HTC: Το One A9 της έδωσε τα υψηλότερα μηνιαία έσοδα τον Νοέμβριο

Η HTC, που είναι γνωστό το πόσο ζορίζεται με τις πωλήσεις των smartphones της, τον μήνα Νοέμβριο είδε τα έσοδά της να καταγράφουν ρεκόρ εξαμήνου με 314.32 εκατ. δολάρια, ενώ σε σύγκριση με τον Οκτώβριο σημείωσε αύξηση 15%. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων ήταν το νέο HTC One A9.

Τα καλά νέα για την HTC είναι πως κατάφερε να λανσάρει μια συσκευή που μπόρεσε να ανεβάσει τις πωλήσεις. Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε περίοδο γιορτών και ότι το HTC One A9 θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές, αναμένουμε να συνεχιστεί η άνοδος των πωλήσεων. Όμως, το αρνητικό είναι ότι τα έσοδα του Νοεμβρίου είναι 40% κάτω σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Το HTC One A9 ανακοινώθηκε επίσημα τον Οκτώβριο και σχολιάστηκε αρκετά για το design του που θυμίζει τα iPhone 6. Έρχεται με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p AMOLED, μνήμη RAM 2/3GB RAM και χωρητικότητα 16/32GB, επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD. Ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, μπαταρία 2150mAh, κάμερα 13 Μegapixel, δεύτερη κάμερα 4 Μegapixel UltraPixel και προ-εγκατεστημένο Android 6.0 Marshmallow μαζί με Sense UI.

Διαβάστε επίσης: HTC One A9: Αναβαθμίζεται σε Android 6.0.1 Marshmallow
htc one a9 sales, HTC: Το One A9 της έδωσε τα υψηλότερα μηνιαία έσοδα τον Νοέμβριο

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρης

φαντασου τι χαλια εχει σαν εταιρια πλεον που το κινητο που πουλαει περισσοτερο ειναι αυτο που μοιαζει με κινεζικη κακοαπομιμιμηση iphone με μοναδικη εξαιρεση την τιμη. ειναι δυνατον τοσο μα τοσο μεγαλα bezels το 2016 ? εμπρος προς τα πισω λοιπον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.