HTC One M9: Νέα παγκόσμια έκδοση με MediaTek τον Οκτώβριο;

Σε αντίθεση με αντιπάλους όπως Samsung Galaxy S6 και LG G4, η HTC αποφάσισε να βάλει στην ναυαρχίδα HTC One M9 τον Snapdragon 810 για τον οποίο ακούστηκε πολύ έντονα ότι είχε προβλήματα υπερθέρμανσης. Το αποτέλεσμα είναι ότι το HTC One M9 δεν κατάφερε να τα πάει καλά στις πωλήσεις, κάτι που λογικά δεν οφείλεται στον Snapdragon 810, αλλά μπορεί να θεωρείται ότι έπαιξε ρόλο.

Ενώ η CEO Cher Wang υποσχέθηκε ανασχεδιασμό στην νέα ναυαρχίδα και “hero” συσκευή, νέες αναφορές έρχονται από το μέτωπο του HTC One M9. Οι φήμες λένε ότι τον Οκτώβριο θα δούμε μια νέα έκδοση όπου ο Snapdragon 810 θα αντικατασταθεί από επεξεργαστή της MediaTek, μπορεί να δούμε δεκαπύρηνο SoC.

Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι επεξεργαστές θα χρησιμοποιηθούν, αλλά οι Helio X10 και Helio X20 μπορεί να βρίσκονται στη λίστα. Κατά τα άλλα, τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται ότι θα παραμείνουν ίδια.

HTC One M9: Νέα παγκόσμια έκδοση με MediaTek τον Οκτώβριο;, HTC One M9: Νέα παγκόσμια έκδοση με MediaTek τον Οκτώβριο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

Στον 810 οφειλετε κ ας μη λεμε αλλα.οι τυποι εκει στην htc κανουν παπαδες στο software κ απο οτι ξερω απο forum το κινητο πλεον δουλευει ΑΨΟΓΑ.μια σταλα γνωση να σταζανε στην samsung κ θα μιλαγαμε για αλλο s6.η htc αξιζει να ξαναμπει στον χαρτη.

Paul

Χάσαμε το λογαριασμό με τα μοντέλα

KostasB

Ο 810 θα θεωρούσα προσωπικά πως ήταν το αποτελειωτικό χτύπημα για μια ναυαρχίδα 99% ίδια σχεδιαστικά με την περσινή, με ίδια οθόνη (ούτε καν η τεχνολογία δεν βελτιώθηκε), με κάμερα που μπορούσε να είναι και καλύτερη και με ois. Παρόλο που έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πολύ καλό και απροβλημάτιστο λειτουργικό με όλα τα παραπάνω επόμενο ήταν να μην πάει καλά σε πωλήσεις…

Ekimolaos

@KostasB
+ κακή τιμολόγηση. Υπερβολικά ακριβό και ως γνωστόν τα HTC δεν ρίχνουν πολύ τις τιμές τους.

Λευτερης

Πιστευω πως το μεγαλυτερο λαθος για αυτα τα κινητα ειναι το unibondy .μοναχα λιγες συσκευες επρεπε να το εχουν .και μαλιστα αυτες π δεν εχουν προβληματα με την μπαταρια

ffotisk

Εχει και αλλα μειον.Τιμη πχ.Οσο για την οθονη,οσο κι αν διαφωνειτε,το εβλεπα διπλα στο lgg4 ,στο note 4,στο mate7 και μου φαινοταν πολυ πολυ φτωχη.Η φωτεινοτητα στο fuĺl εντωμεταξυ.Οσο για τη sense,εμενα προσωπικα με κουραζει μιας και εθναι στο ιδιο μοτιβο,γερασμενη πια με καποια λιφτινγκ, δεν τη θεωρω κατι τοσο το ιδιαιτερο.Η δε σχεδιαση,σαν το παλιο m7 μου.

nik

Λευτερη εχεις 100% δικιο.Το unibody κσθε αλλο παρα εξελιξη ειναι κ οι εταιριες που το ξεκινησαν,με εξαιρεση την apple που ετσι ξεκινησε και εχει μονιμους φαν,στο δρόμο το πληρωσαν. Ακομα κ η sony που το εκανε για καλο σκοπο,αδιαβροχοποιηση,το εισεπραξε αρνητικα.Η σντιστροφη μετρηση για την htc χρονικα συμπιπτει απολυτα με το unibody χωρις να ειναι η μονη αιτια.Ως το desire hd ολα ηταν καλα,απο το onex ones και μετα,η εμμονη στην ενσωματωση της μπαταριας,έστειλαν ολους τους htcακηδες στη samsung χωρις επισυροφη.Τωρα που επεσε η samsung στην ιδια παγιδα της apple,να γινει κ αυτη κλωνος της,μαρκα της μοδας κ οχι των χαρακτηριστικων,προμηνυεται το ιδιο.

Iraklis

Mediatek – σιγουρη αποτυχια.

παπαροκάς tiamat

H ψαλιδα qualcomm mediatek οχι μονο εχει κλεισει αλλα παιζει και να μην υπαρχει απο το φιασκο το 810 και μετα …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.