HTC One A9: Όλα τα updates 15 μέρες μετά τα Nexus

Η HTC λανσάρει το HTC One A9 σε μια δύσκολη περίοδο για την ίδια, δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα είναι η “hero” συσκευή που θα τη σώσει, αλλά σίγουρα έχει ποντάρει πολλά πάνω στο Α9. Η HTC άλλαξε το design και θέλει να κάνει μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς. Το ίδιο ισχύει και για τα software update.

Κατά την διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης του HTC One A9, ο πρόεδρος της HTC US, υπογράμμισε ότι το A9 θα παίρνει κάθε Android update μέσα σε 15 μέρες από την ώρα που η Google αναβαθμίζει τις δικές της Nexus συσκευές. Άρα το Α9 θα λαμβάνει πολύ σύντομα όλα τα bug fixes, νέα features και βελτιώσεις που δίνει η Google.

Αυτό ισχύει για την unlocked έκδοση του HTC One A9, επομένως αν το έχετε αγοράσει από κάποιον πάροχο, θα πρέπει το update να εγκριθεί πρώτα από τον πάροχο.

To HTC One A9 είναι το πρώτο μη-Nexus με Android Marshmallow, οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν από το επίσημο store της HTC στις ΗΠΑ για την unlocked έκδοση με τιμή στα 399.99 δολάρια (32GB). Το Α9 έρχεται με μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5 ιντσών AMOLED 1080, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617, μνήμη RAM 2GB (χωρητικότητα 16GB) ή 3GB (χωρητικότητα 32GB), κάμερα 13 Megapixel (+OIS) και δεύτερη κάμερα 4MP UltraPixel.

Μένει να δούμε τι θα καταφέρει να κάνει η HTC με την συσκευή που η ίδια χαρακτήρισε ως την καλύτερη που έχει λανσάρει εδώ και καιρό.

HTC One A9: Όλα τα updates 15 μέρες μετά τα Nexus, HTC One A9: Όλα τα updates 15 μέρες μετά τα Nexus

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Αν το κάνουν θα φτιαξουν αρκετά το ονοματα τους.Τωρα αυτο με τα updates έχει γίνει αστειο αφού τα δινουν χομπιστες του xda και χωρις να εχουν πάντα τον source code με τους drivers της καθε συσκευής που μονο οι κατασκευαστες έχουν.

Themazerunner

Μια χαρα κινητο ειναι με επαρκη χαρακτηριστικα,παρα πολυ καλη ποιοτητα και φανταζομαι(διοτι δεν εχω παρει htc ποτε)απροβληματιστο Android και μαλιστα το τελευταιο με ολα τα Features.(το λευκο μου αρεσει παρα πολυ).
Οσοι αγαπανε htc και ειχαν,δεν θα εχουν κανενα προβλημα να το παρουν στα 400 και κατι ευρω.
Καθονται και διαβαζουν την καθε ανοησια περι αντιγραφης(αυτοι που την αντεγραψαν πουλανε εκατομμυρια και κανουν εγκεφαλοπλυσιμο με το μαρκετινγκ τους)και αυτης που ηταν δικο της αρχικα design καθεται και ακουει τα εξ’αμαξης που εκανε βελτιωσεις και τα αυτονοητα.
Απο το Mate7 εγω το βλεπω σχεδον το ιδιο με μικροβελτιωσεις.Τι αλλο θελουν οι φιλοι της htc δεν μπορω να καταλαβω;
Με τις κλεψιες και τις δηθεν καινοτομιες αλλοι παινευονται και οταν αλλοι τα υλοποιουνε και δανειζονται μερικα στοιχεια επανω στο original design τους τα ακουνε…
Τελικα μερικοι δεν ξερουν τι θελουν.

giannogeorge

Δεν θέλω να αλλάξω το θέμα της συζήτησης αλλά για όνομα, φτυστό Samsung Galaxy σειρά. Με πίσω μέρος από iPhone /HTC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.