HTC One, Δοκιμή με αιχμηρά αντικείμενα [video]

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε το Samsung Galaxy S 4 να περνάει από τα βασανιστήρια κλειδιών και μαχαιριών. Αρκετοί σχολιάσατε ότι ο βασανιστής ήταν σχετικά φιλικός μαζί του, εδώ ο τύπος έχει ακόμα ένα εργαλείο στη φαρέτρα του, ένα σφυρί και τα βάζει με το HTC One. Θα καταφέρει το γυαλί της οθόνης και το αλουμίνιο του σασί να τα βγάλουν εις πέρας. Δείτε το βίντεο.

HTC One, HTC One, Δοκιμή με αιχμηρά αντικείμενα [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Χα χα χα.Το επομενο βημα ειναι να δοκιμαζουν τα κινητα με κομπρεσερ…

Μανος

Ματσολα είναι όχι σφυρι 😛

JohnWave

To θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέλω!!!!!!!!! Ξέρω είμαι off topic αλλά είναι πώρωση αυτό το κινητό και σε κάθε video που το βλέπω τρελαίνομαι!

Άρης

καλά , το ότι είμεθα ένας πλανήτης γεμάτος
με δίποδα ζώα (συγνωμη στα γνήσια ζώα) το ξέρουν κ οι πέτρες .
η αναμετάδοση τέτοιων “δοκιμών ” γιατί βρίσκουν “στέγη” σε ιστοσελίδα που αγαπά την τεχνολογία δε έχω καταλάβει ακόμα….

Darth

@Άρης ok κανείς δεν αμφιβάλει ότι πάνω από 95% ανθρώπινου πληθυσμού είναι χειρότεροι από τα ζ…α αλλά δεν είναι ευγενικό να έρχεσαι και να το πετάς εδώ πέρα γιατί βάζει και εσένα στα 95%….

btw τι το κακό έχει η είδηση? εγώ και άλλοι σαν και έμενα δεν γουστάρουμε να έχουμε κινητό με θήκη (έχει αίσθηση του τούβλου μετά) και θέλουμε να ξέρουμε τι ζημιές μπορεί να πάθει και κατ πόσο είναι ευαίσθητο (κινητά είναι εργαλεία και όχι κοσμήματα να φοβόμαστε να αναπνέουμε πάνω τους)

Άρης

εγώ θα πω το εξής απλό (κ μέσω αυτού απαντώ κ στον κ.Βλαχάκη )
τα μόνα τεστ αντοχής κ κατ’επέκταση καταστροφής (μικρής ή μεγάλης ) αποκτά νόημα αν γίνεται για να σώσει ζωές Π.χ crash tests σε αυτοκίνητα . όλα τα άλλα για μένα είναι ένα είδος μικρής “βλασφημίας” γιατί πολύ απλά αρκετός κόσμος αυτά που καταστρέφουν (λίγο ή περισσότερο) δεν θα τα απολαύσει ποτέ επειδή είναι ακριβά.
ως εκ τούτου δεν μπήκα καν στον κόπο να “ανοίξω” το βίντεο με το…τεστ αντοχής….!

Νιο

Διοτι φιλε Αρη οποιος αγαπαει την τεχνολογια και τα κινητα θα επρεπε να ξερει οτι κ η αντοχη τους ειναι θεμα τεχνολογιας. gorilla glass, dragontrail glass, IP37 αντοχη σε σκονες νερο κτλ…. Τι να το κανεις ενα κινητο 700 ευρω αν σου πεσει απο τα χερια κ θες αλλο??? οποιος αγαπαει την τεχνολογια λοιπον εχει κ λιγο μυαλο να σκεφτει (αν δεν ειναι διποδο) οτι αυτο ΕΙΝΑΙ τεχνολογια..!!!!! φιλικα..!!!

Νιο

By the way, δεν βασανιζουμε κανενα ζωο για να το λυπασαι. Μια συσκευη αψυχη ειναι κατασκευασμενη να εξυπηρετει τις αναγκες μας. Και σκοπος ειναι να αντεχει κ λιγο.

ΑΡΗΣ

φιλε nio δεν ξέρω αν σε κάλυψα καθόλου στο σχόλιο μου νο 2 (7 )
γνωρίζω τα περί gorilla glass ….τα υλικά κατασκευής ΄΄μιλάνε ΄΄ από μόνα τους ,
δεν θέλουν απόδειξη….

Giorgos

Ακομα ενας λογος πιο κοντα στο s4.πιος ο λογος να δωσεις 700ευρω και να το καταστρεφεις με καποια θηκη απο την στιγμη που ενας λογος που το αγοραζεις ειναι και η εμφανιση

Νιο

Φιλε Αρη το οτι δεν εχουμε εγω κ εσυ την οικονομικη ανεση να αγορασουμε κορυφαια smartphone δεν σημαινει οτι μας προσβαλλουν δειχνοντας μας τις αντοχες τους. Εγω προσωπικα παρακολουθω συνεχεια τις εξελιξεις της τεχνολογιας- οχι μονο σε smartphone – γιατι πολυ απλα μ’αρεσει. Δηλαδη επειδη δεν μπορω να αγορασω ferrari μην την βλεπω στο youtube. Η οτιδηποτε δεν μπορω να αγορασω σε ενα super market με προσβαλλει που βρισκεται εκει ακομα κ η παρουσια του.!!! Κανενα υλικο κατασκευης δεν μιλαει …! Αμα το εχεις ακουσει εσυ κοψε το μαυρο..! 😛 πλακα κανω.

Χαρης

Θηριο το κινητο! Ο,τι πρεπει για μενα . 😀

Σταυροσ

Καταπληκτικό κινητό ..το καλύτερο από όλα τα Άλλα smartphone για μένα

dimitris

χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!το κοπαναει ο αλλος σαν τρελος!!!! :Ρ

Lefteris

Το drop test ειναι για μενα πιο χρησιμο γιατι δεν παιζει να μη μου πεσει το κινητο και τα αποτελεσματα αλλα εχουν δειξει, οτι αν σου πεσει το κινητο γινεται χαλια! Και δεν μιλαω μονο για το συγκεκριμενο κινητο αλλα και για τον αντιπαλο του το s4 και το iphone. δειτε στο youtube τα drop test, τωρα το πως το χτυπαει με το σφυρι και δε σπαει ενω στα drop test σπαει…. αυτο δεν μπορω να το εξηγησω… ισως επειδη οταν πεφτει χτυπαει στα πλαγια και οχι αμεσα πανω στην οθονη; Δεν ξερω…

chris

Γιατι νομιζω οτι αν τα εκανε αυτα στο μαυρο,θα ειχαμε διαφορετικο αποτελεσμα???
Παντως η htc εφτιαξε ενα πολυ ωραιο/ποιοτηκο τηλεφωνο.Αλλα αργει πολυ να ερθει στα μερη μας,και αυτο ειναι αρνητικο.Εγω παντως δεν καταλαβαινω γιατι το παρουσιαζουν με ολα τα ουαου παρελκομενα,και δεν το ριχνουν αμεσως στην αγορα?
Εσω ετοιμη μια φορα στην ωρα σου HTC.

libero1899

Οχι htc μακρυά ποιότητα κινέζικου με ευρωπαική τιμή…..Παίζει να μην έχω δει htc να βγαίνει από την εγγύηση και να παθαίνει τουλάχιστον μία βλάβη το επόμενο διάστημα….

πετρος

στα reviews όλα, αντέχουν από καταστροφές και πατήματα αυτοκινήτων, έλεος, γιατί όσα βλέπω σε real use, δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο; μία βασική προστασία από νερό, μπας και σώσει από κάνα μικροατύχημα, να πω εντάξει, αλλά ότι θα το γδέρνω με μαχαίρια και δεν θα παθαίνει τπτ δεν τα πιστεύω,

Νίκος Μέρκ

Για crash test ,πιστεύω αξίζει να δείτε το κανάλι TechRax στο Youtube !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.