HTC One, Μάθε τι κάνει το BlinkFeed

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ καιρό, το HTC One θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει και Ελλάδα θα πρέπει να το περιμένουμε προς τα τέλη Απριλίου, τότε που αναμένεται και το Samsung Galaxy S 4. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται σε κακή διαχείρηση των προμηθευτών που δίνουν τα εξαρτήματα για την κατασκευή του HTC One.

Παρακολουθήστε το χορταστικό πρώτο hands-on video του HTC One (αν δεν το έχετε κάνει ήδη!) και μάθετε για τις λειτουργίες HTC BlinkFeed και HTC Zoe. Για το BlinkFeed μπορείτε να τσεκάρετε και το παρακάτω επίσημο βίντεο.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One black, HTC One, Μάθε τι κάνει το BlinkFeed

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
skace13

Με δύο λέξεις τίποτα χρήσιμο.

ZJ-HELLAS

Η καθυστερηση των προμηθευτων πιθανοτατα οφειλεται στον μειωμενο αριθμο παραγγελιων.Δυστυχως η htc δεν υποστηριξε οσο επρεπε τους πελατες της την εποχη που ηταν στο ζενιθ της με αποτελεσμα μια μη αναστρεψιμη πτωτικη πορεια.Διαβασα οτι εχει προβληματα με την καμερα και το σασι (ισως γι’αυτο η samsung-και την κατακρινω γι’αυτο-χρησιμοποιει πλαστικο που ειναι φτηνο και «ευκολο» υλικο).

andreas kor

Eμενα το κινητο μου αρεσει παρα πολυ!! Αν ηταν και 5ιντσο θα μου αρεσε ακομα πιο πολυ..
Ειναι κατι ξεχωριστο απο τα αλλα κινητα σε κατασκευη αλλα και σε λογισμικο..! Τωρα οσο αναφορα τα προβληματα που ακουγονται πιστευω θα τα ξεπερασει η Htc γιατι ειναι μεγαλη εταιρεια!! Αντε να ερθει Ελλαδα να το δουμε..(κατοχος SGS3)

Panos7GR

Δηλαδή ένα πιο εξελιγμένο Timescape της Sony που εμφανισιακά μοιάζει με το Metro UI των Windows Phone 8, ε;

ZJ-HELLAS

Συμφωνω απολυτα μαζι σου andreas kor.Περιμενω να δω απο κοντα sgs4 και htc one για να αποφασισω (πρωην κατοχος desire και νυν sgs2).

andreas kor

@ ZJ-HELLAS Και εγω μια απο τα ιδια φιλε!! Περιμενω να τα δω απο κοντα να αποφασισω..!!! Πιστευω οτι θα ειναι απο της πιο δυσκολες επιλογες…Εσυ σε πιο καταληγεις??

ZJ-HELLAS

Το htc one εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,καλυτερο design,ξεχωριστο interface (βαρυ ομως) και καλυτερα ηχεια .Το sgs4 σιγουρα καλυτερη υποστηριξη και παιρνει καρτες microsd.Σημαντικο ρολο στην αποφαση μου θα παιξει η καμερα (αν και τα πρωτα δειγματα photo της καμερας ultrapixel του one δεν με ενθουσιασαν).

Ανδρέας

@andreas kor, @ZJ-HELLAS και εγω μια απο τα ίδια 😀 έχω φάει κόλλημα με την εμφάνιση του ονε! Αλλα δεν μπορείς να προσπερασεις και τόσο εύκολα τα smart features του S4! Δύσκολη απόφαση.. @ZJ-HELLAS η κάμερα του ονε σαν σύνολο ειναι παρα πολυ καλη! Ομως εάν θέλεις να κόψεις ένα μέρος της φωτό εκει νομίζω χάνεις ποιότητα, αν και σε κάποιες συγκρίσεις που είδα δεν τα πήγε και πολυ άσχημα! Πάντως αν δουλέψει η HTC κι αλλο την κάμερα με τα Ultrapixel θα έχουμε φανταστικά αποτελέσματα στο μέλλον!
@Κωστα Βλαχακη εσένα δεν σου το έστειλαν για review? 🙁 Αλλα site στο εξωτερικό το παρέλαβαν εμάς ποτε έρχεται για να δοκιμαστεί απο το μαγικό κοπιδι? ;D

ZJ-HELLAS

@ανδρεας.Εχω δει αρκετα σχετικα video,αλλα περιμενω το συγκριτικο του Βλαχακη οταν ερθουν με το καλο,για να αποφασισω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.