HTC One M9+: Προσωρινή διακοπή πωλήσεων στην Ολλανδία

Το HTC One M9+ έγινε επίσημο τον Μάιο και μέσα στον Ιούλιο ανακοινώθηκε ότι θα έρθει και Ευρώπη, αν και αρχικά η HTC είχε πει ότι δεν θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά. Το HTC One M9+ έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών QHD, επεξεργαστή MediaTek MT6795T, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη στα 32GB, μπαταρία 2840mAh και κάμερα 20 Megapixel.

Ωστόσο, στην Ολλανδία το HTC One M9+ σταματά να πωλείται (προσωρινά τουλάχιστον) καθώς το δημοφιλές Phone House με επιστολή του προς όλα του τα καταστήματα, τα καλεί έπειτα από αίτημα της HTC, να σταματήσουν αμέσως την πώληση του HTC One M9+ μέχρι νεωτέρας.

Αν και στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ο λόγος της άμεσης διακοπής πωλήσεων, λέγεται ότι υπάρχει πρόβλημα με την λειτουργία 4G LTE συνδεσιμότητας του One M9+ στην συγκεκριμένη χώρα.

Από την πλευρά της και η HTC έδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι βάζει την ποιότητα των προϊόντων της πάνω απ΄όλα και γι αυτό τον λόγο απέσυρε το HTC One M9+ από τα ράφια, προκειμένου να εξερευνήσει τι συμβαίνει.

Η δήλωση της HTC: “HTC puts the quality of its products and providing an optimal user experience first. In that context, we are currently investigating the HTC One M9 +. This device we have to pick that reason temporarily, from the sales. Once more is known, we will let you know. Thanks in advance for your understanding and patience”.

HTC One M9+: Προσωρινή διακοπή πωλήσεων στην Ολλανδία, HTC One M9+: Προσωρινή διακοπή πωλήσεων στην Ολλανδία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iraklis

Αυτοκαταστροφική εταιρία..

marios f

Ωραια ποιοτητα προιοντων.Ανακληση στην ανακληση.Μου αρεσει που ποιοτικη την ανεβαζετε,ποιοτικη την κατεβαζετε. Οσο για το τραγικο.Βλεπω στη φωτο τα εικονιδια κλησης sms κλπ να ειναι σχεδον στη μεση της οθονης εξαιτιας του τεραστιου μαυρου bezel ,τι body to ratio εχει?

Panagiotis

Εντωμεταξύ τα νύχια της γυναίκας στην φωτογραφία είναι σαν τον λυκανθρώπων στο teen wolf 😊

Λευτερης

@iraklis όπως τα λες…
Ένας φίλος μου το πήρε και το επέστρεψε μετά από τρεις μέρες και πήρε iPhone 6

Παρμενιων

Άσε φίλε, εμένα ένας γνωστός πήρε μια a-class AMG και την επέστρεψε για να πάρει το iPhone 6 με τα 16 gb. Η καλύτερη απόφαση της ζωής του λέει.

Παύλος

Εμένα ένας ξάδελφος του πεθερού μου το είχε το δάνεισε στη θεία του η οποία μόλις διακτινίστηκε στον Άρη το κινητό lagαρε ασύστολα,τελικά το πήγε πίσω και αποφάσισε να μην ξανάγορασει τπτ αν δεν διαβάσει πρώτα τα σχόλια των ειδικών εδώ μέσα

nt.z

Παρολο που ειμαι adroid user,καλα εκανε κ το αλλαξε με iphone.Γιατι αν ηταν htc απο τα παλια δε θα το αλλαζε.Τωρα που εγινε κλωνος του iphone γιατι να παρει τον κλωνο κ οχι το ιδιο iphone? Οπως κανει τωρα η samsung,γινεται iphone κ οχι η προσιτη κ πληρης μαρκα που ηταν καποτε.Εχω σα δευτερο κινητο το m7 κ θα ειναι κι το τελευταίο htc.Εκτος αν αλλαξουν πορεια οι Ταιβανεζοι,γιατι τωρα πανε στο γκρεμο.

Paul

Εντάξει ρε παιδιά μη τα θάβουμε όλα . Ένα update θα δώσει και όλα οκ , ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες ( Apple ) συμβαίνει , και αν φταίει η συσκευή θα τις διορθώσουν

Solon

Mediatech φοράει, τι περιμένεις; Ανάβει 10 φορές περισσότερο από τον 810.

lefteris t.

@nt.z Πας καλά ρε συ? Το m7 και το m8 βγήκε πριν το iPhone 6 πες μ σε παρακαλώ πολύ πως γίνεται να αντιγραψε το iPhone!? Σκεφτηται την κοτσάνα που πάτε να πείτε πριν την πείτε σας παρακαλώ! Μήπως έγινε το αντίθετο λέω εγώ τώρα?

zois

ναι ολοι αντιγραφουν την αππλε οκ -_-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.