HTC One M9: Εμφανίστηκε στα 649 δολάρια με κυκλοφορία 25 Μαρτίου

Ενώ περιμένουμε από την HTC να κάνει την “τεράστια” ανακοίνωση που όπως είπε θα την διαφοροποιήσει από την Apple και τη Samsung και μάλλον πρόκειται για το HTC One M9 Plus, η τωρινή ναυαρχίδα είναι το HTC One M9 που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη. Το HTC One M9 εμφανίστηκε στο B&H με τιμή 649 δοάρια με 32GB ενσωματωμένη μνήμη σε χρυσό και ασημί, και ημερομηνία διάθεσης 25 Μαρτίου.

Στην Γερμανία το HTC One M9 είχε εμφανιστεί με τιμή 750 ευρώ με το πρόγραμμα HTC Advantage και ημερομηνία παράδοσης 31 Μαρτίου.

Το HTC One M9 έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, 64-bit οκταπύρηνο 2GHz Snapdragon 810, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, 20 Megapixel κάμερα, 4 Megapixel Ultrapixel δεύτερη κάμερα, μπαταρία 2840mAh και Android 5.0 με Sense 7.

Δείτε επίσης: HTC One M9 ελληνικό hands-on video

htc one m9 price, HTC One M9: Εμφανίστηκε στα 649 δολάρια με κυκλοφορία 25 Μαρτίου

htc one m9 price, HTC One M9: Εμφανίστηκε στα 649 δολάρια με κυκλοφορία 25 Μαρτίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mitsaras

Δηλαδή στην ελλάδα στα μέσα του άλλου μήνα. Κώστα περιμένουμε ένα αναλυτικό review για να δούμε πως θα πηγαίνει συσκευή και να δούμε την κάμερα της.

Φωτης

αυτο το πραγμα με τα leaked photos. κτλ ειναι πολυ αηδια… με εχουν ψησει αγρια να παρω καινουριο κινητο (htc one m9) και τωρα μου βγαζουν θεματα με snapdragon και οτι ο exynos ειναι καλυτερος (δεν παιζει να παρω samsung με αυτες τις αναβαθμυσεις)..
ΚΑΙ τωρα βγαινουν και μου λενε για htc one m9 plus αλλα τιποτα παραπανω.. και τωρα εμενα με τρωει το χερι μου.. αλλα φοβαμαι μην μ βγαλουν κατι καλυτερο και τα κλαιω τα +-700 ευρουλακια

dimitris

φωτης μην αγορασεις κανενα κινητο λεω φιλος εντελως φιλικα. θα σου προτεινα ενα κινητακι των 20 ευρω που κραταει μια εβδομαδα η μπαταρια ειναι και μικρο και κραταει και μια εβδομαδασ η μπαταρια. καθε λιγο κατι βαζουν και το κανουν πιο καλο απο το προυγουμενο. καταχος lg g3. σε λιγο θα βγει και το g4 με σαρωτη αποτυπωματος απολιθωμενου καρχαρια

Φωτης

@dimitris χαχαχα ενταξει το θεμα ειναι οτι με το nexus 4 την δουλεια που ηθελα να κανω 2.5 χρονια τωρα την εκανα…δεν με ενδιαφερει να εχω ενα κινητο που θα ειναι τοπ για 2 χρονια και….
με ενδιαφερει να παρω την συγκεκριμενη περιοδο το πιο αξιοπιστο και vfm κινητο..

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ

κωστας δημαρας

Ειναι ακριβο στα 750 ευρωπη τιμη ,αλλα ειναι ενα πραγματικα πανεμορφο κινητο και κραταει την τιμη του για android βλεπωντας το ΟΝΕ Μ8 ,

Miko

Πότε πλέον δεν θα έδινα τόσα λεφτά για κινητό αλλά αν το έκανα φέτος θα το έκανα μόνο για το s6 edge. Ωραίο είναι και το HTC αλλά 1. φοράει 810 και 2. το s6 edge είναι πραγματικά πανέμορφο με φοβερη τεχνολογία.
Αλλά όπως είπα, πλέον και μέχρι να βγάζουμε 2500 ευρώ τον μήνα όπως οι Βέλγοι, μόνο κινητά με μάξιμουμ 400 ευρώ και όχι κάθε χρόνο :Ρ

gkoutsos

@Φωτης το htc one m9 plus απ’οτι φαινεται θα ειναι μεγαλυτερη εκδοση του απλου m9. αυτες ειναι οι ναυαρχιδες του 2015… τι αλλο καλυτερο να βγει και να κλαις τα λεφτα σου? εκτος αν θες να περιμενεις να δεις και το lg g4. παντως, επειδη λες οτι εχεις nexus 4 και ερχεσαι απο stock android, ισως σου ερχοταν καλυτερα να πας σε htc λογω λογισμικου, αφου το sense εχω καταλαβει οτι ειναι (μεχρι και πριν τις ανακοινωσεις του mwc τουλαχιστον) ισως το ταχυτερο και πιο smooth ui απ’ολα τα αλλα (συν το οτι εχει πολυ καλη υποστηριξη με updates απο την htc για τα επομενα 2 χρονια).

gkoutsos

εγω παντως, επειδη δεν θα αντεξω για πολυ ακομα με το 3,5 χρονων xperia arc s μου (εκεινο αντεχει σα σκυλι :P), ψηνομαι πολυ για το m9. θα περιμενω βεβαια να δω και το lg g4 και εντωμεταξυ να πεσει και η τιμη, γιατι 700 ευρω δε προκειται να δωσω για κινητο.

επισης, περιμενω ολες αυτες οι ανακοινωσεις (htc one m9, lg g flex 2 κτλ.) να βγουν στην αγορα με τελικο software/hardware, γιατι μια ακουμε για θεματα του 810, μια για νεες διορθωμενες φουρνιες και ολα αυτα χωρις να εχουν ερθει στα χερια μας. εγω πιστευω οτι το θεμα εχει μεγαλοποιηθει αρκετα και στο τελος θα ειναι καλα τα πραγματα.
στο κατω κατω, σε ολες τις συσκευες προηγουμενων ετων, ειτε με snapdragon, ειτε με exynos, με τις οποιες μπορει να κανουμε μια χαρα την δουλεια μας σε συνθηκες καθημερινης χρησης, εχει τρεξει κανεις 5, 10 benchmark συνεχομενα να δει τι θερμοκρασιες θα πιασει το κινητο ή αν θα κανει λιγο throttling ο επεξεργαστης?

TSIPRAS

O Αλεξης ειμαι παιδια ,….κουφαλιτσες γλυκοκοιτατε το ΟΝΕ Μ9 και μετα κλαιγεστε για τους φορους ,κατσε να το σφυριξω στον Γιανη να βαλει καμια φορολογια π.χ πανω απο 2 RAM η πανω απο 2 πυρηνες φορος πολυτελειας

nikos7

Αναρωτιεμαι τι θα λενε ολοι αυτοι τωρα που λεγανε ατυχο και απατο το htc μ9 που βγηκε ιδια περιοδο με το σ6.. μ9 καρτα μνημης ναι – σ6 οχι, μ9 2840 μαχ μπαταρια- σ6 2550, m9 καμερα 20,7-σ6 16 , μ9 φμ ραδιο – σ6 οχι, μ9 600 ευρω συμφωνα με το αρθρο – σ6 32 GB 750 ευρω (συμφωνα με το site https://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-timi-ellada-9810/).Στο μονο που υπερτερει το σ6 του μ9 στα specs παντα ειναι η 2κ οθονη και στα νουμερα των benchmarks..Οποτε για να καταληξω, ολοι εσεις που κραζατε για VFM sta iphone και περι προβατων τωρα καντε τουμπεκι γιατι στο ιδιο τρυπακι θα πεσετε κ εσεις επειδη απλα γουσταρετε μια μαρκα και οχι τα specs…και δν το λεει αυτο ενας μηλαρακιας αλλα ενας κατοχος htc 4 χρονων..

gkoutsos

φιλε @nikos7 συμφωνω με αυτα τα πλεονεκτηματα του m9 που ανεφερες, αλλα το αρθρο μιλαει για τιμες αμερικης. και περσι ιδια τιμη νομιζω ειχε το unlocked m8 στην αμερικη. δυστυχως, αλλο αμερικη και αλλο ευρωπη. στην ευρωπη και συγκεκριμενα στην ελλαδα στα 750 ευρω προβλεπεται να ειναι η αρχικη και των δυο κινητων, ακριβως ιδια με περσι. (δες τιμη γερμανιας εδω https://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-price-germany-9876/)

παντως, συμφωνω μαζι σου οτι τετοια κινητα προσφερουν πολλα παραπανω στον χρηστη απ’ ο,τι ενα iphone για την ιδια τιμη και οτι οι μισοι που παιρνουν iphone το κανουν λογω μαρκας, χωρις καν να ξερουν τι ακριβως χαρακτηριστικα εχει. απλα πανε με την λογικη “αυτην ξερω, αυτην εμπιστευομαι”. Πιστευει κανεις οτι μεχρι και η κουτση μαρια που εχει παρει iphone, το εψαξε πολυ το θεμα?? απλα η apple ειναι η εταιρεια που ακουει και βλεπει περισσοτερο γυρω της, κι αυτο εχει ως αποτελεσμα να την θεωρει και καλυτερη.
βεβαια, αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι εχουμε φτασει στο σημειο, σχεδον ολες οι ναυαρχιδες να εχουν υπερβολικες τιμες, ποσο μαλλον τα iphone και το νεο s6 που χρεωνουν ακομα περισσοτερα για την περισσοτερη μνημη για οσους την χρειαζονται.

mitsaras

@nikos7 πολύ σωστός συμφωνώ μαζί σου. Αλλά για να δεις μέχρι και τον 810 το θεωρούν μειονέκτημα στο m9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.