HTC One M9: 43.75% λιγότερες πωλήσεις από το M8 σε ένα τρίμηνο

Τα πράγματα δεν μοιάζουν να είναι καθόλου θετικά για την HTC η οποία φαίνεται να ζορίζεται με τις πωλήσεις της ναυαρχίδας HTC One M9. Πρόσφατα η CEO της εταιρείας υποσχέθηκε ότι τον Οκτώβριο θα δούμε μια “ηρωική” συσκευή η οποία θα είναι ανασχεδιασμένη ναυαρχίδα που θα επιχειρήσει να σώσει την κατάσταση.

Σύμφωνα με report που δημοσιεύεται στην China Business Journal, μέχρι τώρα έχουν αποσταλεί μέσα στους 3 πρώτους μήνες κυκλοφορίας του HTC One M9, 4.75 εκατομμύρια κομμάτια. Αυτό σημαίνει ότι είναι 43.75% κάτω από το HTC One M8 τους τρεις πρώτους μήνες κυκλοφορίας του. Όσον αφορά στον ανταγωνισμό, ο αριθμός είναι αρκετά κάτω από τα 10 εκατομμύρια αποστολές που είχε η Samsung στα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge το ίδιο τρίμηνο.

Το φετινό HTC One M9 έχει διατηρήσει το ίδιο μέγεθος οθόνης και την ίδια ανάλυση με τον προκάτοχό του HTC One M8 και παρόμοιο design. Όμως έχουν γίνει αλλαγές όπως είναι το two-tone χρώμα στο μέταλλο, η 4MP Ultrapixel κάμερα μετακινήθηκε στην μπροστινή πλευρά και την θέση της πήρε η κάμερα 20 Megapixel ενώ έχει προστεθεί ένα GB RAM και μπαταρία 2840mAh.

Τον επόμενο μήνα περιμένουμε από την HTC να φέρει στην Ευρώπη το HTC One M9+ και να δούμε αν αυτό θα την βοηθήσει με τις πωλήσεις.

HTC One M9: 43.75% λιγότερες πωλήσεις από το M8 σε ένα τρίμηνο, HTC One M9: 43.75% λιγότερες πωλήσεις από το M8 σε ένα τρίμηνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

σαν τη χώρα μας έχουν καταντήσει όλοι την HTC, άρον άρον να πτωχεύσει!!! 🙁

Darth

1. sd810
2. χειρότερη camera
3. χειρότερη οθόνη

δεν είναι και λίγα, ουσιαστικά και κυριολεκτικά συσκευή είναι downgrade του m8

Geo

@Darth

συμφωνούμε. Για εμάς τους καταναλωτές είναι απλά τα πράγματα, για την κάθε εταιρεία τόσο σύνθετο το να φτιάξουν ένα οκ κινητό.
Η οθόνη όμως γιατί είναι χειρότερη λες;

Darth

@Geo δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά η διαφορά είναι σαν να συγκρίνουμε g2 με g3 ότι αφορά την οθόνη με το g3 να χάνει αρκετά

dark_master

@Darth αν ισχύει αυτό που διέρευσε θα μπορείς να φτιάξεις τα χρώματα στην οθόνη ανάλογα με τα προσωπικά σου γούστα…

https://www.phonearena.com/news/Android-5.1-firmware-for-the-HTC-One-M9-spotted-custom-ROM-ensues_id70797

όσον αφορά την κάμερα έχει βελτιωθεί και πιστεύω ότι θα βελτιώνεται συνέχεια μέχρι να βρουν τους κατάλληλους αλγόριθμους.

Τέλος με το τελευταίο update η συσκευη ανεβάζει θερμοκρασίες όταν την πιέσεις υπερβολικά.Λογικό κ αναμενόμενο.Δεν έχει διαφορά με τον 801 όμως.
Και στον Exynos όμως το ίδιο συμβαίνει.(Για αυτό και έχουν κόψει τις εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο στα S6-μπαταρια και θερμοκρασία).

man

@dark, και τοτε ποια ειναι η χρησιμοτητα των 3GB RAM αν οι εφαρμογες δεν τρεχουν στο παρασκηνιο;

petros

Επειδη εχω το Μ9 η καμερα με το τελευταιο update εχει βελτιωθει τοσο που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα smartphone, βγαζει πλεον τελειες φωτογραφιες!

zd.

Δεν είμα φαν κάποιας εταιρίας για να έχω εμπαθεια θεωρώ. Και HTC ειχα(m7) και
Samsung (s4) και lgg3 τώρα. Θεωρώ ότι στην οθόνη δυστυχώς έχει θέμα. Μετά το
onex που είχε καλή οθόνη κ ρύθμιση χρωμάτων, η σειρά m 7 8 9 είναι θαμπή άτονη
Και ενοχλητική στα θερμά χρώματα. Και δε λέω με το δικό μου lgg3 αλλά αν το δεις δίπλα στην οθόνη ενός iPhone ή ενός note,ντρέπεσαι.

Γιάννης σε λέω

@dark_master

Ότι και να λες σε κάποιους, αυτός που έχει τα φράγκα, έχει καταφέρει ήδη, ας μου επιτραπεί η έκφραση, να πηδήξει πολλούς εγκεφάλους. Ναι αναφέρομαι στο κλίμα τρομοκρατίας που κατάφερε να καλλιεργήσει η Samsung όσον αφορά τον snapdragon 810.

Επίσης γιατί ασχολούμαστε ακόμη με συσκευές Android άνω των 700 €?? Lenovo K3 Note με 64μπιτο οκταπύρηνο επεξεργαστή mediatek στο 1.7 GHz, 2 GB Ram, 16 GB επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος, κάμερες 13 και 5 Mpixel, και δυνατή GPU Mali T-760 στα 219 €!!

Να τι θα πάθει η Samsung αν τελικά HTC και Sony κλείσουν…. Και επειδή ακριβώς ΔΕ ΘΕΛΕΙ να κλείσουν και να μείνει μόνη της με τους Κινέζους, τις στέλνει οικονομική βοήθεια με κάποια ανταλλάγματα φυσικά… Όπως το να προβεί η Sony σε δήλωση και να παραδεχτεί δήθεν ότι ο snapdragon 810 υπερθερμαίνεται… Λες και οι snapdragon 800 και 801 δε ζεσταινόντουσαν. Αλλά τότε τους φορούσε και η Samsung, οπότε κανείς δεν έλεγε τίποτα.

Σκεφτείτε πονηρά κάποιοι. Υπάρχει βρωμιά στο χώρο.

dark_master

@man το S6 αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη διαθέσιμη RAM και έχει αποδειχτεί ότι κλέινει τις εφαρμογές από το παρασκήνιο.
Έτσι γλυτώνει RAM και Μπαταρία..

Το έχει παραδεχτεί επίσημα η Samsung (το πρόβλημα με τη RAM) οπότε δεν είναι κάτι που το βγάλαμε από το μυαλό μας… Το που οφείλεται και καταναλώνονται τόσα GB ίσως και να είναι θέμα λειτουργικού (TouchWiz εν προκειμένω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.