HTC One M9: Καθυστερεί η πρώτη παρτίδα λόγω bug στο software;

Κατά πολλούς το HTC One M9 είχε την “ατυχία” να ανακοινωθεί μαζί με τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge στην MWC 2015, τα οποία τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, η HTC φαίνεται πως αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα που την κάνουν να καθυστερεί την πρώτη παρτίδα.

Το HTC One M9 είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε κάποιες χώρες όπως Γερμανία και Αγγλία, στη Γερμανία εμφανίστηκε με τιμή 750 ευρώ με το πρόγραμμα HTC Advantage και ημερομηνία παράδοσης 31 Μαρτίου. Ωστόσο η πρώτη παρτίδα ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει σήμερα στην πατρίδα της την Ταϊβάν, και κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αν και η ίδια δεν ανακοίνωσε τον λόγο της καθυστέρησης, διάφορες πηγές κάνουν λόγο για πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο software. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η φετινή ναυαρχίδα της HTC παρουσίασε κάποιο bug στο λογισμικό το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα κατά την εκκίνηση. Οπότε πριν κυκλοφορήσει η HTC πρέπει να κάνει κάποιο software update.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τους λόγους που κράτησαν πίσω την κυκλοφορία, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι καθυστέρησε και ελπίζουμε να μην συμβεί το ίδιο και με την παγκόσμια αγορά όπου αναμένεται να έρθει τέλη Μαρτίου.

Δείτε το hands-on video του techblog: HTC One M9 ελληνικό hands-on video [MWC 2015]

htc one m9 καθυστέρησε, HTC One M9: Καθυστερεί η πρώτη παρτίδα λόγω bug στο software;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Όχι και είχε την ατυχία να ανακοινωθεί μαζί με τα s6 και s6 edge. …

nikos7

@mitsaras φιλε mitsara δυστυχως ειναι η δευτερη φορα που το σιτε αναφερεται ετσι στη συγκριση μ9 με σ6 περνοντας στους αναγνωστες του οτι το μ9 ειναι χειροτερο του σ6 και οτι πρεπει να περασει σε δευτερη μοιρα χωρις καν να δοκιμαστει. που σε ολα τα πεδια το μ9 ειναι καλυτερο του σ5 πλην οθονης και επιδοσης επεξεργαστη… αλλα μαλλον ετσι πρεπει να γινεται.. οι δημοσιογραφοι να προοωθουν τα σαμμυ και οι καταναλωτες να επεφημουν τα htc..

VasilisA3

Φίλε nikos7 έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά απ ότι φαίνεται η κάθε δοκιμασία ενός προϊόντος ξεκινάει ακόμα από πριν ανακοινωθεί. Εδώ στην περίπτωση το M9 η ήττα του έρχεται από τα αποδυτήρια. Βέβαια επειδή είμαι Samsungμακιας ελπίζω να βγω αληθινός. Όσο για το site λέει τα πράγματα όπως είναι και πολλές φορές έχει αναφερθεί σε αστοχιες της Samsung.

fotis

Πότε δε στάθηκα στο bezel αλλά βλαποντας τώρα την αριστερή φώτο έπαθα. Τα εικονίδια τηλεφώνου μηνύματος κάμερας, είναι σχεδόν στη μέση της οθόνης. Μισή οθόνη χαμένη. ..

Μάνος lgg3

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ S6 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΟ Κ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΓΡΑΜΜΉ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. ΌΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΑ ΑΥΤΌ ΣΥΜΠΈΡΑΝΑ ,ΕΊΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΆ ΒΕΛΤΙΩΜΈΝΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΈΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΉ ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΠΛΆ ΛΊΦΤΙΝΓΚ ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΈΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΈΡΥΣΙ ΚΑΙ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια μην πατε με το ζορι να παρεξηγησετε αυτα που γραφουμε. Ναι, ισως ακουγεται καπως η διατυπωση του συντακτη, ομως αυτο επικαλουντε κατα καποιο τροπο τα σχολια που εσεις οι ιδιοι εχετε γραψει εδω και που εχουν γραφτει σε site του εξωτερικου, οτι το S6 εχει κλεψει τις εντυπωσεις, δεν ειναι καν αποψη του συντακτη η “γραμμη” του site.

Τις “γραμμες” θα τις βρειτε σε αλλα site, που οτι πιασουν στα χερια τους το βρισκουν καταπληκτικο! Οποτε plz επειδη τρεχουμε το site περισσοτερο απο 8 χρονια με αξιοπρεπεια και κ@υλ@, κρατηθειτε και μην λετε οτι σας κατεβει. Εκ της διευθυνσεως..

βαγγος

εγω παντως μολις το διαβασα νμζα πως αναφεροταν ως ατυχια γιατι εκλεψε τις εντυπωσεις το s6 με.την καινοτομια του σε σχεση με τις αλλες ναυαρχιδες της samsung.Σιγουρα και το m9 ειναι ενα εκπληκτικο κινητο…οπως φαινεται στα specs τουλαχιστον

dark_master

@Vasilis A3, Manos LGG3 διάβασε τα reviews σε phone arena και gsmarena.

Για να τα ξεκαθαρίσουμε και σε σύγκριση με Note 4 η φωτογραφική του S6 δεν είναι καλύτερη.
Η μπαταρία του S5 είναι καλύτερη από του S6 (και η μπαταρία του Μ8 ήταν καλύτερη από αυτή του S5…). Το video του S6 σε σχέση με του Μ9 δεν είναι καλύτερο παρά την ύπαρξη OIS. (σύμφωνα πάντα με τα reviws….για να μην παρεξηγηθούμε) Επίσης το S6 δεν υποστηρίζει micro SD,δεν έχει ραδιόφωνο και έχει και Knox… Γρήγορα γρήγορα 3 λόγοι για να μην το προτιμήσεις αν αυτά σου είναι απαραίτητα…

Vasilis A3 όλοι μας έχουμε τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες μας αλλά όσο πιο πολύ ανταγωνίζονται οι εταιρείες τόσο πιο κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς οι καταναλωτές. Αν κάποιος διαβάσει αυτό που εγραψες θα θεωρήσει ότι έχεις όφελος προσωπικό από τη Samsung.
Εντελώς φιλικά…

Επίσης όσον αφορά το goal από τα αποδυτήρια για να το φάει θα πρέπει να έχει βγει στο γήπεδο (κοινώς να κυκλοφορήσει). Δεδομένου ότι η HTC είναι εταιρεία που κοιτάει πολύ το software δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό που εκανε.

Ας κυκλοφορήσουν με το καλό για να τα δούμ και μετά τα κρίνουμε.

nikos7

@dark_master +1 (αλλα και παλι σ6>μ9 για τα samsheeps)
@Κώστας Βλαχάκης Αν ηθελα να “επιτεθω” στο σιτε στον επιλογο του σχολιου μου θα εβαζα αντι για δημοσιογραφοι, techblog. Αλλα εβαλα δημοσιογραφοι επειδη οπως ειπες και εσυ “ομως αυτο επικαλουντε κατα καποιο τροπο τα σχολια που εσεις οι ιδιοι εχετε γραψει εδω και που εχουν γραφτει σε site του εξωτερικου, οτι το S6 εχει κλεψει τις εντυπωσεις “.Η αποψη μου για το σιτε ειναι πολυ καλη απλα επρεπε να το σχολιασω αυτο καθως την πρωτη φορα που ειδα ακριβως το ιδιο σχολιο ηταν οταν ησουν στην βαρκελωνη και δεν σχολιασα κατι..Σιγουρα το σ6 ειναι καλυτερο του σ5 στα πιο πολλα πεδια, αλλα αυτο δεν το κανει αυτοματα καλυτερο και απο τις αλλες ναυαρχιδες..

anergos13

Σε συνεχεια των παραπανω και πιστοποιηση των Λεγομενων της Sammy περι Θεματων υπερθερμανσης του 810….

https://www.phonearena.com/news/HTC-One-M9-surface-temperature-hits-132-degrees-fahrenheit-during-benchmark-test_id67286

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.