HTC Ocean: Διέρρευσε κατά λάθος το concept για νέο smartphone [video]

Την Τρίτη η HTC ανακοίνωσε επίσημα τα νέα smartphones μεσαίας κατηγορίας με προσεγμένα χαρακτηριστικά, HTC Desire 10 Pro και HTC Desire Lifestyle, όμως κάποιος μηχανικός της δημοσίευσε κατά λάθος και ένα video με ένα concept για το “HTC Ocean”.

Το video προφανώς προοριζόταν για εσωτερική κατανάλωση, αλλά ο @evleaks το πήρε, το ανέβασε πριν αφαιρεθεί από την HTC, όπως και έγινε.

Αυτό που βλέπουμε είναι ένα νέο smartphone χωρίς φυσικά κουμπιά, χρησιμοποιεί αισθητήρες αφής μαζί με τις άκρες του κινητού για την εισαγωγή διάφορων gestures που στη συνέχεια μετατρέπονται σε λειτουργίες όπως η αλλαγή της έντασης του ήχου, η πρόσβαση σε Google voice search, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάμερα.

Η τεχνολογία αυτή του HTC Ocean αποκαλείται “Sense Touch”, κάτι που είναι αναμενόμενο μιας και το Android skin του κατασκευαστή ονομάζεται “HTC Sense”.

Όσο για το smartphone, βλέπουμε ότι στην πλάτη έχει τοποθετηθεί διπλή κάμερα, κάτι που δεν μας κάνει εντύπωση, μιας και αναμένεται να γίνει το επόμενο trend και η HTC μας έχει δείξει και στο παρελθόν διπλή κάμερα.

Προς το παρόν το HTC Ocean είναι απλά ένα concept, δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει, αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον το Sense Touch με touch-sensitive frame.

htc ocean, HTC Ocean: Διέρρευσε κατά λάθος το concept για νέο smartphone [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giotoball

Αυτά τα “leaks” μόνο καταλάθος δεν γίνονται… Θέλουν να πιάσουν τους παλμούς της αγοράς και να δουν ανταπόκριση.. γνωστή τακτική.

bezilys

Ναι “καταλαθος” χαχαχαχαχαχαχα

noceo

Το sense touch θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερο,μοναδικό χαρακτηριστικό για την επόμενη ναυαρχίδα της. Και σίγουρα η HTC έχει ανάγκη κάτι τέτοιο για να ακουστεί ξανά και να δικαιολογεί τις υψηλές τιμές που θέλει να χρεώνει, καθώς τόσο το μεταλλικό unibody, όσο και ο προσεγμένος ήχος προσφέρονται ήδη από αρκετούς ανταγωνιστές. Ωστόσο, δεν ξέρω πόσο ένα τέτοιο χαρακτηριστικό συμβαδίζει με την επιλογή της να ελαφρύνει το sense ui προς την κατεύθυνση του stock android…

Ekimolaos

Τα έχει παρατήσει τα front facing stereo speakers για τα καλά η HTC, ε;

giorgosgek

Πατωσε εντελως η htc, αλλα κατι μου αρεσει σε αυτο το “leak” , ελπιζω σε κατι ωραιο και προσιτο , δεν μου αρεσει να χανονται εταιρειες που καποτε ηταν τοπ , ειδικα οταν παραδεχονται τα λαθη , προχωρανε και επανορθωνουν!

Αργύρης

Μετά το Htc One που έβγαλε το 2013 άρχισε η πτώση.Ειχα το μίνι και ήταν κινηταρα,πολύ μπροστά για την εποχή του τότε.Μπροσυινα ηχεία με στερεοφωνικό ήχο, μεταλλική κατασκευή,led ειδοποιήσεων,οθοναρα 4.5″ 1280×720 342ppi παρακαλώ με τέλεια ευκρίνεια και χρωματική απόκριση.Πολυ καλή κάμερα ειδικά η σελφι του θέριζε και γενικά το καλύτερο μίνι που είχε κυκλοφορήσει τότε.Ακομα το έχω έχει χάσει την απόδοση του βέβαια αφού ήταν μόλις 2 πύρινο με 1gb ram αλλά πραγματικά έκανε παρά πολύ καλή διαχείρηση και κράταγε μέχρι 8-9 εφαρμογές ανοιχτές.

ge0kas

Κι εγώ one m8 και τώρα έχω το oneplus 3.
Μου έχει λείψει το m8, πολύ χρήσιμες οι υπέρυθρες, τέλειος ήχος, μπροστινά ηχεία, καλή κάμερα, τρομερή οθόνη, γερή κατασκευή, πανέμορφο UI. Σε σημείο που σκέφτομαι να το ξανά αγοράσω.

Manuelo

Δηλαδη θηκη ποτε σε αυτο το κινητο??? Μμμμμμ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.