HTC, Πώληση των μισών μετοχών της από την Beats Audio

Υπάρχουν success stories στον κόσμο της κινητής, αλλά υπάρχουν και stories που όσο και αν το προσπαθείς δεν τραβάνε, με ένα από αυτά να είναι και ο “γάμος” της HTC με την Beats Audio, μία συνεργασία που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η HTC αποφάσισε να πουλήσει τις μισές μετοχές που είχε στην Beats Audio, κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα και την πτώση της δικής της μετοχής κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες. Για την ιστορία η HTC είχε αγοράσει το 50.1% της Beats Electronics, έναντι ποσού $309 εκατομμυρίων τον περασμένο Αύγουστο και σχεδόν ένα χρόνο μετά αποφάσισε να πουλήσει το 25% πίσω στους ιδρυτές της Beats έναντι $150 εκατομμυρίων.

Παρόλα αυτά θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στον τεχνολογικό τομέα. Οι αναλυτές πάντως, εκτιμούν ότι η πίεση στην αγορά smartphones που ασκεί η Samsung οδηγούν την HTC σε πιο συντηρητικές επιλογές και πιο προσεκτικές κινήσεις.

, HTC, Πώληση των μισών μετοχών της από την Beats Audio

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Πως να τραβίξει ρε παιδιά, αφού όλα τα μοντέλα με beats είναι απλισίαστα.

Nick

ποιος ειναι νίκος καϊμακάμης ρε παιδια εγω νομιζα οτι μονο ο κοστασ βλα.ειναι στο techblog

Κώστας Βλαχάκης

Ο Νίκος είναι news editor και επιμελείται και τη στήλη Apps Week Report καθε Παρασκευή. Πατησε στο link πάνω στο όνομα του να τσεκάρεις ότι έχει γράψει από τον Μάρτιο 😉

Iceman

Γιατι τα samsung η το iphone δεν ειναι απλησιαστα????

GREG

Έχετε ψάξει να δείτε τι είναι το Beats Audio;
Πιστεύω πως πρόκειται για μια «απάτη». Ουσιαστικά είναι ένα Brand name που πλασάρεται σαν επαναστατική τεχνολογία ήχου αλλά ουσιαστικά δεν είναι τίποτε αλλο παρά μια μούφα με το όνομα του Dr Dre να το προωθεί, πρώτα σε ακουστικά, για όσους θέλαν να ακούνε Hip Hop me πολλά μπάσα.
Στην ουσία είναι ένα equalizer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.