HTC One X (aka Endeavor) και HTC One S (aka Ville)

Οι μέρες πλησιάζουν και η ετήσια έκθεση MWC 2012 που ανοίγει τις πύλες τις 27 Φεβρουαρίου θα μας δώσει νέα μοντέλα smartphones και tablets που θα μας απασχολήσουν τους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους. Από HTC αναμένουμε δύο τουλάχιστον μοντέλα το HTC Endeavor που είχαμε πρωτογνωρίσει ως HTC Edge και το HTC Ville. Σήμερα μαθαίνουμε ότι αλλάζουν και πάλι τα ονόματά τους.

Λέγεται ότι η HTC θα αλλάξει την ονοματολογία των smartphones μέσα στο 2012 και θα τα ονομάζει “One”. Όπως κάνει η Sony με τη σειρά Xperia, η LG με τη σειρά Optimus, η Samsung με τα Galaxy και η Huawei με τα Ideos. Έτσι λοιπόν το τετραπύρηνο Endeavour (Edge) θα ονομάζεται HTC One X και το διπύρηνο HTC Ville θα ονομάζεται HTC One S.

, HTC One X (aka Endeavor) και HTC One S (aka Ville)

, HTC One X (aka Endeavor) και HTC One S (aka Ville)

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

σε λιγο θα εχουμε μηνύσεις μεταξυ εταιριών για την κατοχύρωση ονομάτων, οπως εγινε παλαιοτερα με την Citroen για το γραμμα C που εβαλε στα μοντελα της (C2,C3,C4,C5,C6)

costis

παιδιά μου αρέσουν πολύ και τα δύο και σαν εμφάνιση και σαν χαρακτηριστικά! Και όχι δεν με πειράζει που δεν διαφοροποιούνται πολύ σχεδιαστικα! Άλλωτε και η Πόρσε τα μοντέλα τους σχεδιαστικά μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, κανείς όμως δεν παραπονιέται…

Alessio

@costis+++ (* i love Porsche extact 4 that special reason!)

rikos

Αυτο με τιν ονομασια δεν ειναι καλο ειναι σαν να σου λεει*ευχαριστουμε που το αγορασες σε λιγους μινες θα βγαλουμε και το δευτερο τις σειρας ελα να το παρεις*

Γιάννης

Καταπληκτικό κινητό…όμορφο και ταχύτατο…Είμαι και fan της htc και αφού μου κλέψανε το desire σίγουρα θα περιμένω να είμαι από τους πρώτους που θα το αγοράσουν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.