HTC One X και One S, Μέσα στο μήνα έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Κάπου στο τέλος του δελτίου τύπου που εξέδωσε σήμερα η HTC για την επίσημη ανακοίνωση του HTC One X+ γίνεται αναφορά και για την επικείμενη αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean για τα τρέχοντα μοντέλα HTC One X και HTC One S. Λακωνικά αναφέρει ότι η αναβάθμιση είναι προγραμματισμένη για μέσα στον Οκτώβριο φέρνοντας και το νέο HTC Sense 4+ UI.

, HTC One X και One S, Μέσα στο μήνα έχει προγραμματιστεί η αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

Κώστα με το one V τι γίνεται; Με ποιο σκεπτικό το αφήνουν εκτός αναβάθμισης;

Άσχετο γνωρίζεις αν το Sony xperia sole πάρει και Jelly Bean;

Αλέξης Πολίτης

Καλή είδηση. Πήρα το One S πρίν από 5 μέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι, μάλλον, το καλύτερο smartphone που έχω αγοράσει, (ή μου έχουν κάνει δώρο :-D!)
(iphone, iphone 3g, LG Optimus 2X, iphone 4, SE Neo V)

Kαι θα έχω και JB μέσα στο μήνα? Super!!!
Κατά τα λοιπά, super design, γρήγορο, καλή οθόνη (όχι HD αλλά κατά τα άλλα super), μια χαρά κάμερα για εμένα που θέλω να κουβαλάω όσο λιγότερα γίνεται, και τραβάει και φωτογραφίες την ώρα του video… Ούτως ή άλλως με βολεύει πολύ το όλο οικοσύστημα της google με επαφές και emails ταυτόχρονα παντού

Μου φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα κρατήσω συσκευή για πάνω από 1 χρόνο (και θα την χρησιμοποιώ κιόλας…)

Panagiotis

Εγώ πήρα το One S μόλις σήμερα! Πολύ ωραίο μέχρι στιγμής! Περιμένουμε τώρα την αναβάθμιση…!

Nikos

Very Nice!! 😀

SpirosKGR

Θα πάρουμε όλοι την αναβάθμιση ; δηλαδή και οι κάτοχοι HTC one s με s3 κ s4 επεξεργαστή ή όσοι έχουν τον 4 θα πάρουν τώρα και μεις αργότερα ;

stelios

Spiroskgr κ συ με τον s3; Δ το χωνευω ρε φίλε ότι με τα ίδια λεφτά περνάμε τον s4.την πατήσαμε μου φαίνεται..

SpirosKGR

@Stelios
Μια χαρά είναι με τον s3 , γρήγορο και μέχρι τώρα δεν έχω συναντησει καθόλου μα καθόλου lag . Mονο σε benchmarks θα δεις διάφορα . Σε θερμοκρασίες δε ξέρω τι γίνεται . Να σε ρωτήσω , όταν έχεις WiFi ανοιχτό και σερφαρεις στο ίντερνετ για κάνα μισάωρο σου ζεσταίνεται ;εμένα ναι και μάλιστα η θερμοκρασία κυμαινεται μεταξυ 38-41c

stelios

Ναι κ μένα ζεστενεται πολύ.κ πίνει την μπαταρια..κανονικά.μάλλον Φταίει ο υψηλός χρονισμός.προβλήματα που λογικά Δ έχει ο s4…

SpirosKGR

Αυτό το θεματάκι με την θερμοκρασία να μην είχε . Κατά τα αλλά είναι φοβερό σε όλα

ΓΙΩΡΓΟΣ

Πηρα και εγω το ONEs πριν απο απο 5 μερες αλλα μου φενεται οτι : 1. τρωει τη μπαταρια πολυ ευκολα 2. δεν εχει δυνατο ηχο με αποτελεσμα να μην ακουγεται οταν το εχω στη θηκη. 3. η εκδοση που εχω ειναι η (4.3) και θα ηθελα να ρωτησω αν στην ελλαδα υπάρχει πιο καινουργια έκδοση, και πως την αποκτούμε. κατα τα αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και αρκετα γρηγορο.

alexandros

ακόμα τίποτα… για να δούμε… htc one x

alexandros

ακόμα παγωτό… κοντεύει χειμώνας!
πότε θα φάμε ζελεδένιο φασολάκι???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.