HTC One M9e: Επίσημα ένα mid-range One M9 με την κάμερα του A9

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του HTC One Α9, με το οποίο θέλει να κάνει στροφή στο design και γενικά την προσέγγιση που έχει στα smartphones, η HTC ανακοίνωσε επίσημα το HTC One M9e. Πρόκειται για κινητό εμπνευσμένο από το HTC One M9, η HTC φαίνεται δεν είναι έτοιμη να εφαρμόσει το design του Α9, αλλά έχει βάλει την κάμερα του A9.

To HTC One M9e έρχεται με premium αλουμινένιο design, stereo Boomsound μπροστινά ηχεία, οθόνη 5 ιντσών Super LCD με ανάλυση 1080×1920 pixels (fullHD).

Στο εσωτερικό του, τα περισσότερα high-end κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν στο HTC One M9 έχουν κατέβει πιο κάτω, όπως το MediaTek MT6795T Helio X10 chipset, η μνήμη RAM 2GB και τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Όσον αφορά στην κάμερα, έχει την ίδια με το HTC One A9, 13 Megapixel κάμερα με OIS και 1080p video recording, δεύτερη κάμερα 4 Megapixel Ultrapixel, τρέχει Android 5.0 Lollipop με Sense UI.

Το HTC One M9e προορίζεται για την αγορά της Ασίας με τιμή γύρω στα 425 δολάρια, αλλά δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από τους Κινέζους, η τιμή φαίνεται αρκετά ακριβή. Δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει εκτός Ασίας.

HTC One M9e: Επίσημα ένα mid-range One M9 με την κάμερα του A9, HTC One M9e: Επίσημα ένα mid-range One M9 με την κάμερα του A9

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Άμα καταφέρει να έρθει στα ελληνικά καταστήματα με την ίδια τιμή θα ήταν μια καλή εναλλακτική. Τώρα μάλιστα.καλύτερο του Α9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.