To Oppo Find X3 αποκαλύπτεται πριν από την παρουσίασή του
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Τετάρτη, 06/07/2016 · Λορένα Σιούτη
Μετά τα Nexus 6P και Nexus 5X, η Google ετοιμάζει τα Nexus του 2016, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι κατασκευασμένα από την HTC. Έχουν διαρρεύσει με κωδικές ονομασίες Sailfish (ή S1) και Marlin (ή M1) και αναμένονται με οθόνες 5 και 5.5 ιντσών.
Το Android Police δημοσίευσε σήμερα μια εικόνα, η οποία αναφέρεται ότι απεικονίζει το design των Nexus smartphones του 2016. Επισημαίνεται ότι δεν είναι επίσημο render, αλλά μια αναδημιουργία με βάση πληροφορίες από μια “αξιόπιστη πηγή”. Επομένως, κάποια πράγματα ίσως να μην είναι όπως στην τελική συσκευή.
Το render δείχνει ότι τα επόμενα Nexus έχουν κυρτές γωνίες και δεν θυμίζουν πολύ τη σχεδιαστική γραμμή της HTC. Η μπροστινή πλευρά δεν έχει κάτι ιδιαίτερο, ενώ πίσω είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επιπλέον, στην πίσω πλευρά υπάρχει η κάμερα που δεν προεξέχει, το ηχείο και ένα G στην κάτω πλευρά, που προφανώς είναι το logo της Google.
Οι πληροφορίες λένε ότι μπορεί να μην δούμε κανένα logo της HTC ενώ η κατασκευή θα είναι από μέταλλο. Τέλος, αναφέρεται ότι και τα δυο Nexus, το 5 ιντσών Sailfish και το 5.5 ιντσών Marlin θα μοιάζουν μεταξύ τους, όπως δείχνει το render, ενώ θα υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές.
Προς το παρόν κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το εάν θα μοιάζουν πράγματι έτσι, και περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση που λογικά θα γίνει Σεπτέμβριο, πρώτα αναμένουμε την επιβεβαίωση ότι θα τα κατασκευάσει η HTC.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Oppo Find X3, η 5G ναυαρχίδα της εταιρείας, θα παρουσιαστεί στις 11 Μαρτίου, αλλά μαθαίνουμε από τώρα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Το Poco F3 που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές θα είναι ένα Redmi K40, ίσως να υπάρχουν και οι αντίστοιχες εκδόσεις Pro και Pro+.
Τρίτη, 02/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες.
Τρίτη, 02/03/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Η σειρά realme 8 θα επικεντρώνεται στις λειτουργίες κάμερας, φέρνοντας στους χρήστες την πιο καινοτόμο τεχνολογία και τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά που η φωτογραφία μπορεί να έχει σήμερα.
Απλά πανέμορφο
Ας ελπισουνε να ΜΗΝ ειναι ετσι,αν και απο htc δεν περιμενουμε μεγαλα πράγματα.λογικα θα εχει 60% οθόνη.
@GeoPap βλέπεις πουθενά το σήμα της HTC? Το ότι μπορεί να το κατασκευάσει σαν OEM η HTC δε σημαίνει ότι θα ισχύει ότι κ στα προηγούμενα Nexus.
dark_master καλα ναι σιγουρα,απλα κατα 80% θα ειναι htc.α ν και η φωτογραφια πρεπει να ειναι ultra fake γιατι στο πισω μερος εχει ξεμπαρκο G.ο καιρος θα δειξει,εχουμε δρομο ακομη μεχρι την παρουσιαση
@GeoPap υπάρχουν φήμες ότι από εδώ και πέρα τα νέα Nexus δεν θα φέρουν το λογότυπο του κατασκευαστή.(ο εκάστοτε OEM θα κατασκευάζει μόνο τα κινητά)
Για αυτό και στο πισω μέρος έχει το G. (Το σχέδιο μου φαίνεται ότι είναι το τελικό)
Βέβαια αν αληθεύουν οι φήμες που διέρευσαν πριν λίγες ημέρες θα μπορείς πχ να βάλεις το sense ακόμα και σε nexus απλά κατεβάζοντας το από το Play Store (σαν launcher).
Wow κουκλί. Μακάρι να είναι τόσο ωραίο
Οντως πολυ ομορφο αλλα με τετοια bezels…..
Το Android police συνήθως πέφτει μέσα σε ο,τι αφορά τα προϊόντα της Google, άρα κάπως έτσι θα είναι. Βρίσκω καλή την εξέλιξη ότι φεύγει το λογότυπο της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλά λείπει και το “nexus” στην πλάτη…
Ποτε ειναι η κυκλοφορια τους?Σεπτεμβριο?