HTC Sensation, Έρχεται στη Vodafone με 599 ευρώ

Οι πληροφορίες του Techblog επιβεβαιώθηκαν. Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα, έρχεται το HTC Sensation στη Vodafone μέσα στον Ιούνιο και με εκτιμώμενη τιμή στα 599 ευρώ. Το HTC Sensation ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2GHz και οθόνη Super LCD 4.3 ιντσών.

, HTC Sensation, Έρχεται στη Vodafone με 599 ευρώ

HTC Sensation
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual Core, Qualcomm
Μνήμη RAM: 756MB
Οθόνη: 4,3 ιντσών, SLCD, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, 1080p HD video, dual led flash
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Εσωτερική μνήμη: 1GB
Kάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
Bluetooth 3.0, WiFi n, DLNA, GPS
Μπαταρία: 1520 mAh
Διαστάσεις: 126.1×65.4×11.3 χλστ.
Βάρος: 148 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

50 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tetra

χμμ βαρβάτη συσκευή και με sense… Αλλά στην ιδια τιμή με το GS2 νομίζω θα προτιμήσω το Samsung..

πανος

πωωω ρε παιδι μου ειχα κατασταλαξει στο optimus 2x τωρα τριχες περιμενω τον πρωτο μισθο και εχω πελαγωσει ολο βγαινουν και ολο αλλαζω χαχα

mitsosand

θα γίνει μάχη με το Galaxy SII

constantine

παιδια,σε σχεση με το desire hd το οποιο υπαρχει εως κ στα 400 ευρω,ποια ειναι η γνωμη σας?
θελω να αγορασω καινουρια συσκευη για να μεταβω σε android διοτι εχω blackberry (storm που πνιγηκε περσυ το καλοκαιρι;P και τωρα 8520 curve) 3 χρονια τωρα.

βεβαια ξερω οτι θα μου πειτε ειναι ασυγκριτα, το ενα ειναι διπυρηνο το αλλο μονοπυρινο) αλλα με κυριο παραγοντα τι ουσιαστικα μου δινει η καθεμια συσκευη με παρονομαστη το ποσον,δλδ με αλλα λογια αποδοση/τιμη πειτε μου τι θα αγοραζατε εσεις.

ευχαριστω εκ των προτερων

Γιώργος Στείρος

Το galaxy s2 άνετα θα το νικήσει. Στο μόνο που το περνάει το Sensation είναι η ποιότητα κατασκευής. Το HTC φαίνεται πιο ακριβό. Στης αποδόσεις το samsung είναι μακράν ΤΟ καλύτερο.

stelios2510

εγω παντα ηθελα να ρωτησω κατι……δλδ ειχα την απορια : τι κινητο χρησιμοποιεις cVlachakis…??? παντα ειχα απορια ποιο ειναι το βασικο σου κινητο…..

constantine

στην πραξη οι διαφορες των benchmarks φαινονται?

SpyrouS

@ Stelios2510 HTC Desire

Ben

@constantine
Sensation διότι:
-Μακροβιότερη υποστήριξη για τα μελλοντικά Android versions.
-Καλύτερη μπαταρία.
-Μπροστινή κάμερα για τρελό chat.
-Καλύτερο HTC Sense.
-Προστατευμένη οθόνη λόγω σχεδίασης
-Υψηλότερη ανάλυση οθόνης
-Bluetooth 3.0 (vs 2.1 on DHD)
-Η πίσω κάμερα δεν προεξέχει.

Απλώς, εάν έχεις υπομονή, περίμενε μέχρι να κυκλοφορήσει ευρέως έτσι ώστε να δεις και χαμηλότερες τιμές.

Σημ.: η RAM είναι 768ΜΒ και όχι 756 όπως αναφέρεται παραπάνω.

Ovios

@Γιώργος Στείρος να κάνω μια ερώτηση εάν ένα κινητό είναι 1/10 του δευτερολέπτου πιο αργό απο το άλλο άληθεια ποίος νοίαζεται έκτος απο τις έταιριες;
Και μία τελευταία όλα αυτά τα benchmark που γίνονται μπορούν να καταλάβουν ότι πρόκειται για διπύρινο δηλ αξιοπιούν και τους 2 πυρήνες άραγε;

constantine

τα πραγματικα μειον για μενα στο dhd ειναι η μπαταρια κ η κακη ποιοτητα του ηχου που λενε οτι εχει με το standard app για ηχο.(με το poweramp διορθωνεται σε μεγαλο βαθμο)

makis

κωστα για το galaxy s2 ξερουμε ποτε θα ερθει γιατι εχω επιδοτηση απο vodafone!!!!

constantine

ξεχασα να πω οτι ο λογος που θελω να παρω μια τετοια συσκευη ειναι να παιζω τα καινουρια mobile mmo’s οπως pocket legends κ μελλοντικα order & chaos αν κ οποτε βγει σε ανδροιδ:ρ

constantine

το galaxy λεει στο πλαισιο ειναι διαθεσιμο..

sdaoulas

περιμενετε να ερθει και το αλλο τερας απο την LG που ακουει στο ονομα “LG Optimus big”
με 1,2 Dual core, 4.3 NOVA και ολα τα καλουδια του ανταγωνισμου.

Ιορδανης

Constantine, πιστεύω ότι τα desire, desire hd, galaxy s με τις τιμές που έχουν είναι χρυσές ευκαιρίες(super value for money). Δοκιμασμένα κινητά στο κοινό, έναν χρόνο τωρα, θα μείνεις σούπερ ευχαριστημένος(κάτοχός desire). Τώρα αν έχεις μπει στο τρυπάκι να δώσεις 600 για το σούπερ ντουπερ, πάσο, όλοι το χουμε κάνει

tsamo

Μήπως εννοείς Ιούνιο … ; Γιατί μου φαίνεται οτι κάπου διάβασα το επίσημο δελτίο τύπου που έλεγε για αρχές Ιουνίου ….

fred

Θα γίνει μάχη με το galaxy s ll, περιμένουμε hands on.

salonigi

παιδιά σήμερα πήρα το HTC Sensation….ενα εχω να σας πω, έχουν περάση πολλά κινητά απο τα χέρια μου, ποιοτητα και χλίδα σαν το Sensation δεν εχω ξαναδει. οπως ειπε κι ενας φίλος παραπάνω, σε μερικα πραγματα η διαφορες είναι μικρές με τον ανταγωνισμο, αλλα σε ποιοτητα η LG και η Samsung τρωνε την σκονη του Sensation! Γνωμη μου, μην αγορασετε κατι αλλο πριν πιασετε στα χερια σας ενα Sensation….

constantine

ιορδανη επειδη δεν δινω 600 για να ειναι σουπερ ντουπερ ρωταω.πιστευω ειναι παρα πολλα για μια τετοια αγορα,600 για να γραφει το bench λιγες μοναδες παραπανω..

psilos

παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ https://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=DM6sPTcFpAc τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Βαιραμιδης Γιωργος

Ανετη ΝΙΚΗ για το Galaxy S2 .
Ολα τα υπολοιπα ειναι Παιχνιδακια ΑΠΛΑ!

alexis

Κλασης ανώτερο το SGSII.πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα,πιο γρηγορο και στην ιδια τιμη.οτι καλυτερο πιστευω για οσουσ δεν θελουν να αλλαζουν συσκευη καθε 6μηνο.χαλαρα βγαζει 3 χρονακια με αυτεσ τισ επιδοσεισ!!!

salonigi

αν αντεχεις το τριξιμο του πλαστικου οταν το πιανεις στα χερια σου, μπορει να σου παει κι εξι χρονάκια…

Manos.P

Πρωτον απολα στο βιντεο με το συγριτικο και τα δυο κηνιτα ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο Wi-fi και για εμενα το HTC νικαει εχω δει πολλα βιντεο και ολλα τους λενε γιατην κακη ποιοτητα του Gakaxy SII και το μονο που μετραει στο Galaxy ειναι το “εσωτερικο” Εγω παντος θα περιμενο το iphone 5 και αμα δεν “μου γιαλυσει το ματι” θα παω για Sensation

psilos

και στο sensation νομίζω ότι μεταλλικό είναι μονό το πίσω καπάκι της μπαταρίας και όχι όλο το σώμα του κινητού…….

alexis

τοσα χρονια αγοραζαμε κινητα τα οποια ηταν απο πανω μεχρι κατω, απο μπρος μεχρι πισω ολο πλαστικο.τοτε δεν ειχαμε προβλημα και τωρα ξαφνικα εχουμε?δε λεω καλο το αλουμινιο πιο σταθερο αλλα αν προσεξεισ καλυτερα περιπου το 40% ειναι αλουμινιο και το υπολοιπο 60% πλαστικο.δηλαδηθελεισ να μου πεις οτι ετσι δε θα εχει προβληματα.επειδη εχει ενα κομματι μεταλλου.κ οταν ειπα για 3 χρονια εννοουσα για χαρακτηριστικα-επιδοσεις.

hlias

@alexis το αλουμινιο προστιθεται για καθαρα αισθητικους λογους θεωρω.δινει μια αλλη αιγλη στο κινητο, παρατηρησε για παραδειγμα το galaxy s το 1 ποσο φθηνιαρικο φαινεται αλλα και την αισθηση που σου δινει στο χερι.. για μενα , τουλαχιστον, η αισθηση αυτη παιζει σημαντικο ρολο στην επιλογη ενος κινητου

Spyros

Κωστα μηπως ξερεις αρχες ή μεσα Ιουνιου? Καπου διαβασα κατα τις 8 του μηνα .Το Gorilla Glass ισχυει?

salonigi

@psilos το sensation εχει μόνο πίσω καπάκι και οθόνη, οταν βγάζεις το καπάκι δεν μένει κάτι άλλο.
@alexis+hlias πραγματικά το αλουμίνιο δίνει μια αίσθηση χλιδής, το είπα πιο πάνω. Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω το milestone, μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει ούτε κλίκ απο το κίνητο. ενω πιο μπρόστα είχα αλάξει δέκα φόρες ενα Ν97 για την χάλια ποιότητα κατασκευης, μέχρι που με πήραν τήλεφωνο απο την ΝΟΚΙΑ και μου είπαν οτι θα μου δόσουν πίσω τα λεφτά(600ευρώ), και δεν θέλουν να με ξαναδούν.Γι αυτό πήρα την απόφαση και αγώρασα το sensation, και απο τις πρώτες εντυπώσεις, είμαι ενθουσιασμένος.

psilos

@salonigi αφού αγόρασες το sensation πες μου κάτι….είναι τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στις φωτό η είναι πιο σουλουπωμένο? εννοώ σε μια νορμάλ παλάμη είναι οκ η προεξέχει από παντού?? και κάτι άλλο….έχει το ίδιο sence με το desire s ?????

vwgolf16

Παιδιά Samsung Galaxy S2 αισθητά καλύτερο απτο Sansation και στην ίδια τιμή

constantine

παιδια σημερα πηγα πλαισιο συμπτωματικα και ειχε το sgs2.απογοητευτικα οταν το πιασα στα χερια μου,δεν ειχαν αδικο οσοι ελεγαν για την ποιοτητα κατασκευης του.δεν ξερω για εσας αλλα προτιμω το βαρυ κ στιβαρο DHD σα body που ηταν διπλα του,παρα το πουπουλο το sgs2 που νομιζα οτι θα σπασει. επιπλεον δεν ξερω αλλα ουτε σαν software με ενθουσιασε,τα htc τα βρισκω πολυ καλυτερα.εβαλα κ τα δυο διπλα διπλα και επαιζα με scrollings κ τετοια, για να δω το responce στο χερι,σιγουρα θα παιρνα ενα htc.

το iphone το μισω, αλλα αν ενα πραγμα μπορει να κανει καλα ειναι το πως ανταποκρινεται η οθονη στην αφη.και το ιδιο κ τα htc.τα υπολοιπα ειναι πισω για μενα.

υποκειμενικα παντα:ρ

abznteski

συμφωνω απολυτα με τον constantine..ημουν κ εγω πριν λιγο πλαισιο..δεν αξιζει ν δωσεις 600 ευρω για ενα κινητο και με το που σ πεσει μια φορα να το κλαις

salonigi

Έτσι είναι, όπως τα λένε τα δυο παληκάρια στο τέλος. Αν είναι να δώσεις 6 κατοστάρικα, σημαίνει πως εκτος απο τελευταία τεχνολογία, το κινητό πρέπει να έχει και σχέτικη αντοχή. να σε πάει κανά χρόνο χωρις τρίξιματα. περασαν πολλα κινητα απο τα χέρια μου, αλλα αυτα που φχαριστίθηκα πιο πολυ, ήταν το Ν95*8GB, και φυσικά το κουρσούμι Milestone. αθάνατα και τα δύο. και γι αυτό και επέλεξα να αγωράσω το sensation. εδω θα είμαστε και μετα απο λίγο καιρό το πιο είχε την καλύτερη οθόνη, η πιο ήταν κλάσματα γρηγορότερο θα ξεχαστούν και το τηλεφωνο με τις μεγαλυτερες αντοχες, θα το χαίρετε αυτός που το χει. θα σας τα πει κι ο cVlachakis στην παρουσίαση του sensation, θα σας φύγη η λαλία λέμε…..

Panagiotis

Κώστα θα δούμε δικό σου hands on για το HTC sensation..??

TwistedTool

Τελικά όσοι καταλαβαίνουμε πραγματικά από κινητά έχουμε/είχαμε το N95 8GB και πάμε για Sensation 🙂

Eδώ η προσωπική μου πορεία σκέψης και απόφασης για το συγκεκριμένο: https://atwistedblog.blogspot.com/2011/05/meet-my-next-phone.html

Pavlos Kam

Γεια σου Κώστα.Στο site της vodafone Ελλάδας έχει το HTC SENSATION αλλά στα χαρακτηριστικά λέει εσωτερική μνήμη 4GB.Κανονικά 1 δεν έχει???

Pavlos Kam

Ίσως να έχουν κάνει λάθος. 🙂
Τέλος πάντων το περιμένω πως και πως….!

Panagiotis

Ξέρει κάποιος αν υποστηρίζει με καποιο τρόπο σύνδεση με τηλεόραση HD? γιατί απ’ όσο έχω δει δεν έχει θύρα HDMI..

mihalis

Δεν μπορω να καταλαβω γτ καποιοι λενε οτι το SGSII ειναι αισθητα καλυτερο απ’το SENSATION? Ηθελα να παρω το SGSII αλλα μολις επιασα στα χερια μου το SENSATION επαθα πλακα!!ΤΕΛΕΙΑ ποιοτητα κατασκευης!!! Ασε που εχει πιο δυνατο επεξεργαστη,καλυτερη αναλυση οθονης κ το SENSE απλα τα σπαει!!! Εχουν περασει παρα πολλα μοντελα απ’τα χερια μου SE,NOKIA,HTC,SAMSUNG,iPHONE…το SENSATION θα’ναι το επομενο μου κινητο,μονο η μπαταρια του ειναι λιγο προβλημα,αλλα ολα σχεδον τα SMARTPHONES το ιδιο προβλημα δεν εχουν?Ελεγα να περιμενω λιγο κ το HTC 3D αλλα αργει ακομα…

Nikos

¨Μιχαλη π το βρηκες??Εξωτερικο?Ειναι οντως τοσο ανωτερο απο το SGSII γιατι εγω οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι ειμαι στο ιδιο διλλειμα…!SGSII or HTC Sensation…????

Xaris

Παιδια to Samsung Galaxy S II ειναι κορυφη!!! Super amoled + δεν υπαρχει καλυτερη οθονη, πολυ γρηγορο, ελαφρυ, λεπτο…… Οσο για την ποιοτητα κατασκευης ανεξαρτητα με αυτα που ακουγονται μου φανηκε πολυ καλη οντας και (πρωην) κατοχος του htc hd2. Πραγματικα πεταει το τηλεφωνο!!!!!!

G.t

@Κώστα πες πότε θα κυκλοφορήσει στο germano εαν κυκλοφορήσει.
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

G.t

Το έφερε και το πλαίσιο…..
ευχαριστώ για την απάντηση.

κωνσταντινος

Κυριοι μετα απο ενα χρονο χρησης του galaxy s,ενα εχω να πω…δεν θελω να ξανακουσω τη λεξη samsung.μην ψαρωνετε απο διαφημισεις,κριτικες κτλ…μια μ@@@@ κ μιση ειναι,ολη την ωρα κολλαει,εχει παει δυο φορες για service κ πολλα μικροπροβληματακια προκυπτουν συνεχεια..ωρα να τεσταρουμε το εικονιζομενο οπλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.