HTC One M9, πέρασε από το Geekbench 3.0

Ένας περίπου μήνας έχει απομείνει πριν την αναμενόμενη επίσημη παρουσίαση του HTC One M9 την 1η Μαρτίου στην MWC που θα γίνει στη Βαρκελώνη. Το HTC One M9 πέρασε από το Geekbench 3.0 benchmark και έδωσε single και multi-core σκορ 1232 και 3587 πόντους αντίστοιχα. Εμφανίζεται με Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 chipset με 1.55GHz octa-core CPU και 3GB RAM.

Επιπλέον έχει αριθμό μοντέλου 0PJA10 και τρέχει Android 5.0.2 Lollipop. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα σκορ του HTC One M9 είναι χαμηλότερα από τα αντίστοιχα του Samsung Galaxy S6 το οποίο έδωσε 1520 single-core και 5478 multi-core πόντους και έχει Exynos 7420 chipset.

htc one m9 geekbench, HTC One M9, πέρασε από το Geekbench 3.0

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Ο octa της sammy ειναι δυνατότερος Νομίζω.

Miko

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Qualcomm τα ίδια σκορ πιάνει το ΜΧ4 με τον ΜΤ6595… βέβαια είμαι σίγουρος οτι στην GPU θα έχουν μεγάλη διαφορά γιατί η Adreno φυσάει αλλά και πάλι, αν θέλει να κερδίσει την αγορά πρέπει να κάνει κάτι καλύτερο… γιατί όπου να’ ναι έρχεται και ο 64bitος ΜΤ6795 της Mediatek.
Απ’ όσο έχω διαβάσει ήδη η Qualcomm χάνει όπως π.χ. στον 615 σε σχέση με τον ΜΤ6752… πράγμα που σίγουρα θα ανεβάσει τον ανταγωνισμό και θα είναι καλό για εμάς τους καταναλωτές.

dark_master

Αλέξη μέχρι να κυκλοφορήσουν και οι δύο επίσημα κράτα μικρό καλάθι. Ο 810 δεν είναι χρονισμένος στα 2Ghz (όπως πχ στο Flex 2) αλλά στο 1,55Ghz ενώ σύμφωνα με την Qualcomm μπορεί να φτάσει έως τα 2,7Ghz. Ο 7420 φάνηκε να είναι χρονισμένος στο 1,9Ghz αλλά μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μπορεί να τον δούμε να χρονίζει υψηλότερα…
υπομονή ένα μήνα και θα μάθουμε…

Geo

Μα γιατί μόνο 1.55Ghz? Μήπως είναι λάθος; Γενικά είναι πιο χαμηλά ο 810 σε συχνότητες από τον προκάτοχό του αλλά για παράδειγμα το Flex 2 είναι στα 2 Ghz. Αν ισχύει αυτό θα είναι κρίμα. Λόγω υπερθέρμανσης να του έριξαν τα ρολόγια;

Ιωάννης jb

Κοίτα που έχουμε φτάσει να λέμε λίγο το 1.55ghz σε κινητά!!!! ε όχι δηλαδή από πότε ο χρονισμός του επεξεργαστή είναι τόσο σημαντικός??? Άλλοι έχουν laptop χρονισμένα σε λιγότερα ghz τι πρέπει να κάνουν δηλαδή??? Μήπως να τα πετάξουν επειδή τα κινητά έχουν υψηλότερα χρονισμένους επεξεργαστές? έλεος δηλαδή!!!!
Με την ίδια λογική iphone είναι για πέταμα που έχει 1.4 και μάλιστα διπύρηνο
και ο intel core i5-3317 που είναι στα 1.7 ghz διπύρηνος είναι χειρότερος από τους πρώτος τετραπύρινους που κυκλοφόρησαν το 2008 και ήταν χρονισμένοι στα 2.4!!!!!
Ε όχι δε πάει έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inblx

Μα γιατί μόνο 1.55Ghz? λέει…
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα…
Ο κόσμος έχει πέσει θύμα των εταιριών μου φαίνεται.
Επεξεργαστές σε κονσόλες και λάπτοπ έχουν πολύ χαμηλότερα clocks… (PS4 1.6GHz, Intel core M 1.1GHz Boost 2.6GHz)
Μακάρι να βγει στα 1.5GHz.
Έτσι ουτε θα υπέρθερμενεται, ουτε θα ρουφάει την μπαταρία σαν τρελός.
Είναι λογικά αυτά που θελετε ρε παιδιά, θέλετε ενα κινητό με 2.7-2.8GHz δηλαδή για ποιον λογο. Για να τρέχει το Flappy Bird και το Facebook smooth?

Μακάρι να βγει το One με 1.5-1.6GHz επεξεργαστή, για να πιάσουν οι κατασκευαστές επεξεργαστών να βγάζουν επεξεργαστές σε low frequency. Και να πιάσει ο κόσμος να καταλαβαίνει πως τα Hz δεν κανουν τον επεξεργαστή….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.