HTC One M9+: Νέες press render φωτογραφίες

Νέες press render φωτογραφίες οι οποίες φαίνεται να απεικονίζουν το αναμενόμενο HTC One M9+, τον μεγαλύτερο αδερφό του HTC One M9 δηλαδή, ήρθαν σήμερα στο φως μέσω του Twitter από τον γνωστό χρήστη @Upleaks. Η επερχόμενη συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου στο Πεκίνο.

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η συσκευή σε ένα χρώμα το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει στο πρωταρχικό HTC One M9, και συγκεκριμένα το μαύρο – χρυσό. Το σώμα της συσκευής είναι εξ’ ολοκλήρου μαύρο, αλλά στο πλάι συναντάμε μια χρυσή λωρίδα. Παρατηρούμε επίσης ότι και στο κάτω μέρος της συσκευής ότι το ηχείο BoomSound έχει χωριστεί στα δύο καθώς υπάρχει ένα φυσικό πλήκτρο, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί και για αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος.

Στο πίσω μέρος της συσκευής παρατηρούμε μια εντελώς διαφορετική κάμερα από το HTC One M9, καθώς όχι μόνο βασίζεται πάλι στην τεχνολογία Dual Camera, αλλά είναι και εντελώς στρογγυλή.

Το HTC One M9+ πιθανότατα να κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις. Η μία έκδοση θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή MediaTek MT6795 που φημολογείται ότι θα λανσαριστεί μόνο στην Κινέζικη αγορά, ενώ η άλλη έκδοση θα κυκλοφορήσει με τον Snapdragon 810 για τις υπόλοιπες αγορές. Στα υπόλοιπα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά, το HTC One M9+ θα έρθει με 5,2 ιντσών οθόνη ανάλυσης QHD, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικής μνήμης.

HTC One M9+, HTC One M9+: Νέες press render φωτογραφίες

HTC One M9+, HTC One M9+: Νέες press render φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

sorry κιολας…αλλα αυτο δεν ειναι ασχημο!! και αμα βγει μονο σε κινα το ΜΤΚ και ειναι αρκετα καλο, ριχνουμε μια παραγγελεια μεσω aliexpress

stelios

Δεν μπορώ να καταλάβω τι το ήθελαν το ίδιο σχήμα με το κεντρικό κουμπί σαμσουνγκ δεν υπήρχε άλλο τρόπος να βάλουν τον ανιχνευτή δακτυλίου αποτυπωματος

giannisanag

Το ασημιβμε χρυσό ειναι ωραιο και δειχνει εξαιρετικα ποιοτικο. Με χαλαει η μαυρη γραμμή γύρω απο την οθονη το μεγαλωνει σε υψος χωρις κανενα λογο.

mitsaras

Εμενα μου αρεσει η ιδεα ενος “m8” με καλυτερη duo camera. Κωστα περιμενουμε την παρουσιαση του m9.

nikos

Πολυ ωραιο με χαλαει λιγο το κουμπι!
Επρεπε εκει που ειναι το κουμπι να μπει το λογκο,
ωστε να εξικονομηθει και χωρος και να μικρυνει λιγο και η συσκευη

Γιάννης

Πρέπει να είναι στο ύψος του Nexus 6 και του Mate 7 δηλαδή ανάλογο με κινητά με οθόνη 6″ , πολύ άχρηστος χώρος γύρω από την οθόνη.

Τασος

Τι εγινε HTC??Γιατι βαλατε το Menu Button της Samsung??Μια χαρα ηταν αυτο που ειχατε!!ΕΛΕΟΣ

Geo

Εμένα με τσιμπάει λίγο η ανάλυση. Ας μεγαλώσουν λίγο ίντσες, ο μόνος λόγος που δεν έχω παραγγείλει ακόμη ας πούμε το Μ9 είναι ότι πλέον μου φαίνονται μικρές οι 5 ίνστες γι αυτά που κάνω, αλλά θα ήθελα ακόμη και στις 5.2 ή και στις 5.5 η ανάλυση να μείνει FHD.
Σε κάποια έρευνα που διάβαζα το μάτι λέει για να ξεχωρίσει μεταξύ FHD – QHD πρέπει η απόσταση να είναι γύρω στα 12 εκατοστά σε οθόνη των 6 ιντσών τουλάχιστον. Αφήστε κι εδώ μωρέ την FHD να χαρούμε επιδόσεις και καλύτερη διάρκεια μπαταρίας γμτ

giannogeorge

Προσωπικά πάντα μου άρεσε η οπτική της Samsung, όσον αφορά το κεντρικό κουμπί. Διότι όταν σου δίνει οθόνη 5,2 ιντσών, είναι πράγματι τόσο και δεν “χάνεις” χώρο από τα on screen πλήκτρα. Γι’αυτό δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό που βλέπω στο Μ9+.

tarif16

αποκλείεται να είναι πλήκτρο,θα έπρεπε να έχει και capasitive δεξιά κι αριστερά…αποκλειστικά για δαχτυλικό αποτύπωμα θα είναι…και πάλι όμως τραγικό να μοιάζει με την π#$%ριά της samsung….κάτι σε στρογγυλό η σε άλλο σημείο????

Konstantinos

Άν το κουμπί είναι αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος, ας μην το έβαζαν και ας το έκαναν σαν το One M8 max.

naxxxman

Εμένα δεν με πειράζει το κουμπί. Αρκεί να κάνουν κάτι χρησιμο. Παράδειγμα swipe left για να πας πίσω ή swipe πανω-κατω για να κα δούμε scroll. Τέτοια θέλω να δω.
Αυτό που με ενοχλούσε παντα στα HTC One M7-8 και πλεον 9 και 9+ είναι πως σε αναλογία μεγέθους συσκευής και οθόνης, η οθόνες ηταν παντα μικρές. Δεν κατηγορώ βέβαια, διότι το Black logo bar υπάρχει γιατί κάπου πρεπει να μπουν τα drivers την οθόνης, όμως θα μπορούσε να βάλει εκεί πάνω στο γυαλί κάτι διαφορετικό, όπως κουμπιά αφής, η μια επιφάνεια αφής για να την χρεισημοποιουμε με gestures. Swipe Left-Right, double tap κτλ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.