HTC, Διαφημίζει το One για πικάρει το Galaxy S 4

Την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ, στην καρδιά της Νέας Υόρκης έξω από τον χώρο που εξελισσόταν η παρουσίαση του Samsung Galaxy S 4, η HTC είχε στείλει κόσμο να διαφημίσει το HTC One. “Έχει μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία με beats audio”, “η κάμερα είναι Ultrapixel και δέχεται περισσότερο φως”.

Προς το τέλος του βίντεο μια κοπέλα αναφέρει ότι είναι καλύτερο από το Galaxy, λογικά όμως πριν δεί το Galaxy S 4. Εσείς τι πιστεύετε, αν είχε δει το S4 θα εξακολουθούσε να έλεγε ότι είναι καλύτερο ή θα άλλαζε γνώμη;

HTC One, HTC, Διαφημίζει το One για πικάρει το Galaxy S 4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Διαφημιζει το ONE για να πικαρει το 4 λεει.Ειπαν μηπως τιποτα για μπαταρια,για αναβαθμισης,για την καινουργια καβαρχιδα που θα βγει τον επομενο μηνα,για τα υλικα που ξεμειναν,και δεν μπορουν να ανταπεξελθουν στις παραγγελιες τους,για την παραλλαγη του flipboard που εβαλαν εκει μπροστα.Αυτα κανει και νομιζει οτι θα κερδισει πελατεια,μεχρι και κουπονια μοιραζαν για εκπτωση στα τηλ.Ενα beats audio,και ενα αλουμινιο(design) εχει ολα και ολα,και εκει οντως ειναι πολυ καλη.Ειδατε την λιστα με τις αναβαθμισης (και σε ποια τηλ)που θα δωσει η sammy?Προσεχει τους πελατες τις και αυτο δεν ειναι ψεμα.Τελος.

andreas kor

Πολυ ωραιο smartphone αν ηταν και 5ιντσες θα ηταν το επομενο κινητο μου(προσωπικο γουστο).
Αλλα αυτο που φοβαμαι ειναι μην βγει σε κανα 2-3μηνο κανα καινουριο..

Panagiotis G

Η HTC είπε πως θα είναι η μοναδική ναυαρχίδα για το 2013 και μακάρι να είναι έτσι. Με αυτό τον τρόπο θα έχει ένα ονομα πάνω από όλα. Ίσως να έβαλε μυαλό και το κινητό είναι πολύ καλό. το S4 πραγματικά είναι άσχημο και μέσα και έξω. Να δούμε τι θα κάνουμε με την Sony τώρα που κάθε 6 μήνες βγάζει νέα σειρά και η υποστήριξη τους είναι πολύ αργή. Μα καλά δεν βλέπουν που έφτασε η HTC με αυτό το δρόμο;

andreas kor

@ Panagiotis G Συμφωνω μαζι σου φιλε!! Αλλα θεωρω πολυ δυσκολο η HTC να μην βγαλει κι αλλη συσκευη μεσα στο 13 με αυτον τον ανταγωνισμο που υπαρχει. Το s4 οντως απ’ εξω ειναι τελειως αδιαφορο..Το htc one με εχει κερδισει πιο πολυ απο ολα αυτη την στιγμη , εμφανισιακα αλλα και σε θεμα software και hardware..!!

Λεωνίδας

Ωχ…γυφτιά! Σου λέει αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, ας πάει το βουνό στο Μωάμεθ…Δεν μπορούσαν να κάνουν δικά τους events? Αυτά τα χαζοσπασίματα που κάνουν όλες σχεδόν οι εταιρίες είναι πολυ ξεφτίλα κατά τη γνώμη μου…

Νικος

Εννοειται οτι θα παρεμενα στο One,
Για τον φιλο που αναφερει τη μπαταρια τον ενημερωνω οτι ακουγεται οτι εχει την καλυτερη μεχρι στιγμης ( το s4 δεν εχει δοκιμαστει ακομα)
Αλλα οπως και να χει ειναι πολυ καλη,
Ναυαρχιδα δεν προκειται να βγαλει αλλη μεσα στο 13 αρκει να δεις την διαφορετικη πολιτικη που ακολουθησε φετος στη διανομη του κνητου.
Τωρα για τα υλικα τι να κανουμε δεν επελεξε πλαστικουρα για να τα χει αμεσως,
με το αλουμινιο το ιδιο ειχε παθει και η apple.

Τεσπα ελπιζω να τα παει καλα η samsung για να παρεις καλο μερισμα.

βασιλης

το σ4 ειναι άσχημο ΜΕΣΑ και εξω(καθαρα υποκειμενικό)?….καλα οκ και ύστερα ξύπνησες

Ανδρέας

Η εταιρία είπε ότι ειναι η μοναδική της ναυαρχίδα για το 2013 και όντως δεν έβγαλε αλλο τηλ. Το μόνο που περιμένουμε απο την HTC ειναι το τιαρα που θα ειναι windows phone! Μάλλον αποφασησε να βάλει μυαλό γιατι έχοντας μόνο 2 συσκευές θα μπορει να δώσει και αναβάθμισεις και υποστήριξη! Η μπαταρία του one είχα διαβάσει σε ένα σχόλιο σε αλλο ποστ στο techblog ότι ειναι νέας τεχνολογίας Οποταν λογικό ειναι να εχει καλύτερη απόδοση! Θυμάμαι σε ένα hands-on του Κώστα που είχε αναφέρει ότι τα mAh δεν παίζουν και τόσο πολυ ρόλο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (αν κάνω λάθος Κώστα διόρθωσε με!) Στο 1:10-1:12 ο τύπος λέει ότι πρεπει να αλλάξει το iPhone του και να πάρει one γιατι είδε και άλλες συσκευές εκτός της apple! Αυτός ο τρόπος ειναι ο καλύτερος τρόπος διαφήμισης!

JohnWave

Αν την ένοιαζε ο τριπλός συνδυασμός design/κατασκευή/χαρακτηριστικά θα έπαιρνε το One.

Θεόδωρος

Δεν έχει δει το S4 για αυτό μιλάει,αμα το δει θα αλλάξει γνώμη στα σίγουρα!

JOHN

Η αποθεωση της κατωτερότητας! Εδώ μοίραζαν εκπτωτικά κουπόνια των 100$ απ’έξω μπας και πείσουν κανένα απελπίσμένο. Δεν είναι πράγματα αυτά για μια εταιρεία που θέλει να θεωρείται μεγάλη….

Panides

Το Htc one για μενα ειναι ο νικητης της φετινης χρονιας,καθοτι εχει οτι χρειαζεται ενας χρηστης και επεισης συνδυαζει ποιοτητα και design,τα αλλα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε…

(χρηστης iphone 4s)

ev

Συμφωνω με τον Panides .εξαλλου και η σαμσουνγκ με το note2 επεστρεφε στους αγοραστες 100 ευρω για ενα διαστημα.καλη κινηση ειναι απο την htc ,αν δεν αγοραζα το nexus 4 με αυτη την απιστευτη τιμη σιγουρα θα επαιρνα το one

Gt1311

το Galaxy S4 τα παταει ολαα

Βασίλειος

Μωρε θα με τρελάνεται???

@Panides λες ποιο θα είναι το καλύτερο, τα έχεις δουλέψει και σχημάτισες άποψη??

το ίδιο ισχύει και για τον @Gt1311.

2ον. Συμφωνώ. Τρελή γυφτιά, το αρνητικό marketing δεν είναι για εταιρείες τέτοιας κλάσης!!

3ον. Τα beats είναι ΤΡΑΓΙΚΑ!!!!! και το λέω απο προσωπική άποψη, μόλις πήρα ένα laptop hp με beats ηχεία και χειρότερο ήχο δεν έχω ξανα ακούσει ποτέ!!!

DjPredator

Επειδη δεν ξερετε τι σας γινεται…Αν πατε στο site της HTC και κανετε αγορα κινητου αποκει…Απλως μας δινει την δυνατοτητα να επιστρεψουμε το παλιο μας HTC με σκοπο να παρουμε εκπτωση 100 ευρω…Τι εκπτωτικα κουπονια και αηδιες λετε???ΕΛΕΟΣ!!!!

dimylou

Ενω οταν η σαμι εκανε direct επιθεση στο 4s με το gs 3 που οι διαφημισεις εδειχναν τα ατομα να πηγαινουν στην σειρα αναμονης για το 4s και καλα και τους ελεγαν “αυτο που περιμενεις να παρεις (4s) εχει αυτο?ουπς οοοοχι” ηταν καλυτερη? Ετσιειναι η διαφημιση ρε παιδια και η αμεση επιθεση ειναι μια απο τις καλυτερες μεθοδους…και απο τα σχολια σας καταλαβαινει κανεις οτι εκανε δουλεια η HTC

Panides

Βασιλακη αυτη ειναι η γνωμη μου και αν σου αρεσει.Στο youtube αν ψαξεις εχει τονους απο review απο τα οποια βγαζεις συμπερασματα,τωρα αν εσυ δεν ξερεις γενικα απο ιντερνετ και πολλα τι να σου πω.
Οσο για τα beats που λες…..τι να πω μαλλον δεν ξερεις και πολλα οποτε δεν θα σχολιασω.

Wolf

Εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι προωθητικες ενέργειες(κατινιες) ειδικά απο τόσο μεγάλες εταιρείες όπως δεν μου άρεσε και η περσινή διαφήμιση της Samsung που κατηγορουσε ευθέως την Apple..! Πέρα απο αυτό εγώ για φέτος λογικά θα αγοράσω μια απο αυτές τις 2 συσκευές αφού με το z δεν έπαθα και την πλάκα μου..! Θεωρώ πάντως ότι συνολικά σαν συσκευή θα είναι καλύτερο το s4 από το one με μοναδικό συν του one έναντι στο s4 η ποιότητα των υλικών κατασκευής του..! Ααα…. και κάτι ακόμα….. ΓΙΑΤΊ ΡΕΕ HTC ΔΕΝ ΈΒΑΛΕΣ ΠΆΛΙ ΥΠΟΔΟΧΉ ΓΙΑ ΚΆΡΤΑ MICRO SD….?!!!!

Αντωνης

Οταν συγκρινουμε εταιρειες συγκρινουμε καταρχας οικονομικα μεγεθη και δυνατοτητες κ εν προκειμενω πολυ γουσταρω που η HTC …κατα πολυ φτωχοτερη απο apple & samsung ..τις ανταγωνιζεται στια ισια και βγαζει στην αγορα ομορφα κ τεχνολογικα καινοτομα τηλεφωνα οπως το htc one…Οταν ο κοσμος ξεφυγει απο την προβατοποιηση η αντιστοιχα οταν η ΗΤC κανει επιτελους σοβαρη διαφημιση και αυξησει τις πωλησεις της ειμαι σιγουρος οτι θα δουμε ακομα καλυτερα τηλεφωνα. Το htc ειναι οντως το καλυτερο τηλεφωνο για 2013 γιατι ειναι το πιο ολοκληρωμενο απο αποψη καινοτομιας ,ποιοτητας κατακευης ,ομορφιας κ τεχνολογιας. Το i phone 5 κορυφαιο μοντελο αλλα τιποτα καινουργιο κ συγκλονιστικο κ τ samsung s4 απλα καποιες προσθηκες που σιγουρα θα κανουν τη ζωη των χρηστων ευκολοτερη αν ειναι αυτο το μοναδικο πραγμα που ζητας απο ενα κινητο. Με λιγα λογια, γιατι για τις εταιρειες τα κερδη ειναι το ζητουμενο , οσον αφορα στους πιστους της samsung κ apple ελατε κοσμε να αγορασετε και βλεπουμε για μετα κ για την htc παιδια προσπαθουμε σοβαρα προτιμηστε μας….

thomas22888

ακούω κάποιους να λένε για γύφτια και οτι μοίραζε εκπτωτικά κουπόνια και αλλα τέτοια. Φαίνεται έχουν ξεχάσει κάποιοι όταν η Samsung πήγαινε έξω από την apple και έδινε το galaxy s2 στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ.Γι αυτό πριν μιλήσουμε λοιπόν και αρχίσουμε να κρατούμε είναι καλό να κοιτάμε και την δικια μας καμπούρα πρώτα

Βασιλειος

@Panides

1.Δεν θυμαμαι να ειμαστε φιλαρακια για να νομίζεις πως μπορεις να μιλας με υποκοριστικα. Δεν σου εδωσε κανεις αυτό το δικαίωμα.

2.εγώ εκανα μια απλη ερωτηση, απο την απαντηση σου καταλαβαινω ποσο δίκιο έχω.

3. Το ιντερνετ είναι η δουλειά μου, τωρα ποσο και τι ξέρει ο καθένας, ασ το να το κρίνουν οι άλλοι και ο χρόνος..

4.μ αρεσουν τα ατομα που βγάζουν συμπερασματα απο αποσταση και απο review άλλων, που οι περισσότεροι εχουν τα συμφέροντα τους.

5. Εγω σου μιλάω για. ΕΜΠΕΙΡΊΑ, τωρα αν δεν μπορεί να εχει και άποψή για τον ηχο ενας dj δεκα ετών, τι σκατα.. ισως να είμαι και αχρηστος..

giatrex

Αν κρινω απο το πως επιλεγουν οι γυναικες τα τηλεφωνα τους,μαλλον θα ειχε την ιδια αποψη ακομη και αφου εβλεπε το S4!!Οσον αφορα αυτο τον τροπο διαφημισης ειναι αθλιος απο οποια εταιρια κι αν γινεται(αν και το τελευταιο καιρο γινεται απο ολες).Επισης εχω να πω οτι ειναι τοσο κομπλεξικοι καποιοι που μολις δουν ενα αρνητικο σχολιο,θεωρουν οτι ειναι δεδομενο πως εγινε απο κατοχο Galaxy S3(και γενικοτερα Samsung) και βγαινουν αμεσως να υπερασπιστουν το “μαγαζι” τους κατηγορωντας τη Samsung.Να λαβεται λοιπον υπ’οψιν σας οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν εχουν Samsung και δεν τους αρεσει το HTC!!!
ΥΓ:Για τα κουπονια εχω να πω οτι μακαρι να ημουν εκει κοντα και να μου εδειναν το Galaxy S3 με ενα ευρω(καπου θα το εβρισκα).Τωρα για το HTC One και με εκπτωτικο κουπονι των 100 ευρω θα εψαχνα τα υπολοιπα 629!!!

Λεωνίδας

thomas22888, θα σου πρότεινα φιλικά να μην είσαι τόσο πορωμένος γιατί αν διάβασες καλά εγώ έγραψα ότι τέτοιου είδους πρακτικές δεν είναι ωραίες απ’όπου κι αν προέρχονται.Ούτε η δική μου καμπούρα είναι η samsung γιατί απλά δεν έχω την samsung, ούτε δουλεύω γι’αυτήν. Μπορεί να έχω κινητό samsung αλλά θα έλεγα ακριβώς το ίδιο αν έκανε το ίδιο και η samsung. Γενικά είμαι υπέρ του να κάνει μία εταιρία το δικό της αγώνα, τα δικά της πράγματα χωρίς να κάνει μαύρη διαφήμιση σε άλλα ή να πικάρει events άλλων εταιριών. Και ξεκόλλα λιγάκι. Για κινητά μιλάμε. Όχι για τις μανάδες μας.

Πανος

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει η samsung να αντιγράψει την apple και αυτή την κάνει να πηγαίνει πολύ καλά σε σχέση με πριν.
Εγώ πάντως πέταξα το 4s για το note 2 το οποίο είναι γαμάτο.
Όλες οι εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.
Αλλά είναι αλήθεια ότι η samsung κατάφερε σταδιακά να απομυθοποιήσει την apple και εν μέρει να την εκθρονίσει.
NO MATTER HOW GOOD YOU ARE, THERE IS ALWAYS AN ASIAN BETTER THAN YOU 🙂

Billys

Μηπως να ποσταρω το βιντεακι με το υποτηθεμενο Iphone 5 και τις κριτικες των περαστικων ??

thomas22888

Λεωνιδα μάλλον εσύ εισαι ο κολημένος αγόρι μου εγώ δεν έχω να ξεκολησω από κάτι, είπα απλα ενα πράγμα που εγινε παλιότερα κ ειναι γεγονός, κ εσύ πετάγεται τώρα και λες οτι να ναι.και οκ δεν στη θυξαμε τοσο πολύ τη Samsung που βγήκες εκτός εαυτού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.