HTC One Max, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο με τιμή 759 ευρώ

Η HTC θα κυκλοφορήσει το HTC One Max στην χώρα μας τον Δεκέμβριο με τιμή 759 ευρώ. To HTC One Max διαθέτει οθόνη 5.9 ιντσών LCD IPS αναλυσης 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz, 2GB RAM, κάμερα Ultrapixel, υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD, NFC ενώ στην “πλάτη” του διαθέτει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το HTC One Max διαθέτει μπαταρία 3300mAh και τρέχει την έκδοση του λειτπυργικού συστήματος Android 4.3 ενώ διαθέτει την πιο σύγχρονη έκδοση του UI της εταιρείας, HTC Sense 5.5.

Παράλληλα, και σε άλλα νέα που αφορούν στην εταιρεία, μάθαμε ότι η τιμή του HTC One θα μειωθεί και θα φτάσει στα 599 ευρώ.

HTC One Max πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One Max, HTC One Max, Κυκλοφορεί στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο με τιμή 759 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
patentas

Παρόλο που την λατρεύω την htc πιστεύω ότι… μας κάνουν πλάκα!! Το κινητό λόγο κατασκευής δείχνει τεράστιο (ακόμα και για phablet) και προσεγγίζει τα tablet’s. Που πάνε ρε παιδί μου με τέτοια τιμή? να “φτιάξουν” το note?

jonjon

Είναι jaba man!

Kostas K.

Αυτό είναι ανέκδοτο!!!!

AnakinSkywalker

Έχουν ξεφύγει οι τιμές. 759 ευρώ; Δεν πάμε καλά…

Nickolas

Μου αρέσει η HTC, αλλά το συγκεκριμμένο αδιάφορο εντελώς, καλύτερα να πήγαιναν σε mini tablet στις 7 ίντσες, με την τεχνολογία στα ηχεία και κάποιο πενάκι θα άξιζε.
Στα θετικά, τουλάχιστον θα πέσει η τιμή του Htc one που είναι πανέμορφο κινητό.

RhgasGR

Ρε πάνε καλά σιγά μην πληρώσω 759 ευρώ για ένα σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων….. Αν αυτό το τηλέφωνο μπορούσε να μου έφτιαχνε καφέ κάθε πρωί πολύ ευχαρίστως να το αγόραζα

tasos

759€ πάμε καλά…με 10€ λιγότερα παίρνεις το Nokia lumia1520 με χίλια πράματα πάνω του, που άρχισε κιόλλας να πωλήται στην Ελλάδα σε τιμή 740€……σε skroutz λογικά γύρω στα 690€ σίγουρα.

jim0

Sony Z Ultra χαλαρα..

Alexis

Δεν πάμε καλά ντάξει! Πουλάει ένα μεγαλύτερο one με snapdragon 600 πάλι και ζητάει περισσότερα! Ότι να ναι!

Yiannis

Πείτε μου έναν λόγω γιατί να μην πάρω το Νοte 3 και να πάρω αυτό;

ΝΙΚΟΣ.Μ

Παιδια εχω το lg g2 δεκα μερες τωρα, και πραγματικα αλλαξα πλεον γνωμη για την lg. Το κινητο φυσαει πραγματικα σε ολα. Απο μπαταρια μεχρι καμερα και ολα τα αλλα. Ειναι σφαιρα δεν κρασαρει πουθενα οτι και να κανεις. Στην οθονη εχει γινει τρομερη δουλεια και απο καθαροτητα, και απο το μαζεμα που εχει στο παισιο της παρ ολο που ειναι 5,2. πιστευω μαζι με το σονυ Ζ1 ειναι απο τα πιο δυνατα κινητα κινητα αυτη την στιγμη. το note δεν το βαζω γιατι εχει αλλη κατηγορια (ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ) Kαι τιμουλα??? σουπερ για το κινητο αυτο.450 απο σκρουτζ.

Αποστόλης Ρόδος

Τραγική τιμή … R.I.P. HTC One Max… αν είναι δυνατόν.
Ακόμα και εγώ που έχω το HTC one και έχω πάθει πλάκα με την ποιότητα του και πίνω νερό στο όνομα της HTC… δεν θα το αγόραζα και λόγω specs σε σχέση με τον ανταγωνισμό και φυσικά λόγω της απαράδεκτης τιμής του.

akis

σιγουρη…αποτυχια!!!! κριμα για την εταιρια να κανει τετοια στρατηγικα λαθη.

Βαγγέλης

160€ πάνω στην τιμή μόνο για τον ανιχνευτή αποτυπωμάτων; δεν παίρνω καλύτερα το 5S 20€ φθηνότερα;

ilias

Και μετα απορουμε γιατι η HTC ειναι χρεωμενη. Απορώ αν υπαρχει καποιος ορθολογικός καταναλωτης που θα εσκαγε 750Ε για αυτην την αηδία. Καλή χρεοκοπία καλη μου

eleutheria

πανάκριβο κινητό και θα πάει άπατο . Ποιος θα δώσει τόσα πολλά λεφτά για την πανάκριβη παντόφλα;

tiamat

δε παει καθολου καλα η htc, εδω βρισκεται ενα βημα πριν τη καταστροφη και αυτη συνεχιζει τις **** ?????

μα δεν υπαρχει συσκευη πλεον που να βγαινει με τον snapdragon 600. ολες μα ολες ανεξαιρετως βγαινουν με τον κατα πολυ ανωτερο και πιο εξελιγμενο 800αρη και μου ερχεται τωρα η htc στη κατηγορια αιχμης του note 3, sony z ultra, nokia 1520 να τις ανταγωνιστει με περσινο soc και με ιδια με αυτες τιμη???????

δε παμε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ λεω γω HTC !!!!!!!!!!!!!!!!!! δε σε βλεπω καθολου μα καθολου καλα με τετοια μυαλα !!!!!!!!!

jacob

@ilias, διαβαζεις οικονομικα? rational choices, game theory… της μικρο και έτσι? 😛

Θα συμφωνησω, δυστυχώς για την HTC, με τους προλαλήσαντες.. δεν είναι καθόλου καλή πρόταση

Κostas

Τι να τι κάνω την παντόφλα όταν δεν έχει επάνω τον επεξεργαστή Snapdragon 800 και μάλιστα 759 εύρω?ουστ από εδώ εταιρολαμόγια.

kotsoss

Με τόσα χρήματα φτιαχνω gaming pc με gpu των 200 ευρώ.

Nikos21

600αρης, 4mp, τεραστιο, κανενα πενακι, και τιμη 750 την ιδια στιμγη που το note κανει μολις ενα 50αρι πανω, απορω τι σκεφτοταν η htc οταν το εβγαζε.
Μονο αν στα σκρουτζομαγαζα πεσει η τιμη στο 400αρι κατι μπορει να γινει.

teo

Εντάξει. τόσα λεφτά για HTC ούτε ο CEO της ίδιας της εταιρίας δεν δίνει.

Glukoulis

Σαν κινητό είναι μια χαρά αν και είναι μάλλον μία από τα ίδια.Επίσης,όντως απαγορευτική η τιμή του.Αλλά εδώ που τα λέμε,τόσα λεφτά δεν παίζει να έδινα για οποιοδήποτε κινητό όσο εξελιγμένο και να ήταν.

Makis o guru

Χαχαχαχα απο που να ξεκινησω? 😀 πρωτον η τιμη ειναι τοσο ακραια σε σημειο που ξεπερναει και την αιμορουφιχττα apple.δευτερον snapdragon 600 οταν υπαρχει ο 800-αρης που ναι απ τους καλυτερους της qualcomm.τριτον 5.9 inches? ναι καντε μου δωρο και ενα μαχαιρι να κοβω το μαρουλι πανω του.και τελος… Touch id…..στο πισω μερος του κινητου???χαχαχα μα ποσο στοκοι ειναι οι hardware-αδες της? xD ωραια βρηκα απο τωρα τι θα κανω. Θα το παρω και θα παιζω το ” βρες τον δαχτυλοσαρωτη”! Κατι σαν την τυφλομυγα

ZJ-HELLAS

Ανεξάρτητα απ’ την τιμή που είναι υπερβολική για τα Ελληνικα και όχι μόνο δεδομενα, έχω θέμα με το μεγεθος. Το lg optimus g που έχω είναι κατ’ εμέ το ανώτατο όριο. Δε μπορώ να καταλάβω την τάση των κατασκευαστών για διαρκώς μεγαλύτερα κινητά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.