HTC One X9: Διέρρευσε με οθόνη 2K, κάμερα 23MP και τιμή 470 δολ.

Δεν έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα το HTC One A9 και η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone ονόματι HTC One X9. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει την κωδική ονομασία E56 και θα βγει στην αγορά με τιμή περίπου στα 470 δολάρια (RMB 2999).

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά το HTC One X9 φημολογείται ότι θα έρθει με τον επερχόμενο Snapdragon 820 ή τον δεκαπύρηνο Helio X20 της Mediatek και οθόνη 2K, αν και δεν γνωρίζουμε μέγεθος. Θα δούμε μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB/128GB, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 3GB και 32GB χωρητικότητα, προκειμένου να δοθεί στους χρήστες μια πιο οικονομική επιλογή.

Αναμένουμε κάμερα 23 Megapixel, μπροστά κάμερα 4 Megapixel, μεταλλική κατασκευή, dual HTC BoomSound μπροστινά ηχεία και μπαταρία 3500mAh.

Αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες από την ίδια την HTC και εμείς κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, πως θα σας φαινόταν το HTC One X9;

HTC One X9: Διέρρευσε με οθόνη 2K, κάμερα 23MP και τιμή 470 δολ., HTC One X9: Διέρρευσε με οθόνη 2K, κάμερα 23MP και τιμή 470 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tampletakias

Τώρα μάλιστα ευγε htc
Επιτέλους ένα κινητό από την htc που αξίζει.
Αυτό έπρεπε να είναι ή hero συσκευή

gt-i9506

συγχαρητήρια στην htc επιτελούς να παρεις και παλι τα πανω της ημουν φαν της htc το 11 ειχα παρει ενα HTC Sensation XE αλλα δυστυχως μου καηκε η πλακετα απο O/c ευτυχως ειχα εγγυηση και πηρα τα χρηματα μου πισω και απο τοτε στραφηκα σε samsung μερια

Γιαννης

Τώρα μάλιστα μαντάμ HTC. Αλλά μην τυχόν και δω capacitive buttons θα τους κράξω τρελά!!!!

Geo

Αυτό όντως, φαίνεται …ηρωική…συσκευή.

Άντε ρε παιδιά, από Γενάρη θέλω νέο κινητό, από δεκαπενθήμερο σε δεκαπενθήμερο πάει με επόμενο κινητό που μπαίνει στα υπόψι και σε όλα κάτι μου λείπει 🙁

Να είναι καλή η κάμερα (πχ OIS, F2.0 ή μικρότερο), UFS2.0 (αποθήκευση), 820 όπως λέει το άρθρο, 4gb ram και 3500mah μπαταρία και είμαστε οκ.

Dimitris

μεχρι να ανακοινωθει και να ερθει ελλαδα(αν ερθει φυσικα) θα εχουμε φτασει 1ο τριμηνο 16!!!

Γιάννης σε λέω

Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω. Δε μετράνε μόνο τα specs σ ένα κινητό, μετράει και η εξωτερική εμφάνιση. Να δώσω 800 € γι αυτό το μετριότατο σε σχεδιασμό smartphone δεν παίζει με τίποτα.

Nick

Καμιά φορά τα πλήκτρα on screen είναι μουφα δεν κλείνουν σε όλα τα games η εφαρμογές και τρώνε οθόνη αρχίζω να πιστεύω πως είναι καλύτερα τα buttons κάτω από την οθόνη Xperia έχω αλλά χρησιμοποιώ με root το softkeys ninja…πολύ καλό κινητό από την HTC…

Almir

Με αυτα τα χαρακτηριστικα, με μια οθονη 5,2-5,5″ κ σε συνδυασμο με μια καλη, προσιτη τιμη θα παρει μια δυνατη ανασα η Htc για να περασει το προβλημα που αντιμετωπιζει.
Επίσης με αυτο το τροπο προσφερει κ ενα πολυ αξιολογο τηλ.!

Darth

αυτο μαλιστα πολυ ενδιαφέρον συσκευη και αν εχει καλη camera υποψιφιο για αγορα

Chaos

Σιγά μην έχει μόνο 470 δολάρια αν φυσικά κυκλοφορήσει με αυτά τα χαρακτηριστικα.

dimitris2066

αν ερθει ελλαδα με μια λογικη τιμη και φυσικα καλη καμερα θα αποχωριστω το s6 καμερα:) 🙂

petros

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ! ΜΠΡΑΒΟ HTC!

Ιωάννης jb

Κρατάτε μικρό καλάθι, η htc τα τελευταία 1-2 χρόνια είναι η πιο τραγική εταιρία στο κόσμο..
Ενα σωστό είχε και φαίνεται οτι πάει και αυτό (για την fhd ανάλυση μιλάω, που στο βωμό του χαζομαρκετινγκ πάει να γίνει μια αχρείαστη, δίχως καμιά ουσία 2k)..

nik note3

Μετά από δύο συνεχόμενες ατυχείς αγορές, HTC one X με πρόβλημα στο σήμα WiFi και m7 με κιτρινίλα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης, είμαι τρομερά επιφυλακτικος.Έχοντας μάλιστα απόλυτη ικανοποίηση από το note3,φοβάμαι ότι δύσκολα, όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί ακόμα πρώην htc fans ,δύσκολα θα επιστρέψουν. Η τιμή είναι ένας καλός λόγος.

NLS

Φήμες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.