HTC One M9: Διέρρευσε λίστα με specs και δείχνει οθόνη 5 ιντσών FHD

Για το HTC One M9 (Hima) έχουμε δει renders και έχουν διαρρεύσει διάφορες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όμως δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο. Σήμερα ο γνωστός (πλέον) upleaks ανέβασε μια πλήρη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας της HTC που περιμένουμε να ανακοινωθεί μαζί με το Samsung Galaxy S6 στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με τον upleaks το HTC One M9 θα έχει οθόνη 5 ιντσών IPS ανάλυσης 1080p και όχι QHD όπως επιτάσσει το trend στις Android ναυαρχίδες. Η κάμερα είναι 20.7 Megapixel με dual LED flash, μπροστά έχει 4 Megapixel UltraPixel κάμερα.

Μπορεί η Samsung όπως όλα δείχνουν να άφησε πίσω της τον Snapdragon 810, όμως το HTC One M9 λέγεται ότι θα έρθει με 64-bit Snapdragon 810 (MSM8994) chipset με 2.0GHz quad-core Cortex-57 και quad-core Cortex-A53 στο 1.5GHz. Η RAM είναι 3GB, έχει Adreno 430 GPU, δυο εκδόσεις με 32GB και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, τρέχει Android 5.0.2 Lollipop με Sense 7.0 out of the box και η μπαταρία του θα είναι 2840 mAh.

Από άποψη design αυτό που περιμένουμε κυρίως είναι καλύτερα ενσωματωμένα BoomSound ηχεία που είναι πιο κομψά και πιάνουν λιγότερο χώρο.

Τέλος, ο upleaks έδωσε πληροφορίες για τα αξεσουάρ του τα οποία είναι:
HTC DotView 2 (σε περισσότερα χρώματα) – HCM231/232
Clear Case – HC C1153
Stand Case – HC K1150
Waterproof Case(has IP68 rating) – HC C1152
Waterproof Headset – RC E250
Headset 2015 – MAX 500
HTC BoomBass with WiFi support (requires Sense 7)
Screen Protector – SP R230A

Ωστόσο μέχρι 1η Μαρτίου που γίνεται το press event, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

htc one m9 specs leaked, HTC One M9: Διέρρευσε λίστα με specs και δείχνει οθόνη 5 ιντσών FHD

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Απλά έρωτας!

gkoutsos

καλα εεεε… (με βαση τις διαρροες παντα) με τετοια χαρακτηριστικα, χωρις αυξηση μεγεθους και αναλυσης οθονης, σχεδιασμο και ταχυτατο sense ui, γινεται ανετα το επομενο κινητο μου!

καλυτερα η 4mp ultrapixel απο την 13mp καμερα μπροστα γιατι ετσι, λογικα θα εχει καλη αποδοση και σε σκοτεινο περιβαλλον. επισης, με τετοιο μεγεθος μπαταριας, την αυξημενη εξοικονομηση ενεργειας του 810 και την full hd αναλυση λογικα θα εχει και πολυ καλη αυτονομια.

ωστοσο εχουμε 2+ βδομαδες για να δουμε αν οι διαρροες θα βγουν αληθινες…

Genesis

απλά τούμπανο το κινητό η htc κάνει πολύ καλή δουλειά μπράβο της. μακάρι να το βγάλει και σε windows θα είναι top με τέτοια specs. μου αρέσει η μπροστινή κάμερα η καλύτερη επιλογή που έκανε και άλλαξε της κάμερες. άντε κωστα να σε δούμε με το κινητό.

Vai

Μακαρι να ειναι οπως το δειχνει και στην φωτο ομως και να μην κοτσαρει το λογοτυπο τους στην θεση των onscreen buttons μεγαλωνοντας κι αλλο το κατω bezel.

Geo

Όλα (σχεδόν) καλά, κι εγώ το περιμένω πως και πως. Εντούτοις, δε γινόταν εκείνο το 2840 να ήταν 3840?Και μπορεί ν ακούγεται ακραίο σε κάποιους, κι έχω σχολιάσει κι εγώ ξανά ότι απαιτείται FHD οθόνη με την καλύτερη διαχείριση ενέργειας του 810 αλλά και πάλι… δε μου αρκεί εκεί που φορτίζουμε τα κινητά κάθε 12 ώρες τώρα να τα φορτίζουμε κάθε…. 15. Αυξήστε το ρημάδι το άχρηστο το πάχος (γύρω στα 9mm όπως χρόνια τώρα ήμαστε) και βάλτε μπαταρίες πάνω από 3500mah.Βαρεθήκαμε να φορτίζουμε

Dimitris

Επιτέλους ανάλυση οθόνης ουσιαστική και όχι απλά για να ανεβάζει τα specs.

Και το σημαντικοτερο; 5 ιντσών οθόνη, όποιος θέλει μεγαλύτερο υπάρχει στην αγορά νοτε 4 …. Εγώ θέλω κινητό.

Sot11

Τέλειο απο χαρακτηριστικά, το ψήνω πολυ να ειναι το επόμενο μου κυρίως λόγω design!

marios

Σκέφτομαι σοβαρά να πουλήσω το s5 μου για αυτο!!

Χρήστος

Το έχω πάρει ήδη, η HTC επιστρέφει..!!! 🙂

Giorgos

Geo εχεις δουλεψει το m8 και σου εβγαζε μονο 15 ωρες..εμενα παντως βγαζει 8+ οθονη σε πολυ παραπανω ωρες…

Constantine

@Genesis και εγω για καποιοι περιεργο λογο θ ηθελα ν βγει με win εκδοση γτ το κιν ειναι απλα πανεμορφο

παπαροκας tiamat

θυμηθειτε τα λογια αυτα!, αν το Μ9 ειναι αυτο θα γινει το επομενο αγαπημενο μας κινητο.

-θυμαστε το iphone 4?

-θυμαστε το galaxy S2?

-θυμαστε το note 2?

-θυμαστε το one m7?

-θυμαστε το lg g2?

το καθενα απο αυτα αγαπηθηκε οσο κανενα αλλο την εποχη που βγηκε ( το m7 ισως ετυχε λιγοτερης εκτιμησης απο αυτη που αξιζε αλλα με αυτο ειδα να καταξιωνεται η φιρμα HTC )

αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν η htc ακουσε το κοινο και εφτιαξε το νεο Μ9 οπως το ζητουσαμε με μικροτερα bezels, 20mp camera+OIS, καταργηση των 16giga και εμεινε εκτος της ανοητης μοδας της QHD εκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΔΕΟΝΤΩΣ!!!

Ioannis

Επιτέλους άνθρωπέ μου!Επιτέλους!Ένα κινητό στις 5” !!! Στις 5!!!

Impressive-Instant

Δεν μου κάνουν εντύπωση αυτά τα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν εδώ και 6 μήνες στο Xperia Z3.

GeoChios

Μπράβο την HTC. Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με το λευκο Ηuawei P7 θα το χτυπόυσα.

mortis

εκτος απ την ανάλυση παίζει και η τεχνολογία τις οθόνης στην κατανάλωση ενέργειας.εάν η htc βάλει οθόνη 3+ ετών τότε θα έχει χειρότερη διαχείριση απ τις σημερινές Qhd . το m9 και εγώ με χίλια το γουστάρω αλλα αν βάλει τιμή σαν galaxy η iphone είναι fail για μένα

Lefteris Ch.

Καλά όλα αυτά και σε συνδυασμό με την αδιάβροχη θήκη το κινητό θα σκοτώνει αλλά το θεμα είναι η τιμή η οποία δεν πιστεύω να είναι μικρότερη των 599..

Ιωάννης jb

Kακάσχημο πίσω μέρος η htc δε θα καταφέρει τίποτα!!!! όπως ανέφερε και ο Impressive-Instant τα χαρακτηριστικά αυτά (με ελάχιστες διαφορές) τα έχουμε δει σε z2 και z3 εξαιρετικά smart και τα δυο!!!!! Ρε τιαματ μη σου πω και καμιά κουβέντα, εδώ γιατί είσαι full θετικός και τη sony όταν ανακοίνωσε το z3 την έκραζες πατόκορφα?? επειδή δλδ δεν έβαλε 32 gb και δεν έβαλε διπλό φλας αν είναι δυνατόν με μερικούς εδω μέσα, η υποκειμενικότητά σας κάνει μπαμ απ τα χίλια μέτρα!!!!!

gkoutsos

@Impressive-Instant @Ιωάννης jb ρε παιδια δεν καταλαβαινω πως βρισκετε ιδια τα χαρακτηριστικα με το z2/z3… το htc m9, με βαση τις διαρροες, εχει:
– καλυτερο επεξεργαστη
– γρηγοροτερη ram
– 32gb/64gb μνημη vs 16gb
– λογικα καλυτερη μπροστινη καμερα με 4mp ultrapixel
– ισως καλυτερη καμερα αφου του z2/z3 ειναι λιγο χειροτερη του ανταγωνισμου αυτη τη στιγμη
– πιο μαζεμενες διαστασεις απο το m8 αρα και απο το z2/z3 (καλυτερη αισθηση στο χερι)
– ir blaster
– καλα και γρηγοροτερα updates απο την htc

δεν λεω πως το z3 ειναι κακο smartphone! απλα δεν καταλαβαινω που βρισκετε τις ομοιοτητες…
τι περιμενατε να ειχε δηλαδη?? εχει χαρακτηριστικα ναυαρχιδας 2015. το πολυ να ειχε παραπανω αναλυση οθονης (qhd), την οποια παλι καλα η htc δεν επεσε στην παγιδα να βαλει.

Ιωάννης jb

gkoutsos
-τα πρώτα δείγματα γραφής του 810 δεν είναι και κάτι το τρομερό σε σχέση με τον 801
-3gb ram έχουν και τα 2, τις μέτρησες και ξέρεις ότι είναι πιο γρήγορη αυτή του m9??
-εδω για τη μνήμη που λες θα συμφωνήσω ότι έχεις δίκιο
-έχεις άδικο για τη μπροστά κάμερα όταν την δεις πες μας
-η κάμερα στο z3 είναι top οπότε είσαι πάλι ανακριβείς
-πιο μαζεμένες διαστάσεις κάτσε να βγει πρώτα αν και νομίζω ότι πάλι είσαι ανακριβείς αίσθηση στο χέρι είναι υποκειμενικό
-Infrared port είναι μια ακόμη διαφορά (τρίτη ουσιαστική διαφορά, δεν είναι και πολλές)
-γρηγορότερα update?? πάλι είσαι ανακριβείς
Μπορώ να σου γράψω ένα ολόκληρο κατεβατό για τις ομοιότητες που θα έχουν αλλά δε θα το κάνω!!!!! Όταν με το καλό κυκλοφορήσει έλα να τα πούμε πάλι

παπαροκας tiamat

jb τι συγκρινεις! το z3 που ειναι το ιδιο με το z2 που ηταν ιδιο με το z1 σε specs, bezel, προβληματα, εμφανιση????

της sony της αξιζει το λουκετο η’ το ξεπουλημα στους κινεζους αν δε παρουσιασει ενα -επιτελους- state of the art κινητο

kostas 21

Οτι και να πεις ειναι λιγο γι αυτο το στολιδι της τεχνολογιας !!!!! Η ΗTC τους εβαλε τα γυαλια

gkoutsos

@Ιωάννης jb πλακα μας κανεις ετσι?! πρωτα απ’ολα τονισα το “με βαση τις διαρροες”… δεν ανεφερα κατι απο το μυαλο μου! -> μην λεμε τωρα οτι ο 810 ειναι σχεδον ιδιος με τον 801. εδω ο 805 ειναι εμφανεστατα καλυτερος… καλυτερη cpu, καλυτερη gpu, χαμηλοτερες θερμοκρασιες, γρηγοροτερες ταχυτητες 4g κλπ. (και για να μην λες οτι τα βγαζω απο το κεφαλι μου, δες και αυτο το preview με ενδεικτικες επιδοσεις, benchmark κτλ. https://www.phonearena.com/news/Snapdragon-810-myths-busted—no-overheating-excellent-4K-and-gaming-performance_id65970 ή εδω https://www.androidauthority.com/qualcomm-snapdragon-810-benchmark-no-overheating-587303/ ). -> ram μπορει να εχουν και τα δυο 3gb, αλλα αν διαβασεις το αρχικο κειμενο απο τις πηγες, θα δεις οτι η ram του htc ειναι πιο γρηγορης τεχνολογιας ddr4 εναντι ddr3 του z3/z2. δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου… -> για τις καμερες εχεις δικιο ας περιμενουμε να ανακοινωθει πρωτα. ομως μην λες οτι η καμερα του z3 ειναι η τοπ. δεν λεω πως ειναι κακη, αντιθετως ειναι πολυ καλη! απλα ειναι χειροτερη του ανταγωνισμου. δες οποιες αναλυσεις και συγκρισεις θες με κινητα οπως το g3. ( π.χ. https://www.phonearena.com/news/LG-G3-vs-Sony-Xperia-Z3-blind-camera-comparison-the-results_id63800 ) -> ειμαι ανακριβεις για τα γρηγοροτερα updates?! για πες μου τοτε που ειναι το lollipop στο z3 (ή σε οποιοδηποτε κινητο της sony? εεε?? την στιγμη που εχει ερθει μια χαρα… Συνέχεια »

Δημητρης

Αν βγει με αυτα τα χαρακτηριστικα θα ειναι απλα υπεροχο.Αν βγει και σε windows που θα βγει σιγουρα(εκτος ελλαδας)θα το παραγγειλω απο αμερικη,οπως εκανα και με το m8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.