HTC One M10: Με οθόνη 5.1″ QHD AMOLED και κάμερα 12MP Ultrapixel;

Από την HTC δεν περιμένουμε να βρεθεί στην MWC 2016 για να ανακοινώσει τη ναυαρχίδα HTC One M10, όπως θα κάνουν Samsung και LG, αλλά οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν λίγο αργότερα, μέσα στον Μάρτιο.

Το HTC One M10 με κωδική ονομασία Perfume, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε πριν από λίγες μέρες ο @evleaks, θα έχει ομοιότητες με το περσινό HTC One A9. Ο ίδιος επανέρχεται σήμερα με περισσότερες λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Λέγεται ότι θα δούμε οθόνη 5.1 ιντσών με ανάλυση 1440×2560 pixels QHD, ενώ μέχρι τώρα οι ναυαρχίδες της HTC κινούνται στα 1080p, αυτό σημαίνει 576PPI, δηλαδή στην ίδια κατηγορία με τα Samsung Galaxy S6. Επιπλέον, αντί για SuperLCD, στο M10 Perfume θα δούμε AMOLED panel, όπως στο HTC One A9.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, περιμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, ενώ έχει ακουστεί και μια δεύτερη έκδοση με MediaTek, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα θα είναι 12 Megapixel Ultrapixel με laser autofocus και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), ενώ και η εμπρόσθια κάμερα θα έχει OIS.

Θα δούμε αλλαγές και στο design, καθώς σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, η HTC δεν θα βάλει τα μπροστινά ηχεία, ενώ στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη θα υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, το HTC One M10 θα τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow με HTC Sense 8. Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

htc one m10 specs, HTC One M10: Με οθόνη 5.1″ QHD AMOLED και κάμερα 12MP Ultrapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Geo

Τώρα μάλιστα!
Μπαταρία 3500 και γίνεται ανάρπαστο!

lolek

Αυτο που ακουγεται τρομερο κ θα ξεπερναει σιγουρα τις αλλες ναυαρχιδες θα ειναι η καμερα αν ειναι 12 ultrapixel. Εδω τα 4 ηταν εκπληκτικα για χρηση σε οθονη κινητου τωρα με τα 12 δεν θα εχεις περιορισμους. Το ευχομαι πραγματικα. Τωρα οσο για τα αλλα χαρακτηριστικα ειναι κορυφαια οπως βεβαια σε πολλες ναυαρχιδες αν και με το sense ολα θα ρολαρουν καλυτερα απο τον ανταγωνισμο.

Γιάννης

Η οθόνη είναι σίγουρα προέλευσης Samsung (5.1 QHD AMOLED) , πιθανολογώ και η κάμερα (12 mp θα έχει και το S7 με τεχνολογίες Britecell και Dual-Pixel Autofocus).

dark_master

Το καλύτερο και πιο ελκυστικό από όλα ακούγεται η κάμερα του τηλεφώνου. Στην ουσία βελτιώνει εκεί που η Ultrapixel έπασχε, στον αριθμό των pixels (άρα crop).
Μένει να το δούμε βέβαια και στη πράξη.

island

Έχω ο M7 και μονο που βλέπω αυτή τη κάμερα στα 12……..hahhahaha

George Kalogeris

Laser AF
WTF is this? Κάτι σαν ηλεκτρονικό αλφάδι?
Γιατί πέρασε στο ντούκου και δεν το υιοθέτησαν οι SLR ?
Μήπως γιατί είναι ενεργοβόρο, αργό, επικίνδυνο κι άχαρο ?

Dimitris

Μετά απο 6 μηνες περιπου με Galaxy s6, ΕΠΕΣΤΡΕΑΨΑ σε HTC M9 (καθως λάτρεις της HTC), το αποτελεσμα; Απλά γέλιο!!! Αμέσως καταλαβα γιατί δεν τραβάει το μαγαζί

Panos7GR

Αν είναι να μας παρουσιάσει ένα κλώνο του iPhone όπως πέρσι, καλύτερα να το κλείσει το μαγαζί από τώρα ή τουλάχιστον να επικεντρωθεί στην τοπική της αγορά (Ταϊβάν και Κίνα) που γουσταρουν κάτι τέτοια. Δεν γίνεται να μου ζητάς τόσα φράγκα για έναν κλώνο μιας επώνυμης εταιρείας ό,τι hardware κι αν του έχεις φορέσει. Ειλικρινά τώρα, πιστεύει ότι έτσι θα την πάρει στα σοβαρά ο κόσμος ή θα ανακτήσει το χαμένο της prestige;;

Τα λέω αυτά γιατί διάβασα: “Θα δούμε αλλαγές και στο design, καθώς σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα, η HTC δεν θα βάλει τα μπροστινά ηχεία, ενώ στο κεντρικό κουμπί κάτω από την οθόνη θα υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.”
Και είναι ανησυχητικό σημάδι πως η κατρακύλα δεν σταμάτησε.

Γιώργος

H Apple αντέγραψε το HTC M7 με το iphone 6 και όχι το ανάποδο. Για αποκατάσταση της αλήθειας.

vladimiros

Ναι ρε φιλε Γιωργο καποτε το iphone αντεγραψε την HTC με το M7,αλλα το εκανε και η Htc ομως με το Α9 ιδιο το iphone 6 ειναι,και οπως παει θα μιαζει το Μ10 με το Α9…αντι να κατσει να σκεφτει να κανει κατι δικο τις η htc ξεκιναει να αντιγραφη τωρα, μονο η Lg και η sony μενουν στα δικα τους,ειδικα η πρωτη παντα σκεφτετε κατο διαφορετικο κ σε αυτο τις βγαζω το καπελο (ασχετα που δεν φοραω)

Almir

@ Γιώργος +1

@ Dimitris…
Να πω αν το “απλά γέλιο” ειναι τεχνολογικο επιχειριμα, θελω να προσθεσω ( ως λατρεις της Samsung) το Galaxy s6 “πολυ γέλιο”…!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Μερικοί είστε απλά γελοίοι!

@Dimitris για πες μου, τι καλύτερο έχει το S6 από το Μ9 εκτός από κάμερα; Επειδή είχα S6 Edge και πήγα σε Μ9 και βρήκα την υγειά μου! Μάλλον αυτό αποδεικνύει ότι πιθανόν δεν έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου HTC και η σχέση σου με το Sense είναι παρόμοια με την ορθογραφία!

@Panos7GR σου απάντησε ο Γιώργος! Μερικοί κράζουν απλά για να κράξουν!

Όσον αφορά την είδηση, αν αληθεύουν οι διαρροές, η HTC βελτιώνει και το τελευταίο αδύνατο σημείο της, τη κάμερα! Αρνητικό η αφαίρεση των BoomSound™ ηχείων όμως! :-/

Finn

Για τα boomsound μην είστε τόσο σίγουροι. Και το πρωτότυπο του Μ7 δεν τα είχε ενώ το τελικό προϊόν είχε. Και ο leaker έμαθε ότι έμαθε από άτομο που δούλεψε το πρωτότυπο

Panos7GR

@Γιώργος & @ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Δεν έγραψα μόνο για να κράξω γι αυτό ανέφερα και το σημείο του άρθρου που έβγαλα αυτό το συμπέρασμα. Ο αισθητήρας μπροστά a la home button του iPhone (όπως τον έχει το A9) και τα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία θα φύγουν και που θα μπουν; Κάτω, όπως το A9 (a la iPhone πάλι); Παιδιά έστω το δέχομαι ότι η Apple και HTC έχουν συνάψει συμφωνία να μην κινουνται νομικά η μία εναντίον της άλλης, έστω το δέχομαι ότι η Apple (μπορεί βασιζόμενη στην παραπάνω συμφωνία) στηρίχθηκε στο design του M7, αλλά θεωρείτε σωστό από μία μεγάλη εταιρεία σαν αυτή η κίνηση που έκανε; Η ομοιότητα είναι κάτι ίσως κάτι παραπάνω απο προφανής. Δίπλα δίπλα να τα βάλεις δεν καταλαβαίνεις διαφορά, όχι όπως το iPhone 6 με το M7 που το σκέφτεσαι λίγο για να πεις όντως μοιάζουν. Εξάλλου η ίδια η πρόεδρός της είπε χαρακτηριστικά ότι “είναι μία πολύ καλή εναλλακτική έναντι του iPhone”, οπότε τι συζητάμε ρε παιδιά; Η HTC απ ότι φαίνεται έχει παραδώσει πνεύμα… Ήδη μετά το A9 για εμένα αρχίζει και μετατρέπεται σε έναν κοινό Ασιάτη που κατασκευάζει συσκευές που απλά μοιάζουν με το iPhone. Καμία προοπτική, καμία ιδέα. Και το χειρότερο; Εφόσον εξισώνεσαι… Συνέχεια »

NLS

Πιθανολογώ ότι η κάμερα θα είναι η ίδια με του S7 (και αν τη δείτε και σε κάνα iPhone 7 μη σας κάνει εντύπωση)…

παπαροκάς tiamat

Οτι λεει ο πανος ισχυει……

Minas

Κάποτε η htc είχε την καινοτομία στο design και το sense. Γιαυτό είχε και την ψήφο μου (desire, sensation, one). Τώρα μετατράπηκε σε κλώνο. Τουλάχιστον το sense ακόμα κρατάει τα σκήπτρα. Πλέον την τελευταία τριετία το κάτι διαφορετικό το βρίσκω στην LG (G2, G3, G4, V10).
Αν η HTC θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι, πρέπει να κάνει επανεκκίνηση και να σχεδιάσει από το μηδέν.

Ανακιν

Ακόμα βγάζει κινητά αυτή η ‘εταιρεία’ ;

Emoji

Ανακιν
Πάλι εσύ? Δε βαρέθηκες?

dark_master

Pano και το S6 μοιάζει με iphone clone (το απλο) και από ότι είδαμε έτσι μάλλον θα είναι και το S7…
Όσον αφορά τα 16GB διόρθωσε με αν κανω λάθος αλλά και η Apple τόσα δίνει στο μοντέλο της.
Αν το δούμε αντίστροφα, το Live Photos είναι αντιγραφή του HTC Zoe… Δε βλέπω όμως να λέει κανέναν πως η Apple μετατρέπεται σε Ασιάτη επειδή αντιγράφει την HTC

Ας περιμένουμε με το καλό να ανακοινωθεί και μετά το κρίνουμε…

ChrisG

Το S6 κλώνος του iphone…τι άλλο θα διαβάσουμε.και λέω γιατί η δουλειά των οφθαλμίατρων έπεσε τώρα τελευταία…ότι νάναι.

Gpapa

Υπάρχουν άτομα που τώρα άρχισαν να ασχολούνται με την τεχνολογία και δεν έχουν δει ποτέ Galaxy nexus και S2 ούτε ξέρουν ότι όταν η Samsung έβγαζε κινητά η Apple ήταν ακόμη στις σπηλιές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.