HTC Nexus: Με επεξεργαστή Snapdragon 821;

Οι φήμες θέλουν τη Google να συνεργάζεται φέτος με την HTC για τη δημιουργία των Nexus smartphones, μια συνεργασία που την τελευταία φορά είχε γίνει για το Nexus 9 tablet, του οποίου πρόσφατα η HTC σταμάτησε την παραγωγή.

Οι δυο συσκευές έχουν κωδική ονομασία S1 “Sailfish” και M1 “Marlin”, και βασίζονται στην τελευταία ναυαρχίδα της HTC, που δεν είναι άλλη από το HTC 10.

Το Sailfish αναφέρεται ότι είναι η ελαφρώς αλλαγμένη έκδοση του HTC 10, ενώ το Marlin θα είναι διαφορετικό. Αναμένεται με επεξεργαστή Snapdragon 821, ο οποίος θα έχει βελτιώσεις από τον Snapdragon 820.

Αν πράγματι η Qualcomm σχεδιάζει να βγάλει τον Snapdragon 821, λογικά μπορεί να τον δούμε μαζί με τον Snapdragon 823, που περιμένουμε να μπει στο Samsung Galaxy Note 7, αρχές Αυγούστου.

Προς το παρόν δεν είμαστε απόλυτα βέβαιοι ούτε για το εάν η HTC θα αναλάβει πράγματι την κατασκευή των δυο Nexus, ούτε τι χαρακτηριστικά θα βάλει μέσα. Αναμένουμε πρώτα την επιβεβαίωση της συνεργασίας και ύστερα βλέπουμε τα χαρακτηριστικά.

Τι λέτε για ένα νέο Nexus smartphone από την HTC;

Διαβάστε επίσης: Nexus smartphone: Νέο μοντέλο από την Huawei;

htc nexus smartphone, HTC Nexus: Με επεξεργαστή Snapdragon 821;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Super!!!!

kountsis

Μακάρι, η ποιότητα κατασκευής της HTC είναι αξεπέραστη.

tito@

Κατι μου λεει οτι η htc θα βγαλει ενα πανεμορφο και ποιοτικο nexus..Eνα πιο μεγαλο 10αρι για οσους θελουν μεγαλες οθονες!! Μαζι με το note 7 θα ειναι τα κινητα του 2016!! ΝΑ δουμε και το mate 9 το οποιο καποια στιγμη θα πρεπει να βαλουν μια πολυ καλη καμερα και καρτα γραφικων ανταξια του ανταγωνισμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.