Έρχεται και στην Ευρώπη η Dual SIM έκδοση του HTC One;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως η dual SIM έκδοση του HTC One προοριζόταν μόνο για τις ασιατικές αγορές, ωστόσο σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας hi-tech.mail.ru, η συγκεκριμένα έκδοση θα κυκλοφορήσει και στη Ρωσία, με προοπτική να φτάσει και στα ράφια άλλων χωρών και ευρωπαϊκών. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη και μέχρι στιγμής η HTC δεν έχει επιβεβαιώσει αυτές τις πληροφορίες.

Το δίκαρτο HTC One έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το “κανονικό” One, δηλαδή οθόνη Full HD 4,7 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 στο 1,7GHz με 2GB μνήμης Ram, κάμερα 4MP με τεχνολογία Ultrapixel και τρέχει στην έκδοση Android 4.1.2 Jellybean με HTC Sense 5.0 UI. Η μόνη διαφορά με την single SIM έκδοση του One είναι ότι η dual SIM έκδοση έχει αποσπώμενο πίσω καπάκι και δέχεται και κάρτες μνήμης micro SD.

HTC One Dual SIM, Έρχεται και στην Ευρώπη η Dual SIM έκδοση του HTC One;

Πηγή

Χρήστος Παπαντωνίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Αν κυκλοφορησει αυτο εδω ισως να μη παρω το s4…

Nikos

Εγω προτιμω το one τα 32gb με καλυπτουν, οπως δεν εχω αναγκη απο δευτερη sim
Πολυ καλη κινηση βεβαια απο την htc για να ικανοποιησει τους παντες μακατρι να ερθει.

Wolf

Επιτέλους σιγά σιγά καταλαβαινουν εκεί στην HTC πόσο χρήσιμο είναι για κάποιους το αποσπωμενο καπάκι,η κάρτα μνήμης κτλπ. Πάντως όπως το βλέπω εγώ το HTC one το αγοράζεις μόνο άμα σου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη συσκευή λόγο design γιατί σε όλες τις άλλες περιπτώσεις παίρνεις S4..! Άσε που από ότι είδα έχουν είδη βγει καπάκια αλουμινίου για το s4 για όσους γουστάρουν αλουμίνιο.

karkavelas

@Wolf
Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά που λες;
Δεν λέω να μην είσαι φαν μιας εταιρίας αλλά ψαξου πρώτα και μετά κρινε.
Σε τίποτα δεν υστερεί το HTC one από το s4.
Μην μου αρχίσεις τώρα τα κλασικά όπως,
πωλήσεις, micro sd και άλλες τέτοιες μπαρούφες που λένε οι άλλοι.
Αν το συγκεκριμένο κινητό έλεγε πάνω Samsung αντί HTC θα ήσουν ο πρώτος που θα το είχε πάρει.
Χωρις παρεξηγήσει αλλά ο καθένας λέει ότι γουστάρει.

Αποστόλης Ρόδος

Πολλά τα πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής… και ένα από αυτά και σημαντικότερο για μένα είναι που έχει αποσπώμενο καπάκι από τη στιγμή που δεν είναι αδιαβροχο… 😉

Nasos

To htc εχει τρελα πλεονεκτηματα …
Οθονη…κορυφαια χρωματα…και κορυφαια φωτεινοτητα…για το htc one. Για το s4 ? Που δεν βλεπεις αν εχει ηλιο εξω ? Που τα χρωματα ειναι ξεπλυμενα και μουντα? Δειτε τα απο κοντα γιατι στα hands on η διαφορα δεν φαινεται αλλα ειναι τεραστια.
Κατασκευη…τα λογια περιτα…απλα τα πιανεις στο χερι σου και καταλαβαινεις… και δεν ειναι μονο το καπακι που αλλαζεις και εισαι οκ…ειναι η συνολικη κατασκευη και εκει το one δεν εχει αντιπαλο κανενα.
UI + Lags …ενταξει samsung εφτασε στο s4 και ακομα εχεις lags και latency στο Load…
Για το sense? ο καλυτερος luncher με διαφορα ακομα και το stock android που το λατρευω ειναι ελειπεστατο.
Το οτι εχει πωλησεις και fans δεν μου λεει τιποτα απολυτως το s3 lte θα ειναι για μενα το τελευταio samsung κινητο αν δεν αλλαξει τις οθονες της και την κατασκευη της .

Αρνητικα…δεν αλαζει η μπαταρια και οκ δεν εχει sd

Jacob

@karkavelas φιλε, ασ΄το τζαμπα κοπος.. Εγω πολεμουσα να εξηγησω τα στοιχειωδη… Απολυτο/ συγκριτικο πλεονεκτημα.. (π.χ ελεγα το s4 δεν εχει ουσιαστικες καινοτομιες περαν κατι gestures.. ενω τα Ζ και One εχουν απολυτα πλεονεκτηματα (αδιαβροχιες/ηχεια)) και κοντεψαν να με φανε.. ασ’το ξες τι να λες?
“Καλο το one, (ή οποιο σου αρεσει) αλλα σαν το s4 δεν ειναι..” και ολα καλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.