HTC One 2, Αποκαλύψεις για τα specs και ονομασία… έκπληξη

Πριν λίγες μέρες ο γνωστός χρήστης για τις διαρροές μέσω του Twitter, @evleaks, αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για τις προδιαγραφές του HTC M8, γνωστό και ως HTC One 2 ή HTC One Two. Τώρα, μαθαίνουμε από ένα XDA developer περισσότερα πράγματα για τα specs αλλά και για την ονομασία του HTC M8, που σύμφωνα με τις πληροφορίες του, θα είναι… HTC One+.

Αν αληθεύει η ονομασία, τότε αυτό μας παραπέμπει στο HTC One X+. Επομένως δεν θα έχουμε να κάνουμε με μία πολύ διαφορετική συσκευή, η οποία σύμφωνα με τον developer θα είναι εφοδιασμένη με Android 4.4 KitKat και HTC Sense 6.0 UI. Όσο αφορά στις προδιαγραφές θα διαθέτει 5.0 ιντσών οθόνη (κάποιοι λένε 4.9 ιντσών) ανάλυσης 1080 x 1920 pixels που θα προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και θα βασίζεται στο Snapdragon 805 SoC της Qualcomm, ενώ η UltraPixel κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα 6.0 Megapixels ή 8.0 Megapixels.

Θα διαθέτει 2GB RAM, 2900mAh μπαταρία ενώ η εμπρόσθια κάμερα θα έχει αισθητήρα 2.1 Megapixels. Επιπλέον, θα προσφέρεται υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου.

HTC One 2, HTC One 2, Αποκαλύψεις για τα specs και ονομασία… έκπληξη

Σημείωση: Στην φωτογραφία βλέπετε ένα εντυπωσιακό concept, και μάλιστα για Windows Phone της HTC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos one x

Αμα αυτό το one+ έχει τον 805, το flagship τους τι θα έχει?

Prototype

@giorgos αυτή υποτίθεται ότι θα είναι η flagship τους! Άρχισαν τα όργανα με τις διαρροές!

Yiannis H.

Windows? :/

Dimitris F.

Η φωτογραφία μας δείχνει ένα Htc one με wp!

giorgos one x

@prototype θα έχει παρομια πορεία με one x+ δηλαδή flagship για 3-4 μηνες.Δεν θα είναι αυτό το flagship τους για το 14 θα βγάλουν και άλλο για να αντιμετωπίσει το S5

Johnny

Αν αληθεύουν οι παραπάνω φήμες μιλάμε για δυναμικό ξεκίνημα του 2014 από την Htc.
Ειδικά αν επιβεβαίωθει ο snapdragon 805 θα είναι πολλοί αυτοί που θα τρέξουν να το αγοράσουν

Prototype

@giorgos θέλω να πιστεύω ότι από πέρσι με το οne θα κάνουν το ίδιο με μια αναβάθμιση του one+ ώστε να μπουν σε μια σειρά.. Για να αποφύγουν το κάθε τρεις και λίγο συσκευή όπως έκανε η Samsung πέρσι με τα s4 που δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια.. Θα δούμε. πάντως αν είναι έτσι η μπαταρία αναβαθμίστηκε θετικά απο τα 2300 όσο αφορά την κάμερα αν δεν αλλάξει φακό από 13και πάνω δε θα έχει τύχη
..Θα δούμε έχουμε δρόμο ακόμα να τα λέμε!

TechviewGr

Γιατί δεν το βγάζουν με την ονομασία HTC Two??? μου ακούγεται πολύ πιο λογικό…..
Και καλή χρονιά!!

apostolos

Αντε να βγάλει κάτι καλό η htc με νορμαλ bazel μπας και αλλάξουμε από samsung. Η sd βοηθάει

jon

Παιδια μας προετοιμαζει για δευτερη συσκευη στο καλοκαιρι με 2k οθονη, octa η 64μπιτο κ τα ρεστα γενικως ωστε να αντιμετωπισει s5 g3 z2 iPhone 6.Δε θα κατσει ενα ολοκληρο χρονο ετσι οπως ειπε κ ο γιωργος πιο πανω.

Γιώργος

Πραγματικά απορώ. Είναι δυνατόν να μπήκαμε στο 2014 και να βλέπουμε κινητά με οθόνες 5 ίντσες και άνω με μπαταρία κάνω από 3000mAh;

Stylianos

Αν δεν βγαλει ενα κινητο αντιστοιχο σε δυνατοτητες του HD2,νομιζω οτι εχει φυγει πλεον απο τον ανταγωνισμο… κ να αφησει τα κλειδωματα στην ακρη,γιατι ειναι ενας λογος που εχασε πολλους χρηστες!Να βαλει μια σοβαρη μπαταρια,περιπου 3000,μια οθονη μεχρι 5 ιντσες…το εχουν παρακανει ολες οι εταιρειες…,μια καμερα με καλο φακο κ γρηγορο κλειστρο(τα megapixel ειναι για αφισες,οχι για φωτογραφιες),μια sd k 2 gb ram ενα ωραιο πλαισιο με αλουμινιο,μικρα bezel,μια ανταγωνιστικη σχετικα τιμη(550-650) κ θα παει μια χαρα…αν συνεχισει οπως εκανε με το ONE X θα παει στον πατο!

Prototype

@apostolos πολύ σωστός η sd ξανά μπαίνει στο χορό στο one πέρσι δεν υπήρχε! Λες να αλλάξουν γνώμη φέτος! Για εμένα είναι θετική εξέλιξη αυτή την θεωρώ απαραίτητη την αποσπόμενη μνήμη στα κινητά του σήμερα. Πρέπει να έχεις εναλλακτική για να αποθηκεύσεις η να στείλεις κάτι με όσο πιο πολλούς τρόπους μπορείς. να μη σε δεσμεύει.

μιχαλης

Γιατι να βγαλει και αλλη συσκευή ? Δηλαδη θα βγαλει μια σε κανένα 2 μήνες θα το έχει βάλει 800€ και μετά απο 3-4 μήνες θα βγαλει και αλλη ? Το one πως το κράτησε έναν χρόνο ? Πάντως αν γινει αυτο θα είναι μεγάλη κοροϊδία απεναντι στους πελάτες της

giorgos one x

Εμένα μου φενεται καλή αρχή αυτό το κινητό αμα βγει με καλη Τίμη μπορεί να κάνει πωλησεις και αργότερα αφού βγουν S5,G3 λογικά θα βγει καιβτο κύριο flagship της.
Και οπώς είπε ο@stylianos καλυτερα να σταματήσουν τα κλειδώματα γιατί δεν είναι ωραίο να μας βγαίνει η Παναγια στο cmd κάθε φόρα που βάζουμε ROM.

Prototype

@μιχαλης αυτό λέω και πιο πάνω πιστεύω να μπει σε μια σειρά όπως πέρσι με μια ναυαρχίδα γιατί με καινούργια συσκευή κάθε τρεις μήνες ο καταναλωτής που την τίμησε δεν αισθάνεται και πολύ καλά . άσε που πιστεύω ότι αυτό το παραλήρημα που είχε πριν το one X θυμάστε sensation X xl κτλ σε συνδυασμό με κάθε μοντέλο που δεν είχε τς αναμενόμενες πωλήσεις το παραταγε στη μοίρα του ούτε υποστήριξη ούτε αναβάθμιση τίποτα πάμε στο επόμενο….. είναι μια από τις αιτίες που την έφτασε σε αυτή την θέση να προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Αποστόλης Ρόδος

Ακούγονται ωραία όλα αυτά αλλά για να δούμε… συνεχίζει να με προβληματίζει η κάμερα… 😉 … Εύχομαι να είναι ιδιαίτερα καλή.
Αν καταφέρει τώρα να μείνει στις ίδιες διαστάσεις ή συσκευή με απόρριψη των μπεζελς θα τα σπάει η συσκευή. Τα έχει πάντως τα περιθώρια για αυτό.

ironmanmark40

τελικα πλακα εχουμε…., βρε, κινητα αγοραζετε ή επεξεργαστες;

Grhgorhs

εγω βλεπω στο κατω μερος του κινητου στο μεσαιο πληκτρο(αφης) το εικονιδιο των windows !!! τι λετε ?

μιχαλης

Να διαβαζεις καλύτερα λέω εγώ

Beowolf

Συνεχιζω απ το σχολιο του ironmanmark40

Ηθελα(ειλικρινα), να ηξερα ποιοί και πόσοι απ αυτούς που γραφουν-γραφουν…και γραφουν, εχουν στην κατοχη τους το ONE.

Γιατί αν το εχεις, 2 τινά μπορει να συμβαινουν.

Α) Να εισαι σουπερΥπερΤριςΚαρά ευχαριστημενος και απλά να περιμενεις 2-3 χρονια ωστε να ανεβει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο πηχυς. Αντε να ηθελες μια ανταξια της υπολοιπης συσκευης φωτογραφικη. Οσο δεν συμβαινει κατι τετοιο, σταματας ν ασχολεισαι με τα smartphones και πας για ψαρεμα.

Β) Να εχουν λεφτα για πεταμα. (…ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΟΜΩΣ)

Grhgorhs

@μιχαλης αραξε ρε φιλε ελεος …

zois

@beowolf φιλε εγω εχω το htc one και πραγματικα είμαι πολύ ικανοποιημένος με το κινητο σε ολους τους τομής .Μπορει η καμερα να μην είναι πολλα mp αλλα όμως και με αυτό που εχει κανει μια χαρα δουλεια για έναν μεσο χρήστη .

zois

ουτε είμαι fan της htc ουτε όμως εχω λεφτα για πεταμα όπως λες.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ.Σου αρεσει το κινητο πας και το περνεις όμως μην προσπαθεις να πεισεις τους αλλους ότι το htc one είναι ένα αθλιο κινητο.ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΌΜΩΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ…

Prototype

Βρε παιδιά μη σκοτωθούμε κουβέντα κάνουμε εγώ από μικρό παιδί ανά 5 μήνες αλλάζω κινητό έτσι θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι το one πέρσι ήταν από τς καλύτερες υλοποίησης που έχει κάνει η HTC εδώ και χρόνια.. όμως Όχι ότι δεν μπορούσε η δε μπορεί να γίνει καλύτερο αλλά τα λεφτά του τα αξίζει σαν συσκευή.έχει όπως όλες οι συσκευές αχίλλειο πτέρνα(κάμερα) αλλά κάθε αγοραστής έχει τις δικές του ανάγκες και μπορεί να μη τον καίει και τόσο αυτό… Όπως εγώ.. Αλλά όταν πληρώνεις δε παύει να θες ολοκληρωμένη πρόταση να έχεις στην τσέπη σου. Πείτε αλήθεια αν είχε μια 13αρα η 16αρα κάμερα επάνω πολύ από εσάς δε θα κοιταζατε για άλλη συσκευή φέτος μπορεί και του χρόνου. Δε θα κάναμε και αυτή την ωραία κουβέντα όμως!

Φίλιππος

@Prototype, όντως η αχίλλειος πτέρνα του κινητού είναι η πολυδιαφημισμένη του κάμερα γιατί κατά τ’άλλα το κινητό ήταν ότι καλύτερο είχα πιάσει στα χέρια μου πέρυσι…Τουλάχιστον μέχρι το G2!!! Αλλά αν το καινούργιο έχει μια 8άρα ultrapixel, πίστεψέ με θα “πατήσει” άνετα τις 13άρες και 16άρες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά!

Beowolf

Eπαυξάνω @Φίλιππος. @zois, δεν προσέβαλα κανέναν – την εμφάνιση “ληγμενων” μέμφομαι. Οντως το υπαρχον one, MONO στην καμερα υστερει.Aν πχ. ειχε την καμερα ενος Lumia, κανενας λόγος για ουδεμία βελτιωση θα υπηρχε- για τα επομενα 1-2 χρονια, τουλαχιστον. Ισα ισα που θα μπορουσε να ριξει και την τιμη του, λογω τιράζ (αλλά αυτο μαλλον δεν αρεσει στην htc) Tα πραγματα ειναι απλα, και δεν χρειαζεται να εισαι Αϊνσταιν. Γιατι χρειαζεται ενδεχομενως, 3gb ram?…γιατί θελει 8πυρηνο επεξεργαστη?..γιατί θελει 2mhz ταχυτητα? Κολλάει πουθενα, ή εστω υπαρχει “υποψια” κολληματος, με τις υπαρχουσες εφαρμογες? Ας βγαλει πρωτα το google play εφαρμογες…που πχ. να ξεκλειδωνουν τις πορτες χωρις κλειδια, ας βγαλει εφαρμογη που η καμερα να βλεπει 360μοιρες και να δουλευει ως συναγερμος,…ή η οθονη πχ. να προβαλεται με παρομοια ευκρινια σε τοιχο με διαστασεις 30 ή 40 ιντζες…κλπ, κλπ και μετα ας αναζητησουμε βελτιωμενα hardware, που να υποστηριζουν τετοιες δυνατοτητες/εφαρμογες. Για να τρεξω….το fb, (που οι μισες “σφυριχτρες” της αγορας των 100 ευρω κρασαρουν),…το υπαρχον ONE, το διαχειριζεται οπως,…ο Μπρους Λη τα νουντσάκο. Θελουμε λοιπον το αυτοκινητο μας να βγαζει τελική 780χαω,….άσχετα που στον πλανητη δεν υπαρχει τέτοιος δρόμος, ουτε μεσα σε πιστες F1. Τα χαρακτηριστικα ενός smartphone περιοριζονται απο: 1)Το μεγεθος της παλάμης… Συνέχεια »

Johnkm

Καλησπέρα. Ήμουν κάτοχος s4 το σούταρα. Ενδιαφέρομαι για το htc ΟΝΕ. Θέλω αν μπορει κανεις να με βοηθήσει. Να πάρω αυτό που υπάρχει τώρα η να περιμένω το καινούργιο και αν γνωρίζει κανεις περίπου ποτε θα ειναι διαθέσιμο στην αγορά; Ευχαριστω

Prototype

@Φιλιππος σε αυτούς που ξέρουν μπορεί.. σε αυτούς που δεν ξέρουν θα κοιτάξουν το 8 μόνο και αυτό θα τους μείνει. .. Και εκεί θα τελειώσει. όλος ο κόσμος έκανε παράπονα πέρσι μόνο για την κάμερα. . όταν η Samsung ετοιμάζει να βάλει φακούς 16 και η Sony έχει 20 για Nokia δε μπαίνω καν στο θέμα φακού σε κινητά.. Σχολείο από παλιά .

Beowolf

@Johnkm

Δεν ξερω γιατί σουταρες το s4 ?,..λενε οτι ειναι καλό. Προσωπικη αποψη δεν εχω, αλλά ρωταω μηπως και δεν σου κανει ουτε το οne (…αραγε ποιό θα σου κανει τότε?)

Αν θες ενα smart που θα σε βγαλει χαλαρα μεχρι τελος 2015, απο αποψη λειτουργιων κι εφαρμογων, παρτο με κλειστα ματια. Με τιμη κατω των 500, θα εχεις εναν φορητο υπολογιστη(και οχι μονο) τσεπης, που τι θα πει λαγκ ή κρασαρισμα, ή καθυστερηση…θα ξεχασεις τι σημαινουν.

Aν παλι κυνηγας το τελευταιο ονομαστικα μοντελο,…μην περιμενεις ουτε για το one+….γιατι σε 6 μηνες θα βγει το one++…κ.ο.κ

Αντιπροσωπεια/after sales servisce htc, λιαν επιεικώς απαραδεκτη,..αλλά μαλλον εκει εισαι συνηθισμενος κι απο Samsung. 🙂

(κατοχος οne απο Ιουλιο ’13)

τασος

ειναι windows phone 8

Johnkm

Beowolf σε ευχαριστω παρά πολύ. Αυτό που με φοβίζει ειναι η κάμερα για να πω την αλήθεια. Αν είσαι ευχαριστημένος και απο την κάμερα πάω και το παίρνω αμέσως..

zois

@beowolf +1 ..κοιτα φιλε johnkm το one σαν κινητο είναι καλο και τωρα με 500 ευρω πρπ είναι ακομα καλυτερο.Η εικονες που τραβαει το htc one στην οθονη τον 4.7 είναι αρκετα καλες για έναν απλο χρηστη. 🙂

Beowolf

@Johnkm

Δεν ξερω ποιά βαρυτητα δινεις στην καμερα, οπως επισης “αν ικανοποιει εμενα” ειναι σχετικό, διοτι μπορει να μην ικανοποιει εσενα.

Προσωπικά φωτο που με ενδιαφερουν τις τραβαω με Nikon D90,…ή καμμια φορα και με μια αξιοπρεπη κομπακτ Samsung wb750. Με το one θα τραβηξω αυτην που θα βγει “αναπαντεχα”,…διοτι ως γνωστον,…η καλυτερη καμερα στον κοσμο – ειναι αυτη που εχεις πανω σου.

Οποιο, μα όποιο smart κι αν παρεις, θα εχει καποια αχίλλειο φτερνα. Το θεμα ειναι να μην την εχει σε σημειο που ΕΣΥ δινεις βαρυτητα, ή τουλάχιστον να μην ειναι “τραγική”. Και όχι, τραγικη δεν ειναι η καμερα του One, απλα <>, απ το υπολοιπο σετ. Σαφως θα μπορουσε να ηταν πολυ καλυτερη.

Για τα υπολοιπα που ισως ακους,…μπαταρια, δεν παιρνει εξτρα sd, κλπ….απλως γελαω.

O,τι πληροφορια επιπλεον χρειαστεις, στην διαθεση σου.

Prototype

@Beowolf γιατί είναι κακό να αλλάζω κινητό αφού έχω τα χρήματα κάθε οπότε θέλω ώστε να σου κάθεται άσχημα σε σημείο να το σχολιάσεις η δε μου επιτρέπει να εκφράσω την γνώμη μου σαν συσκευή που πέρασε από τα χέρια μου note oφενς φυσικά και πάντα φιλικά.

Beowolf

@Prototype

Tιποτα δεν ειναι κακο – αν δεν ενοχλεις. Το θεμα -κατα την γνωμη μου ομως- ειναι οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ ειναι θεμα διαχείρισης πόρων. Και τα λεφτα μπορει να τα εχεις, αλλά κι αυτα δεν ειναι απειρα, όσα κι αν εχεις, αλλιως δεν θα κοιταζες τον σκρουτζ πριν πας ν αγορασεις,…επισης δεν θα εσβηνες τις λαμπες στο σπιτι την ημερα,..και παει λεγοντας.
Ακομα και φωτογραφιες που πλεον ειναι digital δεν χρειαζεται να πατας το κουμπι,..σαν να βγαζεις βιντεο. H Διαχειρηση ειναι σταση ζωης κι οχι στιγμιοτυπο.

καπου ειδα κι ενα ωραιο σατυρικο βιντεακι του techblog με τον τυπο που ειχε…4 τεμαχια ps4.

Αν υποθεσω οτι τα λεφτα που εχει καποιος ειναι προιον εργασιας (και οχι απο jocker),…του αρεσει να δουλευει (γραψε:Ξυπναει πρωι, πλενεται, ντυνεται, αγχωνεται, κλπ, κλπ),…για να τα “σκορπαει, ανευ λογου”…επειδη τα εχει? Συγνωμη, αλλά εμενα δεν μ αρεσει.

Πολυ προχειρη προσεγγιση, γιατι νομιζω φλερταρουμε με το off-topic. 😉

Prototype

@Beowolf εργασίας είναι όλα τα λεφτά.. Έχεις δίκιο το σταματάμε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC One M8, Διαθέσιμο σε κόκκινο χρώμα από την Verizon

Σύμφωνα με νέο tweet του @evleaks, το HTC One (M8) πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα επιπλεόν χρώμα αποκλειστικά από την Verizon, με όνομα “Glamour Red” . Η συσκευή μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμη σε τρείς χρωματικές αποχρώσεις: gunmetal grey, glacial silver και amber gold.

Software Android 4.4 KitKat Android Jelly bean Google

Android KitKat, Ανεβάζει το ποσοστό του στο 5.3%

Σύμφωνα με αναφορά της Google, το 5.3% των χρηστών Android έχει πλέον εγκατεστημένο το Android KitKat στην συσκευή του. Το ποσοστό ίσως δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αξίζει όμως να σημειωθεί ότι διπλασιάστηκε σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, όπου βρισκόταν στο 2.5%.

Smartphones HTC HTC One 2 HTC One M8

HTC, Ετοιμάζει Windows Phone που θα μοιάζει με το HTC One M8;

Μπορεί μέχρι στιγμής η HTC να μας έχει συνηθίσει στα Android smartphones, όμως αυτό δεν αποκλείει τα σχέδια για την κατασκευή ενός νέου Windows Phone. Τον προηγούμενο μήνα, ο πρόεδρος της HTC Αμερικής επιβεβαίωσε το γενονός ότι η εταιρία σχεδιάζει την ανάπτυξη μίας νέας WP συσκευής, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε αυτή θα είναι […]

Smartphones Android Android Smartphones HTC

Μάθε τι νέο φέρνει το νέο HTC One (M8) μέσα από ένα βίντεο

Το νέο HTC One (M8) είναι εδώ και έχει κατασκευή unibody με αλουμίνιο κατά 90%. Μέσα από το ολιγόλεπτο βίντεο που ακολουθεί, μπορείς να ανακαλύψεις απλά και κατανοητά τι νέο φέρνει όπως η κάμερα DuoCamera και το νέο HTCSense 6.0 user interface. Το νέο One θα ξεκινήσει να διατίθετε από σήμερα σε κάποιες πρώτες χώρες. […]