HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στην έκθεση MWC 2012 και σας παρουσιάζουμε το HTC One S με οθόνη Super AMOLED 4.3 ίντσες ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android Ice Cream Sandwich και το νέο HTC Sense 4.0 UI. Δείτε το βίντεο.

To HTC One S θα κοστίζει 539 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο πριν το Πάσχα (πληροφορίες Techblog).

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

La familia. Από αριστερά: HTC One V, HTC One S, HTC One X.
, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

, HTC One S ελληνικό βίντεο παρουσίαση [MWC 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΗΛΙΑΣ Χ.

το HTC Sense 4.0 UI μου αρεσε παρα πολυ οπως και το κινητο. Αλλα δεν θα επελεγα ποτε HTC γιατι τα updates συνηθως δεν βγαινουν σε κανενα κινητο της.

πασχαλης

αυτα ειναι μπραβο!!!

Αλέξανδρος

αν αυτό κάνει 539 το μεγάλο της μοντέλο πόσο θα κάνει??? 700?

vasilis

Αγαπητο techblog,εχω το xperia arc s και κατα λαθος εσβησα το προγραμμα που ανοιγει τις φωτογραφιες εαν ξερει καποιος ποιο ειναι το προγραμμα η που θα μπορουσα να το βρω και μου το ελεγε θα του ημουν υποχρεος.Ευχαριστω πρωκαταβολικα…

Δημητρης K.

απο τα ποιο ομορφα τηλεφωνα της HTC… αμα και η τιμη του ηταν λιγο χαμηλοτερη θα ηταν τοπ!

Gus T.

Στην Ιταλια παντως κυκλοφορει 2 Απριλιου και θα κοστιζει 599,90. Το δε Htc one x 699,90. Aς ελπισουμε να αληθευουν τα 539!!

Manos Unstable

μαβρο χαλι το sense 4 μακραν καλύτερος ο stock laucher του ics

Dimitris Samos

Κωστα τα μπερδεψες καλα καλα απ’οτι βλεπω. Ηθελες βιντεο και παταγες το κουμπι για να βγαλεις φωτογραφιες, ενω εψαχνες πως τραβανε φωτογραφιες κατα τη διαρκεια του video playback τη στιγμη που το κουμπι ηταν στα δεξια της οθονης… Κανεις το λογισμικο να φαινεται δύσχρηστο. Προσεξε το αυτο σε επομενα hands-on.

Petnikol87

@ΗΛΙΑΣ Χ.Νομίζω κάνεις λάθος!Θα είναι από τις πρώτες εταιρίες που θα δώσει τις αναβαθμίσεις σε ICS και θα υποστηρίξει όλα τα κινητα του 11… Δες και στις αναβαθμίσεις που υπάρχουν στο site εδω….

Το κινητό είναι απίστευτο!!
Μου αρέσει πάρα πολύ με το Sense 4.0,dropbox,beats audio….πάρα πολύ καλό!

iwannis

540? πολλα δεν ειναι? το one x ποσο θα εχει? 650?700? το xperia s με καλυτερα χαρακτηριστικα εχει 60 ευρω κατω η προπαραγγελια..!

stelios GR

τι τιμες ειναι αυτες ρε παιδια??? η μιση ευρωπη εχει κριση…….

Koss

Φοβερο το κινητο,το Sense 4.0,και το beats audio.. θα ειναι ακομα καλυτερο αν ερθει και με ποιο καλη τιμη κατω απο τα 540.!

Solon

Εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν κάτι high end με οθόνη όχι μεγαλύτερη από 4.3. Θα το τεστάρο από κοντά μόλις έρθει.

antonis

πολύ όμορφο κινητό.ωραία και τα κολπάκια της κάμερας.Θα ‘ηθελα να είχε dedicated button για την κάμερα και να έπαιρνε κάρτα μνήμης.Ας περιμένουμε τώρα να δούμε την απόδοση του απέναντι στον ανταγωνισμό.Πολύ ψηλή και η τιμή του πάντως.

GiannisWST

Σε λευκο θα βγει αυτο? μου αρεσει περισσοτερο το λευκο χρωμα σε αυτη τη σχεδιαση που εκανε η htc…

md03582

πανέμορφο κινητό, sense 4, δυνατα χαρακτηριστικα, ποιοτητα htc. νομίζω οτι καλύτερο σε αυτα τα λεφτά

Genti

@Ηλίας. Εγώ προσωπικά θα το προτιμούσα με MicroSD card. Ότι το HTC αφορά, είμαι 4 χρόνια με τοις συσκευές της κ να σου πω την αλήθεια έχει πράγματα που θα μπορούσε να τα κάνει καλύτερα. Τώρα είμαι κάτοχος DesireHD (2010).

Όσον αφορά τα updates όμως, δεν συμφωνώ! Ρίξε εδώ μία ματιά: http://www.facebook.com/notes/htc/update-on-android-ice-cream-sandwich-upgrades/10150762287733084

Wolf

Το έγραψα και νωρίτερα… Αυτή η htc δεν παλεύεται με τίποτα…!!! Επιτέλους έβγαλε όμορφο και λεπτό κινητό με super amoled οθόνη… που όμως λογικά θα έχει διαθέσιμη γύρω στα 13 gb εσωτερική μνήμη και δεν δέχεται κάρτες micro sd…!. Μόνο τα παιχνίδια μου τής gameloft πιάνουν γύρω στα 5 gb και δεν τα έχω όλα φυσικά..!!!!!!! Αυτή η εταιρία δεν έπρεπε να έχει σαν σλόγκαν«quietly brilliant» άλλα «υπαρχει πάντα ένας καλός λόγος για να μην αγοράσετε συσκευή μας»

dimpep

@Wolf, μάλλον θα χρειαστείς εξωτερικό δίσκο!
Τα 16Gb είναι αρκετά ακόμα και για κάποιο που ακούει μουσική

Wolf

Χαχαχα… Έχω σκληρό δίσκο βρε.. 2 τέρατα και προσπαθώ από το πρωί να τον συνδέσω με το iphone αλλα τίποτα…! Το θέμα είναι ότι στο gs2 ας πούμε έχω 16 εσωτερική και 32 micro sd.. και τα χρειάζομαι δεν τα χρειάζομαι έχω αυτήν τη δυνατότητα…! Και ναι εγώ τα χρειάζομαι γιατί προφανώς κάνω διαφορετική χρήση από εσένα και ενώ μου αρέσει πολύ το htc δεν θα το αγοράσω γιατί πολύ απλά δεν καλύπτει τις δικες μου ανάγκες..! Μην τρελαθούμε όμως ρε παιδιά… 13 με 14 gb διαθέσιμα είναι τρίχες, εκτός και εάν παίρνεις κινητό για μόστρα, να παίζεις κάνα φιδάκι και να ακούς και λίγη μουσική…!

Nickolas

Καταρχην είναι πολύ όμορφο το κινητό και το νέο sense επίσης. Νομίζω είναι καλά τα 16GB για μέση χρήση, προσωπικά όμως όπως λέει και ο wolf πιο πάνω δε μου φτάνουν ούτε για ζήτω. Μου αρέσει να έχω μαζι ένα μεγάλο μέρος της μουσικής μου βιβλιοθήκης, κοντά στα 10GB, οπότε μετά μένουν πολύ λίγα για όλα τα υπόλοιπα. Στο μεταξύ εκνευρίζομαι πολύ με τη νέα μόδα που χει βγει και καλά οτι μας προσφέρουν ακόμη 25GB στο σύννεφο. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα τι να τα κάνω? Καλά κανα έγγραφο να ανεβάσω, αλλά αν πάω να ανεβάσω κανα βίντεο από το κινητό ή καμιά ταινία θα πάρει 3 ώρες :p

dimpep

Πάντως είναι μόδα να βάζουν μόνο εσωτερική μνήμη…δυστυχώς.

djfapples

radio fm εχει τελικα??

Johny ταξιδιωτης

Τεστ δικο μου στο htc one s Λοιπόν,εχουμε και λέμε,πλέον και μετα απο τόσες μέρες που έχω στην κατοχή μου το htc one s ειμαι σε θέση να γραψω καποια ασφαλής συμπεράσματα σχετικα με την συσκευη. Καταρχήν,να αναφέρω οτι έχω στην κατοχή μου και τα 2 χρώματα,κάτι που δεν είχα αναφέρει για κάποιους λόγους που θα μάθετε παρακάτω κι αφορούν την ποιότητα και αυτο που έχει ακουστεί σχετικα με το ξεφλουδισμα στο ceramic metal. Το πρώτο που αγορασα ήταν το κεραμικο μαύρο. Όταν το παρελαβα,άνοιξα την συσκευασία του κι έβγαλα το πολυπόθητο κινητο πραγματικα εξεπλαγην ευχάριστα με το design του. Τι να λέμε τωρα σχετικα με το θέμα αυτο. Κανένα Μα κανένα κινητο ως τωρα δεν μου χέι αφήσει αυτη την αίσθηση που μου άφησε το one s. Πολυτέλεια παντου,τόσο καιρο,η αλήθεια να λέγεται είχα συνηθίσει με τις πλαστικουρες,πχ,galaxy s2,Xperia s,prada 3.0 και καποια αλλα και ειναι απόλυτα λογικο οτι το one s μου φάνηκε υπερπολυτελης συσκευη,ωραία ήταν και τα προηγούμενα μου κινητα,καλής ποιότητας πλαστικα,όμως ήταν πλαστικα,τίποτα παραπάνω. Αφου λοιπόν το περιεργαζομαι για λίγο,αφαιρώ τα αυτοκόλλητα της εταιρείας για να το ενεργοποίησω και να δω τι λεει και το περιεχόμενο. Βάζω μεσα την ενεργοβορα κάρτα της cosmote,microsim <>. Τέλος πάντων,επιστροφή… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.