HTC Sensation ή Samsung Galaxy S II; [Η ζωή με Android στο 1.2GHz]

HTC Sensation και Samsung Galaxy S II. Τα δύο ισχυρότερα smartphones με Android και επεξεργαστή 1.2 GHz. Και τα δύο με οθόνη 4.3 ίντσες, και τα δύο με 2.3 Gingerbread και τα δύο με κάμερα 8 Megapixel, και τα δύο με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1920×1080 pixels, και τα δύο στα 599 ευρώ. Ένα όμως έχει κερδίσει την καρδιά σας!

Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία του Techblog και σχολιάστε γιατι επιλέξατε ένα από τα δύο.
Είτε το αποκτήσετε είτε όχι, ψηφίστε το να το μάθουν όλοι!

Μη χάσετε την ευκαιρία να τα δείτε και τα δύο από κοντά:
Δευτέρα 13 Ιουνίου στο 12o Techblog Workshop.

, HTC Sensation ή Samsung Galaxy S II; [Η ζωή με Android στο 1.2GHz]

HTC Sensation
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual Core, Qualcomm
Μνήμη RAM: 768MB
Οθόνη: 4.3 ίντσες, S-LCD, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, dual LED flash, Full HD video 1920×1080
Δεύτερη κάμερα: VGA 640×480 pixels
Εσωτερική μνήμη: 1GB
Kάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1520 mAh
Διαστάσεις: 126.1×65.4×11.3 χλστ.
Βάρος: 148 γρ.

Samsung Galaxy S II
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3
Επεξεργαστής: 1.2 GHz Dual Core, Exynos
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, Super AMOLED Plus
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, Full HD video 1920×1080
2η κάμερα 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, DLNA, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1650 mAh
Διαστάσεις: 125.3×66.1×8.49 χλστ.
Βάρος: 116 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
θανασης

samsung galaxy s II
πολυ καλυτερο νομιζω

Aris

HTC βεβαιως-βεβαιως!!

konsoulito

Αν και fan της HTC, ψήφισα το Galaxy S II, μιας και πιστεύω πως είναι καλύτερο. Βέβαια, έχω παίξει περισσότερο με το Sensation, παρά με το Galaxy S II.

fred

αναποφασιστος…!!!!!!!θελω να τα πιασω στα χερια μου πρωτα!!

Nik0s

sgs2,αν και το htc μου αρεσει λιγο περισσοτερο, το htc sense του αφηνει λιγη ram

Ηλιας

Ενω ημουν φανατικος του SGII αλλαξοπιστησα καθως το Sensation μου δειχνει πιο ποιοτικο ως προς τα υλικα κατασκευης καθως και το Sense το θεωρω πιο ομορφο απο το αντιστοιχο του Galaxy

stavrianna

Ψηφισα το Sensation κι ας ειναι το Galaxy s || γρηγοροτερο,γιατι δεν με νοιαζει μονο η γρηγοραδα αλα και η ποιοτητα κατασκευης αλλα και η εμφανιση του και επισης πιστευω πως η HTC οσο παει γινεται και καλητερη…ΠΙΣΤΕΥΩ πως το Sensation ειναι καλυτερο!

ageor

– Το Samsung έχει ίδια ή καλύτερα specs σε όλα τα σημεία: Μνήμη, πάχος, βάρος & Super AMOLED+. Πάσχει στην εμφάνιση, την ανάλυση και στο ιστορικό αναβαθμίσεων της Samsung.
– Το HTC είναι μακράν ομορφότερο, στιβαρό και έχει το Sense σε ανάλυση qHD. Είναι όμως βαρύτερο, παχύτερο, με πολύ λιγότερη μνήμη και υποδεέστερη/πιο ενεργοβόρα οθόνη…
Δύσκολη επιλογή. Ή όχι; 😉

jivaras123

Ψήφισα το Samsung Galaxy S 2 γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα. Το μόνο που με “χαλάει” σε σχέση με το HTC Sensation είναι η ανάλυση της οθόνης αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ευκρίνειας. Όσοι το δείτε και απο κοντά στο Workshop ελπίζω να αφίσετε σχόλια σχετικά με αυτό.

Γιωργος

Ακριβως οπως τα ειπε ο ageor ειναι και για μενα! Δυσκολη επιλογη!
Απο τη μια τα χαρακτηριστικα και απο την αλλη εμφανιση, ποιοτητα και ΗΤC Sence!

gio

htc γιατι μου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα και το ui της htc

λευτερης

Ψηφισα το samsuing galaxy s2.Ειμαι φανατικος οπαδος της htc και ερχομαι απο desire hd….αλλα ωφειλω να παραδεχτς οτι η samsung εκανε πολυ καλη δουλεια.Βελτιωσε στα σημεια το galaxy s και πλεον εχει φτιαξει ενα πολυ καλο συνολο…Το κινητο ειναι απιστεθτα ελάφρι και λεπτο….οκ,μπορει να μην εχει αλουμινιο οπως το sensation αλλα τα πλαστικα του πηθουν στο χερι και δεν τριζουν…ειναι απιστευτα γρηγορο και δεν lagαρι καθολου….
Απο τη αλλη βρισκω το sense παρα πολυ βαρυ…πραγμα το οποιο με ειχε κουρασει πολυ στ desire hd.

kostas_falcon

SGS2 ψηφισα γιατι και εμφανισιακα μου αρεσει περισοτερο και ειναι γρηγοροτερο οπως εχουν δειξει πολλες μετρησεις αλλα και περισοτερη εσωτερικη μνημη και καλυτερη εμπροσθια καμ…..α….φυσικα και S AMOLED PLUS….

ZJ HELLAS

Δυσκολη η επιλογη:Το sensation υπερτερει σε UI,εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης,ενω το galaxy II σε μνημη ram και ενσωματωμενη μνημη(δε δινω βαρυνουσα σημασια σε παχος,βαρος και μπροστινη καμερα)

stavros

samsung galaxy s2 απλα το καλυτερο

Xaris

@JZ HELLAS : φιλε η εμφανιση και το UI ειναι υποκειμενικο θεμα……το Galaxy υπερτερει σαφως στην οθονη αφου η Super Amoled + ειναι κορυφαια… Θα συμφωνισω μαζι σου στην ποιοτητα κατασκευης.

nimAR

τυχαίο που προηγήτε το Galaxy???
δεν νομίζω!!!!!!!!!! 🙂

Χρήστος

Το καλύτερο κινητό είναι το HTC sensation λόγο ποιότητας κατασκευής και λόγο που είναι HTC

nakos

Αν και κατοχος του desire ψηφιζω galaxy s ii λογω του οτι εχω βαρεθει το σχεδιασμο των κινητων της htc και επειδη το galaxy ειναι μιλια μακρια απο το sensation στα specs!!!

dimitriskatom

htc sensation..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ HTC!!!!!

Θάνος Κασιδάκης

Το SAMSUNG για τον λόγο ότι το HTC πέρα της CPU μια απο τα ίδια…

ageor

Αρχίζω και γέρνω προς Samsung, Με ένα καλό mod θα είναι τέλειο 😉
Αλλά πόσο άσχημο μπορεί να είναι ένα τηλέφωνο; Κλεμμένο look τριετίας 🙁

Nikos

Ψηφισα το GSII γιατι ειμαι κατοχος του και πραγματικα ειναι πανισχυρο.Απλα δεν γονατιζει με τιποτα με τη ram που διαθετει σε συνδιασμο με τον exynos που πραγματικα ειναι τερας…

venisk

Παρόλο που με εκνευρίζει η ανάλυση του s2 θα το ψηφίσω για το 1gb ram. που σημαίνει καλύτερη εμπειρία σε απαιτητικούς χρήστες..Μεγάλη βλακεία της htc τα 768mb…Τι να το κάνω το ui της htc όταν το φορτώσω και σέρνεται?..Για να δούμε…

ZJ HELLAS

Xaris:Οντως το UI και η εμφανιση ειναι υποκειμενικα.Για την οθονη του galaxy διαβασα καποια αρνητικα οσον αφορα καποιο της οθονης.Τελος συμφωνω με τον Λευτερη οτι το sense ειναι πολυ .Μαλλον προς το galaxy II βαδιζω…

venisk

756mb* anyway,..

Nikos

Htc γιατι οταν παιρνω κινητο με 600 ευρω θελω να ειναι κινητο που φαινετε και βεβαια ειναι ενα ισχυρο και ωραιο κινητο.T SGSII ειναι ασχημο και και γινεκα η samsung ειναι πισω και σε αυτα π υπερτερει ειναι λεπτομερειες…

The_Red_Shade87

Παιδια μη ξεγιελόμαστε και τα 2 μοντέλα είναι απλά απίστευτα…Τόσο η HTC όσο και η Samsung έχουν κάνει αρκετά καλή δουλεία…Η επίλογη ανάμεσα στα 2 εξαρτάται στο που δίνεις βάρος ως χρήστης..Η HTC ανέκαθεν παρέθετε την ποιότητα κατασκευής (αν και στο Sensation μη ξεγιελέστε unibody δεν έιναι και έχει αρκετό πλαστικό στο πίσω μέρος,παρόλαυτα σίγουρα πιο στιβαρό απο το SGS2)και το πολύ όμορφο Sense,ενώ η Samsung πάντα πήγαινε και πηγαίνει στο γνωστό “value for money” με υψηλά spec και ροπή στις πολυμεσικές χρήσεις…Η διαφορά με παλιότερα μοντέλα ειναι οτι η Samsung κατάφερε και εξελίχθηκε αρκετά απο το απαράδεκτο software του SGS και η HTC αν και βελτίωσε στα σημεία το ήδη εύχρηστο sense αυτό που μπορεί να παραθέσει για μένα περισσότερο είναι η περισσότερη απο SGS2 διάρκεια μπαταρίας…Τώρα αυτό που εμένα με κράτησε απο το να αγοράσω το Sensation είναι η μικρότερη ram,μα κυρίως το κλειδωμένο bootloader που είναι πολυ πιθανό να έχει το μοντέλο…και μιας και ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος των πολυμέσων και σας ζάλισα και αρκετά,SGS2 δαγκωτό…:-D

manos

Galaxy S2 γιατί το πήρα και πεταει..

Bouss

Sense και πάλι (πάντα) sense…

christos

iphone 4 xaxaxa 😛 samsung galaxy s2 κατά την γνώμη μου. μου αρέσει περισσότερο

lampros

samsung glalaxy s2 αιονες μπρωστααα……..

preloudio

Ψηφισα Sensation λογω ποιοτητας κατασκευης και UI

vagosgate13

Htc sensation γιατι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι κορυφαια.το s2 φοβομουν να το
πιασω καλα στο χερι μου μηπως και μου σπασει,πλαστικο παιχνιδιου.
htc sensation γιατι η αναλυση οθονης 960×540.Το s2 με 850×480 και να μου πιχελιαζει στο zoom; Ευχαριστω δε θα παρω.

Thanos Kyparissis

Το Galaxy S II δεν μπορώ να το πω “νεο” iPhone διότι αυτό είναι μόνο ένα και μπορεί να συγκριθεί μόνο με ό,τι “φοράει” iOS. Τα πράγματα δείχνουν πως το Galaxy S II θα είναι μία νέα μόδα και το μεγαλύτερο ποσοστό αγοραστών του θα είναι ασυνείδητοι χρήστες. Έννοω άτομα τα οποία δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν με ένα τέτοιο κινητό στα χέρια τους,όπως συμβαίνει και με το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών του iPhone. Τι σημαίνει αυτό?…Ότι εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να πάρω ένα κινητό που θα έχει και η “κουτσή Μαρία”,Ας είναι και το καλύτερο,εγώ θα πάω με τον ανταγωνισμό. Μέχρι σήμερα βλέπαμε τον καθένα από εμάς να έχει ένα διαφορετικό Android κινητό και να το χαίρεται…τα πράγματα όμως δείχνουν ότι πλέον και οι χρήστες του Android δεν θα πηγαίνουν με την καρδιά τους άλλα με την μάζα κάτι που δεν είναι καθόλου ωραίο. Όσο για τα παιχνιδάκια της HTC ό,τι και να πω είναι λίγο!Θα μπορούσε να να έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά τα οποία πραγματικά είναι λεπτομέρειες αλλά χτυπάν άσχημα στο μάτι μας. (VGA κάμερα,1gb Internal Storage,περισσότερη μπαταρία και RAM.) Αλλά όπως βλέπουμε η HTC έχει πιάσει την “καλή” και έχει αρκετά προβατάκια στο δυναμικό της. (Engadget :… Συνέχεια »

Nik0s

μα το android απο μονο του ειναι μοδα..και ας ειναι ενα τρυπιο λειτουργικο.προσωπικα το τελευταιο μου κινητο ειναι ενα BB και πραγματικα με εχει καλυψει.

Dami

Συμφωνώ με τον Θάνο σχεδόν σε όλα…έχει καταντήσει μόδα η όλη αγοροπωλησία κινητών. Οι περισσότεροι παίρνουν ένα κινητό για το οποίο ακούνε ότι κάνει θαύματα αλλά δεν ξέρουν πως για να κάνει αυτά τα θαύματα,θα πρέπει να ξέρεις να το λειτουργείς σωστά 🙂 Και επειδή μεταξύ αυτών των 2 η μόνη σύγκριση που μπορεί να γίνει,είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους…θα επέλεγα Samsung S 2

psybill

εγώ τα είδα από κοντά και τα δυο, πρώτη φορά σήμερα. δεν πιστεύω ότι υπάρχει ξεκάθαρος νικητής και ο καθένας θα επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες του. είμαι οπαδός της htc και δυσκολεύομαι να το αντικειμενικά το θέμα. από εμφάνιση προτιμώ sensation, το κινητό είναι κουκλί, ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική μου, και για το μέγεθος του πολύ “μαζεμένο”. νομίζω έχει καλύτερο κράτημα στο χέρι από το SG παρά το ότι το δεύτερο είναι λεπτότερο. από software και UI χρόνια τώρα υπερέχει η htc και μάλλον αυτό ισχύει και τώρα. το touch wiz είναι βέβαια πολύ βελτιωμένο αλλά και πάλι το sense υπερέχει σε αισθητική. καλύτερα εικονίδια, μικρότερες γραμματοσειρές περιποιημένα widgets. στο SG δείχνουν όλα πολύ χοντροκομμένα. πέραν όμως από την αισθητική και τις ευκολίες υπάρχει και η ουσία που για μένα είναι οι εφαρμογές που συνοδεύουν το κάθε UI με σημαντικότερες mail, calendar, contacts, που αισθητικά και λειτουργικά ξέρω τι να περιμένω από την htc. για πολιτική αναβαθμίσεων δεν μπορούμε να πούμε ακόμα, απλά η samsung φαίνεται να έβαλε μυαλό με αυτή τη συσκευή. θέλω να πιστεύω ότι και η htc σύντομα θα ξεκλειδώσει το sensation και γενικά και στα δυο τηλέφωνα οι developers θα κάνουν θαύματα. στις οθόνες… Συνέχεια »

teodore88

κωσταα, και οσοι εχουν χρησιμοποιησει το sensation, το γυαλι με καμπηλες (contoured glass) βολευει?? γτ δε μ φαινεται κ πολυ βολικο..!

sdaoulas

Samsung Galaxy S II
Μολις το αγορασα παιδες καινουριο απο Saturn με μειωση τιμης 100€, δλδ το πηρα 499€ με αποσυρση μια παλια συσκευη σου (δουλευει δε δουλευει) οτι να ναι. Εγω πηγα ενα κινητο παλιο 10ετιας που ηταν χαλασμενο.

Βαγγέλης

Samsung Galaxy S2 γιατί μετά το Galaxy S έχει ανέβει πολύ σε κατηγορία….

SpirosK

Κώστα πότε θα ανεβεί το hands on του samsung galaxy s 2? thanks

Γιώργος

Ψηφίζω HTC διότι πιστέυω πως είναι ανώτερο ποιοτικά, έχει όμορφο design μου αρέσει επίσης και το Samsung αλλά δεν θέλω να μου λένε ότι αγόρασα τον κλώνο του Iphone, πραγματικά έχουν τεράστια ομοιότητα!

Exploticon

samsung galaxy s2 epeidh mou aresei pio poly h exoteriki tou emfanisi kai logo perisoterhs mnhmh ram 🙂

REDODIN7

Το Sensation είναι πολύ καλό κινητό αλλά όπως και να το κάνουμε το Samsung Galaxy S II είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς, αν δεν με πιστεύετε απλά μπείτε στο Pocketnow .

Stratis

Επισης κανεις δεν εχει πει οτι τα HTC εχουν παντα μετρια camera!Λογικα και το Sensation σε αντιποδα το SGSII εχει πολυ καλη και ποιοτικη camera!Διαβασα δυο ελληνικα review του SII και τα δυο παίνευαν την καμερα του!βεβαια ειδα και φωτογραφιες που εχουν τραβηξει.Εγω ψηφισα SII λογο του συνολου των δυνατοτητων του! Πιστευω οτι εχει το “All in one” ενω το HTC οχι.Οσο για ποιοτητα κατασκευης ειναι καλυτερο το HTC αλλα προσωπικα η διαφορα τους σε αυτο το θεμα μου φαινεται μικρη.

Γιωργος

galaxy s2 πιστευω οτι ειναι ενα σκαλι πιο πανω

psilos

ρε παιδιά το htc sensation είναι μεγαλύτερο από το sg2??? επίσης δεν τραβάει full hd video??? γιατί έτσι γράφει πάνω στα χαρακτηριστικά. hd video το htc και full hd το sg2….η εγώ κάνω λάθος???

christos0010

εδω και ωρα καθομαι και διαβαζω μπουρδες .Αν καποτε χρησιμοποιεισετε και τις 2 συσκευες θα καταλαβετε πως το sensation δεν υπερτερει σε τιποτα απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης απο το galaxy s2.Το περιβοητο του aluminium uni body μοιαζει με πλαστικο και τα προβληματα με τις κεραιες του παρα πολλα… Το galaxy s2 αν εξαιρεσεται το back cover του βαζω 9/10(αν θελετε μπορειται να αγορασετε ποιοτικα back covers απο ebay)…Για αποδοση δεν μπαινω στο κοπο να πω κατι ..Αυτα ολα θα τα καταλαβετε μονο αν χρησιμοποιησετε τα κινητα ως κυριες συσκευες σας..

Σιμος

Για μένα δεν είναι ο κυριότερος παράγοντας η γρηγοράδα αλλά η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία. Για αξιοπιστία είμαι λίγο παραπάνω στο HTC, γιατί οι αναβάθμιση που κάνει είναι ποιο άμεσες, αλλά για λειτουργικότητα σίγουρα sencetion λόγο του sense μενού.

leathernecks

Ψήφισα SGS II γιατί το θεωρώ καλύτερο σε συνολική εικόνα.

Παναγιώτης Γ.

Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι εταιρείες ότι Software>Hardware, μέχρι τότε άσε τους να προσπαθούν να βάλουν μηχανή αεροπλάνου σε κινητό τηλέφωνο. Πάντως εντυπωσιακό το Android ε; 1.2Ghz σου δίνουν. Να είχανε μέσα και μία εφαρμογή για e-mail σωστή…. όχι τίποτα ακραίο τα βασικά βρε αδερφέ

Viki B

καλησπερα, ειχα την δυνατοτητα να τα δω και τα δυο κινητα,το sensation το εφερε ενας φιλος απο αγγλια kai to σαμσουνγκ το ειδα απο κοντα σε καταστημα.Στην καμερα το galaxy 2 δεν παιζεται, μακραν καλυτερη.Αν και το ui του σενσεισιον ειναι φοβερο…προσωπικα ειμαι φαν της htc αλλα δεν θα διαλεγα κανενα απο τα δυο ειδικα αφου εχω ακουσει και διαβασει για τα προβληματα που εχει το ενα στο σημα…..λες και ειναι διδυμακι του iphone 4 και το αλλο εχει προβληματα στην super amoled…προς το παρον θα παραμεινω με το htc wildfire s μου , και θα δουμε στο εγγυς μελλον αν βγει κανενα πιο αξιοπιστο που πραγματικα θα αξιζει τα λεφτα του…δεν λεει να σκας 600 αρια και να μην μπορεις να βασιστεις .

psilos

htc sensation ψηφίζω τελικά εγώ……..

domigr

δεν χρειαζεται να απαντησω γιατι ξερετε την απαντηση μου 😛

Βασιλης Βασιλειου

HTC λογo του Sense και γιατι ειναι HTC!!!

Jadvelk

Ηtc γιατί το Sense είναι άπιαστο, απο κάθε μεριά

Γιώργος

Μη τρελαθούμε κιόλας…

Το sensation είναι γλάστρα δίπλα στον παντοδύναμο γαλαξία που μας έχει πάρει τα μυαλά!!!

Το γατάκι – κινητάκι της HTC απλά ωχριά μπροστά στο μεγαλείο των χαρακτηριστικών του αριστουργήματος της μαμάς sammy!

Ακούγομαι υπερβολικός, ε;

Τυχαίο;;;

Δε νομίζω…

versavel

HTC Sensation για τρεις βασικους για μενα λογους. Εχει αυτοματη προσαρμογη του κειμενου στην οθονη οταν σερφαρεις,οποτε κανει πιο ευχαριστο το διαβασμα σελιδων…εχει καλυτερη υποστηριξη απο την μαμα εταιρια απ’οτι η Samsung…και τριτον,το πιανεις στα χερια σου και αισθανεσαι οτι εχεις κατι στιβαρο και σοβαρο,αντιθετα το Samsung ειναι σαν πορσελανινο και νομιζεις οτι θα σου τσακιστει μολις πεσει..Ας προσθεσω και την μεταπωλητικη αξια,οπου τα HTC κρατανε τις τιμες τους ενω τα Samsung ‘πεφτουν’ ευκολα…

Michalis_McLaren

θα έπαιρνα το galaxyS ll για τα όλα του αλλα θα γούσταρα λίγη ανάλυση παραπάνω. Επειδη εχω τον πρωτο γαλαξια θα περιμενω τον τριτο. Η οθόνη οπως και να το κάνουμε παραμένει στην κορυφή όλων και οπως απο desire προτίμησα galaxy s έτσι και τωρα αλλα παντα εκτιμώ τα κινητά της htc.

Vasilis Kourtis

Μου αρέσει ο σχεδιασμός και η ποιότητα της HTC αλλα νομίζω τείνω προς samsung τελευταία. Μου φαίνεται πιο απλόχερη στα specs και μου αρέσει η AMOLED!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΙΜΠΛΙΔΑΚΗΣ

ΚΑΙ τα δυο ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ωραια και τα δυο θα τα έπαιρνα άνετα
Το ΚΙΝΗΤΌ το παιρνεις παντού και ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ και στην ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΕΠΙΔΗ στην ΔΟΥΛΕΙΑ ακούω ράδιο θα έπαιρνα το HTC sensation.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΊΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙΝΗΤΆ.

γιωργος

sentation φυσικα λογου σχεδιασμου και ομορδιας,το samsung πολυ ψευτοκατασκευη,καπακι ειναι αυτο που εχει απο πισω?για ενα κντ 600 ευρω δεν νοειτε τετοιο καπακι!

Τριαντάφυλλος

συκρίνοντας με μια ματια τα δυο super κινιτα εχω να κανω τις εξεις παρατηρήσεις.το samsung υπερτετει σε μπαταρια,σε μνημη,σε οθόνη αλλα οχι σε αναλυση της οθονης,σε μνημη rom 16gb.ενω το htc νικαει σε αναλυση οθόνης και σε σχεδιασμο και ομορφια.οποτε μου ειναι δυσκολο.προσωπικα περιμενω να βγουνε το htc 3d evo και το iphone 5 να τα συκρίνω και να αγορασω ενα απο αυτα.

mikemilos

1Gb RAM!!!!!!!!!!! ole!

Γιώργος

Κορυφαία και τα δύο.Ψήφισα το sensation επειδή έχω το desire hd και ξέρω την htc και την ποιότητά της.

πάνος

Να ρωτήσω κάτι πιο πρακτικό. Ωραία έχουν διπύρηνους στο 1.2 Ghz. Αυτό δε λέει τίποτα.
Τι σημαίνει αυτό για παράδειγμα στην αποκωδικοποίηση βίντεο; Μπορούν να αναπαράγουν ένα τηλεοπτικό επεισόδιο σε matroska μεγέθους 1.5 GB χωρίς κομπιάσματα;

Dimshulk

Το Galaxy S 2 πιστεύω είναι καλύτερο….. Εχει και 1 GB RAM ενώ το Sensation έχει 768 ΜΒ…. Επίσης έχει και πιο ωραίο deisgn. Πάντα κατά τη γνώμη μου… Αναλυτικότερα δείτε εδώ:

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875

Spyros k.

Ψηφισα το sensation. Είχα το galaxy s, και έχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα απο το software της samsung…

symmetryboy

@πανος
το gsii μπορει να σηκωσει mkv 40-50 mbps και εννοειται οτι δεν εχει οριο τα 2gb του nokia n8
επισης υποστηριζει 1080p flash video μεσα στο browser
Το sensation δε μπορει να τα κανει αυτα παρολο που εχει ιδιο χρονισμο επεξεργαστη
το gsii πραγμτικα δε κολλαει πουθενα…

Πολύβιος

Μιας και είμαι fan της HTC ψηφίζω sensation ;))

Dimitris

HTC SENSATION

grigoris

Εγω θα διαλεγα ενα κινητο με ανθρακονηματα και ολο ατσαλι και για γυαλι παρ μπριζ αυτοκινητου αλλα μαλλον πρωτιμω τον γαλαξια οχι γιατι τον εχω ηδη αλλα γιατι θεωρω τα 275 mb πολυ σημαντικα αφου ξερουμε οι πιο πολλοι τι κολημα παιζει στο ανδροιντ με την ραμ.γιαυτο και μονο πιστευω θα επαιρνα τον γαλαξια οπως και το εκανα

φώτης

Το galaxy φυσικά, καλύτερη κάμερα εμπρός, μεγαλύτερη RAM και ROM, ξεκλείδωτο εξ’αρχής, καλύτερη μπαταρία, καλύτερα χρώματα σε θέμα οθόνης, αν και είμαι fan HTC και πάντα HTC είχα και εχω, πιστεύω ότι το sensation το έχει χάσει το παιχνίδι. Απλώνω το χέρι στο galaxy s2.

Nikos Pavlidis

Βοηθεια ρε παιδια γιατι εχω ζαλιστει…προκειται να παρω μια απο τις δυο συσκευες αυτη τη βδομαδα κι εχω μπερδευτει πολυ!!! Απ οτι ειδα στο συγκριτικο ληψης βιντεο υπερτερει το htc αν δεν κανω λαθος,κι ειναι και stereo.Ημουν υπερ του γαλαξια αλλα αυτο το συγκριτικο με προβληματισε λιγακι…

pk

το sgs2 εχει μακραν καλυτερο βιντεο κυριως λογω του μεγαλυτερου bitrate

sotos

SAMSUNG S2 THE BEST PHONE EVER!!!!!!!!!!!!!

Nikos14

Έπαιξα και με τα 2 σημερα το πρωι κανά μισάωρο… Htc …καλό το s ii αλλα φαίνεται ετοιμοροπο,ψεύτικο… Δεν βγάζει κάτι σταθερό, στιβαρο και όμορφο…. Το htc το ενιωθες τηλέφωνο στα χέρια σου…ακόμα και το 2χ optimus σου έβγαζε αυτήν την στιβαροτητα…καλο το σαμσουνγκ αλλα όχι και έτσι…χαρτοπετσετα ήταν… Δεν ξέρω .. Software-hardware τα σπάει αλλα σαν δομή … Δεν παει πουθενά… Και ήθελα να τ αγοράσω ..

tom

Πηγα και δοκιμασα το htc και μου φανηκε πολυ βαρυ ….ναι μεν εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αλ λα και τo GSII(το οποιο εχω και απο το οποιο σας γραφω) σε πειθει με τα ( σωστα τοποθθετημενα )πλαστικα του …και επισης ειναι πολυ ελαφρυ πραγμα που διευκολυνει την μετακινηση του 😉

Sotos

Η samsung είναι πιο αξιόπιστη εταιρεία η htc αλλάζει γνώμη για τα κινητά της κάθε τοσο

klaus

ψηφιζω Htc , ειμαι fun της εταιρείας, μου αρέσει και με διευκολυνει το sense όπως το friend stream,weather και ολο το πακετο htc sence, εχει αμεσες ενημερωσεις λογισμικου..και φυσικά το νέο Sensation μπορει να έχει λιγοτερη Ram αλλα το design του ειναι οτι καλυτερο..προτιμω ενα κινητό που θα συνδιάζει και άψογο στυλ αλλα και πολυ καλα τεχνικα χαρακτηριστικά.

Σωτήρης

Ως fan της ΗΤC, κάτοχος Desire, Desire S και Galaxy SII, ψηφίζω Galaxy SII. Απλά καλύτερο…

Μανώλης

Για το “Grip of death” του Sensation έχει ακούσει κανείς τίποτα???

tom

Cvlachakis το flash στο gs2 γιατι δεν ανοιγει αυτοματα ?

Elvis 71

Sg2 φυσικά μακραν το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή στην αγορά.

giorgos

SG2 ΕΙΜΑΙ ΦΑΝ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

dimitris

Κωστα θα θελα να ρωτησω για htc sensation και death grip τι εχεις ακουσει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Samsung Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy S II

Apple: Δικαιώθηκε έναντι της Samsung για slide to unlock και το autocorrect

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ Apple και Samsung δεν είναι κάτι νέο και ούτε μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ποια από τις δυο έχει αναδειχθεί νικήτρια. Αυτή τη φορά η Apple προσθέτει μια ακόμη νίκη στο ιστορικό της, για το slide to unlock και το autocorrect. Το ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ έκρινε ότι η Samsung παραβίασε […]

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy S II

Samsung G9098, Android flip συσκευή για την China Mobile

Νέο Android flip smartphone με κωδικό G9098 ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung στην αγορά της Κίνας μέσω της China Mobile. Η συσκευή έχει τετραγωνισμένες γωνίες, θυμίζοντας το Samsung Galaxy S2, ενώ το “δέρμα” στο καπάκι δίνει την αίσθηση του Samsung Galaxy Note 3.

Smartphones Android Samsung Samsung Android Smartphones

Samsung Galaxy S II με Android 4.1 Jelly Bean, Το manual

Βιάζεστε να “κουμπώσετε” την έκδοση Android 4.1 Jelly Bean στο αγαπημένο σας Samsung Galaxy S II; Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας και περιμένουμε και εμείς μαζί με τις περισσότερες χώρες την έναρξη του seeding από την μαμά Samsung. Έως τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο εγχειρίδιο χρήσης (manual) που δημοσιέυτηκε στην ιστοσελίδα της Samsung Ινδίας. […]