Η HTC έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του HTC One M8s, μια αναθεωρημένη έκδοση της περσινής ναυαρχίδας HTC One M8, για την Ευρώπη. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD έως και 128GB. Το HTC One M8s τρέχει Android 5.0 Lollipop με […]
Η HTC έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του HTC One M8s, μια αναθεωρημένη έκδοση της περσινής ναυαρχίδας HTC One M8, για την Ευρώπη. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 615 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD έως και 128GB.
Το HTC One M8s τρέχει Android 5.0 Lollipop με HTC Sense 6, έχει οθόνη 5 ιντσών 1080p, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, NFC, Bluetooth 4.1, 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz kai 5GHz WiFi, DLNA, standard υποδοχή για τα ακουστικά και micro USB θύρα.
Η μπαταρία του είναι στα 2840mAh (δίνει 20 ώρες talk time σε 3G και 753 ώρες standby), το κανονικό HTC One M8 έχει 2600mAh μπαταρία ενώ μια ακόμη διαφορά με το M8 είναι ότι μάλλον θα έχει μόνο 16GB έκδοση και όχι 32GB.
Θα βγει στην αγορά αρχές Απριλίου σε χρυσό, ασημί και γκρι χρώμα ενώ η τιμή του στη Μ.Βρετανία είναι περίπου 520 ευρώ (£379.99).
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου