HTC, “Είμαστε ευχαριστημένοι με τα reviews του Galaxy S 4”

Ο Mike Woodward, Πρόεδρος της HTC Βορείου Αμερικής σχολίασε τα reviews του Samsung Galaxy S 4 σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα Businessinsider αναφέροντας ότι από την οπτική του δικού τους HTC One αυτά κρίνονται ως θετικά. Ουσιαστικά ο Woodward ανέδειξε στα σχόλια του τύπου για την ποιότητα κατασκευής του S 4 που υστερεί σε σχέση με αυτή του HTC One.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One, HTC, “Είμαστε ευχαριστημένοι με τα reviews του Galaxy S 4”

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

μόνο στην ποιότητα κατασκευής γιατί σαν τηλ γενικά το S4 είναι καλύτερό, προσωπική άποψη πάντα:-)

Νιο

Ιδιο μεγεθος κινητων και τοσο χαμενο μερος οθονης στο HTC….. κριμα αλλιως θα ηταν τελειο. ετσι με χαλαει πολυ.

MEDS

Αφού ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της HTC Βορείου Αμερικής, είπε μεταξύ άλλων -φαντάζομαι-, ότι το HTC υπερτερεί μόνο στη ποιότητα κατασκευής, τι άλλο να πει κανείς; Γιατί αν υπερτερούσε και αλλού θα μας το’ λεγε, δε θα μας το’ λεγε; 🙂

μιχαλης

@jonjon +1 Όντως μόνο στην ποιότητα κατασκευής αλλά από χαρακτηριστικά παρακαλάει η HTC να τα είχε αλλά που τέτοια προσόντα. Ααα και κάτι ακόμα Κώστα περιμένουμε αναλυτικό hands-on του Samsung Galaxy S4.

chris

@MEDS ετσι ακριβως ειναι,για να μην τα ξαναγραφω.

Λιγο αργα ομως το καταλαβε αλλα και ετσι…….
Ας τους πει και καποιος ομως για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ servise στην ελλαδα.
Το σκεφτομουν για htc,αλλα αυτη η παραμετρος ειναι πολυ σημαντικη,και με εχει αποτρεψει
για την επομενη αγορα μου.

gpower

Ουτε στην ποιοτητα υστερει το S4 και εκει τελειο ειναι το ειδα απο κοντα στο event την τεταρτη στην ιερα οδο και ειναι σουπερ.Με ολες τις μυξοπαρθενες ανα το κοσμο που θελουν ποιοτητα κατασκευης θα κανουν την samsung να κανει κανα τετοιο να γινονται μετα 200 γραμμαρια τα γκαλαξυ.

nwa john

Παιδια και τα δυο εχουν τα αρνητικα κ τα θετικα τους ας ειμαστε αντικειμενικοι.Κ τα δυο ειναι σουπερ.περι ορεξεως..

Άρης

χα! το “είδαμε ” κ αυτό ! όσοι δίνουν κατασκευαστική ποιότητα απευθύνεται σε μυξοπαρθενες!
όσο δε για την ανυπέρβλητη αξία του s4 έναντι του One έχουν πεισθεί ακόμα κ οι ιθαγενείς στον Αμαζόνιο……!

gkagman

Από πότε οτιδήποτε πλαστικό δεν είναι ποιοτικό. Ειλικρινά δε το καταλαβαίνω. Από πότε το αλουμινένιο κράμα που έχει το HTC είναι ποιοτικότερο. Και αν υποθέσουμε ότι έτσι είναι γιατί η apple μας έπεισε ότι αν κάτι μοιάζει με το τηλέφωνο της είναι καλό η πρακτικότητα δε παίζει ρόλο? Αν μετά από δυο χρονάκια χρειαστώ νέα μπαταρία για το one τι θα κάνω? Θα το στείλω στο καταπληκτικό service της HTC (όχι ότι η Samsung είναι καλύτερη ) και θα με χρεώσουν μόνο την αλλαγή της μπαταρίας ή μήπως και την εργασία?

Darth

@gkagman πλαστικό πάντα ήταν ποιοτικό (nokia, htc, motorolla, κλπ ακόμη και στα ποιο φτηνά κινητά βλεπε wildfire ) αλλά τα κινητά της samsung (εξαιρούνται συσκευές omnia) ντροπιαζόσουν την λέξη πλαστικά……… ακομη και μπουκαλάκι από coca cola είναι ποιο ποιοτικό (δυστυχώς)

Δημήτρης

επειδή είμαι καμμένος από την htc, θα ψηφίσω samsung δαγκωτό. Απαράδεκτο service, και μηδενική υποστήριξη. Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι η μέχρι πρότινος, ναυαρχίδα τους, το One X ΔΕΝ θα πάρει το Key lime pie. Μιλάμε για ένα κινητό που έχει λιγο περισσότερο από έναν χρόνο που κυκλοφόρησε. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΤΑΙΡΙΑ!!!

Ziarkas

Ρε παιδιά ποια είναι τα χαρακτηριστικά που η HTC παρακαλά να έχει???
Τον “exynos” ας πούμε???
Τον αισθητήρα υγρασίας???
Η το ράδιο?????????????????
Ίδια είναι τα τηλέφωνα με το ένα να είναι καλύτερο αλλού και το άλλο αλλού.
Είναι καθαρα θέμα γούστου του καθενός και τι τον εξυπηρετεί καλύτερα.

JohnWave

Ζήτω το πλαστικό του Galaxy SIV και όλων των επόμενων Galaxy που θα είναι καταπληκτικά ακόμα κι αν θα είναι φτιαγμένα από χαρτί! Θα είναι Galaxy, τι σημασία έχει! Ουστ στα καλά πλαστικά της Nokia και της HTC,ουστ στο μέταλλο που κοστίζει πολύ περισσότερο από το πλαστικό στο εμπόριο για κάποιον προπαγανδιστικό εναντίον του Galaxy λόγο! Τo πλαστικό του Galaxy είναι το καλύτερο υλικό στον κόσμο γιατί με αυτό έχει φτιαχτεί το Galaxy! Aμ το άλλο ! Το One είναι βαρύτερο κατά 13 γραμμάρια επειδή χρησιμοποιεί αλουμίνιο! Ναι ! 13 ολόκληρα γραμμάρια! Ξέρετε τι διαφορά είναι αυτή στο χέρι?Μελέτες έχουν αποδείξει ότι αν κρατάς κινητό 130 γραμμαρίων όπως είναι το θεϊκό βάρος του θεϊκού S4 όχι μόνο δεν κουράζεται το χέρι σου αλλά του κάνεις και σωστή γυμναστική.Αντίθετα τα 13 περισσότερα γραμμάρια του One οδηγούν σε κακώσεις! Επίσης πρέπει να φοράς οπωσδήποτε παντελόνι με σφιχτή ζώνη γιατί τα 13 ολόκληρα γραμμάρια θα στο κάνουν να πέφτει! Tέλος μην ακούω και βλακείες για δήθεν τρομερό ήχο του One ή για την ισάξια οθόνη του.Αυτά τα λένε τα κακά παιδιά της Apple που το μόνο που κάνουν είναι να υποστηρίζουν το iphone όπως και να έχει δίχως αντικειμενικότητα και να κατηγορούν όλα… Συνέχεια »

Ηλίας

Απενεργοποίησε τα σχόλια… Θα ησυχάσεις και εσύ με αυτά που αναγκαστικά διαβάζεις θα ησυχάσουμε και εμείς… Ρε αν δεν σας αρέσει μην το αγοράζετε.. Φτάνει πια.. Με κάθε είδηση το ίδιο πράγμα… Get a life!!

dark_master

Δηλαδή ρε παιδιά αν κατάλαβα καλά το αλουμίνιο σας χαλά? Μήπως τα διπλά ηχεία και οι 2 ενισχυτές (φωνής και ήχου) που έχει μέσα το One? Δεν λέω καλό το S4 αλλά κάποιοι εδώ μέσα θα μας τρελάνουν τελείως. Σε λίγο θα ακούσουμε ότι και η έλλειψη ραδιοφώνου είναι αναγκαία γιατί δεν το δουλεύουν οι Αμερικάνοι. Λες και εδώ εχουμε unlimited data στο κινητό…. Κάθε συσκευή έχει τα καλά και τα κακά της αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε! Και επειδή σε λίγο θα ακούσουμε ότι το πλαστικό είναι καλύτερο δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.

https://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-s4-drop-test-appears-the-video-isnt-for-the-faint-of-heart/

Και για να μην παρεξηγηθούμε δεν λέω ότι το S4 δεν είναι κακό τηλέφωνο η κάτι άλλο αλλά καλό θα ήταν να μην θεοποιούμε τα πάντα.Μερικοί εδώ κάνετε λες και είστε μέτοχοι στη Samsung. Και τα 2 τηλέφωνα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Το θέμα είναι τι βολεύει τον καθένα.

JohnWave

Φίλε Ηλία αν διαβάζεις καιρό το Techblog θα καταλάβεις ότι η αρχή του κακού στα σχόλια γίνεται πάντα από χρήστες Galaxy ή iphone.Είναι λογικό να εκνευριζόμαστε όταν χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας θεοποιούνται αυτά τα κινητά από τους φανατικούς οπαδούς τους.Πάρα πολλοί κάτοχοι Galaxy κάνουν αυτό για το οποίο κατηγορούσαν τους κατόχους iphone.Δεν παραδέχονται κανένα αρνητικό στο κινητό τους όπως πχ το πλαστικό του Galaxy.Εννοείται πως όσους δεν μας αρέσει δεν θα το αγοράσουμε όμως αυτό δεν συνεπάγεται πως θα σταματήσουμε να ασκούμε κριτική.Η κριτική των μη φανατικών είναι πάντα πιο αντικειμενική από αυτή των φανατικών.Ακόμα και αν κάποιος προτιμά το πλαστικό για τους δικούς του λόγους αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να δέχεται ότι τα πλαστικά της Samsung είναι σαφώς κατώτερα από εκείνα πχ της Νokia ή της HTC όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω.Άκουσες τους οπαδούς του Galaxy να το παραδέχονται?Όχι φυσικά.Ε αυτή τη νοοτροπία χλευάζω στο προηγούμενο post.

Ανδρέας

Άσε μας ρε HTC γελάει ο κόσμος με τη πατάτα που έκανες, πάνε 2 μήνες και ακόμη είναι άφαντο το κινητό! Από τις 8 Μαρτίου το περιμένω και λένε για μετά το Πάσχα..Έχε χάρη που έχει ραδιόφωνο και θα το χρειαστώ τώρα που καλοκαιριάζει, αλλιώς…..ξέρεις

b16bkostas

Τα σκορ ειναι κοντα και χωρις ιδιο χρονησμενο επεξεργαστη και με παλιοτερο λειτουργικο..

Αυτο ομως κανει την μικροτερη μπαταρια να αντεχει ιδιο και το συνολικο βαρος παρα αλουμινενιο να ειναι ιδιο

Καλυτερο UI επισης για το htc και πολυ προσεγμενο τρελος ηχος

Για το galaxy τωρα μεγαλυτερη οθονη πλαστικο που δεν σπαει ευκολα η φαινεται το ιδιο μια ζημια και gorilla 3

Πιο λιγο προσεγμενο UI με τρομερα κολπακια οχι ιδιετερα χρισημα αλλα πολυ εντυπωσιακα

Για μενα διαλεγεις μεταξυ ηχου η 0,3 ιντσες για πλαστικο και οχι τοσο εμφανης ζημιες η αλουμηνιο που η χαραξια φαινεται απο μακρια

icecube

το htc one , θα καθυστερησει αρκετα , καθως χρησιμοποιουσε στα μικροφονα του,πατενταρισμενη τεχνολογια της nokia απο το 2007, (haac), εφαρμοσμενη στο nokia 808 (nokia rich recording), καθως και στο nokia 920 (βασικα σε ολα τα νεα wp εκτος του 520), και επομενως η htc, ειναι αναγκασμενη απο τη μια να αποζημιωσει την nokia, και απο την αλλη να επανασχεδιασει το συγκεκριμενο εξαρτημα και να ξαναδωσει το κινητο στη γραμμη παραγωγης…. δειτε εδω :
https://nokiagadgets.com/2013/04/22/nokia-granted-an-injunction-against-htc-using-nokias-haac-tech-on-htc-one/
https://www.gsmarena.com/nokia_granted_injunction_against_htc_one_in_netherlands-news-5901.php

Χαρης

Λοιπον ειμαι κατοχος s2 και s3…Ημουν αναμεσα σε s4 και htc one..Για μενα που ειμαι κατοχος s3 λιγο ακυρο να παω σε s4 για το λογο οτι βλεπω ενα s3s με περισσοτερα ppi μεγαλυτερη οθονη..fail μεγαλο που δν εχει ραδιοφωνο ο ηχος του τραγικος..Ειμαι υπερ του πλαστικου γτ σε περιπτωση πτωσης το πολυ πολυ να βγει να γρατζουνιστει και να αγορασω αλλο με 5 ευρω..Η εμφανιση ειναι κατι υποκειμενικο και εκει πιστευω οτι κερδιζει το thc..Στα του htc τωρα..Με χαλαει που ειναι unibody για μενα μεγαλο fail να μην μπορεις μονος σου να αλλαξεις μπαταρια και να εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις μια micro sd..Νομιζα οτι τα ultrapixel θα δινανε κατι παραπανω στο htc αλλα οπως ειδαμε οι ανθρωποι της htc τρεχουν και βγαζουν update για να σωσουν καταστασεις..Επισης απο οτι διαβαζω εδω μεσα σε θεμα service απο κατι παιδια εχουν τα μαυρα τους τα χαλια..Πιστευω οτι την καλυτερη οθονη αυτη τη στιγμη την εχει to s4 με την oled..Με λιγα λογια εχω παρει την αποφαση μου δε παιρνω κανενα απο τα 2 και περιμενω μπας και βγει τιποτα αλλο..Και τα 2 ειναι υπεροχα smartphones αλλα και παρα πολυ ακριβα!!Α και να μη ξεχασω οχι και 739 ευρω για ενα… Συνέχεια »

Versavel

Είμαι οπαδός της HTC όμως προσωπικά με ενόχλησε πολύ το ‘χάσιμο’ της οθόνης για να βολευτούν τα πλήκτρα αφής…
Στην ουσία λοιπόν η οθόνη πέφτει κατά 0,2 ίντσες και γίνεται 4,5” περίπου.
Θα δω καλύτερα το HTC Butterfly αν τελικά έρθει και Ελλάδα, αλλά σίγουρα όχι με τιμή πάνω από 400 ευρώ.

TIP 23

ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ SAMSUNG GALAXY 1,HTC DESIRE HD.HTC ONEX,SGS3.
TA ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ HTC ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΖΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΟ SERVICE(8 EΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ). ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ(ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ SAMSUNG).
AΛΛΑ…ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ,ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ S3 ME S4 ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.

Salonigi

Να πω και γω μια γνώμη ρε παιδιά. Πριν δυο χρόνια πήρα το htc Sensation . Την ίδια εποχή κυκλοφόρησε το S2. Και τότε σκεφτόμουν ποιο από τα δυο να πάρω. Μετα από δυο χρόνια κατάλαβα το λάθος μου, κανένας δεν θυμάται το Sensation , όλοι όμως μιλάνε ακομα για το S2. Παιδιά η samsung κατάφερε κατι που δεν έπιασε η htc, έκανε όνομα με τα galaxy. Το One μετα το καλοκαίρι δεν θα το θυμάται κανεις, για το S4 όμως θα μιλάμε για καιρό. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε. Η samsung έχει κάνει πολλές συσκευές , αλλά δεν άκουσα κάποιον που έχει μια να μην ειναι ευχαριστημένος. Σήμερα μου ήρθε το S4 (μένω Γερμανία), και ένα έχω να πω , ειναι απίστευτη συσκευή!!!

Ηλίας

Και εγώ έχω παραγγείλει το S4 και το περιμένω αλλά επειδή το προτίμησα αυτό έναντι κάποιου άλλου δεν θα κρίνω γιατί ο άλλος προτίμησε μία άλλη συσκευή. Εντάξει είναι πλαστικό αλλά για δείτε γύρω σας πόσα αντικείμενα είναι από πλαστικό. Και στα αυτοκίνητα στο ταμπλό πλαστικά χρησιμοποιούν, δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρεται. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πάρτε όποιο σας αρέσει και αφήστε τους άλλους να πάρουν ότι θέλουν. Άλλωστε για τον εαυτό σας δεν το παίρνετε, ή μήπως όχι; Φιλικά πάντα.

παναγιώτης

Γιατί μόνο 4MP; ξέρω ότι τα mp δεν κάνουν τπτ από μόνα τους, αλλά όπως και να χει σε ίδια, αν όχι καλύτερη μοίρα υλικού των υπόλοιπων, νομίζω ότι υστερεί.

MANOS

@παναγιώτης υστερεί και μάλιστα πολύ.
Μπορείς να δεις την χαοτική διαφορα στην ποιότητα της φωτογραφικής των δυο εδώ:
https://img705.imageshack.us/img705/3857/nozoom30413306.jpg
https://img545.imageshack.us/img545/487/nozoom30413258.jpg
https://img706.imageshack.us/img706/6475/lesszoom30413302.jpg

-Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από χρηστη του Myphone (Νικος Galanakop) ο οποιος έχει και τις δυο συσκευές.
-στο One έχουν γίνει όλα τα update.

Νιο

Λοιπον Μανο μ’ αρεσουν οι φωτο δεξια κ δεν μπορουσα να δω σε ποιο κινητο ανηκουν..! Εχουν μεγαλυτερη ευκρινια καλυτερη αναλυση και στο εντονο φως (πολυ ηλιο) εχει κ σκουρο φιλτρο. Φανταζομαι HTC…….

MANOS

Nio αυτές που το όνομα τους (πάνω) ξεκινούν με IMAG είναι του ONE, για να σε διευκολύνω αυτές με την κατά πολύ χειρότερη ανάλυση-ευκρινια.
Η πρώτη-τρίτη δεξιά και η δεύτερη αριστερά είναι του S4.

ManosK

Καλημερα, καποτε ημουν φανατικος HTCακιας. Τα προβληματα ομως ειναι τα εξης… Το Service, κακιστο, εχω ταλαιπωρηθει αφανταστα με την προχειροτητα που με εχουν αντιμετωπισει. Το software, καλο το sense δε λεω αλλά σε 8 μηνες απο τωρα θα ανακοινωθει μια νεα ναυαρχιδα και ταυτοχρονα θα ανακοινωθει στο κοινο μεσω forums η blogs ότι το καινούριο sense δεν θα γινει update στα προηγουμενα μοντελα ουτε θα παρουν τις νεες versions του android. Ελεος πια!…
Εχω ενα Note2 και ηδη εχω λαβει 5-6 Over The Air updates τα οποια τα 2 ειναι version upgrades απο 4.1.1 -> 4.1.2 και επισης ανακοινωσαν οτι θα ειναι απο τα μοντελα που θα πανε σε android5. Ασε που (προσωπικh αποψη θεωρω επειδη εχω συγκρινει τους 2 launchers οτι
το touchwiz > sense μακραν…

Νιο

Δεν το περιμενα να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα Μανο…!!! κριμα παντως για το HTC…..

James

Το αγόρασα. Μια και πέθανε το Ideos που είχα, μόλις πριν από 3 μέρες, σκέφτηκα αρχικά να αγοράσω ένα Note 2 που κόστιζε γύρω στα 450 από σκρουτζομάγαζο, έναντι των +€250 από επίσημα μαγαζιά. Βλέποντας το S4 όμως και παίζοντας μαζί του το βρήκα αρκετά συμπαθητικό οπότε και το αγόρασα. Μια και η διαφορά είναι γύρω στα €80 από σκρουτζοshop έναντι της επίσημης αντιπροσωπείας, αποφάσισα να πληρώσω τη διαφορά, μια και είναι πιο εύκολο να απαιτήσω αντικατάσταση ή έστω γρηγορότερη αλλαγή με το Πλαίσιο, από το να περιμένω κάνα μήνα να πάει και να γυρίσει από UK σε περίπτωση βλάβης. … και όπως φαίνεται μάλλον θα μου χρειαστεί σύντομα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα απ’ όλα είναι απίστευτο το πόσο πολύ υπερθερμαίνεται ακόμα και με τυπική χρήση, όπως web browsing. Δεν είναι καυτό σε βαθμό να μη μπορείς να βάλεις το χέρι σου, αλλά σίγουρα δεν θα το αποκαλούσα χλιαρό, κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι πόσο πραγματικά μπορεί να ζεσταίνονται τα ηλεκτρονικά του. Είναι overclocked ο επεξεργαστής από τη μαμά του; Δεν το ξέρω. Είναι προβληματική η συσκευή μου; Απ’ ότι διάβασα στο Internet, είναι πρόβλημα που έχουν αρκετοί χρήστες. Περιμένω να παρουσιάσει πρόβλημα λόγω της… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.