HTC One V, Αποκαλύπτεται ο εσωτερικός του κόσμος [video]

Το HTC One V είναι το μικρότερο μοντέλο της σειράς One και μαζί με τα HTC One X και HTC One S παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2012. Το κινητό όμως δεν ήταν έτοιμο “σοφτγουερικά” και δεν λειτουργούσε, το είχαμε δει μόνο εξωτερικά πως είναι.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ίσως το πρώτο που αποκαλύπτει τον εσωτερικό κόσμο του HTC One V (αναμένεται με τιμή 320 ευρώ) και βλέπουμε να έχει το user interface HTC Sense 4.0.

, HTC One V, Αποκαλύπτεται ο εσωτερικός του κόσμος [video]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blue

Ο “εσωτερικός του κόσμος” έχει ήδη μπει στο Desire HD και τις αμέσως επόμενες μέρες θα μπει και στο πρώτο Desire και εκεί το περιμένω πως και πως. Για όποιν ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στο XDA. Να σημειωθεί ότι τρέχει το Sense 4.0, αλλά σε μία λίγο πιο ελαφριά έκδοση από αυτή των One S και One X. Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές όπως ότι έχει 5 homescreens αντί για 7 ή ότι εμφανίζει τον τρόπο επιλογής του ICS στο multitasking και όχι τον πιο fancy της HTC.

nick

Εδώ έχουμε μια Low end συσκευή της HTC η οποία τρέχει Sense 4.0 και στις αναβάθμιση του Sensation με κατά πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά η εταιρία έδωσε στην αναβάθμιση Sense 3.6.

Η απάντηση ήταν:
HTC: Το hardware των Sensation δεν μπορεί να υποστηρίξει Sense 4.0!
“Το HTC Sense προσφέρει μια σειρά από νέες βελτιώσεις λογισμικού με το HTC One, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιούν τις τελευταίες καινοτομίες του υλικού, δηλαδή όλες οι λειτουργίες δεν μπορούν να εισαχθούν σε παλαιότερες συσκευές HTC.”

https://recombu.com/news/htc-sense-40—full-version-wont-be-coming-to-the-htc-sensation-line_M17125.html

Για να δείτε πόσο μας κοροϊδεύουν για να αγοράζουμε νέες συσκευές….

Θανάσης

πόσο δίκιο έχεις nick!!!!!

Λευτερης

Φίλε nick, η HTC δεν είπε ότι το Sensation δε θα πάρει το Sense 4.0 αργότερα! Είναι λογικό το ότι η εταιρεια δε θα έδινε την καινούργια εκδοση του Sense πριν την έλευση των καινουργιων κινητών της καθώς είναι ένα απο τα σημεία που χρησιμοποιεί για να πουλήσει τη σειρά ΟΝΕ! Ένας από τους πιο γνωστους developers (mike1986) στο XDA είπε οτι το Sensation θα πάρει το Sense 4.0 στο μέλλον ( ο συγκεκριμένος έχει πολλες διασυνδεσεις στην HTC αφου απ’ αυτον διέρευσαν σχεδόν όλες οι ics ROMS του sensation και όχι μόνο ). Η HTC είναι η καλύτερη εταιρεία όσον αφορα της αναβαθμίσεις απ’ ολους τους Android OEMs! Τα Desire HD και S θα πάρουν αναβάθμιση σε ICS ( τα συγκεκριμένα πήραν το Sense 3.0 αλλά ΜΕΤΑ την κυκλοφορία του Sensation ) ενώ το Galaxy S ( ίδιας γενιας κινητό ) δε πήρε κάν το TouchWiz 4.0 σε GB, να μην μιλήσω για το ότι δε θα αναβαθμιστεί σε ICS! Οι λειτουργίες που αναφέρει η HTC είναι ότι τα καινουργια κινητα της σειρας ΟΝΕ έχουν το Image Sense δλδ ένα τσιπ που είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στην κάμερα για να μπορουν να κάνουν αυτά που έχουμε δει στις παρουσιασεις του… Συνέχεια »

Blue

Αυτό που λέει ο Λευτέρης για το image sense ισχύει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαν να δώσουν από τώρα στις υπόλοιπες συσκευές το νέο Sense, αφαιρώντας ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί. Πέρα από την παραπάνω δικαιολογία, διάβασα επίσης ότι η HTC δεν έδωσε στα Sensation το Sense 4.0 επειδή έτσι θα άλλαζε απότομα σε μεγάλο βαθμό η εμπειρία χρήσης του κινητού και αυτό θα μπορούσε να “μπερδέψει” όσους χρησιμοποιούσαν ήδη κάποιο Sensation. Αυτό βέβαια είναι μία πολύ βολική δικαιολογία για την HTC αλλά δεν είναι και εντελώς παράλογο, γιατί αν εξαιρέσουμε τους προχωρημένους χρήστες, οι πιο casual χρήστες θα έβλεπαν το περιβάλλον του κινητού τους να αλλάζει ριζικά από την μία στιγμή στην άλλη και ενδεχομένως αρκετοί αρχικά “να έχαναν λίγο την μπάλα”. Πάντως η HTC έχει υποστηρίξει σε βάθος χρόνου τα κινητά της, με εξαίρεση το αρχικό Desire, όπου υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες, λόγω έλλειψης εσωτερικής μνήμης και οι custom developers έχουν κάνει πατέντες για να χωρέσουν νέες ROMs. Πάντως η HTC (και κάθε εταιρία), δεν σε αναγκάζει να αγοράσεις τα νέα της κινητά, με το να ανανεώνει κάποιο δικό της (proprietary) λογισμικό της χωρίς να κάνει backward αναβάθμιση. Ήδη πολλές εταιρίες -χωρίς να είναι υποχρεωμένες- ανανεώνουν… Συνέχεια »

kostis

Για πρώτη φορά στα χρονικά ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ..!!!
!!!blue,Λευτερης,Nick…!!! συμφωνω με όλα οσα λέτε…και εμενα προσωπικά με εχουν καλύψει απολυτα οι απαντήσεις σας..!!! (thumbs up)!!!!

Λευτερης

Παιδιά μην τρελαινεστε. Και η Apple ( η οποία είναι η κλτρ όσον αφορά τις αναβαθμίσεις όσο κι αν δε τη συμπαθώ ) την ίδια πολιτική ακολουθεί με τη διάφορα ότι παρουσιάζει και κυκλοφορεί ταυτόχρονα την καινούργια συσκευή με το καινούργιο λογισμικό. Για παράδειγμα το iPhone 3gs δεν αναβαθμίστηκε σε iOS4 πριν κυκλοφορισει το iPhone 4! Απλά επειδή οι κατασκευαστες android παρουσιάζουν τις νέες συσκευές και το νέο λογισμικού μήνες πριν την κυκλοφορία τους ( δείτε HTC ONE – SENSE 4.0 ) αλλά δε δίνουν τις αναβαθμίσεις στις παλαιότερες συσκευές πριν την κυκλοφορία των καινούργιων. Δε μου φαίνεται παράλογο. Και γω αν είχα εταιρεία το ίδιο θα κάνα γιατί αυτό είναι το σωστό marketing :). Τώρα αν δε μας δώσουν την αναβάθμιση αυτό είναι άλλη ιστορια!

Kosmi

Σαν κινητό ωραίο. Πιστεύω αξίζει τα λευτά του με τον ανταγωνισμό που υπάρχει. Θα περιμένω τον κ. Βλαχάκη για δοκιμή και μάλλον θα το πάρω

Haduuken!

Καλά κρασιά Κωσταντίνε, €399 ελλάντα-στάιλ .

Kosmi

Το είδα στο πλαίσιο 319€. Αναμένουμε βέβαια. Δεν νομίζω να πάει τόσο πολύ γιατί θα ακυρωθεί απο μόνο του.

Αλεκος

Γνωριζει κανεις γιατι το Htc One V δεν εχει ραδιο;
Γελοια καταντησε η HTC.
Για μενα ειναι ενα μεγαλο μειον αυτο που ακουω καθημερινα απο το κινητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.