HTC Nexus Sailfish & Marlin: Αυτό είναι το design των νέων smartphones;

Μετά τα Nexus 6P και Nexus 5X, η Google ετοιμάζει τα Nexus του 2016, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι κατασκευασμένα από την HTC. Έχουν διαρρεύσει με κωδικές ονομασίες Sailfish (ή S1) και Marlin (ή M1) και αναμένονται με οθόνες 5 και 5.5 ιντσών.

Το Android Police δημοσίευσε σήμερα μια εικόνα, η οποία αναφέρεται ότι απεικονίζει το design των Nexus smartphones του 2016. Επισημαίνεται ότι δεν είναι επίσημο render, αλλά μια αναδημιουργία με βάση πληροφορίες από μια “αξιόπιστη πηγή”. Επομένως, κάποια πράγματα ίσως να μην είναι όπως στην τελική συσκευή.

Το render δείχνει ότι τα επόμενα Nexus έχουν κυρτές γωνίες και δεν θυμίζουν πολύ τη σχεδιαστική γραμμή της HTC. Η μπροστινή πλευρά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, ενώ πίσω είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, στην πίσω πλευρά υπάρχει η κάμερα που δεν προεξέχει, το ηχείο και ένα G στην κάτω πλευρά, που προφανώς είναι το logo της Google.

Οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην δούμε κανένα logo της HTC ενώ η κατασκευή θα είναι από μέταλλο. Τέλος, αναφέρεται ότι και τα δυο Nexus, το 5 ιντσών Sailfish και το 5.5 ιντσών Marlin θα μοιάζουν μεταξύ τους, όπως δείχνει το render, ενώ θα υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές.

Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το εάν θα μοιάζουν πράγματι έτσι, και περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση που λογικά θα γίνει Σεπτέμβριο, πρώτα αναμένουμε την επιβεβαίωση ότι θα τα κατασκευάσει η HTC.

htc nexus design, HTC Nexus Sailfish & Marlin: Αυτό είναι το design των νέων smartphones;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kountsis

Απλά πανέμορφο

Geo pap

Ας ελπισουνε να ΜΗΝ ειναι ετσι,αν και απο htc δεν περιμενουμε μεγαλα πράγματα.λογικα θα εχει 60% οθόνη.

dark_master

@GeoPap βλέπεις πουθενά το σήμα της HTC? Το ότι μπορεί να το κατασκευάσει σαν OEM η HTC δε σημαίνει ότι θα ισχύει ότι κ στα προηγούμενα Nexus.

Geo pap

dark_master καλα ναι σιγουρα,απλα κατα 80% θα ειναι htc.α ν και η φωτογραφια πρεπει να ειναι ultra fake γιατι στο πισω μερος εχει ξεμπαρκο G.ο καιρος θα δειξει,εχουμε δρομο ακομη μεχρι την παρουσιαση

dark_master

@GeoPap υπάρχουν φήμες ότι από εδώ και πέρα τα νέα Nexus δεν θα φέρουν το λογότυπο του κατασκευαστή.(ο εκάστοτε OEM θα κατασκευάζει μόνο τα κινητά)
Για αυτό και στο πισω μέρος έχει το G. (Το σχέδιο μου φαίνεται ότι είναι το τελικό)
Βέβαια αν αληθεύουν οι φήμες που διέρευσαν πριν λίγες ημέρες θα μπορείς πχ να βάλεις το sense ακόμα και σε nexus απλά κατεβάζοντας το από το Play Store (σαν launcher).

Tpctsu

Wow κουκλί. Μακάρι να είναι τόσο ωραίο

Vai

Οντως πολυ ομορφο αλλα με τετοια bezels…..

James

Το Android police συνήθως πέφτει μέσα σε ο,τι αφορά τα προϊόντα της Google, άρα κάπως έτσι θα είναι. Βρίσκω καλή την εξέλιξη ότι φεύγει το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλά λείπει και το “nexus” στην πλάτη…

Antonis

Ποτε ειναι η κυκλοφορια τους?Σεπτεμβριο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Κλείνει με μπαταρία 60% & η Google ακόμη να λύσει το πρόβλημα

Το Nexus 6P από τον Οκτώβριο πήρε την μεγάλη αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, όμως αυτό προκάλεσε προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Μέσα από Reddit και Google Product Forums, οι κάτοχοί του ανέφεραν ότι το κινητό κλείνει ξαφνικά.