HTC One E9+: Διέρρευσαν πεντακάθαρα press renders

Το HTC One E9+ διέρρευσε σε υψηλής ανάλυσης press renders τα τα οποία αποκαλύπτουν το design του. Εμφανίζεται σε τρία χρώματα, Gunmetal Gray και ασημί, Space gray με χρυσό, και λευκό με ροζ χρυσό. Μοιάζει με τα HTC One M αλλά έχει λιγότερο premium κατασκευή.

Στην πίσω πλευρά υπάρχει η τεράστια στρογγυλή κάμερα που θα είναι 20 Megapixel ή 13 Megapixel. Από τεχνικά χαρακτηριστικά λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6795, μνήμη RAM 3GB και 32GB ενσωματωμένη μνήμη.

Αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι 8 Απριλίου ανακοινώνεται και το HTC One M9 Plus.

htc one e9 renders, HTC One E9+: Διέρρευσαν πεντακάθαρα press renders

htc one e9 renders, HTC One E9+: Διέρρευσαν πεντακάθαρα press renders

htc one e9 renders, HTC One E9+: Διέρρευσαν πεντακάθαρα press renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nonos04

Πιστευω πως ενα η HTC βαλει αντι sense UI,να τρεχει το stock android, θα παει πολυ καλυτερα σε σχεση με τα τωρινα νουμερα!! Η HTC ειναι καλη εταιρια, και καλη ποιουτητα κατασκευης,εχει χασει στον ανταγωνισμο μονο απο τo sense!!

Costas

Πολύ όμορφο. Άραγε γιατί δεν έβαλε τον 810 και σε αυτό? Μήπως λέω του προβλήματος που έχει ακουστεί ότι έχει?

Panos7GR

@Costas: Ο λόγος είναι προφανέστερος. Ο MediaTek επεξεργαστής είναι φθηνότερος.

Μια χαρά είναι η HTC, μια χαρά είναι το Sense (ανέκαθεν το ωραιότερο επίσημο UI της αγοράς), το πρόβλημα είναι ότι έχασε έδαφος με την κάμερα. Όταν διαβάζεις παντού για καλό/τουμπάκι/υπέροχο ΑΛΛΑ η κάμερα είναι μέτρια, απλά στρέφεται άλλου. Επίσης τι μανία είναι αυτό με τον τεράστιο φακό που έχεις ρε HTC;; Επίσης επειδή έβγαλε κινητό με εξόγκωμα στη κάμερα η Apple, πρέπει όλοι να βγαλετε ενα κινητό με εξόγκωμα;;;

9gag

HTC what r u doing? plz STAHP!!!!

gkoutsos

ομορφο φαινεται. βασικα και αυτο και το απλο one e9 που φημολογειται, ακουγονται καλες συσκευες για οποιον δεν μπορει/θελει να δωσει ενα σωρο λεφτα για το one m9 (αν εχουν αρκετα καλητερη τιμη βεβαια).
επισης, διαβασα φημες για αυτα τα δυο, οτι η παγκοσμια εκδοση ισως φοραει τον 810 ή πιθανως τον 805.

gkoutsos

@nonos04 αντιθετως… το sence ui κανει τα htc κινητα ξεχωριστα! ειναι ταχυτατο, με πολυ ξεχωριστο design, πολυ καλη υποστηριξη απο την htc, χρησιμες δυνατοτητες και με καλη ισορροπια ποιοτητας και ποσοτητας (ουτε ελλειψη δυνατοτητων, ουτε υπερβολικα πολλα features που καταντανε gimmicks).
απλα, πιστευω πως οι περισσοτεροι, μαζι κι εγω, δεν το εχουν σε μεγαλη εκτιμηση λογω αγνοιας. ομως, αν το πιασουν στα χερια τους να το δουν λιγο σε βαθος, οπως εκανα εγω με κινητο φιλου, μπορει να αλλαξουν εντελως γνωμη.
εγω παντως απο εκει που το θεωρουσα εντελως αδιαφορο πριν αρκετους μηνες, τωρα το θεωρω απο τα πιο αξιολογα ui και πιστευω πως ειναι απο τα δυνατα χαρτια της htc.

Vasilis

Αυτη η καμερα μοιαζει σαν ματι κυκλοπα ..Ελεος πια.Μονο η sony εχει κρατησει την καμερα σε κανονικες διαστασεις και χωρις να προεξεχει..

Dimitris

Κάηκαν τα μάτια μου από τις φωτογραφίες…

petrakis george

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ Μ8 ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ 8 ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΠΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.