστήριζε ήταν με costum kernel… το παιδί μάλιστα σύνδεε μικρο εξωτερικό δίσκο….

το πήρε 460 ευρώ από μαγαζάκια στο skroutz δεν το λες και πανάκριβο………
για φωτογραφίες μέρα βγάζει και γάμο νύχτα οκ μέτριες…….. ούτε…..

εγώ εκείνο το καιρό είχα το s2 από θέμα ποιότητας κλπ μου φάνηκε το δικό μου πατάτα……….

και το s2 το ξεφορτώθηκα καθαρά και μόνο λόγο οθόνης……….. και πήρα το xperia s με 370 ευρώ καινούργιο και είμαι ευχαριστημένος….. το xperia μόνο από ποιότητα ήχου από ακουστικά χάνει σε σχέση με one x (δυνατός μεν είναι αλλά όχι τόσο ποιοτικός)

dark_master

@ilias 26 επειδή έχει τύχει να περάσουν και τα δύο κινητά από τα χέρια μου έχω να πω τα εξής: Η Super Amoled είναι απίστευτή σε κλειστό χώρο.Παρ’ολα αυτά λόγω της μεγάλης αντίθεσης των χρωμάτων όταν είσαι σε εξωτερικό χώρο η οθόνη δεν φαίνεται καθόλου.Πέραν αυτού τα χρώματα στην SLCD είναι πιο φυσικά ενώ στην S.Amoled πιο υπερτονισμένα. Οπότε το τι σου αρέσει είναι κάτι καθαρά προσωπικό. Εμένα πχ δεν μου αρέσει που στην S.Amoled το λευκό κιτρινίζει ή γκριζάρει ανάλογα το μοντέλο κ τον τύπο της S.Amoled. Αυτό όμως και πάλι δεν είναι επιχείρημα γιατί όπως σου είπα και πριν είναι καθαρά προσωπικό γούστο αλλά μην μας λες ότι η οθόνη του ΧΟΧ δεν βλέπεται… Φωτογραφίες και βίντεο έχει βγάλει εδώ και ο Κώστας αν θυμασαι δείγματα και όλοι λεγαμε ότι ήταν πολύ καλά. Αν τώρα στο ενδιάμεσο έχουν βγει καλύτερα κινητά που τραβάνε καλύτερο βίντεο δε μου λέει κάτι γιατί η τεχνολογία συνεχώς θα προχωρά και θα εξελίσσεται. otg όντως δεν υποστηρίζει αλλά πόσοι από εμάς θα το χρησιμοποιήσουν?Αν πάλι για σένα είναι σημαντικό το otg τότε πάω πάσο. Όσον αφορά τον ήχο μέχρι και σε ηχεία το σύνδεσα και η απόδοση του ήταν πραγματικά πολύ καλή(άλλωστε όλα… Συνέχεια »

Demis

@dark_master μαρεσει που ασχολούμαστε με τον τύπο…. λογικά η καμένος fanboy είναι η απλός οτι ακούσει το τραγουδάει…. σε καμία περίπτωση δεν θεωρείτε άτομο με τέτοιες απόψεις μορφωμένο τεχνολογικά και ανοιχτόμυαλο

Tony Cool

Demis να σου πω την αληθεια δεν θεωρω οτι οι ισχυρισμοι του ilias26 απεχουν και τοσο απο την πραγματικοτητα αν και εγω πιστευω οτι σε καποιους απο αυτους ηταν λιγο υπερβολικος.Ας υποθεσουμε ομως πως ηταν υπερβολικος σε ολους.Ηταν λογος αυτος να τον χαρακτηρισεις καμμενο,παπαγαλο,τεχνολογικα αμορφωτο και κλειστομυαλο;Πιστευω πως ουτε προσεβαλλε κανεναν ουτε μιλησε ασχημα για να αξιζει τετοια συμπεριφορα.

ilias26

Σωπα ρε @dark_master που παριστανεις οτι εισαι τεχνολογικα μορφωμενος, κοινωνικα ομως πρεπει να εισαι τελειως αμορφωτος.Δηλ οποιος εκφερει τη προσωπικη του αποψη και ειναι αντιθετη με τη δικη σου,αυτοματως θεωρειται για σενα <<κλειστομυαλος και τεχνολογικα αμορφωτος.
Λοιπον επειδη εχουν περασει τα πιο κορυφαια κινητα απο τα χερια μου,εχω καθε δικαιωμα να κρινω,να συκρινω και να εκφερω την αποψη μου οποια κι αν ειναι αυτη…ειτε αρεσει,ειτε δεν αρεσει σε ορισμενους..παπαγαλος δεν υπηρξα ποτε οπως αφησες να εννοηθει…κρινω παντα με βαση την προσωπικη μου εμπειρια.
Γι αυτο καλο ειναι να μαθεις πρωτα να συμπεριφερεσαι και μετα να κρινεις ανθρωπους που δε γνωριζεις (μιλωντας υποθετικα γι αυτους) γιατι αν θες να μιλαμε υποθετικα κι εσυ μου φαινεσαι ατομο το οποιο δεν εχεις ιδεα απο τεχνολογια,εισαι αμορφωτος σε ολους του τομεις, ξερολας και κρινεις μονο βλεποντας hands on στο youtube…
Aυτα εν ολιγης και πολυ ασχοληθηκα…

Νικος

Ilias26 ο μόνος αμόρφωτος εδώ είσαι εσύ και αυτό φαίνεται με το πως απαντάς και με τα κριτήρια που πας να μας απόδειξης ότι όλα για εσένα είναι μάπα εκτός από αυτά που για εσένα είναι καλά. Από αυτά που απαντάς και έγραψες πιο πάνω καταλαβαίνουμε ποσά ξέρεις και τι ακριβώς παριστάνεις εδώ μέσα δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Όταν μάθεις τι είναι η διάταξη pixel σε τι διαφέρουν η AMOLED από της LCD που αυτήν την στιγμή είναι η καλύτερες οθόνες στον κόσμο για διάφορους λόγους τότε αφού μάθεις έλα να μιλήσεις. Όπως επίσης να πας να μάθεις και λίγο ιστορία γιατί επειδή εσύ ο μορφωμένος που τα ξέρει όλα και εμείς όλοι είμαστε αμόρφωτοι να πας να διαβάσεις με πια κριτήρια αξιολογούμε μια συσκευή τι είναι marketing και πως μια συσκευή φτηνή μπορεί να προσφέρει πράγματα όταν μια ακριβή δεν μπορεί. Όταν τα μάθεις αυτά και σταματήσεις να βγάζεις τα πάντα για πέταμα επειδή δεν αρέσουν σε εσένα η δεν ξέρεις να τα δουλέψεις τότε να έρθεις και να μιλήσουμε αντικειμενικά όπως κάνουν όλοι μορφωμένοι άνθρωποι που έχουν παιδιά και γνώσεις. Γιατί ξαφνικά όλοι απέκτησαν άποψη για πράγματα που δεν ξέρουνε καν από που ξεκίνησαν και που… Συνέχεια »

Dimitris Papadakis

βολευει πολλους να εχουν κινητο >4.3 ιντσων; εχω το galaxy nexus εδω και 10 μηνες αλλα ακομα δεν συνηθισα το μεγεθος του και ουτε προκειτε να το κανω ποτε.

το επομενο μου τηλεφωνο αποκλειετε να ειναι πανω απο 4.3 ή μικροτερο των 4.0 και ας μην εχει hd αναλυση.

Dimitris Papadakis

βολευει πολλους να εχουν κινητο >4.3 ιντσων; εχω το galaxy nexus εδω και 10 μηνες αλλα ακομα δεν συνηθισα το μεγεθος του και ουτε προκειτε να το κανω ποτε.

το επομενο μου τηλεφωνο αποκλειετε να ειναι πανω απο 4.3 ή μικροτερο των 4.0 και ας μην εχει hd αναλυση.

ilias26

Νικος καταρχην εσυ τι παριστανεις εδω το δικηγορο επειδη σου θιξανε το φιλαρακι.?Καλο ειναι να μη πεταγεσαι σα τη τσουτου εκει που δε σε σπερνουν.Εμενα ολη μου η αναφορα ηταν στο προσωπο του @dark_master (εκτος κι αν εισαι εσυ αυτος)τεσπα. Εσυ που εισαι παντογνωστης και πιο<>απο μενα και κρινεις τα παντα πιο αντικειμενικα,αν σε ρωτησει ενας απλος ανθρωπος που ποια ειναι διαφορα μεταξυ AMOLED και LCD θα του απαντησεις για τη διαταξη των pixel , οτι ειναι καλυτερες στο κοσμο (γενικα και αοριστα)και πρασινα αλογα….αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου…? το μαυρο χρωμα που ειναι ανυπαρκτο στις LCD και εχει αντικατασταθει απο το ανοιχτο γκρι,δε το βλεπει κανεις ? το οποιο και ο πιο απειρος το αντιλαμβανεται αμεσως… ολοι βλεπουν μονο το ασπρο το οποιο κιτρινιζει και το οποιο αμιδρα το ξεχωριζει κανεις…. το γεγονος οτι Qualcomm Snapdragon dual core θεωρειται και επισημως καλυτερος επεξεργαστης απο τον Nvdia quad core εγω αυτο το διαπιστωσα υστερα απο σκληρη χρηση του one x και του sony xperia s και οχι απο μετρησεις που κανουν ορισμενοι για να δουν πιο σημειωνει μεγαλυτερη βαθμολογια.επισης δεν αξιολογω ενα κινητο με βαση μονο το hardware αλλα σε πραγματικες συνθηκες … δε προκειται κανεις να με πεισει για… Συνέχεια »

dark_master

@ilias26 ρε Ηλία εγώ που σε προκαλεσα?Δεν νομίζω οι χαρακτηρισμοί που μου αποδιδεις .ότι είναι αληθείς! Σε παρακαλώ διόρθωσε το γιατί εγώ δεν αποκαλεσα κανέναν αδαή η αμορφωτο κτλ…

Νικος

@Ilias τσουτσου είσαι εσύ όχι εγώ. Όλα αυτά που κάθεσαι και λες δείχνουν το επίπεδο σου δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τίποτα μας κάλυψαν η απαντήσεις σου είναι γεμάτες τεκμηρίωση και γνώσει. Τώρα ξέρεις πολύ καλά ότι τσαμπουκάδες από το chat είναι εύκολο να κανείς για κουνά λίγο το κεφαλή σου να δεις αν κάνει κλικ κλικ και μετά κοίτα δεξιά αριστερά αν έρχομαι. Παιδάκια σαν εσένα τα βλέπουμε καθημερινά τόσο πολύ που δεν ξέρεις ότι όλες η οθόνες δεν βγαίνουν με της ίδιες θερμοκρασίες χρωμάτων από το εργοστάσιο. Άλλες είναι πιο ψυχρές και άλλες πιο θερμές και αυτό μπορεί να συμβεί σε ίδιες συσκευές. Αλλά αυτά εσύ μεγάλε μάγκα του chat δεν τα ξέρεις Ε; είναι μάπα όλα. Αρκετά σπατάλησε ενέργεια και χρόνο με άτομα σαν εσένα άντε να συζητήσεις με κανένα άτομο ανώτερου επιπέδου σαν εσένα.

ilias26

Νικος εργαζεσαι σε καποιο εργοστασιο της Κινας και γνωριζεις τοσες λεπτομερειες/?.Η απλα παπαγαλιζεις υοθετοντας αποψεις τριτων…?

Νικος

Για εσένα όλοι εδώ μέσα παπαγαλιζουν. Όχι δεν δουλεύω σε κανένα εργοστάσιο αλλά δεν χρειάζεται να δουλεύεις σε εργοστάσιο για να τα ξέρεις αυτά. Φυσικά μην δεινής σημασία στα λόγια μου διότι είπαμε ο καθένας αυτό που πιστεύει λέει. Και προς ενημέρωσης σου και το τελειώνω εδώ είμαι τεχνητός υπολογιστών και συστημάτων. Και απλά λόγο δουλειάς γνωρίζω και για αυτόν τον κλάδο κάποια πράγματα.

ilias26

Εμενα η δουλεια μου μπορει να μην εχει σχεση με το κλαδο της τεχνολογιας οπως και πολλων αλλων εδω μεσα φανταζομαι αλλα αυτο δε σημαινει οτι δικαιωμα να εκφραζουν τη γνωμη τους εχουν μονο οσοι ειναι επαγγελματιες.Τωρα αν οι αποψεις διειστανται,αυτο ειναι καθαρα θεμα προσωπικο.Εγω παντως δεν επεβαλα σε κανεναν τη γνωμη μου, απο τις προσωπικες εμπειριες που εχω αποκτησει ως χρηστης κορυφαιων κινητων τηλεφωνων…

Νικος

Οκ λοιπόν το λύσαμε ο καθένας έχει την γνώμη του συμφωνούμε. Απλός κάποια πράγματα είναι λίγο περίπλοκα και καλό είναι να τα ψάχνουμε λίγο πιο βαθειά και να βλέπουμε όλες της πλευρές ανεξάρτητα αν μας αρέσουν η όχι. Για παράδειγμα αυτό με της οθόνες η κάθε μια έχει τα πλεονεκτήματα της και τα μειονεκτήματα της. Όταν όλα αυτά τα βάλουμε μέσα σε ένα πλαίσιο και τα αναλύσουμε με λεπτομέριες βγαίνουνε κάποια μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της κάθε τεχνολογίας. Υπάρχουν κάποια άτομα που θεωρούν της AMOLED καλύτερες σε όλα υπάρχουν άλλοι που θεωρούν της LCD καλύτερες αντίστοιχα. Αυτό που πρέπει να κοιτάμε είναι αντικειμενικά πια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όχι γιατί το λέμε εμείς αλλά γιατί είναι αποδεδειγμένο και στην πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα ο καθένας όπως τον βολεύει εγώ έχω δουλέψει και με της δύο τεχνολογίες οθονών και έχω να πω ότι σε αλλά με ενοχλούν η LCD και σε αλλά με ενοχλούν η AMOLED. Καμία δεν είναι τέλεια προς το παρών πάντα.

ilias26

Εκτος οτι δεν εχω καποιο προηγουμενο μαζι σου, αυτη τη στιγμη υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα γυρω μας και ειναι γελοιο να τσακωνομαστε, ποια οθονη ειναι καλυτερη,ποιος επεξεργαστης και ποιο κινητο γενικοτερα…
Οσον αφορα το αρχικο μας θεμα (γιατι ξεφυγαμε λιγακι) ο λογος που εχω χασει την αξιοπιστια μου ως προς την HTC ειναι οτι δινει μεγαλη εμφαση στο θεμα hardware,ενω στο θεμα,ποιοτητα οθονης,αυτονομια μπαταριας,ποιοτητα φωτογραφιας και video (σε νυχτερινη ληψη), ενταση ηχειου,
ειναι καποια προβληματακια τα οποια κατα την ταπεινη μου αποψη δεν τα εχει βελτιωσει ακομη.παραδειγμα: η εμπροσθια καμερα του one x δεν ειναι και η καλυτερη που υπαρχει…(ισως να ειμαι εγω πολυ απαιτητικος)μπορει καποιοι αλλοι να εχουν αντιθετη γνωμη… Οταν για παραδειγμα βγηκε το one x <> ηταν το καλυτερο απο τα 3 που ειχε βγαλει εκεινη τη περιοδο:one v – one s & one x. <> ομως αποδειχθηκε οτι το one s ηταν καλυτερο σε πολλους τομεις…αν και δυπηρηνο και φθηνοτερο…

Νικος

Όλες η εταιρίες έχουνε τα ελαττώματα τους γι’αυτό είμαστε αλοστε εμείς εδώ να τους κρίνουμε. Σε κάποια πράγματα έχεις όντος δίκιο για σε κάποια αλλά η απόψεις γενικά διαφέρουν από καταναλωτή σε καταναλωτή. Όσο για το one s που αναφέρεσαι είναι λογικό διότι ο επεξεργαστείς που φορούσε ήταν πιο Κυνουρίας αρχιτεκτονικής από του one x. Για αυτόν τον λόγο αποδέχτηκε ότι στην πράξη ήτανε πιο γρήγορος στην αρχή ιδικά που το one x δεν είχε πάρει την αναβάθμιση σε Android 4.0.4. Από όταν την πήρε και μετά όλα δουλεύουν τέλεια και θα δουλεύουν ακόμα καλύτερα όταν πάρει και την 4.1. Από εκεί και πέρα όντος έχουνε τα καλά τους και τα κακά τους. Η οθόνη του one x αυτή την στιγμή είναι η μοναδική πουτ συγκρίνουν με του iPhone 5. Είναι από τα καλύτερα panel LCD αυτήν την στιγμή στην αγορά. Η HTC για εμένα έχει πρόβλημα με το θέμα ότι δεν είναι τόσο σταθερή με αυτά που βγάζει δηλαδή βγάζει ένα μεγάλο μοντέλο και μετά από Ε μήνες θυμάται ότι χάνει κάπου και βγάζει τον αντικαταστάτη του. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα και ιδικά όταν έχουν δώσει πολλά άτομα ένα μισθό για να αγοράσουν μια συσκευή. Τα ίδια μερικές… Συνέχεια »

Tony Cool

Νικο το κυνουριας εγραψε ιστορια,κλαιω!!!

Nikos

ΧαΧαΧα Sorry!! 😛

ilias26

Νικος αυτο που προανεφερες:

Η HTC για εμένα έχει πρόβλημα με το θέμα ότι δεν είναι τόσο σταθερή με αυτά που βγάζει δηλαδή βγάζει ένα μεγάλο μοντέλο και μετά από Ε μήνες θυμάται ότι χάνει κάπου και βγάζει τον αντικαταστάτη του.

Εγω θεωρω οτι αυτη ειναι τακτικη marketing.Μακαρι να μας τα δινανε ολα σε μια συσκευη..
Τι νοημα θα ειχε γι αυτους…!!!
Τωρα πονταρουν στο νεο επεξεργαστη Qualcomm Snapdragon S4 Pro ,
στη νεα αναλυση οθονης FULL HD και στη διπλασια μνημη Ram
κι εμεις τα γνωστα θυματα ως καταναλωτες(βαζω και τον εαυτο μου μεσα) θα αναθεωρησουμε για ακομη μια φορα τις συσκευες που εχουμε στα χερια μας..
Βεβαια αυτοι πονταρουν σε πιο ανεπτυγμενες οικονομικα χωρες…

Νικος

Μπορεί να είναι όντως και θέμα μάρκετινγκ και να το κάνει συνεχώς για κάτι τέτοιο τι να πω. Αν μια εταιρία έχει έρθει σήμερα σε αυτά τα χάλια για κάποια λάθη που έκανε και ακόμα και σήμερα δεν λέει να τα καταλάβει τότε είναι αξία της μοίρας της. Εμένα το επόμενο μοντέλο μάλλον θα είναι κάποια διαφορετική εταιρία πρώτον γιατί μου αρέσει να αλλάζω και δεύτερον γιατί δεν είμαι κολλημένος με καμία από όλες αυτές αντίθετος με κάποιους άλλους εγώ κοιτάω τη με βολεύει εμένα και τι μου αρέσει από την στιγμή που πληρώνω τέλος.

AndroGen

Εάν όντως θα είναι αδιάβροχο και έρθει Ολλανδία, θα το πάρω – αφού το έχω δοκιμάσει πρώτα με τα ίδια μου τα χέρια φυσικά ;).

Vasilis

Ρε ilias26 ότι νάνε λες σχετικά με την οθόνη του One x είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά μαζί με του iphone η amoled είναι για αυτούς που θέλουν να τα βλέπουν καρτουνίστικα και ψεύτικα όλλα που ειπάρχει και τέτοια μερίδα καταναλωτών και το σέβομαι, αλλα για έναν που τον ενδιαφέρει η πιστότητα χρωμάτων και η ποιότητα πάει one x χαλαρά.
Αν για ένα πράγμα δεν μπορείς να πείς για το one x είναι η οθόνη και ο ήχος.
Πρσπέρασα τα άλλα σου μηνύματα γιατί αν λές την amoled καλύτερη απο s-lcd δεν έχει νόημα να τα διαβάσω.
Αν το έχεις διορθώσει τότε sorry.

Haduuken!

Ωραιο, καλο αλλα να πω την αληθεια φιλοι μου εχει αρχισει να με στρεσσαρει να κουβαλαω καποιο “πολυτιμο” κινητο.

ilias26

Vasilis η αναφορα μου ως προς την οθονη και το ηχο του one x δεν ειναι ατομικη, αλλα καθαρα συγκριτικη με αλλες συσκευες της ιδιας κατηγοριας.Σεβομαι την αποψη σου, αλλα οπως προανεφερα, ειναι καθαρα θεμα προσωπικο ποια οθονη αρεσει στον καθεναν.Εμενα ας πουμε σε μια φορητη οθονη 4.8 ” μου αρεσουν τα πλουσια,ζωντανα χρωματα και το βαθυ μαυρο για μου θυμιζει την tv που εχω σπιτι μου…Σε αλλους αρεσουν τα φυσικα χρωματα.Το δεχομαι απολυτως..Απλα οταν ειχα ακομη το one x στα χερια μου, ενω ειχε κι εκεινο ωραια αναλυση, με εντονα χρωματα(σε σχεση με παλαιοτερες lcd) κατι δε μου αρεσε οπως για παραδειγμα το μαυρο ηταν μονιμως γκρι και τα χρωματα αν και πιο εντονα , ηταν καπως μουντα.Δε με πειθανε για την πιστοτητα τους.Το ιδιο μου ελεγε κι ενας φιλος μου που ειχε την ιδια συσκευη.Δηλ ας πουμε η retina του iphone αν και δεν ειχε τοσο εντονα χρωματα, εκεινη η οθονη μου αρεσει περισσοτερο.
Για τη retina θα μπορουσα ανετα να πω οτι εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων απο ολες τις υπολοιπες.Θεωρω οτι μονο η retina εχει τα πιο φυσικα χρωματα.

ilias26

Vasilis η αναφορα μου ως προς την οθονη και το ηχο του one x δεν ειναι ατομικη, αλλα καθαρα συγκριτικη με αλλες συσκευες της ιδιας κατηγοριας.Σεβομαι την αποψη σου, αλλα οπως προανεφερα, ειναι καθαρα θεμα προσωπικο ποια οθονη αρεσει στον καθεναν.Εμενα ας πουμε σε μια φορητη οθονη 4.8 ” μου αρεσουν τα πλουσια,ζωντανα χρωματα και το βαθυ μαυρο για μου θυμιζει την tv που εχω σπιτι μου…Σε αλλους αρεσουν τα φυσικα χρωματα.Το δεχομαι απολυτως..Απλα οταν ειχα ακομη το one x στα χερια μου, ενω ειχε κι εκεινο ωραια αναλυση, με εντονα χρωματα(σε σχεση με παλραιοτερες lcd) κατι δε μου αρεσε οπως για παραδειγμα το μαυρο ηταν μονιμως γκρι και τα χρωματα αν και πιο εντονα , ηταν καπως μουντα.Δε με πειθανε για την πιστοτητα τους.Το ιδιο μου ελεγε κι ενας φιλος μου που ειχε την ιδια συσκευη.Δηλ ας πουμε η retina του iphone αν και δεν ειχε τοσο εντονα χρωματα, εκεινη η οθονη μου αρεσει περισσοτερο.
Για τη retina θα μπορουσα ανετα να πω οτι εχει καλυτερη πιστοτητα χρωματων απο ολες τις υπολοιπες.Θεωρω οτι η retina εχει τα πιο φυσικα χρωματα.

Νικος

Vairas πάρε το αλλιός διότι εσύ μας βγάζεις όλα τα Samsung τέλεια και όλα τα αλλά άχρηστα η θα μιλάμε αντικειμενικά η μπορούμε να λέμε ο καθένας το δικό μου είναι καλύτερο από όλα και τελείωσε. Οπότε σου λέω και εγώ δεν περνώ Samsung γιατί απλά ότι και να γίνει θα είναι πάντα Samsung. Καλό δεν ακούγεται; και όλες η εταιρίες μέσο όρο κάθε 3 με 4 μήνες ανακοινώνουν καινούρια μοντέλα. Και το να βγάζουμε συσκευές άχρηστες χωρίς βασικούς λόγους είναι άσχημο και δεν πείθει κανέναν. Δεν ξέρω τι ακριβός γίνεται με την μπαταρία που λες παντός εμένα κρατά με χρήση μιάμιση ημέρα και με χαλαρή χρήση 3 μέρες και βάλε. Και τώρα πως εσένα έκανε 729 και όταν κυκλοφόρησε έκανε και κάνει επίσημη τιμή στην Ελλάδα 699€ από την εταιρία μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

md03582

Λοιπον, επειδη γραφονται ανακριβειες, για να μην πω τιποτα χειροτερο, το htc one x ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα οσων αφορά την ποιοτητα κατασκευής, μια πάρα πολύ καλή οθόνη (κατά την γνώμη μου αλλα και κατα την γνώμη πολλών ξένων site η καλύτερη) και το καλύτερο ui (sense). Η μπαταρία που τόσος λόγος γίνεται, αν δεν χρησιμοποιειται το κινητο σαν παιχνιδομηχανη, αντέχει ΑΝΕΤΑ μια ημέρα.

@vairas καθε 4 μήνες πληρώνουν καινουργιο κινητό οι καμμένοι. Με το one x, το οποιο κρίνω όντας κάτοχος και οχι χουλιγκαν, βγάζω άνετα πολλά χρόνια και δεν βρίσκω τον λόγο αγοράς του one x+ ή του butterfly. Δεν σε υποχρεώνει καμία htc να σκάς 669+ ευρώ κάθε τόσο. Τώρα περί κουβάδων τι να πω.. Η htc φτιάχνει φοβερης ποιοτητας συσκευές και νομίζω είναι ντροπή να βάλεις δίπλα-δίπλα το one x, ή το desire hd ή το πιο παλιό hero ή το ακομα πιο παλιό touch hd με οποιοδηποτε Samsung..

Νικος

Πρώτα από όλα από αυτά που λες και με τον τρόπο που μιλάς καταλαβαίνουμε όλοι την σοβαρότητα σου και το επίπεδο σου. Αφού έχεις και @@ μεγάλα ξέρεις που να τα βάλεις λοιπόν μάγκα του Chat. Λες και εγώ πρέπει να μυρίσω τα χέρια μου για την θήκη κτλ που λες εσύ αν δεν ξέρεις να μιλάς δεν σου φταίει κανένας το one x σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι αυτήν την στιγμή μάγκα εσύ ότι καλύτερο υπάρχει τώρα εσύ αν θες πάρε Samsung. τα πράγματα είναι όλα έτσι μέσα στο κεφάλι σου όχι γενικά και να μιλάς καλύτερα άλλη φορά διότι εγώ δεν σου μίλησα ασχήμια ούτε ξέρεις την ηλικία μου και λίγος σεβασμός δεν βλάπτει.

Νικος

Έχω δουλέψει και Samsung και LG και HTC γιατί λόγο δουλειάς όπως είπα πιο πάνω έχω αλλάξει αρκετές συσκευές. Όλες καλές είναι και ότι βολεύει τον καθένα αλλά να μπαίνουμε όλοι μέσα και να θάψουμε μια Συσκευή γιατί δεν μας αρέσει τότε δεν χρειάζεται διάλογος να βάλουμε ψηφοφορία να τελειώνουμε.

Νικος

Τέλος πάντων ο καθένας έχει την γνώμη του αφού δεν σου αρέσει και είναι και για πέταμα εμείς είμαστε μαζί σου πουλά το αν δεν το έχεις κάνει ήδη και πάρε κάτι που να σε καλύπτει και τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.