HTC M8 Ace, Ένα πλαστικό Galaxy S5 με χαμηλή τιμή

Η HTC ετοιμάζει ένα πλαστικό unibody smartphone με κωδική ονομασία HTC M8 Ace, οθόνη 5 ιντσών Full HD και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 χρονισμένο στα 2.5GHz, (δεν γνωρίζουμε αν θα έχει DuoCamera). Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες που επικαλείται το Engadget, το M8 Ace θα είναι πιο προσιτό από το Samsung Galaxy S5.

HTC M8 Ace, HTC M8 Ace, Ένα πλαστικό Galaxy S5 με χαμηλή τιμή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Αντε να παίρνει μαθηματα η sammy για το πως φτιαχνονται τα ποιοτικα πλαστικά κινητά

VasiliSII

Μεχρι να το βγάλει στην αγορά αυτο η HTC το S5 θα εχει 400 ευρω! Το μάθημα πρέπει να το πάρουν οι άλλες εταιρείες. Προς το παρόν η Samsung κάνει κινήσεις που είναι πιο μπροστά απο το δικό μας μυαλό. Δες την περίπτωση S5 όλοι έλεγαν οτι θα πατώσει και οι πωλήσεις είναι 30% πιο πάνω απο το S4! Η HTC και όλες οι εταιρείες που βρίσκονται στατιστικά στην κατηγορία “Others” θα πρέπει να καταλάβουν οτι το Hardware μόνο δεν παίζει πλέον ρόλο.

Antonis

Τα είπες τελείως ανάποδα..η samsung θα πρέπει να καταλάβει οτι δεν παίζει μόνο το hw ρολο. Τα τελευταία κινητά της sammy είναι hw..εμφανισιακα αδιάφορα και βαρετά οπως και το sw που τα συνοδεύει.
απο την άλλη htc, sony και lg παρουσίασαν φέτος ανώτερες προτάσεις απο τη samsung.
το οτι πουλάει το s5 αναμενομενο ήταν. λογω brand πουλάει, όχι λόγο του οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί.
απλά ο κοσμος εμαθε samsung και aplle, ενω στη πραγματικότητα πλέον υπάρχουν πολυ καλύτερες προτάσεις εκει έξω.
στο θεμα μας, η htc είναι ίσως η καλύτερη κατασκευάστρια στο android και σε sw αλλά και σε ποιότητα κατασκευής και σε υποστήριξη πλέον..τα λάθη του παρελθόντος ομως πληρώνονται..

Tom

Αντωνη εχεις δικιο για την HTC ομως να ξερεις οτι η εταιρια εχει μετριοτατο σερβις και μετριοτατο quality control. Αυτα τα πραγματα χτυπανε παρα πολυ και ενας λογος που εχει πετυχει η απλ πχ ειναι αυτο δλδ η αψογη συμπεριφορα της εταιριας.

Darth

@VasiliSII @Antonis και η δύο είστε λάθος. Η samsung μια χαρά έχει καταλάβει τι θέλει 90%++ κατανάλωτιν και αυτό είναι marketing, διαφήμιση πάντα και παντού στα μούτρα τους οστε να εμπεδωσουν τι είναι το “καλό” πράγμα. Όπως και να πάρεις ένα τεράστιο ποσοστό κόσμου (ειδικά σύγχρονου) είναι πρόβατα, έτσι πρέπει να υπάρχουν βοσκοί να τους δείχνουν τα χόρτα.
Και το έχουν πιάσει και εφαρμόζουν στην πράξη μερικές εταιρείες και μπράβο τους.

Antonis

@Tom για το σερβις θα συμφωνησω. για το quality control θα διαφωνήσω..
@Darth το 90% των καταναλωτών θέλει το ίδιο πλαστικό βαρετό σχέδιο κάθε χρόνο;καλά να πάθουμε τότε..

Darth

@Antonis δεν τους νοιάζει και απο χαρτί να ήταν hype και εικόνα που δημιουργείτε αρκεί………. (επιτυχώς δοκιμασμένη συνταγή με iphone) δεν τους νοιάζει και να είναι σαν πέτρα ένα πράγμα ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

JohnWave

@VasiliSII είπες : “Προς το παρόν η Samsung κάνει κινήσεις που είναι πιο μπροστά απο το δικό μας μυαλό”

Να κάνω μια διόρθωση :

“Προς το παρόν η Samsung κάνει κινήσεις που είναι πιο μπροστά απο το δικό μου μυαλό καθώς και όλων όσων αγοράζουμε Samsung και Αpple με κλειστά τα μάτια”

Είστε όντως οι περισσότεροι χωρίς αμφιβολία αλλά το μυαλό όλων των άλλων μην το μπλέκεις με το δικό σας. Με άλλα κριτήρια ψωνίζετε εσείς με άλλα κριτήρια ψωνίζουμε οι υπόλοιποι. Δεν κρίνω του ποιου τα κριτήρια είναι σωστά , απλά λέω ότι δεν έχουμε τα ίδια μυαλά.

Λευτέρης

Σορρυ που επεμβαίνω μάγκες…Όταν βγήκε το galaxy s5 όλοι το κράζανε και αν θυμάστε είχε γίνει δήλωση από την HTC ότι το καινούριο htc one θα είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου.Και βγήκε χειρότερο από το s5! Οπότε μη λέτε ότι αγοράζουμε με κλειστά μάτια.

dark_master

Ρε Λευτέρη το χειρότερο που το είδες? Μέχρι τώρα όλοι εκθειάζουν το Μ8 και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό μειονέκτημα. Εσύ που το είδες χειρότερο?

Antonis Petrides

Δυστυχώς η HTC βαδίζει ένα άσχημο δρόμο. Δεν έχει τα χρήματα για να ανταγωνιστεί σε μάρκετινγκ και πέραν αυτού δεν κάνει κάτι να βοηθήσει τον εαυτό της. Το one m8 κοστίζει 100 ευρώ περισσότερα από το s5.Ναι είναι καλύτερο συνολικά. Αλλά όταν αυτός που μπαίνει στο κατάστημα βλέπει μόνο τα specs (mpxls πχ) και την ακριβότερη τιμή πάει στο S5 κατευθείαν.

Drake

Marketing κύριοι…Γι’αυτό η υπερτιμημένη Samsung είναι στη κορυφή! Όπως είπε και ο Darth, ΠΡΟΒΑΤΑ! Δεν είναι τυχαίο που η κάθε άσχετη γκομενίτσα έχει Samsung (όταν μιλάμε για Android)…Δηλαδή πιστεύετε ότι αυτές ξέρουν από spects κτλ.;;;

greg

οτι μπορει ο καθενας και θελει και του αρεσει αυτο περνει !!! και οσο για το s5 μια χαρα κινητο ειναι και η σαμμυ εχει κανει καλη δουλεια οσο ειχα το s2 και το s3 δεν μ ειχανε παθει τιποτα τωρα που πηρα το l 9ii και το g2 το ενα προβλημα στα ηχεια και το αλλο στην καμερα ενταξει τυχαινουν αυτα αλλα δεν ειμαι αναγκασμενως να περιμενω καινουριο + τν ταλαιπωρια μειον για μενα για την lg και παω πισο στην σαμμυ

dark_master

Ρε παιδιά αν είναι πιο φτηνό από το υπάρχων One και πιο προσιτό γιατί να μην το διαλέξει κάποιος? Δεν νομίζω ότι είναι κακό. Αναμενόμενο να προσπαθεί να μειώσει το κόστος. Εμενα Προσωπικά μ’αρέσει το M8 αλλά αν έρθει πιο φτηνά σε πλαστική έκδοση λογικό είναι να αυξηθούν οι πωλήσεις του. Πράγμα που το αποζητανε όλες οι επιχειρήσεις. Σκεφτείτε όμως τι γέλιο έχει να πέσει με τους υπάρχοντες κατόχους του S5 που θα προσφέρεται ένα κινητό με αντίστοιχα χαρακτηριστικά σε χαμηλότερη τιμή….

nGavoun

πολυ καλη κίνηση απο την htc, καθως κατα την γνωμη μου μια πλαστικη version του Μ8 θα πουλησει αρκετα, αν το μονο που αλλαξει ειναι το υλικο κατασκευης.

Kwnstantinos

Γνωριζουμε ημερομηνια που θα διατιθεται το HTC one M8, Περασε ενας Μηνας απο την επισημη παρουσιαση του

samanos

Όλοι αυτοί εδώ μέσα που εκθειάζουν την HTC είμαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται ποτέ να προβούν σε αγορά απο την εν λόγω εταιρία, αν ήταν έτσι η HTC θα ήταν πρώτη σε πωλήσεις στο android.

Τομ

Κατω απο 600 ευρω το galaxy s5 ηδη. Αναρωτιεμαι αν το υπερτιμημενο s5 θα ειναι ποτε πιο ακριβο απο το HTC και απο το Sony. Δεν ρωταω ειρωνικα αλλα ειναι μια σκεψη και αυτη. Μεχρι στιγμης m8 και z2 δεν τα βρισκω οταν βγουν το samsung θα κανει κοντα στα 550. Μετα θα πεφτουν μαζι (το htc ακομα πιο αργα). Το GS5 θα ειναι παντα πιο φτηνο. Η πρωτη σκεψη του Βασιλη στο δευτερο σχολιο ειναι σωστη. Για να δουμε. Συνηθως τα sony οταν βγαινουν ειναι ηδη 150-200 ευρω κατω απο την ονομαστικη.

minas

Μετά από 3 htc (desire, sensation, one x) μπορώ να έχω την άποψη οτι η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή για πλαστικό… Και μάλιστα είναι και βελτιούμενη από μοντέλο σε μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.