HTC One M9 και M9 Plus, Τα πρώτα renders από τον @evleaks

O Evan Blass γνωστός σε όλους μας με το ψευδώνυμο ‏@evleaks για τις αρκετά αξιόπιστες διαρροές του όσον αφορά στα σχέδια των κατασκευαστών για τα νέα smartphones, αν και έχει αποσυρθεί από τον προηγούμενο χρόνο, επανήλθε με ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones για το 2015. Δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία με smartphones της HTC και στην δεξιά πλευρά έχουν προστεθεί δυο νέα που δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Λογικά πρόκειται για την ναυαρχίδα HTC One M9 και την μεγαλύτερη έκδοση HTC One M9 Plus, όμως δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μέχρι στιγμής έχουμε δει να διαρρέουν διάφορες φωτογραφίες του HTC One M9 που απ ότι φαίνεται το μόνο που έδειχναν ήταν πρώιμα prototypes που δεν μπήκαν στην παραγωγή.

Από την παρακάτω φωτογραφία δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά εκτός από το ότι βλέπουμε δυο smatphones με πολύ πιο προσεγμένο σχεδιασμό απ ότι στα προηγούμενα leaks, το ένα είναι μεγαλύτερο από το άλλο ενώ έχει προστεθεί και κεντρικό κουμπί. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η HTC θα βάλει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο HTC One M9 Plus.

Όπως πάντα κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τις διαρροές και περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινωθεί την 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη όπου θα βρίσκεται και το Techblog στο πλαίσιο της έκθεσης MWC 2015.

Δείτε επίσης: HTC One M9: Ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

htc one m9 render, HTC One M9 και M9 Plus, Τα πρώτα renders από τον @evleaks

htc one m9 render, HTC One M9 και M9 Plus, Τα πρώτα renders από τον @evleaks

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τομ

Το κουμπι της samsung τι κανει στο μεγαλο; 😀

Γίαννης

καπου διαβασα παντως οτι τα BoomSound ηχεια θα αλλαζαν θεση και θα ”αγκαλιαζαν” πανω κατω τις ακρες καθως και οτι η μαυρη κατω επιφανεια με το logo θα εξαφανιζοταν ή θα μικραινε. ενα πολυ κοντινο σεναριο με αυτα τα renders

Sot11

Αυτό χωρίς το κουμπί ειναι τέλειο! Τα ηχεία αν παρατηρήσετε φαίνονται, ειναι η γραμμή κάτω κάτω και η γραμμή πάνω απο την κάμερα!

Sam

Εάν η ποιότητα του Boomsound δεν επηρεάζεται από το νέο σχεδιασμό (μικρότερες οπές) τότε νομίζω ότι ο συνδυασμός με μία ισχυρή κάμερα θα το κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα ξεφεύγει από την τάση των phablet και σίγουρα θα τραβήξει τα φώτα πάνω του. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι η ιδανικότερη συσκευή για να μπει κάποιος στον κόσμο του android από άλλες πλατφόρμες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μου έχει τραβήξει την προσοχή. Αναμένουμε και τον ανταγωνισμό για να δούμε τι θα αντιπροτείνει.

@Vlachakis Kostas το techblog.gr θα είναι στην έκθεση MWC 2015 ;;;

Κώστας Βλαχάκης

Sam, οπως παντα! 🙂

almir

Καλά αν είναι έτσι όπως στην εικόνα κ δεν έχει επηρεαστεί η ποιότητα στα ηχεία, το αριστερό δεν παίζεται…! HTC = design !

Γιώργος

Αρκετά όμορφες συσκευές,

Αν συνδυαστούν και με καλές κάμερες (για τον ήχο πιστεύω ότι θα είναι καλός όπως μας έχει συνηθίσει η HTC) τότε μιλάμε ότι η HTC θα ρίξει ένα γερό χαρτί στην μάχη των smartophones στην MWC 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.