iPhone 13: Το 5G modem θα είναι της Qualcomm
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Κυριακή, 30/11/2014 · Λορένα Σιούτη
Είμαστε περίπου 3 μήνες πριν την επίσημη ανακοίνωση της επόμενης ναυαρχίδας της HTC, που λογικά θα ονομάζεται HTC One M9 και ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες. Σύμφωνα με τις (ανεπιβεβαίωτες) πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, του χρόνου θα δούμε και μια δεύτερη έκδοση της ναυαρχίδας η οποία θα αποκαλείται HTC One M9 Prime.
Αν θεωρήσουμε ότι οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε μπορεί να δούμε το HTC One M9 με 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels, 3GB RAM, Snapdragon 805 SoC και 3500 mAh μπαταρία, αλλαγές οι οποίες θα μπορούσαμε να πούμε ότι ακούγονται ως η φυσική συνέχεια.
Ωστόσο, οι πληροφορίες συνεχίζονται λέγοντας ότι θα δούμε 16 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, που σημαίνει ότι η HTC αφήνει στην άκρη την UltraPixel. Επίσης, δεδομένου ότι η Apple εξαγόρασε την Beats λέγεται ότι η HTC θα συνεργαστεί με την Bose ενώ θα δούμε και μεταλλική κατασκευή.
Όσο για το HTC One M9 Prime αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα έρθει να αντικαταστήσει HTC One Max phablet, αλλά πέρα από την μεγαλύτερη οθόνη δεν είναι εύκολο να υποθέσουμε ποιες άλλες αναβαθμίσεις θα μπορούσε να έχει από την κανονική έκδοση.
Προς το παρόν όμως μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε για τα σχέδια της HTC, άλλωστε θα τα αποκαλύψει η ίδια στην MWC που θα πραγματοποιηθεί 2-5 Μαρτίου στην Βαρκελώνη.
HTC One M9 concept
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μπορεί οι σχέσεις της Apple με την Qualcomm να μην είναι οι καλύτερες, αλλά πέρα από αυτό… business is business.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Redmi Κ40 Pro αποκαλύπτεται πλήρως και γίνεται το πρώτο K series smartphone της Xiaomi με Snapdragon 8 series.
Παρασκευή, 26/02/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Εκτός από το Samsung A32 5G, υπάρχει πλέον και το απλό Α32, το οποίο απευθύνεται στις αγορές που το 5G δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες.
Πέμπτη, 25/02/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε EMUI 11 για το Huawei P30 Pro αλλά και το Huawei P30 στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στη Γαλλία.
Σε 2-3 χρονια θα κυκλοφοραμε με ταμπλετ στις τσεπες τουλαχιστον ας φροντισουν να βγαζουν
και συσκευες κατω απο 5 ιντσες που θυμιζουν τηλεφωνο.
Ποσο πιθανο ειναι οταν βγουν και τα επομενα κινητα το iphone 6 να ειναι το μονο που δεν θα εχει υπερβολικα μεγαλο μεγεθος; Τι θα γινει δηλαδη το g3 θα ειναι η compact επιλογη σε κανα εξαμηνο;
Tom όσο για αυτό που λες για το g3 δεν αποκλείεται κιολας
ειδικα με τα ηχεια που εχει τα 5,5 θα έχουν μέγεθος του 6 με λιγα λόγια πρέπει να προφέρουν σακο πλάτης μαζι του
Αυτο το τεραστιο bezel με το logo της htc,θα το κανει απωθητικα τεράστιο. Ειναι και ενας απο τους λογους που δεν κανει τρελές πωλησεις διεθνως η δειρα m αν και καλη συσκευη..Παρολο που στην Ελλαδα η σχεδίαση αρεσει, εξω τα πραγματα ειναι αλλιως κ μακαρι να διορθωθεί οπως φαινεται να διορθωνεται το λαθος με την κάμερα..
Το οτι θα εχει τον 805 που κανει το νοτε 4 πιο αργο απο το νοτε3 με αυτη την αναλυση οθονης οπως κ με το g3 δεν ενοχλει κανεναν?
@chaos +1 …. Το έλεος είναι λίγο πλέον για όλο αυτό που συμβάινει.
Σκεφτόμουν να περιμένω το M9 να αντικαταστήσω του χρόνου το Μ7 μου, αλλά τελικά όσο ενημερώνεται σε Android και Sense θα μείνω σε αυτό και ας μου γυρνάει τα μυαλά η κάμερα του.
Είμαι ευχαριστημένος γενικότερα με την HTC αλλά σε αυτό που γίνεται με τις διαστάσεις καθε χρόνο, δεν θα λάβω μέρος.
Προσωπικά στρεφομαι πλέον στα mini και στα Compact που είναι η μόνη ελπίδα.
Ευχομαι να ακολουθήσοτυν όλες οι εταιρίες το παραδειγμα της SONY που δεν αλλάζει ουσιαστικά τα χαρακτηριστικά των συσκευων.
ΥΓ. Πριν μια εβδομάδα πήρα το Xperia Z1 Compact δώρο στο γιο μου (εκπληκτική συσκευή) και ετυχε να περνάω από ενα μαγαζί και μπηκα και είδα το Z3 Compact. Εχει τις ίδιες διαστάσεις ακριβως με το Z1 πιο λεπτό και 4,6΄ ….ρίξτε του μια ματιά…. Σκοτώνει το κινητό.
Είμαι πράγματι απόλυτα ευχαριστημένος με το m8 μου και τότε διαστάσεις του.
Πιστεύω πως. Με τις ήδη υπάρχουσες διαστάσεις, άντε λίγα χιλιοστά φαρδύτερο μπορεί να πετύχειτις 5,5“.
Από το m9 θα ήθελα sd 810, καλούπι nexus και περισσότερα ultra pixels.
Εγώ θα ήθελα να είναι σαν το concept της φωτογραφίας.
Σε επίπεδο specs, πιστεύω όλες οι ναυαρχίδες του α΄εξαμήνου του 15(s6,z4,m9,g4) θα έχουν τα ίδια specs είτε 805/3gb ram είτε 810/4gb.