HTC One M9 (Hima), πέρασε από το AnTuTu και αποκαλύπτεται

Εχθές είδαμε να κυκλοφορεί μια φωτογραφία η οποία λέγεται ότι είναι το πρώτο render της επόμενης ναυαρχίδας της HTC μαζί με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. To HTC One M9 ή Hima ή όπως αλλιώς ονομαστεί, εμφανίστηκε στο AnTuTu Benchmark site και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Εμφανίζεται με 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080×1920 pixels.

Επιπλέον, το AnTuTu επιβεβαιώνει Snapdragon 810 επεξεργαστή, Adreno 430, 20.7 Megapixel κάμερα, 13 Megapixel δεύτερη κάμερα, 3GB RAM και Android 5.0 Lollipop προ-εγκατεστημένο.

Για πολλούς η ανάλυση οθόνης μπορεί να θεωρείται λίγη καθώς οι υπόλοιπες ναυαρχίδες ξεκίνησαν να πηγαίνουν σε 1440×2560 QHD οθόνες, αρχής γενομένης από το LG G3 και από το 2015 θα δούμε ακόμη περισσότερες. Η HTC όμως επιμένει στα 1080p. Πως σας φαίνεται;

htc one m9 antutu, HTC One M9 (Hima), πέρασε από το AnTuTu και αποκαλύπτεται

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νικο

μια χαρα ειναι τα 1080 σε αυτο το μεγεθος

chris

Μαντέψτε ποίο θα είναι το πιο ισχυρό smartphone για το 2015 με sd810 και fhd ανάλυση.Εννοείται στην οθόνη δεν θα βλέπεις καμία διαφορά ανάμεσα στην fd kai Qhd που θα έχουν τα άλλα smartphones…Η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσε να έχει κάνει η HTC

stavros

Και πολυ καλα κανει αφου δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα μεταξυ 2κ και full hd οθονων.Επιπλεον θα γινεται μεγαλυτερη οικονομια μπαταριας για τις full hd οθονες.

Nick-X

!!!!!!!!!αυτα ειναι…..αλλα ποσο σκορ εβγαλε στο antutu..!?!?!?!?και λιγο καλυτερη τιμολογηση να εχει πιστευω θα ειναι κατι το πολυ καλο..!!!!!

Costas

5 ίντσες είναι η οθόνη, τι να την κάνει την QHD? Μια χαρά είναι για την συγκεκριμένη διάσταση. Εγώ παντός με το note 3 στα 1080p βλέπω διάφορα με το note 4 που έχει Qhd.

boss13opc

Το καλύτερο με διάφορα για το 2015. HTC ONE M9

nk0s

βασικα δεν υπαρχει διαφορα στο ματι οποτε καλα κανει η htc, η qhd κανει μονο για ταμπλετ που μπορουν να φορανε και ακομα μεγαλυτερες μπαταριες.

giannis13

μπραβο ρε HTC ! βεβαια τα κινητα της ξεκινουν απο τα 750Ε και δυσκολα
πεφτει η τιμη τους στο σκρουτζ οποτε μαλλον θα περιμενουμε πολυ ακομα …

οχι οτι με χαλαει το G2 μου αλλα θελω να δοκιμασω και HTC με sense 7 !!!

chris

Τι είστε εσεις? Το βαφτισατε το καλυτερο κινητο του 15 πριν ακομα το δειτε.

mitsaras

καλά μιλάμε για υπέρ τούμπανο κινητό.

giannis

Μπράβο στην Htc!!! Πολύ καλή κίνηση. Αλλά εγώ θα περιμένω το Htc One 67 πιστεύω με διαφορά το καλύτερο smartphone το 2045!!! lol guys. Ακόμα δεν το είδαμε..

Τομ

Ναι μωρέ! Και με έναν καλο σχεδιασμό και μια καλη κάμερα και είμαστε κομπλέ.

tech21man

Καλυτερα να επενδυονται οσα χρηματα περισσευουν μεχρι τη λιανικη σε πιο ποιοτικα επιμερους τμηματα παρα στην αχρηστη ενεργοβορα QHD. Παντως, οταν τα ελεγε η sony αυτα, ο κοσμος εκραζε. Τι να πω…

Ραφαήλ

@Tom εχεις κανει ΠΦ?

Τάσος

@Costas
Βλέπεις διαφορά στην ποιότητα, λόγω panel, όχι λόγω ανάλυσης.

j

Η htc έμεινε στα 1080p που ήθελε ο περισσότερος κόσμος, έχει βαλει έναν επεξεργαστή τέρας, κάμερα 20.7 mp άρα παει το ultrapixel (επιτέλους) και μπροστινή 13 mp (!) και η οθόνη ειναι σε πολυ καλό μέγεθος. Μπράβο. Αν ολα αυτά ισχύουν τότε η htc οχι μόνο βελτίωσε το τεράστιο μειονέκτημα της (κάμερα) αλλά έφτιαξε ενα κινητό τέρας. Με μια ωραια εμφάνιση και με καλά υλικά (και τα δυο τα έχει η htc) μιλάμε για ενα κινητό τερας

Sot11

Αυτό μάλιστα! Αν συνδυάζεται και με έναν ωραίο σχεδιασμό και με μικρότερα περιθώρια θα ειναι ότι πρέπει!

panayiotis

σιγουρα τρελο κινητο μακαρι να εχει αρχικη κατω απο τα 700 ευρω αλλα αμφιβαλω το βλεπω να ξεκινα με 800 ευρω και το 16 οπως το ιphone 6.

Giannis

Ανυπομονώ για το HTC M9 και Xperia Z4 τα οποία τα περιμένω με ανάλυση 1080 και SD810 ή και 805 δε με πειράζει! Μέταλλο, γυαλί στερεοφωνικά ηχεία, τεχνολογία αιχμής, αδιάβροχα και στυλ που ξεχωρίζει! Είναι νωρίς ακόμη για να βγάλουμε οτι το M9 θα είναι το καλύτερο αλλά το μοναδικό πράγμα που με χαλούσε στο M8 ηταν αυτο το duo camera χωρίς αυτό πλέον θα είναι έρωτας! Επίσης σημαντικό εδω μιλάμε για συσκευές ΟΧΙ για τιμές! Είναι ηλιθιότητα να σχολιάζεις τ τιμή του! Είναι σαν να μιλαμε για αυτοκίνητα και να βγάζεις τη lamborghini τελευταία επειδή είναι ακριβή!! Αυτά τα κινητά είναι ναυαρχίδες δεν βγήκαν για να τα αγοράζουν όλοι αλλά αυτοί που έχουν λεφτά live with it!! Αλλιώς μη μπαίνετε καν στο άρθρο για να το διαβάσετε ποσο μαλλον να κανετε τον κοπο να σχολιάσετε δείτε τις mid range συσκευές

Xρηστος Σαμ

εγω παλι θα θελα λιγο παραπανω απο 5 ιντσες..5.2 ή 5.3 αλλα προβλεπω τα μπεζελ στον θεο γιαυτο η htc κραταει λιγων ιντσων πανελ.

Dimitris Marizas

Επιτέλους και μια εταιρεία που σκέφτεται πρακτικά και όχι βάση ονομαστικών χαρακτηριστικων

wrangler10

Εάν δεν αλλάξει χέρια η ελληνική αντιπροσωπεία και δεν την πάρει καμιά σοβαρή εταιρία την HTC δεν πρόκειται να πάρω και το καλύτερο στον κόσμο να βγάλει.Κρίμα γιατί βγάζει πολύ καλές συσκευές με ωραίο UI.Αυτά τα Bezel πάνω κάτω να ξεφορτωθεί και τα on screen buttons και θα ειναι super.

Γιώργος

Η HTC όπως και η Sony έχει μείνει πίσω απο τον ανταγωνισμό , το ότι θα έχει 5″ οθόνη δεν βοηθάει καθόλου ούτε στην φορητότητα γιατί με τα μεγάλα bezels της συγκεκριμένης εταιρείας θα είναι σαν άλλα κινητά με 5.5″.Τουλάχιστον έβαλαν κάμερα της προκοπής σε σχέση με την απαράδεκτη 4 MP του M8.

Kostas K.

Της βγάζω το καπέλο της HTC γιατί δεν μπαίνει στο τριπακι με την 2Κ οθόνη!

filippos

Μια χαρα ειναι η fhd!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.