HTC One M9: Νέες φωτογραφίες μαζί με την Dot View θήκη

HTC One M9 και Samsung Galaxy S6 που θα παρουσιαστούν επίσημα στην MWC 2015 1η Μαρτίου στη Βαρκελώνη είναι οι πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών ειδικά όσον αφορά στις διαρροές. Μιας και είμαστε ακόμη μερικά leaks πριν την επίσημη παρουσίαση, το HTC One M9 (ή HTC Hima όπως αποκαλείται) εμφανίστηκε σήμερα στο κινέζικο Weibo από υπάλληλο της HTC.

Ο υπάλληλος της HTC αποφάσισε (μπορεί όχι και μόνος του αφού οι εταιρείες συνηθίζουν να διαρρέουν διάσπαρτες πληροφορίες πριν την επίσημη ανακοίνωση) να ανεβάσει φωτογραφίες της ναυαρχίδας όπου στη μια από αυτές βλέπουμε την επίσημη Dot View θήκη. Αυτό που επιβεβαιώνουν τα leaks και τα renders εδώ και καιρό είναι η τεράστια κάμερα στην πίσω πλευρά.

Όπως και να έχει όμως όλα αυτά είναι μόνο διαρροές και στην τελική παρουσίαση η HTC να μας εκπλήξει.

Διαβάστε επίσης: HTC One M9: Διέρρευσε σε χρυσό χρώμα

htc one m9 dot view case, HTC One M9: Νέες φωτογραφίες μαζί με την Dot View θήκη

htc one m9 dot view case, HTC One M9: Νέες φωτογραφίες μαζί με την Dot View θήκη

Render
htc one m9 dot view case, HTC One M9: Νέες φωτογραφίες μαζί με την Dot View θήκη


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ilias Ch.

Αν είναι αυτό το πήρα.

Όταν πιάσω κανένα στοίχημα…. 😉

Stavros

Έτσι πιστεύω θα είναι το επόμενο HTC. Είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα από τα άλλα που είχαν διαρεύσει.

βαγγος

αν οντως μοιαζει ετσι μαλλον θα ειναι μια χρονια με γενικα ιδιο design στις ναυαρχιδες γτ απ οτι ειδα…και το νεο sony της σειρας z στο ιδιο design κινειται…αντε να δουμε τι θα κανει κι η samsung με το project zero !^^

Geo

Μα ρε παιδιά τι μας νοιάζει το design? Να μην είναι εντελώς μα εντελώς κακάσχημο απλά ενδιαφέρει εμένα κι από κει και πέρα χαρακτηριστικά. Και εννοείται δε μας νοιάζει ούτε το πάχος, με εκεί παρόμοια απαίτηση: Απλά να μην είναι εντελώς μα εντελώς χοντρό.
Μπαταρία και ισχύ νομίζω θέλουν οι περισσότεροι, είναι τόσο πολύπλοκο για τις εταιρείες?? Και το λέω γενικά,δε με νοιάζει αν θα έχει 3 ή 13GB Ram, αρκεί να έχει ισχύ. Και μπαταρία ρε γμτ επιτέλους. Κι άλλη εταιρεία ανακοίνωσε έσπασε το ρεκόρ πάχους. Μπράβο της κι αυτής. Πόσο μένει ανοιχτό εκείνο χωρίς φόρτιση, 4 ώρες?? Είναι όμως λεπτό!!! Εύγε

Darth

@Geo παρα πολλους νιαζει εμφανιση της συσκευης (το ιδιο και εμεναα) γιατι κατι που εχω στην καθυμερινοτιτα μου θελω να ειναι ομορφο………….

ειναι σαν να λες δεν με πειράζει να εχω punto με 1,000 αλογα και ας εχει ο διπλανός ferrari με 900 αλογα

Costas

Πανέμορφο! Οι γρίλιες από τα ηχεία έφυγαν και έδωσαν την θέση τους σε 2 υπέροχες σχισμές. Μακάρι να βγει έτσι. Όσο για το μέγεθος του φακού δεν με ενοχλεί, περισσότερο με ενοχλούσε στο m8 η γεμάτη κάμερες πλάτη του!

Gblog_21

Και το κυριοτερο εφυγε η μαυρη μπαρα απο την μπροστινη πλευρα που ειχε το λογότυπο της htc!Αν ισχυει,μπραβο στην htc γιατι δειχνει οτι ακουει τους πελατες της.

Tom

Αν ειναι έτσι ειναι ωραιο, γιατι ειναι πιο μαζεμένο αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει ο χώρος για τα ηχεία μονο και αυτά κρύβονται στην άκρη του σασί. Πρακτικά αν δεν μπορούσαν να κρύψουν το πλαίσιο με το logo τελείως λόγω καλωδιώσεων αυτο ήταν το επόμενο καλυτερο που μπορούσαν να κανουν. Για μενα πολυ όμορφο.

Να δούμε και τι κάμερα μας περιμένει γιατι κατα τα αλλα η HTC μας εχει συνηθίσει σε καλη ποιότητα. Οθονη, ποιότητα κλήσεων κλπ

Κυριακος

Ή dot view στη μπροστινή όψη δεν κολλάει με το render Γιατί στη κανονική φωτο η θήκη έχει τη σχισμή της κάμερας δεξιά όπως στο m8 και στο render τη δείχνει στη μέση!

Δημήτρης

το render είναι mockup παίδες το γράφει πάνω στην ίδια τη φωτογραφία.Καλός ο ενθουσιασμός αλλα ακόμα καλύτερη η στοιχειώδης παρατηρητικότητα γιατί μετά ξενερώνεις χωρίς λόγο 😛

Min24

Μακάρι να ήταν όπως στην φωτο κάτω.
Το κινητό είναι ότι πιο όμορφο έχω δει.
Έχει ακριβός εκεί που χρειάζεται τις βελτιώσεις.
Στην κάμερα αν και πιστεύω στην τελική μορφή θα εξέχει . Και επιτέλους δεν έχει το μαύρο πλαίσιο κάνω
Που και αυτό στο τελικό προϊόν θα υπάρχει εκτός αν καταλάβει ή htc το λάθος της. Και τέλος πραγματικά τα ηχεία είναι τέλεια Και Όχι αυτές τις τρύπες που είχε, και η κάμερα σε σωστό σημείο μπράβο. ελπίζω να φτάσει αυτή η φωτο και στα γραφεία τηςhtc.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.