HTC One M8: Σε 2 εβδομάδες έρχεται το update σε Marshmallow

Το Android Marshmallow ξεκινά σιγά σιγά να έρχεται στις παλιές και νέες ναυαρχίδες των Android κατασκευαστών. Μετά την αναβάθμιση του ευρωπαϊκού LG G4 την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά παίρνει το HTC One M8. Οι πληροφορίες έρχονται από το Twitter και τον αξιόπιστο LlabTooFeR, που λέει ότι η αναβάθμιση θα έρθει σε δυο εβδομάδες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι αναφέρεται στην ευρωπαϊκή έκδοση του HTC One M8, ενώ η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει και το Sense 7.0 UI, σύμφωνα με τον ίδιο.

Να πούμε ότι το update έχει πάρει Bluetooth SIG πιστοποίηση από τον Οκτώβριο και η ίδια η HTC έχει πει ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να δίνεται πριν τα τέλη του 2015.

htc one m8 marshmallow update, HTC One M8: Σε 2 εβδομάδες έρχεται το update σε Marshmallow

htc one m8 marshmallow update, HTC One M8: Σε 2 εβδομάδες έρχεται το update σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάριος

Πανέμορφα! Για να δούμε!

forneverarrow

Χα… Τελικά εμείς με τα Galaxy S5 τη φάγαμε στο θέμα update! Το G3 θα το πάρει, το M8 (που να το πεις) θα το πάρει… Το S5 ακόμα “waiting approval” και δεν βλέπω να το παίρνουμε τους επόμενους 6 μήνες. Και ναι, απαιτώ να πάρει το update γιατί είναι από τα flagship που για 6 μήνες κόστιζε 700€! Υποτίθεται ότι στο αστρονομικό κόστος που διαφοροποιεί ένα flagship από τη σαπίλα των φθηνότερων περιλαμβάνεται και η υποστήριξη στο λογισμικό για 1-2 χρόνια.

Nick

Γιατί αν δεν το πάρει τι θα πάθεις; Η μήπως θα τρέχει κάτι που δεν τρέχει τώρα; Ήρεμα με αυτές τις update εκτός από την εμφάνιση δεν αλλάζει τίποτα δεν λέω να έχεις και jelly bean αλλά από kit kat και μετά δεν θα δεις καμία διαφορά μην σου πω πως δεν θα σου τρέχει και κάποιες εφαρμογές μέχρι να βγει κάνα update και ώς γνωστό το lollipop firmware ήταν 1.2 gb το marshmallow το βλέπω για 1.5gb έως 1.8 άρα και πιο μικρό χώρο θα έχεις…καταλαβαίνω πως θες να δεις κάτι νέο αλλά στην ουσία τίποτα το τρελό…

Mary

Nick σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις αυτα τα update εχουν μεσα και security updates, και όπως γνωρίζουμε ολοι το android πάσχει σε αυτο το θεμα και γι αυτο εχει γίνει χαμός με το stagefright και αλλα πολλά security bugs σε πανω απο τις μισές android συσκευές που ειναι ενεργές! Και εκτός απο αυτο οι developers τον εφαρμογών σταματούν την υποστήριξη στις παλαιότερες εκδόσεις android! Πιστεύω να απάντησα στην ερώτηση σου ‘γιατι αν δεν το πάρεις τι θα παθεις’… Ετσι σκέφτονται και οι εταιρείες και εχουν μείνει ξεκρέμαστα ποσά κινητα!

Μάριος

@forneverarrow Γιατί πόθος να το φανταστεί για το m8;; Από το m7 η htc έχει υποσχεθεί 2 χρόνια Major updates για κάθε μοντέλο της σειράς M. Το m7 από το 4.1 έφτασε να έχει πάρει Lollipop. Δυστυχώς η Samsung με το που περάσει ένας χρόνος στις ναυαρχιδες της, τις βάζει σε πολύ δεύτερη μοίρα.

Μάριος

*Γιατί ποιος να το φανταστεί;;

stavros

Γιαυτο δινεις και κατι παραπανω και πας σε ios για να εχεις updates τα επομενα 4-5 χρονια…πρωην χρηστης android και μεγαλης ναυαρχιδας μαλιστα για να μην λετε…

Beowolf Ahates

Από το m7 που είχα απ’τον Μάιο του 2013 και το m8 που έχω εδώ κι ενάμιση χρόνο, μια απ’τα ίδια είναι όλα. Το μπαμ με τα σμαρτ έγινε το 2012-13….έκτοτε παύσις. Παραμυθιαστήτε αν σας κάνει να νιώθετε όμορφα (διαχείριση ενέργειας, ασφάλεια, κλπ), αλλά η ουσία είναι μηδέν εις το πηλίκον.
Σταύρο, είσαι off topic. Εντελώς όμως.
Φρέντλυ 😉

Μάριος

Σύμφωνα με επίσημο στέλεχος της htc(MO versi) σε tweet του δηλώνει ότι αρχίζει το Update στο επόμενο 24ωρο! Καλώς τα δεχτηκαμε!

Λουκας

Ακόμα να έρθει το update..ξέρει κανείς τι γίνεται?

Μάριος

Ούτε σε εμένα έχει έρθει και από όσο το έχω ψάξει δεν έχει έρθει ακόμα σε κάποιον στην Ευρώπη!

ahilleas doc

Ζαλίζομαι απ’το πολύ ποτό,
η HTC μυρίζει αλκοόλ…
Τίποτα ακόμα.. marshmallow γιοκ

Beowolf Ahates

Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση σε android 6.0….μάλλον θα έχει έρθει γενικότερη αναβάθμιση της συσκευής μου.

Peris

Μου ήρθε το απόγευμα το πέρασα κανένα πρόβλημα πάει σφαίρα καμιά σχέση με την 5.0.1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.