HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει “συναρπαστική” κάμερα

Samsung, LG και Sony έκαναν τις μεγάλες ανακοινώσεις τους στην MWC 2016 και σειρά παίρνει η HTC, η οποία μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τη ναυαρχίδα HTC One M10.

Μετά το πρώτο teaser, η HTC ξεκινά να μιλά όλο και περισσότερο για την επερχόμενη ναυαρχίδα. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του HTC One M10 θα είναι η κάμερα. Η HTC είπε ότι η συσκευή θα προσφέρει συναρπαστική εμπειρία κάμερας.

Για την ακρίβεια ο επικεφαλής οικονομικών, Chialin Chang, σε συνέντευξή του στην MWC 2016 είπε “We can confidently say that HTC will have a very, very compelling camera experience” και συμπλήρωσε ότι η HTC κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση αφού είδε τι συμβαίνει στην αγορά, προφανώς αναφέρεται στις ανακοινώσεις των LG G5 και Samsung Galaxy S7.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί με την “συναρπαστική” κάμερα, όμως οι φήμες μιλούν για 12 Megapixel UltraPixel κάμερα στην πλάτη με phase detection, laser autofocus και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel UltraPixel. Να σημειώσουμε ότι η UltraPixel κάμερα έχει μεγαλύτερα pixels, τα οποία επιτρέπουν περισσότερο φως για πολύ καλύτερες φωτογραφίες ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Κατά τα άλλα, το HTC One M10 αναμένεται σε δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Snapdragon 820, μια με (άγνωστο) MediaTek, οθόνη 5.1 ιντσών QHD AMOLED, μνήμη RAM 4GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android 6.0.1 Marshmallow. Τέλος, σε πρόσφατο tweet, o @LlabTooFeR είπε ότι θα δούμε χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB (ανάλογα την αγορά).

htc one m10 compelling camera, HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει “συναρπαστική” κάμερα

htc one m10 compelling camera, HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει “συναρπαστική” κάμερα

htc one m10 compelling camera, HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει “συναρπαστική” κάμερα

htc one m10 compelling camera, HTC One M10: Στέλεχος της HTC λέει ότι θα έχει “συναρπαστική” κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Σε συνδυασμο με τις «συναρπαστικες» πωλησεις ….. η HTC θα,θα,θα ….

mitsaras

Έχω μια κρυφή ελπίδα, ότι μπορεί να μας παρουσιάσει κάτι νέο.

ahilleas doc

To μόνο που με ξενίζει, είναι η έλλειψη διπλών εμπρόσθιων ηχείων, όπως και σε άλλους φαντάζομαι. Το κουμπί-αισθητήρας αποτυπώματος δε με χαλάει. Η htc μιλούσε εδώ και 1,5 χρόνο για την κάμερα ultrapixel άνω των 10mp, αλλά φοβήθηκε να τη βάλει στο m9 ή χειρότερα την ανέβαλε για φέτος για καθαρά λόγους marketing. Κι έτσι άφησε το m9 στην τύχη του..Κατά τα άλλα, ένα ultrapixel ισούται με 3 megapixel, όσον αφορά τη συλλογή φωτός.. Άντε να δούμε φέτος τι θα δούμε

lneam

@ahilleas

Θυμαμαι … το 2004 στο site dpreview, τα πρωτα βηματα της τεχνολογιας ultrapixel σε σωμα DSLR.
Νομιζω 2MP ? Τοτε ηθελαν να τα βαλουν με την Canon + Nikon. Πολυ συντομα εφαγαν τα μουτρα τους. Καπως ετσι φαινεται και στα smartphone, η ιστορια θα επαναληφθει. Δεχομαι οτι υπαρχουν μερικα πλεονεκτηματα …., στο τελος η ζυγαρια γερνει αρνητικα στο συνολο της ultrapixel στην αποδοχη απο τους κατασκευαστες.

kostasr

Τρελανε μαςςςςςς,ελπιζω να ειναι κατι δυνατο σε ολους τους τομεις,αυτο που νοιαζει (εμενα) ειναι στιβαρη κατασκευη,ωραιο ντιζαιν,καλα υλικα,ηχος,κ δυναμη επεξεργαστικη.Δεν παιζω με το κιν μου,μαρεσει το μαυρο και το λευκο της HTC. Για να δουμε θα πουληθει το M8?!! Που παρεπιπτοντως ειναι απιστευτη συσκευη. Αααα κ μην ακουσω ιδιο με ιφοουν η καποιο αλλο κ παλι κλαμα,το Μ7 ειχε αυτη την “πλατη” και τις γραμμες πανω κατω.Αναμενουμε.

ahilleas doc

Η αλήθεια είναι πως συγκρίνοντας την κάμερα του m8 με το αντίστοιχης χρονολογίας note 3, το m8 σε πραγματικές συνθήκες λήψης είναι ελαφρώς καλύτερο με την UltraPixel του. Το βράδυ δε, ΔΕΝ συγκρίνεται με καμμία άλλη κάμερα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.