HTC One vs Samsung Galaxy S 4, Δείγμα βίντεο Full HD 1080p

Το HTC One έχει κάμερα τεχνολογίας Ultrapixel (αντιστοιχεί σε 4 Megapixel) και το Samsung Galaxy S 4 κάμερα 13 Megapixel. Και τα δύο μοντέλα που πρόσφατα απολαύσαμε σε ένα βιντεο-κόντρα μπορούν να καταγράψουν βίντεο ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels. Μπήκαμε στο πειρασμό να δοκιμάσουμε τις επιδόσεις τους στο δύσκολο περιβάλλον φωτισμού το σούρουπο.

HTC One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Samsung Galaxy S 4 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

HTC One
Kind: MPEG-4
Size: 155.2 MB
Codecs: H.264, AAC
Audio channels: 2

Samsung Galaxy S 4
Kind: MPEG-4
Size: 129.8 MB
Codecs: H.264, AAC
Audio channels: 2

HTC One vs Samsung Galaxy S 4, HTC One vs Samsung Galaxy S 4, Δείγμα βίντεο Full HD 1080p

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

74 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τριαντάφυλλος

σίγουρα δεν έχει γίνει λάθος στα video?υποτίθεται το htc one έχει ποιό πολύ φώς με ta ultrapixel και δεν συμαζέβετε. Ενώ εδώ βλέπουμε με το htc ενα μώβ μπαλκόνι και με το s4 ενα κανονικά φωτισμέμο μπαλκόνι.Πολύ ποιο ωραίος φωτισμός με το s4 παρά με τα Ultrapixel. Τελικά ποιό έχει καλύτερη κάμερα?

Νικος

πολύ ανώτερο το S4……..

jimo

ρε παιδια ελεος ουτε μια συγκριση της προκοπης! αμαν τι βιντεακια ειανι αυτα που βαζετε? θα μπορουσε κανεισ να ορκιστει οτι ειστε samsung fanboys ελεος ! εδω δεν φενεται να ειανι καν τραβηγμενα την ιδια ωρα της μερας και ουτε καν στο ιδιο μερος!! δεν ξερω αν δεν τα δω μπροστα μου δεν εχω αποψη!

fanis

ΗΤC ONE βεβαιως βεβαιως/…… κορυφαιο….. O:)

Jason Matsoukas

Την ίδια ώρα είναι Jimo… δες λίγο καλύτερα τα βίντεο και θα το καταλάβεις;

Είδες;; Ακόμα και εσύ που δεν είσαι samsung fanboy, σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!

GiannisMix

ελα ρε @jimo μην εισαι τοσο καχυποπτος μπορεις να το δεις αν ειναι τραβηγμενα ιδια ωρα. εγω βλεπω οτι δεν ειναι ταυτοχρονα αλλα το οτι στα αμαξια απο κατω ζητημα να εχει μετακινηθει ενα απο αυτα σημαινει οτι τραβηξε με το ενα κ μετα στα καπακια με το αλλο κινητο..

στο θεμα μας τωρα οσον αφορα τις συσκευες νομιζω το S4 του ριχνει στα αυτια τοσο στα χρωματα κ στο φωτισμο (αν κ σε καποια σημεια ο φωτισμος μου φαινοταν πολυ ψευτικος) οσο και στο θεμα της εστιασης που το one κανει 100 ωρες για να εστιαση καπου //// αποτυχια το θεμα καμερας-φωτο για την htc RIP ONE

MEDS

Με αυτό το βίντεο μου έφυγε κάθε ενδοιασμός για το πιο κινητό θα προτιμήσω.

@ jimo, φίλε μου, πάτα το play ταυτόχρονα, τα βιντεάκια είναι πανομοιότυπα και οι κινήσεις ταυτόχρονες, εκτός αν ο Βλαχάκης έχει κανένα ρομπότ που το έχει προγραμματίσει να ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι, έλεος.

Chaos

To One στα βιντεο δινει ρεστα απεχει πολυ απο το S4 ενω στις φωτογραφιες παει αντιστροφως αναλογα.

Κωστα αν μπορεις ανεβασε και μερικες φωτο απο τις 2 συσκευες.

Teo

χωρίς σχόλια..!

Υ.Γ ..@jimo..Θωμά σε λένε κανονικά ?

billakos

ΤΙ μαπιδι ειναι το s4 καλυτερη αναλυση το htc one οπως και το iphone 5 κριμα για το s4

nick

υπερπαραγωγή…..η βεράντα!

Nickolas

Καλό θα ήταν όσοι είδατε τα βίντεο από το κινητό να τα δείτε σε κανονικό υπολογιστή με ενεργοποιημένα τα 1080p. Πιστεύω το Htc one είναι πολύ καλύτερο και χωρίς θόρυβο.

JohnWave

->Καλύτερο το One στις σκηνές εντός ταράτσας ( μεγαλύτερη λεπτομέρεια πχ στα δέντρα)

->Καλύτερο το S4 στην απεικόνιση της πόλης μιας και τη δείχνει πολύ πιο φωτεινά ( το One την εμφανίζει πιο σκοτεινή και με τόνο μπλε)

Βλαχάκη αν μπορείς κάνε και ένα comparison με φωτό και video εντός εσωτερικού χώρου.

jimo

@teo Δημητρη με λενε αν θεσ σου στελνω και το mail μου ! αν ενοεισ το απιστο Θωμα παντως οχι δεν ειμαι !

δεν μπορω να δικαιλολογησω τοση διαφορα! ξερω οτι το galaxy φοραει κορυφαια καμερα αλλα σε πολλα βιντεακια στο youtube βλεπω το htc να υπερτερει και δεν μπορω να εξηγησω τη γινεται εδω! ναι το galaxy εδω φενεται πολυ καλυτερο αλλα μαλον κατι παιζει με τις ρυθμισεις στο htc δεν δικαιολογειτε αυτο το μωβ με τιποτα!

ειμαι πολυ καχυποπτος ναι !
δεν ειναι φυσιολογικο αυτο! ισως να βγηκε συνεφεια στο βιντεο του HTC

οριστε και ενα καλυτερο βιντεο

https://www.youtube.com/watch?v=QfqeuY_dWmE

και ειναι απο αξιοπιστο site αν και εδω μετραει την σταθεροτητα αλλα το βιντεο του htc ειναι τελειος διαφορετικο!

Giannis

Πιστεύω πως φέτος η SAMSUNG έχει ανάγκη από πολύ “σπρώξιμο” για να πουλήσει……………..

Xaris

Με το S 3 τραβάω καλύτερα!

andreas kor

Eγω θα συμφωνησω με τον @jimo..Δεν ειναι λογικο να ειναι τοσο σκοτεινο και μωβ το ONE..
Εχω δει και αλλα βιντεακια για την καμερα του ONE και τετοιο χαλι δεν ηταν…Στο βιντεο που εβαλε ο @jimo ειναι ξεκαθαρη η διαφορα!!Περιμενω να τα πιασω στα χερια μου να βγαλω δικο μου συμπερασμα…!

Chris

To Htc βγαζει μια κινηματογραφικη εικονα,την βρισκω πολυ ωραια.
Το S4 απο την αλλη εχει αυτο το ερασιτεχνικο,αλλα ρεαλιστικο χρωμα το οποιο ok μεν αλλα,
με το htc σαν να τραβας ταινια ειναι,επεξεργασμενη με φιλτρα blue tint .
Για μενα το htc πολυ καλυτερο,χαιρεσαι να τραβας βιντεο το οτιδηποτε…

Manolis

Αν και έχω galaxy κάτι έχει γίνει λάθος στο video με το HTC γιατί σε άλλα video δεν έχει καμία σχέση. Πάντως ήδη η HTC έβγαλε update για την κάμερα και η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη. Μπράβο της που δε το αφήνει. Λογικά Θα κάνει και άλλες αναβαθμίσεις και θα γίνει πολύ καλύτερη η κάμερα. Το galaxy μόνο για το σχημα του και τα υλικά του μπορεί να ξενερώσει κάποιος. Συνολικά η htc κατάφερε Περισσότερα φέτος από την Samsung

Jacob

και βλεποντας τα βιντεακια λεω απο μεσα μου “δε παιζει παλι τα sammyfans, να πουν ειναι καλυτερο το S4” ! ΛΟΛ παιχτες.. νταξει ειστε τραγικοι.. το S4 , θωλο και ξεθωριασμενο μεχρι εκει που δε παιρνει αλλο… Πολυ ανωτερο το ONE… μη λεμε οτι θελουμε…

aleksandros

πολύ καλύτερο του htc one

spyros

και μετα μου λενε οι android fans οτι δεν λαγγαρουν τα κινητα τους τι video ειναι αυτο ρε παιδια ελεος στο 4s,5 kai loumia 920 ειναι πιο smooth και απο τα 2

davos

Με ξενερωσες βλαχακη…..ειναι σοβαρο για μενα το κινητο να τραβαει καλο βιντεο…με απογοητευσες……………με το s4,.. τραγικε ςοι διαφορες με το htc ρε γαμωτο

Teo

@Jacob ..Εσύ προτείνεις να λέμε ότι ΔΕΝ θέλουμε δηλαδή ?
Ok..
Εγώ δεν θα πω ποιο ήταν το καλύτερο γιατί πολύ απλά κάποιος που βλέπει καταλαβαίνει.(Ξαφνικά γίναμε όλοι MASTER στα οπτικά).

Jacob

@Τeo, οχι ομως να μιλαμε με 2 μετρα και 2 σταθμα… Το xperia mini μουν τραβαει (και δεν αστειευομαι καθολου[αμα θες σου στελνω και video]) σαν το S4, θωλα και pixeliarika..

ΑΡΗΣ

για οσους βλεπουν ανωτεροτητα στο s4 …
με γεια τα ματια!!!!

Teo

Ok..με έπεισες..δεν θα ξανά αγοράσω galaxy ποτέ .θα προτιμώ τα Xperia mini που τραβάνε τόσο χάλια video σαν τα galaxy S4.

Jason Matsoukas

Είμαι fan* της samsung

*την έχω δοκιμάσει και έχει βγει πολύ καλή. Ειδικά αν την συγκρίνεις με την HTC.

Τώρα το HTC One κοντεύει να με κερδίσει. Έχει φοβερά πράγματα πάνω του, αλλά πάλι φαίνεται να είναι ένα κλικ κάτω σε πολλά σημαντικά θέματα.

Στο θέμα κάμερας… μου άρεσε περισσότερο το HTC γιατί ότι φαίνεται, φαίνεται πιο καθαρά. Και όπως είπε κάποιος, έχει και μια cinefil τύπου εικόνα. Είχε κάποια πολύ καλά σημεία ενώ σε άλλα έπεφτε πολύ.

Το Galaxy έκανε καλύτερο contrast στα χρώματα όπου έβρισκε πολύ μαυρίλα, είχε όμως μια θολούρα. Παρόλα αυτά, είχε καλύτερη overall εικόνα.

Σχεδόν ισοπαλία στην κάμερα…

Αν έχετε και άλλα reviews από την κάμερα του HTC One που είναι αξιόπιστα, ποστάρετε τα γιατί αυτή η ultrapixel μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον να δω τι μπορεί να κάνει IRL.

George

όσο θυμάμαι συζήτηση με sammy fanboys…

– φίλε η HTC ρίσκαρε με το HTC ONE στη κάμερα αλλά μάλλον αξίζει…
– ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
– μα υποτίθεται ότι θα λαμβάνει πιο πολύ φως
– ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
– ρε φίλε σου λέω θα τραβάει πιο ωραίες σε χρώματα φωτογραφίες , ειδικά στο σκοτάδι
– ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
– μα και στη σύγκριση είναι πιο ζωντανό , το βίντεο ειδικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει από κινητό
– ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1
– η παπαρίγα έφυγε από το ΚΚΕ και η ΑΕΚ έπεσε κατηγορία
– ναι αλλά είναι μόνο 4 megapixel και το S4 είναι 13.1…..

Teo

@George ..χαχαχααχχαχ…Ελιωσα..χαχαχαχ !!!
Στανταρ υπαρχουν τετοια ατομακια (σε ολες τις εταιριες).

kotsios1998

George πολύ ωραίος!!!..έχει καταντήσει αηδία αυτό με τα φαμποις. Και εγω ήμουν φανμποι της Sony και έλεγα μας πως είναι δυνατόν κάποια φανμποι τελικά να γίνονται κανονικοί καταναλωτές και να μην ειναι φανμποι αλλά τώρα τελευταία γυρνάω πρις windows phone 8 και σκασίλα μου για τη Sony..αν έκανε κανένα WP8 θα το ξανασκεφτομουν..

Dimos

Τι σκοτάδι είναι αυτό στο One? Υποτίθεται ότι σε χαμηλό φωτισμό τραβάει καλύτερα…Έτσι λένε στην HTC. S4 κι από μένα…

johny88

@george αυτος που αναφέρεις δεν ειναι απλα fun boy, ειναι τελειως βλακας. Αν νομιζει οτι ενα κινητο με 13 megapixel τραβάει τις ιδιες φωτο με μια compact φωτογραφικη με 13 megapixel και με μια dslr με 13 megapixel τοτε τραβαει φωτογραφιες μόνο στο μπάνιο και τις ανεβάζει στο facebook. Και θελει να πουλάει μούρη οτι εχει τα πιο πολλα pixel.

Ziarkas

Σε 1080p και σε full screen μπορει ο καθενας να καταλαβει πιο ειναι καλυτερο και με διαφορα μαλιστα!!Δεν θα πω την γνωμη μου,απλα παιξτε το βιντεακι σε full screen και 1080p..

Jason Matsoukas

Ziarkas, είσαι τόσο anti-samsung που όταν μιλάς χωρίς επιχειρήματα, ο κόσμος είναι προκατειλημμένος εναντίον σου.

Εγώ θα πάρω το S4,99%. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι η κάμερα του HTC One είναι καλύτερα. Από αυτό το βίντεο όμως, δεν βγάζεις πολλά συμπεράσματα. Ίσα ίσα, σε σημεία χάνει.

Σε άλλα που έχω δει, έχει δείξει καλύτερη “εικόνα”.

giannis stelth

htc one σκοτωνει πολυ καλή ανάλυση δεν το συγκρίνω καν με το s4

Ziarkas

Εισαι τοσο Samsung fun που ενω δεν ειπα το παραμικρο καταλαβες οτι ηθελες.

Ziarkas

Και δεν μιλησα ποτε διχως επιχειρηματα.
Αν διαβασεις πιο προσεκτικα τα post μου θα το καταλαβεις.

Αποστόλης Ρόδος

καταρχας το ωιδεο του βλαχάκη είναι την ΄’ιδια στιγμ΄ξ τραβηγμένο και είναι εμφανήςη διαφορά στο οτι το ένα έκανε την νύχτα μέρα και το άλλο έμεινε εκεί… (στη νύχτα δηλαδή)

@JIMO… Tο βίντεο που μας ΠΑΣΑΡΕΣ ως καλύτερο είναι τραβηγμένα διαφορετικές ώρες και είναι εμφανές και απο τα σύννεφα που υπάρχουν στον ουρανό και από το όλο τράβηγμα.
ΛΥΠΑΜΑΙ που το λέω… Είσαι απίστευτα εμπαθής φίλε μου, που την είπες και στον Βλαχάκη για το video του.

Bairas

Αν και οπως ξερετε ολοι εχω Galaxy S 3 το HTC one τραβαει απο οτι φαινεται εδω καλυτερο βιντεο απο το S 4. Πολυ περιεργο μου φαινεται ομως.

spyros13

παιδια πλακα κανεται?πολυ καλυτερο το s4!εγω που βλεπω και τα 2 βιντεο σε 55″ οθονη ειναι πολυ καλυτερο το βιντεο του s4!αν τα βλεπεται και τα δυο(htc one,s4) σε μικρο παραθυρο φαινεται καλυτερο του One σε full hd Οθονη καλυτερο το s4!

Tasos

Παιδια δυστυχως για την ΗΤC η καμερα τα πει χαλια (φωτο και βιντεο) σε ολα τα reviews

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p8.php

η διαφορα στην ποιοτητα της φωτογραφιας ειναι παρα πολυ μεγαλη και εμφανεστατη. Το ultra pixel οχι απλως δεν κανει τη διαφορα αλλα μαζι με τη μειωση του μεγεθους της φωτογραφιας ριχνει και την ποιοτητα ενω οι φωτογραφιες στο htc one ειναι και ιδιατερα σκοτεινες (κατι που ερχεται σε αντιθεση με τη φιλοσοφια του ultra pixel)
δειτε και δω
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=5371&idPhone2=5313&idPhone3=5204

Tasos

το μεγαλυτερο σοκ ομως ερχεται από τις φωτο του sony z (δειτε παραπανω link μου). Η ποιοτητα τους απογοητευτικότατη!! (κατι που δεν περιμεναμε απο τη sony)

Ziarkas

Τασο εχω την εντυπωση πως αυτα τα τεστ ειναι πριν παρει το update στη καμερα το Htc.
Ισως και να κανω λαθος.Παντως δεν νομιζω πως υποστηριζει κανεις εδω μεσα πως το Htc μπορει να κοντραρει την καμερα του Samsung.Μονο σε χαμηλο φωτισμο και σε βιντεο.

Νιο

Εγω θα πω αυτα που βλεπω. Το Οne ειναι σκοτεινο κ πολυ μωβ, εχει ομως πολυ καλη ευκρινια και αναλυση.! Το S4 ειναι πιο φωτεινο αλλα εχει χαλια αναλυση λες και ειναι 5mp η καμερα. Του S3 πολυ καλυτερη……

ARIS

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ FULL SCREEN ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕ.!! ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ…

Ziarkas

Νιο και εμενα αυτη ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι η αποψη μου,ναι μεν σκοτεινο και μωβε αλλα οπως πολυ καλα ειπες πολυ καλη ευκρηνια και αναλυση.

Λεωνίδας

Αν και κάτοχος galaxy s2, είναι νόμιζω προφανές ότι το htc βγάζει καλύτερο βίντεο από το s4. Δεν ξέρω με τι ρυθμίσεις, σε τι συνθήκες, αυτά που βλέπω είναι πιο ζεστά χρώματα στο htc και μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Δεν είμασταν εκεί βέβαια για να μπορούμε να πούμε ποιό απ’τα δύο απέδωσε καλύτερα την πραγματική εικόνα.

spyros13

οσοι βλεπετε καλυτερη αναλυση του One κοιταχτε προς το τελος του βιντεο τα αυτοκινητα στον δρομο στο s4 φαινονται πολυ πιο καθαρα απ’οτι στο One!οσο για το xperia z εκανα την μ@λακ@α και το αγορασα 9/4 kai 10/4 μεσημερι το ειχα πουλησει!χαλια χρωματα. φωτο με χαμηλο φωτισμο αισχος,μαυρο που γκριζιζει!

akis83

Παιδια το s4 σε αυτο το δειγμα ειναι μια κλαση ανωτερο για τα δικα μου γουστα.Παλι οχι κατι τρομερο κ πραγματικα δυσκολευομαι να βρω διαφορες με το s3 μου. Δεν ξερω αν ειναι θεμα ρυθμισεων η οτιδηποτε αλλο, αλλα με απογοητευσε το one σε αυτο το βιντεο.
Θα περιμενε κανεις το αντιθετο αποτελεσμα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου..

Λεωνίδας

Bρε Σπύρο, τι λες φίλε μου? Κάνε pause και στα 2 βιντεος στο 0:59! Μη μου πεις ότι είναι καλύτερο του s4, θα τρελλαθώ! Είναι λίγο πιο θαμπό του s4, άσε που το htc έχει και πιο ευρυγώνιο φακό αν δεν κάνω λάθος από τα πλάνα.

Ανδρέας

Καλα βρε παιδιά γιατι απογοητευτίκατε?
Η ώρα που τραβήχτηκε ήταν την ώρα που νύχτωνε! Οπόταν κλάσεις ανώτερο το ονε! Δεν μου αρέσει που το S4 έκανε την νύχτα μέρα! Αμα δηλαδή θέλω να τραβήξω ενα βίντεο την νύχτα θα μου το βγάζει τόσο φωτεινό? Βλέπεις ότι είναι μέρα και οι λάμπες αναμμένες.. :ρ Γενικά η htc εκανε πάρα πολύ καλή δουλειά με το one! Εμένα εκεί που χάνει λίγο το παιχνίδι είναι στα smart feautures, με τα οποία είναι γεμάτο το S4! Πάντως η καμερά της htc πήρε software update εδω και καιρό και βελτιώθηκε σημαντικά ο ήχος που είχαν οι φωτογραφίες την ημέρα! (Κώστα επρεπέ και εσύ ο ίδιος εδώ και μέρες να μας ενημερώσεις με 1 ποστάκι! Εδω και καιρό το αναφέρουμε!)

spyros13

Λεωνιδα αν παρατηρησεις στο 0:59 φαινεται ξεκαθαρα οτι στην ληψη του s4 ειναι σαν να εχει βαλει zoom ο φιλος που τραβαει βιντεο,ενω στο htc φαινεται ξεκαθαρα πιο μακρινο το πλανο!Αν ισχυει κατι τετοιο ξερουμε ολοι πως αν στο ενα κινητο ειναι τραβηγμενο με zoom χαλαει η ποιοτητα του!
Το οτι εχει κανει update το οne δεν σημαινει πως αργοτερα δεν θα κανει και το s4!το οτι το βιντεο του htc μπλεδιζει δεν το βλεπει κανεις η οτι σε καθε πλανο κανει σηνεχεια ayto focus και θολωνει συνεχεια η εικονα?

Vasilis_G

Μου αρέσει περισσότερο το φωτεινό βίντεο του S4 παρά το σκοτεινό του One…

Αντωνης

htc one το καλυτερο smartphone για το 2013…..και αν οχι το καλυτερο το πιο ολοκληρωμενο….

γιωργος

Μάλιστα …
Μάλλον μπέρδεψε τα κινητά ο Κώστας .
Γενικά μύριζε υποστήριξη μπρος Samsung από το σάιτ !!!

Billys

Με ζαλισε το ONE που προσπαθουσε να εστιασει συνεχως . Καλυτερη εικονα το s4 , πιο φωτεινη και δυνατοτερος ηχος . Λογικο βεβαια αφου εχει μεγαλυτερο φακο , να συλλεγει περισσοτερο φως. Το HTC Ultrapixel συλλεγει περισσοτερο φως σε σχεση με μια απλη 4αρα καμερα , οχι ομως απο μια 13αρα . Στη γενικη εικονα το s4 μαλλον τα παει καλυτερα στο σουρουπο . @spyros13 , σωστος για την προβολη του βιντεο σε FHD οθονη ! +1 @Αντωνης , το καλυτερο αντικειμενικα λογω specs ειναι το S4 . Το πιο ολοκληρωμενο ισως ειναι το ΟΝΕ (δεν εχω δει ακομα το xperia Z) @γιωργος , εγω πιστευα πως το site ειναι απο τα πιο αντι-σαμσουγκικα ! Αρα μαλλον , αφου υπαρχουν και οι 2 αποψεις , παει να πει οτι ειναι αντικειμενικο . @Ziarkas , εσυ περιμενες το “S3!!!” με octa , αυτο σε χαλασε ? Και “fan” γραφεται ετσι . Το “fun” σημαινει χαρα-πλακα Επειδη το βιντεο δεν με νοιαζει ιδιαιτερα και επειδη οι διαφορες δεν ειναι τραγικες , αλλωστε και τα 2 τραβουν εκπληκτικο βιντεο για κινητα , θα προτιμησω να παρω το ΟΝΕ . Θες γιατι βαρεθηκα τοσα χρονια samsung ? (χωρις να εχω παραπονο βεβαια..) Θες γιατι… Συνέχεια »

nikos

σε 1080 με ανοιχτο πλανο υπερτερει καθαρα το htc…το samsung εχει θορυβο.απλα το htc εχει μια μικρη καθυστερηση στην εστιαση.
γενικοτερα οι διαφορες ειναι μικρες και δεν προυποθετουν λογο για επιλογη της συσκευης.
εγω θα προτιμουσα το htc…ειναι μια καινουργια ολοκληρωμενη προταση και αν ηθελα αποκλειστικα φωτο-βιντεο θα επαιρνα με λιγοτερα μια dslr.

Ziarkas

Billy το s3 με octa ήταν λάθος ταχύτητας και από κάτω υπήρξε μήνυμα που το διορθωνε.
Όσο για το fun ξέρω πολύ καλά τι γράφω.
Μιλά μου με επιχειρήματα στο θέμα των κινητών.Ότι άλλο έχεις μαζί μου,γιατί έχεις (ξέρεις εσύ) εμένα μου είναι αδιάφορο.
Τι έχετε πάθει όλοι και είστε τοσο επιθετικοί?
Ένα κινητό είναι,απλά.Και επιμένω σε ότι θες πάνω στα κινητά πες μου να συζητήσουμε.
Ότι άλλο έχεις άλλου και όχι με μένα.

Επίσης εγώ προσωπικά δεν περίμενα ποτέ s4 με octa όπως πολλοί..
Πότε δεν είπα ότι το One έχει 100db έντασης..Έχεις ιδέα τι σημαίνει 100 db?
Και ξέρω αν υπάρχει Ελληνικό μενού σε συσκευές που εισάγονται από Ευρώπη..
Όπως καταλαβαίνεις εδώ δεν είμαστε για να μειώσουμε τον άλλον,εδώ είμαστε για να μαθαίνουμε τεχνολογικά νέα,να διασταυρωνουμε απόψεις και να κάνουμε το χαβαλέ μας σαν παρέα.Να’σαι καλά..

manolinio7

χαχαχα..! teo+1 και αναποδα να γυρισεις το βαθμολογικο πινακα παλι samsung θα ειναι πρωτο… τελος

Jason Matsoukas

Wow. Εκθειάζει το Galaxy S4 το review. Για το video ήταν λογικό να έχει χαμηλό σκορ, όπως και για το Audio.

Τώρα όμως με έχει πείσει ο Ziarkas ότι είναι χάλια το S4 και αναρωτιάμει αν είναι fanboys του phonearena. Δεν κάνω πλάκα. Όλοι λέτε εδώ το HTC One τα σπάει αλλά σε εκτενέστατο review (Phonearena) αλλά και στο Gsmarena, λένε πως το S4 έχει καλύτερη κάμερα από το HTC One.

Τι να πιστέψω εγώ τώρα;

Teo

@Jason Matsoukas ..Τα ματια σου φιλε..! Δες τα οταν ερθουν απο κοντα και επελεξε αυτο που θα σου κανει κλικ και πραξε..!

Ziarkas

Jason αγόρι μου έχεις πρόβλημα!
Εγώ ΔΕΝ είπα ποτέ πως το one έχει καλύτερη κάμερα από το s4 και δεν νομίζω να το υποστηρίζει και κανείς αυτό.
Όταν διαβάζεις να διαβάζεις.
Και κάνε μου τη χάρη μην αναφέρεσαι στο όνομα μου!

panos13

Καλα ρε παιδια πως ειναι δυνατον να λετε οτι στο S4 ειναι καλυτερο το video? Ελεος η διαφορα στην λεπτομερεια ειναι τεραστια. Το one εχει ένα θεματακι με το focus οταν γυριζει η camera αλλα στο s4 νομιζεις οτι το προβλημα αυτο ειναι μονιμο. Περα απο το χρωμα του ουρανου και την φωτεινοτητα με επογοητευσε στην λεπτομερεια. Πολλη μετρια. Νομίζω πως ακομα το Lumia 920 υπερτερει στον τομεα του.

kasiourasg

Για μενα το one ητανε καλυτερο πιο ομορφα χρωματα

Billator

Παιδιά σε Full ανάλυση θα δείτε ότι το One εστιάζει στην λεπτομέρεια (και για αυτό έχει κάποια ελάχιστη καθυστέρηση στην εστίαση)
Δεν ξέρω σε ποιον όροφο ήσουν αλλά σε σχέση με το s4 μπορούσες να διακρίνεις με λεπτομέρεια τα αυτοκίνητα.
Το είδα σε 32άρα οθόνη και το αποτέλεσμα του One ήταν πολύ ανώτερο απο του s4.

Οπότε καρφί για μένα το HTC One

Zsgreek

ενας φιλος μου αγορασε το one απο ebay και εχει πραγματικα τελεια καμερα καμια σχεση με αυτη του video!!!!η δν ειναι το one αυτο η κατι αλλο γινεται!!!!

Zsgreek

προσωπικη αποψη

Nikos

Αωτικειμενικα το βιντεο του HTC ειναι πιο σκοτεινο αλλα με καλυτερη λεπτομερεια ενω του S4 ειναι πιο φωτεινο με χειροτερη λεπτομερεια στο καρε..Απο εκει και περα το τι αρεσει στον καθενα ειναι καθαρα υποκεινενικο..Καπου κερδιζεις κατι και καπου χανεις κατι..
Προσωπικα παω για το HTC λογω καλυτερου πακετου για μενα..Α,και η HTC εβγαλε αναβαθμιση στο λογισμικο της καμερας που λενε βελτιωνει αρκετα την ποιοτητα τους..
Μενει να δουμε συγκριτικο με το καινουργιο λογισμικο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.