HTC One X10: Ποζάρει σε press render και υπόσχεται μεγάλη μπαταρία

HTC One X10 render, HTC One X10: Ποζάρει σε press render και υπόσχεται μεγάλη μπαταρία

Μετά από τα HTC U Ultra και HTC U Play, η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που περιμένουμε από την HTC θα είναι η ναυαρχίδα HTC U. Πριν από αυτό όμως, φαίνεται θα δούμε το HTC One X10, το οποίο είχε ακουστεί ότι θα ανακοινωθεί το πρώτο τρίμηνο, κάτι που δεν έγινε.

Σήμερα ο Evan Blass γνωστός και ως @evleaks μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε ένα render από το HTC One X10, στο οποίο βλέπουμε την πλάτη του και υπόσχεται στιλ σε συνδυασμό με μεγάλη μπαταρία.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, προηγούμενες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών full HD μαζί με επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μνήμη RAM 3GB. Η κάμερα θα είναι 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Η τιμή του έχει ακουστεί ότι θα είναι γύρω στα 300 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ZURA

Όμορφο κατά την άποψη μου αλλά να μην έρθει με εξαθλιωτικη τιμολόγηση όπως τα BlackBerry

Σταύρος Χρι

ωχ ένα Redmi note 4 που γράφει HTC πίσω

takhs

Ομορφο design , οντως ιδιο με το redmi note 4 φαινεται το οποιο επισης το βρισκω πολυ ομορφο . Η τιμη εκκινησης αν ειναι οπως τα λεει ειναι καλα, και το XA ultra της sony με τον ιδιο επεξεργαστη με μεγαλυτερη οθονη και πολυ καλες καμερες 299ευρω εχει αυτη τη στιγμη οποτε θα ειναι καλος ανταγωνιστης. Θελω να δω μονο στην ποιοτητα πως θα ειναι

ΦΝ

Ενδιαφερον τηλέφωνο ….ειδικα με αυτη τη τιμη …

mitsaras

Δεν ξέρω, αλλά σαν κάτι να μου λέει ότι δεν θα υπάρχει htc 11 η όπως αλλιώς θα το λένε. Είμαστε μέσα Απριλίου και δεν έχουν ανακοίνωσει ούτε event. Η Samsung η LG και η Sony έχουν ανακοίνωσει τις ναυαρχίδες τους για φέτος. Νομίζω θα μείνουν με το u ultra. Πως θα ανταγωνιστές τους άλλους……..

TheoAlex

Για την τιμή του προσφέροντας παρόμοια χαρακτηριστικά με το xiaomi redmi note 4 δεν αξίζει, εκτός αν θες πάση θυσία htc

JohnWave

Καταρχάς ωραία η φωτογραφία. Κατά δεύτερον, ωραία πλάτη. Κατά τρίτον, ίσως μια έξυπνη κίνηση από οποιαδήποτε εταιρία θα ήταν να βγάλει μια όμορφη δυνατή συσκευή αλλά πιο παχουλή ( έτσι το βλέπω στη photo) ώστε να καλύψει τους χρήστες που ως κύριο κριτήριο έχουν το μεγάλο μέγεθος μπαταρίας ( πχ 4000) σε φυσιολογικό μέγεθος οθόνης ( πχ 5.2 ) και ένα δυνατό περσινό chipset ( πχ του S7). Aν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάποια τέτοια συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.